-
ویژه 50گیگ سالانه 50هزار تومان نمایندگی لینوکس 20گیگ فضای هاست یک ساله 20هزار تومان
با سلام
به مناسبت ماه مبارک رمضان که همه چی قیمتش کشیده بالا تصمیم گرفتیم قیمت هاست و نمایندگی هاست بیاریم پایین به تعداد خیلی محدود هر یک گیگ سالانه هزار تومان
به همین مناسبت افر های زیر به تعداد خیلی محدود ارائه خواهد شد
سرور در یکی از دیتاسنترهای نامی ---دیتاسنتر xlhost قرار دارد
اطلاعات تماس با ما در امضا
------------------------------------------------------------------------------------
نمایندگی هاست لینوکس برای 5 سفارش
نمایندگی ویژه
فضا 50گیگ
تعداد دامنه نامحدود
امکانات نامحدود
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست
---------------------------------------------------------------------------------------
هاست لینوکس تعداد 10 سفارش
هاست لینوکس ویژه
فضا 20گیگ
پهنای باند نامحدود
ایمیل نامحدود
کلیه امکانات نامحدود
سبد خرید - سرو ای تی /سروای تی /sarvit/sarv-it/sarwhost/سروهاست
------------------------------------------------------------------------------------------
-
پاسخ : ویژه 50گیگ سالانه 50هزار تومان نمایندگی لینوکس 20گیگ فضای هاست یک ساله 20هزار تومان
با سلام
من از ایشون سرور دارم واقعا پاسخگو هستند و فرد معتبری هست و در هر شرایطی پاسخ شما را می دهند.
یک سوال میشه سرویس های قبلیمون را آپگیرید کنیم؟(داخل سایت تیکت زدم؟)
-
پاسخ : ویژه 50گیگ سالانه 50هزار تومان نمایندگی لینوکس 20گیگ فضای هاست یک ساله 20هزار تومان
با سلام
ممنون از شما ئوست عزیز
بله امکانش هست
-
منم از ایشون سرویس دارم ولی متاسفانه بعضی وقت ها نخوان پاسخ بدن کلا نمیدن یا در ماه 2 3باز باید ای پی عضو کنید کلا ایشونو با تغییر سرور و ای پی میشناسم
-
شما دو روزه تو این انجمن ثبت نام کردین ای 1
از کجا معلوم مشتری ما هستین خدا رو شکر همه و همه مارو میشناسن و با یه پست شما .....
شما بهم ثابت کنید که جواب شما رو ندادیم بهتون اون 50گیگ رایگان بدم
در مورد ای پی هم یک بار از فرانسه سرور منتقل کردیم به امریکا (متاسفانه تا حالا کشف نشده بشه ای پی هم منتقل کرد)
اعلام کنید کدوم مشتری هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takshop
منم از ایشون سرویس دارم ولی متاسفانه بعضی وقت ها نخوان پاسخ بدن کلا نمیدن یا در ماه 2 3باز باید ای پی عضو کنید کلا ایشونو با تغییر سرور و ای پی میشناسم
حرفشون تایید میشه .
اما تغییر آیپی مشکل ایشون نبوده و از طرف دیتا سنتر آیپی بن میشده .
-
مگه میشه توی یه ماه 3 بار ای پی عوض کرد
عرض کردیم یک بار با دی سی فرانسه به مشکل برخوردیم ای پی رو عوض کردیم بعد مشکل حل نشد و سرور انتقال دادیم به دیتاسنتر امریکا
دوست گرامی اگه ناراضی هستید چرا از سرور ما منتقل نمیشید و همچنین این انجمن بخش انتقاد داره اونجا میتونیم در خدمت باشیم
اما شما لطف کنید بگید کدوم مشتری هستید تا رسیدگی بشه
-
سروسشون خیلی خوبه به نظرم مهم ترین چیزی که هست اینه که من از وقتی که با ایشون کار کردم هیچ وقت اطلاعات سایتم از دست نرفته و همیشه ایشون بکاپ داشتند و این برام خیلی خیلی مهم بوده.
در کل وقتی یک ارائه دهنده سرویسی قسمت پشتیبانی دارد و آنلاین هست بهترین راه شکایت اون قسمت هست چون دیگران هیچ کمکی نمی توانند انجام بدهند این نظر شخصیم بود.
-
ممنون از شما دوست گرامی ایشونم فک کنم از مشتریهای ما نباشن
بالاخره هرچی
-
راستی چندتا سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم برای دیگران شاید مفید باشه؟
1- آی پی اختصاصی هم می دهید؟ (هزینه اش چقدره)
2- بعد cpanel هست مشکلی با دامین ir ندارید؟
3- DNS اختصاصی باید حتما آی پی هم اختصاصی باشه یا عادی هم می دهید؟
4- نصب خودکار اسکریپت چی دارید؟
5* - کاشی می شد گیگی بفروشید مثلا 5 گیگ 5 هزارتومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
ممنون از شما دوست گرامی ایشونم فک کنم از مشتریهای ما نباشن
بالاخره هرچی
-
سلام ...
من میخوام برم توی کار ریسلر هاستینگ اولا اطلاعاتی ندارم درموردش
ضمنا کسی هست نمایندگی خوب بده (با سابقه خوب) و قیمت خوب و سایت رو راه اندازی کنه whmcs (به همراه هاست و قالب ارزون ترجیحا ادیت بشه) دومین بی استفاده دارم خودم
آیدی من:Firepersian
-
نقل قول:
1- آی پی اختصاصی هم می دهید؟ (هزینه اش چقدره)
بله 5000تومان
نقل قول:
2- بعد cpanel هست مشکلی با دامین ir ندارید؟
اکانت میشه ساخت اما دی ان اس اختصاصی نمیشه داد
نقل قول:
3- DNS اختصاصی باید حتما آی پی هم اختصاصی باشه یا عادی هم می دهید؟
خیر نیازی به ای پی نیست
نقل قول:
4- نصب خودکار اسکریپت چی دارید؟
خیر (چیز جالبی نیستن)
نقل قول:
5* - کاشی می شد گیگی بفروشید مثلا 5 گیگ 5 هزارتومن
ارائه میدیم کافیه به بخش پشتیبانی اعلام کنید
-
هزینه ای پی یکمی بالاست
اساسا کاربردی هم داره آی پی اختصاصی داشته باشیم؟
-
سلام این افر برای ماه دیگه ای هم هست؟
من ماه دیگه می خوام خرید کنم؟!!!
-
متاسفانه فردا پس فردا این افر تموم میشه
-
-
اقا سایتتون ای پی بنده رو چرا بست یک دفه؟؟؟؟؟؟؟؟//
-
ای پی رو دلایل مختلف هست
دوستان فروش تا فردا ادامه خواهد داشت
-
سلام ؛ شبتون بخیر آفر های واقعا خوبی دارین :53:
وب سرور ..؟
امکان راه اندازی سایت بازی آنلاین وجود داره؟
-
نقل قول:
سلام ؛ شبتون بخیر آفر های واقعا خوبی دارین :53:
وب سرور ..؟
امکان راه اندازی سایت بازی آنلاین وجود داره؟
با سلام لطف دارید
اپاچی
خیر امکانش نیست
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
با سلام لطف دارید
اپاچی
خیر امکانش نیست
با تشکر
هاست لینوکس ویژه تون (همینطور بقیه پلنهای هاست لینوکستون) اجازه چند تا کاربر همزمان رو میده؟ همینطور محدودیت بازدید در روز و ... رو میشه بگین.
ممنون
قیمتهاتون عالیه
-
ببینید دوست گرامی هیچ فرقی نداره و این هاستها هم رو همون سرور میزبانی خواهد شد
خیر مهدودیتی نداره
-
-
اين آفر ساليانه هست ؟ يعني سال بعد هم همين موقع اين آفر ارائه ميشه تا تمديدش كرد با همين قيمت يا قيمت افزايش پيدا ميكنه و زمان آفر تغيير ميكنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p.soft
اين آفر ساليانه هست ؟ يعني سال بعد هم همين موقع اين آفر ارائه ميشه تا تمديدش كرد با همين قيمت يا قيمت افزايش پيدا ميكنه و زمان آفر تغيير ميكنه؟
معمولا هر ساله این موقع ها یه افر بسیار ویژه داریم
-
عزیز مهلتش تموم شد؟
من اگه 3گیگ سالانه اش رو بخوام یعنی فقط باید3000 تومان بدم؟!!!!!!!
-