-
این هتزنر چه مرگش شده ؟
این هتزنر تازگیا چرا اینقدر گیر میده ؟ آیپی ما رو بسته . بدون هیچ دلیلی . جواب ابیوز ها رو هم دادیم . 2 روزم تعطیلات تشریف دارن و ما موندیم حالا چیکار کنیم؟!!
فقط هم سرور یک آیپی داره.
-
پاسخ : این هتزنر چه مرگش شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
این هتزنر تازگیا چرا اینقدر گیر میده ؟ آیپی ما رو بسته . بدون هیچ دلیلی . جواب ابیوز ها رو هم دادیم . 2 روزم تعطیلات تشریف دارن و ما موندیم حالا چیکار کنیم؟!!
سلام . کلا سابنت رو بستن یا تعدادی از آی پی هاتونو بستن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام . کلا سابنت رو بستن یا تعدادی از آی پی هاتونو بستن ؟
سرور یک آیپی داره و همونم بستن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
اگر روی سرور پورت های مشکل دار رو نبندید حتما با هتزنر به مشکل بر میخورید
-
برای ما هم 48 آی پی بستن , خیلی شیک و مجلسی کنسل زدیم ! 8-}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
سرور یک آیپی داره و همونم بستن .
جواب ابیوز هارو زود دادید یا مثل ما 2 هفته طولش دادید ؟ :d
-
سلام
دیتاسنتر ارزون قیمت+ تحریم هستیم دیگه
ولی باهاشون مذاکره کنید و از طریق واسطه های خوب همین انجمن پیگیری کنید احتمالا مشکل حل میشه
موفق باشید
خدانگهدار
-
آخه مگه دیتاسنترم تعطیل می کنه
as already said, the abuse-department is only working from Monday to Friday.
Therefore please be patient and ask on Monday morning again
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
آخه مگه دیتاسنترم تعطیل می کنه
as already said, the abuse-department is only working from Monday to Friday.
Therefore please be patient and ask on Monday morning again
حاجی چه فازی گرفتی فکر کردی تعطیل نمیکنن :d
اونجا آلمانه . ایران نیست که درگیر پول باشن . یارو تایم و برنامه ریزی داره . ما به خاطر 10 تومن اضافه تر میایم روز تعطیلمون هم خونه میمونیم . ولی اونا اینقدر دارن که کل هفته هم نیان مشکلی نیست :d
ولی جدیدا خیلی خیلی گیر شدن . فکر کنم گیرشون از 1 هفته پیش شروع شده . چون من قبلش 4 تا ابیوز داشتم . 2 هفته هم جواب ندادم . ولی هفته پیش زد کل سابنت رو بست . 3 روز هم الاف شدم تا بازش کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
اونجا آلمانه . ایران نیست که درگیر پول باشن . یارو تایم و برنامه ریزی داره . ما به خاطر 10 تومن اضافه تر میایم روز تعطیلمون هم خونه میمونیم . ولی اونا اینقدر دارن که کل هفته هم نیان مشکلی نیست :d
سخت در اشتباهید . ;) تعداد کشور هایی که به این شکل نیستن خیلی محدودن :) مثلا می تونیم Norway رو نام ببریم . وگرنه همه جای اروپا به این شکل نیست . در مورد آمریکا هم که وضع بدتر از ایران هست . بسیار بدتر .
-
من فروشنده نیستم ولی شاهد به خاک نشستن موقتی چندی از فروشنده ها بودم
برام جالبه که این تاپیک رو پیگیری کنم
موفق باشید :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
یارو تایم و برنامه ریزی داره .
عزیز کجاش تایم و برنامه ریزی داره ؟ رو یه سرور که قرار هست پورت 100 بده 1 میده رو یه سرور که قراره 1 بده 100 میده
:71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
ولی جدیدا خیلی خیلی گیر شدن . فکر کنم گیرشون از 1 هفته پیش شروع شده . چون من قبلش 4 تا ابیوز داشتم . 2 هفته هم جواب ندادم . ولی هفته پیش زد کل سابنت رو بست . 3 روز هم الاف شدم تا بازش کردن
می میرن چند نفر پرسنل اضافه استخدام کنن ؟
-
اصلا میشه به هتزنر گفت دیتاسنتر ؟
-
سرور منم امروز کلا خاموش شده و هیچ خبری نیست و معلوم نیست چرا بسته شده
اصلا اطلاع هم ندادن که مشکل چیه
-
ان دوست عزیز یا بی اطلاعه یا جو گیره شبکه های سیمایی خودمون شده ! عزیزم رشد اقتصادی امریکا 1.5 درصد بوده ( خورده اش رو نمیدونم ) - نمیگم مشکلی نیست - چرا هست - امریکا فرق داره - مثل شهرهای خوب ایران اگه در نظر بگیرید که ملت از چادر و روستا میریزن به شهر - آمریکا هم همینطوره از همه دنیا اونجان- وقتی همچین حالتی باشه دیگه مردم اونجا صبح تا شب میدوند تا پول 100 دلارشونو 200 دلار کنند ! اونجا فرق داره - یوقت دیدین هر روز و هر هفته و هر دقه دارن کار میکنند !
اما اروپا عزیزم غرف داره - آخر هفتشون که میشه اگر کسی کار کنه باید کالیات سنگین بده ( دولت عمدا این کارو کرده ) مردم آرامش داشته باشند - اگر نرفتید حتما ی سفر برید ببینید !
هدف انحراف تاپیک نبود و نیست - خواستم به شما بگم اطلاعات نادرست تو فرومی که بازدیدش بالاست ندید!
در مورد صحبت استارتر تاپیک : به نظر میاد باید صبور بود تا جواب بدن - متاسف شدم - اما دوست من چاره ایی نداریم - ایرانی هستیم - تحریم و اینکه مشتری ایرانی هم پر توقعه - الان به مشتریتون بگید دو روز بعد مشکل حل میشه کلی غر میزنه
-
خیلی جالبه ما Abuse میکنیم بعد اعتبار اونا رو زیر سوال میبریم که چرا گیر میدن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
می تونید شفاف بگید که دلیل بسته شدن چی بوده ؟ چرا به سوالهایی که تا الان مطرح شده پاسخی نمیدین ؟
چند ای پی بسته شده و ایا به موقع جواب دادین بهشون یا نه ؟
و ایا پورت های مشکل زا رو می بندین یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r_22009
خیلی جالبه ما Abuse میکنیم بعد اعتبار اونا رو زیر سوال میبریم که چرا گیر میدن!!
ایبوز بی پاسخ نداشتیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
اصلا میشه به هتزنر گفت دیتاسنتر ؟
معمولا جایی که بیش از 60000تا سرور رو نگهداری کنند می گن دیتاسنتر .
-
سلام بله هتزنر برای یکی از سرورهای هاست اشتراکی ما ابیوز فرستاده که خب سریع جواب دادیم و فعلا که خبری نشده
-
دوستان فرق سرور و دسکتاپ رو مطالعه کنید لطفا... 60000 دسکتاپ :)
-
نمیدونم چرا همه از هتزنر بد میگن بعد همشونم 3 -4 تا سرور دارن ازش
مشکلات همه جا هست
من 1 ساله دارم با این دیتاسنتر کار میکنم کلا 2 بار اینجور مشکلی پیش اومده
-
والا دو ساله آپتایم صد داشته
دو ساله فقط یه ابیوز برا ما اومده(جوری که من تجربه جواب دادن بهشو نداشتم)
دو ساله واقعا از لحاظ کیفیت قطعات و ... راضی بودم
دوستان فکر میکنند ما سهام هتزنر رو خریدیم
نه عزیز ما سرور خریدیم
کاملا هم راضی هستیم به همین دلیله که دل اینو ندارم از جای دیگه حتی برای تست هم سرور بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
والا دو ساله آپتایم صد داشته
دو ساله فقط یه ابیوز برا ما اومده(جوری که من تجربه جواب دادن بهشو نداشتم)
دو ساله واقعا از لحاظ کیفیت قطعات و ... راضی بودم
دوستان فکر میکنند ما سهام هتزنر رو خریدیم
نه عزیز ما سرور خریدیم
کاملا هم راضی هستیم به همین دلیله که دل اینو ندارم از جای دیگه حتی برای تست هم سرور بخرم
به نظر من یکی از بهترین دیتاسنتر ها هست از همه لحاظ
دوستانی که بد میگن از هتزنر کافیه برن یه سرور از ovh بگیرن بعد متوجه میشن دیتاسنتر به چی میگن
اپتایم 100% واقعی داره هتزنر از لحاظ کانفیگ سخت افزاری هم عالیه با قیمت خیلی مناسب
اگه هتزنر نبود که الان 70% بچه ها سرور فروش نمیشدن
-
هتزنر دارای شبکه لایه 2 سیسکو هست و آپتایم خوبی داره اما پورت Level One نداره
هتزنر از سخت افزار PC و یا گاها از سخت افزار رکمونت استفاده می کنه اما خودش در کیس های Tower استفاده می کنه که گاها مشکلاتی داره
هتزنر یک دیتاسنتر درجه 3 هست و قیمتش در حد کیفیتش
در نظر داشته باشید ایرانی ها درجه 10 هم نیستند.
-
به جای Ovh از XLhost بگیرید تا متوجه کیفیت بشید :)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
به جای Ovh از XLhost بگیرید تا متوجه کیفیت بشید :)
چرا XLhost ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
معمولا جایی که بیش از 60000تا سرور رو نگهداری کنند می گن دیتاسنتر .
شما عزیز 60000 تا رو از کجات در اوردی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
دوستانی که بد میگن از هتزنر کافیه برن یه سرور از ovh بگیرن بعد متوجه میشن دیتاسنتر به چی میگن
اپتایم 100% واقعی داره هتزنر از لحاظ کانفیگ سخت افزاری هم عالیه با قیمت خیلی مناسب
قرار نشد تبلیغ انجام بشه ! اونم تو تاپیک آموزشی - شما باید خوبی و بدی بگید نه تبلیغ.
قرار نشد تعصب باز دیده بشه - کاری به درستی یا غلتی ندارم اما تعصب واقعا کار اشتباهیه !
کانفیگ سخت افزاری هم باید بدونید تا جایی که میدونم برند های desktop - یعنی همون پی سی خونمون - متاسفانه استفاده میشه! ی علت ارزونیشم همینه
در مورد "اگه هتزنر نبود که الان 70% بچه ها سرور فروش نمیشدن" باید بگم خوب این الان کجاش خوبه ؟ ی سری افراد با اطلاعات زیر 0 میان سرور میگیرند و ...
فروختن ( دلالی ) هنر نیست -
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
بله ! ... کاش نبود واقعا که گند زده به بازار بی در و پیکر سرور ایران 1...خدا رو شکر ما که یوزرهامون میدونن پول بابت چی میدن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
شما *باید* تا 24 ساعت پاسخ بدید به Abuse ها.
موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
به جای ovh از xlhost بگیرید تا متوجه کیفیت بشید :)
بله 1000000% !!!!
دیتا سنتری که در ساختمونی که برای انبار شاخته شده بوده قرار میگیره واقعا جای با کیفیتی هست ...
کمی در مورد استانداردهای ساختمان dc اطلاعات کسب کنید حتما !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
قرار نشد تبلیغ انجام بشه ! اونم تو تاپیک آموزشی - شما باید خوبی و بدی بگید نه تبلیغ.
قرار نشد تعصب باز دیده بشه - کاری به درستی یا غلتی ندارم اما تعصب واقعا کار اشتباهیه !
کانفیگ سخت افزاری هم باید بدونید تا جایی که میدونم برند های desktop - یعنی همون پی سی خونمون - متاسفانه استفاده میشه! ی علت ارزونیشم همینه
در مورد "اگه هتزنر نبود که الان 70% بچه ها سرور فروش نمیشدن" باید بگم خوب این الان کجاش خوبه ؟ ی سری افراد با اطلاعات زیر 0 میان سرور میگیرند و ...
فروختن ( دلالی ) هنر نیست -
عزیزم من چرا باید تعصب هتزنر رو بکشم اخه ؟ من خودم همین ماه 750 تومن ضرر کردم رو هتزنر
منظور من این بود که همه اونایی که میگن بدرد نمیخوره همه کلی سرور دارن ازش و با قیمت پایینی که داره کلی درامد دارن
-
ovh و هتزنر بی کیفیت ترین دیتاسنترهای اروپا هستن به نظرم
دلیلش هم واضحه یه سرچ تو انجمن جواب همه سوالها رو میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام . بنده مخالفم . دیتاسنتر هتزنر از لحاظ کیفیت و آپتایم خیلی خوب هست . اگر برای مجازی سازی بخواید و روتر رو به خوبی کانفیگ کنید ، قطعا مشکلی براتون به این راحتی ها پیش نمیاد ! بیشتر برای Abuse ها دوستان با هتزنر مشکل دارند .
البته 2هفته اخیر در مورد آی پی ها سخت گیری های شدیدی قرار دادند و تقریبا برای Netscan و 445 محدودیت های ابدی در نظر گرفتند !
تا جایی که قبلا با ارسال معمول فرم های تعهد و توضیحات بلاک شدن آی پی ، سریعا آی پی های بلاک شده باز میشد . اما اخیرا اینطور نیست !
2هفته هست بنده چند سابنت 28 برای آی پی هم روی چند سرور سفارش دادم که تحویل نشده هست . هرچقدر هم صحبت میکنیم و رایزنی میکنیم به نتیجه ای نمیرسیم ! آی پی ها را تحویل نمیدهند !
دقیقا اطلاع ندارم چه خبر شده . تا دوشنبه باید صبر کرد تا وضعیت مشخص شود
-
نقل قول:
میشه مدارکتونو قرار بدید شاید ما هم قانع شدیم بعد از دو سال آپتایم و کیفیت 100 که از این دیتاسنتر داشتیم اینجارو ترک کنیم
-
یه سرچی زدم به قول این دوستمون
- هزینه ی سرور ها واریز نشده بود و پس از 2 هفته سرورها مسدود شده بودند
- ابیوز ها را به درستی پاسخ نداده بودند
- ابیوز هارو رابطی که سرور رو خریده بود به دست صاحب سرور دیر رسونده بود
خب دوست عزیز اینا کدومشون به کیفیت دیتاسنتر مربوط میشه؟
منتظر مدارکتون هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
عزیزم من چرا باید تعصب هتزنر رو بکشم اخه ؟ من خودم همین ماه 750 تومن ضرر کردم رو هتزنر
منظور من این بود که همه اونایی که میگن بدرد نمیخوره همه کلی سرور دارن ازش و با قیمت پایینی که داره کلی درامد دارن
متاسفم بابت زیانی که دیدین - تشکر میکنم دوستم -
متوجه منظورتون نبودم - تصور کردم بحث طرفداری و تعصبه باز - چیزی که به خدا غیر منطقیه - من و شما باید منطقی باشیم - ما فروشنده ای بیش نیستیم چی کاره ایم که کلاس بزاریم از اینجا و اونجا - اونا ببخشیدا به ریش ما هم میخندن و ماییم که سرپا نگهشون میداریم - مگه giga-intenational نبود - هر کی میدید میرفت از اینجا سرور میگرفت چقدر پولدارش کردند ! بعد که کیفیتش تابلو شد و ملت سرفتن از انجا واقعا زمین خورد.
آره عزیز هر کی میبینی میره از آلمان میگیره - خدا کنه مشکلی پیش نیاد برای کشی - ما که راضی نیستیم - هر چند رقابت هم هست اما دور از اعصب خوردی و تخریب و اینا باید باشه . بازم ازت تشکر میکنم . مرسی