-
کسی شخصی به اسم امیرحسین ضرابی میشناسه؟
سلام
من ۴ روز پیش با ای دی یاهوی این آقا c66 چت کردم قرار بود به ما سروری که ازش خریدم رو ۲ روزه تحویل بده ولی الان ۶ روزه نه ای دی ش جواب میده نه به ایمیل جواب میده :(
کسی میدونه آدرس سایت این آقا چی یا شماره تماسی ازش داره؟
سرور دیگم تا ۴ روز دیگه مهلت داره و من هنوز وی پی اس هامو به سرور جدید منتقل نکردم آقا اگه کسی شماره تماس داره دریغ نکنه بدجوری گیرم :(
-
پاسخ : کسی شخصی به اسم امیرحسین ضرابی میشناسه؟
ابرکلاه بردار ایران و جهان . یک سرچ داخل گوگل کنید ، به اندازه ایندکس های بلاگفا براتون گله از کلاه برداری هاش میاد !
-
یه سرچ میزنید توی گوگل و توی همین انجمن. بعد خرید می کردید.
متاسفانه....:-<
-
-
اوخ اقا این یکی از بزرگرتین کلابردارای نت هست تو همه زمینه ای هم کلاه برداری کرده
این همه فروشنده اینجا هست
بعد شما رفتی تو یاهو
-
من اونقدر خودمو نمیشناسم که این آقا رو میشناسم
معروف ترین آدم روی زمین هست
-
واااااااااای اینا دیگه چیه :((((((((((
-
عجب من باهاش معامله نکردم ولی اسمش تو کل نت هست .
یه سرچ قبل هر خرید خوبه .
-
اوه
امیر حسین ضرابی آرسن لوپن بزرگ
دکتر گوگل رو برای اینکارا گذاشتن دیگه
-
چرا کسی ازش شکایت نکرده ؟!
خیلی عجیبه !
-
این آقا ی مدت رفیق ما بود مثلا تو یاهو رو حساب آشنا بودن و اینا قبول کردم کار پرداخت سرور رو انجام بده ۲۳۳ دلار واسه ما گفت پرداخت میکنه رو حساب آشنا بودن تخفیف داد منم قبول کردم :(( :(( :(( :(( :(( :((
-
این امیرحسین ضرابی که خیلی در موردش توی اینترنت نوشته شده. چهار سال پیش پول چند تا مشتری vps من هم خورد. شما کجا پیداش کردی چون سایتهاش که تعطیل کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
این امیرحسین ضرابی که خیلی در موردش توی اینترنت نوشته شده. چهار سال پیش پول چند تا مشتری vps من هم خورد. شما کجا پیداش کردی چون سایتهاش که تعطیل کرده
راستش خیلی وقت پیش ای دیش رو اد کرده بودم یا اون اد کرده بود جدیدا چند بار پی ام سند تو ال کرد پرداخت انجام میده منم چند بر باش حرف زدم رفیق شدیم بعد رو این حساب پرداخت ی سرور رو گفت ارزونتر واسم انجام میده
-
این شخص اسمش از شروع اینترنت در لیست کلاه بردار ها قرار داره
در عجبم چطور تا الان داره فعالیت می کنه
می تونید ازش از طریق پلیس فتا شکایت کنید
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!@$#)_+%^"<*&%^$
راستش خیلی وقت پیش ای دیش رو اد کرده بودم یا اون اد کرده بود جدیدا چند بار پی ام سند تو ال کرد پرداخت انجام میده منم چند بر باش حرف زدم رفیق شدیم بعد رو این حساب پرداخت ی سرور رو گفت ارزونتر واسم انجام میده
من همون موقع ها چند تا تلفن از خودش و برادرش و تلفن ثابت خونش و آدرسش پیدا کرده بودم الان نمیدونم کجا گذاشتمش اگر پیدا کردم مینویسمش البته توی همین وب هاستینگ تالک فکر کنم قدیما نوشتم یک سرچ کنید
-
دوستانی که مالباخته هستن یه تشکیل پرونده برای این بدین به هر حال هر چند تعداد کلاهبرداری کنه به تعداد شاکی هاش اضافه میشه اونوقت آگاهی تحقیقاتش رو شروع میکنه قول بهتون میدم یا باید از ایران فرار کنه یا سر دوماه نشده دستگیرش میکنن
-
سلام
چرا دوستان برای شخصی که اینقدر کلاه برداری میکنه تشکیل پرونده نمی دید تا بهش درس بشه این کارها نکنه؟>
-
خدا می دونه دیدی الان داره تو این انجمن واسه خودش حال می کنه :-j
11 تومان هم من مال با خته هستم :D
البته کارت شارژ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
چرا کسی ازش شکایت نکرده ؟!
خیلی عجیبه !
منم دقیقا همین سوال دارم وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی عصبانی شدم یعنی این همه ادم که کلاهبرداری سرشون شده نرفتند شکایت کنند؟
افرین ! انگیزه ی خوبیه برای جوجه خلاف کارهایی که در 2 سال دیگه امیرحسین رو تو جیب میزارن !
بیخود نیست تا حرف از شکایت به کسی میزنی میگه طرف فورا: برو شکایت کن اقا برووووووووووووو
میدونه طرف عرضه نداره میگه.
-
2 میلیون میگیرم جنازشو تحویل میدم b-)
-
ممد دوباره از بن در اومد :d
:->
-
قابل توجه کسایی که میگن هیچکس از ایشون شکایت نکرده
فکرک میکنم تو یکی از فروم ها بود اسم نمیبرم که فروم شناخته شده ای هم هست یه عده ازش شکایت کرده بودن ولی به جایی نرسیدن
کسی پاسخگو نیست
-
پلیس فتا من چند تا ایمیل قبلا بهش زدم اصلا جوابی ندادن؛ یک سایتی راه اندازی کردن وب مستر هم نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
قابل توجه کسایی که میگن هیچکس از ایشون شکایت نکرده
فکرک میکنم تو یکی از فروم ها بود اسم نمیبرم که فروم شناخته شده ای هم هست یه عده ازش شکایت کرده بودن ولی به جایی نرسیدن
کسی پاسخگو نیست
بلد نیستن شکایت کنن ;)
شکایت جواب نده، هنوزم میشه از راه غیر قانونی پیگیر شد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
پلیس فتا من چند تا ایمیل قبلا بهش زدم اصلا جوابی ندادن؛ یک سایتی راه اندازی کردن وب مستر هم نداره
پلیس فتا نقش پشمک رو داره تو این مسائل
البته ناگفته نمونه که متاسفانه بعضیا فرهنگ خرید و فروش اینترنتی رو ندارن :)
-
من همیشه میگم وقتی رنج یه قیمت همیشه ثابته چجوری امکان داره مثلا یک نفر بیاد ارزونتر کار کنه ؟؟؟
مثلا وقتی دلار رو حداقل همه دارن بالای 2000 تومن کار میکنن چجوری یهو یه نفر میاد میگه من 1750 برات میزنم !!
خب خود ادم باید همینجا شک کنه
این ارسن لوپن بزرگ دقیقا برای وسوسه کردن قربانی هاش از این ترفند استفاده میکنه !
-
همه شاکی ها یه جا جمع بشن برن شکایت کنن.
یا یکی که آشنا داره تو بانک ردشو بزنه به قول 1eng.ir خودشون دست بهکار بشین.آقا پلیس دیگه خیلی زحمت می کشه.یه کمی هم خودتون دنبال کارای خودتون باشین.
انشالله موفق باشین.
-
قدیم ها 80 هزار تومان به حساب ملیش واریز کردم بابت یورو و دیدم موبایلشو بر نداشت گفتم ولش کن و از نفر دیگری یورو تهیه کردم.
مشکل اینجاست که ماشالله قوانین کشور چنان دقیق و منظم هست که میشه شکایت کرد کجای کاری به ازای هر روز دست کشیدن از کار 50 تومان ضرر می بینم سپردمش به خدا. شما هم فراموش کن. به قول عمویم که شرکت داره ایشون می گن که اگر ماهی 5 ملیون درامد داری 500 تومانش رو ندید بگیر احتمالا *** میزنه به کارت یا ضایعات میدی واقعا حقه.
-
امیرحسین ضرابی هست و رسید بانک ملی سیبا هم دارم مال پارسال پیارساله. ترفندش هم پیشنهاد قیمت خیلی ارزان تره مثلا دلار اگر دوهزار باشه پیغام خصوصی میده که 1800 و موارد مشابه حداقل موردی که فریب خوردی رو بنویس تا سایرین اشتباه نکنند. مشکل من هم مانند شما این بود که دیر شده بود و سرویس داشت قطع میشد و ایشون بنام یکی از کاربران خوب انجمن بنام nasa خودشو معرفی کرد.
-
بله بنده هم بارها اسم ایشون رو شنیدم و فکر میکردم بعد از کلاه برداری هایی که کرده تا الان اینترنت رو ترک کرده باشه منتها بهتره مالباخته شکایت کنن و پیگیر باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من دو میلیون میدم به کسی که سرتو رو بهم تحویل بده :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
پوآرو ـئه وب هاستینگ تاک .. :d
-
دوستم طرف سایت داره - تلفن داره - خط ثابت داره بچه ها بهش سخت اعتماد می کنند بعد شما به یک خط و یک ایمیل اعتماد کردین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
من دو میلیون میدم به کسی که سرتو رو بهم تحویل بده :دی
فیفتی فیفتی خودمُ تسلیم میکنم :d
-
دوشنبه 8 اسفند 1390 - ساعت 23:19
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
من همیشه میگم وقتی رنج یه قیمت همیشه ثابته چجوری امکان داره مثلا یک نفر بیاد ارزونتر کار کنه ؟؟؟
مثلا وقتی دلار رو حداقل همه دارن بالای 2000 تومن کار میکنن چجوری یهو یه نفر میاد میگه من 1750 برات میزنم !!
خب خود ادم باید همینجا شک کنه
این ارسن لوپن بزرگ دقیقا برای وسوسه کردن قربانی هاش از این ترفند استفاده میکنه !
همه جا به ما گفتن ۱۹۰۰ پرداخت میکنن این آقا گفت ۱۸۹۰ کارمزد هم نمیگیره ما هم که باش چند بار چت کرده بودیم انقدر چرب زبونی کرد که گفتیم با ی پرداخت کننده شاخ طرفیم
ما که مجبور شدیم سروری که الان داشتیم رو تمدید کنیم ولی خدا ازش نگذاره ۴۲۲ هزار تومان پول مارو خورد
کسی آدرس این آقا رو به من بده حاضرم بکشمش عکسش و بزارم اینجا همه حآل کنن وقتی به این فکر میکنم واسه هر یک قرون پولم عین سگ جون کندم دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار و با تبر سرش و از تنش جدا کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
دوستم طرف سایت داره - تلفن داره - خط ثابت داره بچه ها بهش سخت اعتماد می کنند بعد شما به یک خط و یک ایمیل اعتماد کردین!
درسته ولی شما تو یاهو با کسی تا حالا رفیق نشدن؟ تا به حالا نشده حتا پس یک سرورتون رو بدین بش که حالا واستون کاریشو اوکی کنه؟ موضوع اینه که واقعا در مخیلم نمیگنجه یک آدم اینقدر بی معرفت باشه با کسی که باش رفیق شد اینجوری کنه شاید من خیلی ساده بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!@$#)_+%^"<*&%^$
وقتی به این فکر میکنم واسه هر یک قرون پولم عین سگ جون کندم دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار و با تبر سرش و از تنش جدا کنم
ببینید دوست عزیز، تو این فروم و اون فروم چرخیدن هیچ فایده ای نداره.
بهتره با مدرک پرداختیتون برید بانک و بگید داستان اینه، بانک هم تا 7 روز (معمولاً) حسابش رو بلاک میکنه و آدرس و تلفنش رو بهت میده.
تو مرحله بعد دیگه مختاری به چه صورتی عمل کنی، یا شکایت کنی یا با گُرز و نیزه بری سراغش
البته این چنین افرادی ممکنه از اطلاعات فیک برای این کارهاشون استفاده کنند ولی خیلی کمن
بهرحال، به هر صورتی باشه قابل ردیابی هست :)
زیاد وقت و حوصله ندارم، ولی اگه دوست داشتید میتونم تو این مورد کمکتون کنم.
فقط، هر کاری که انجام میدید تو این تاپیک نگید دیگه ;) بعد که به نتیجه رسیدی کامل شرح بده.
-
اقا کار نشد نداره
این بابا هم پیدا میشه زیاد نمیتونه فرار کنه به هر حال باید پیگیر بود پرونده خیلی قطوری هم داره نامرد:71:
از یه بیچاره مالباخته 900 دلار پیچونده این دوستمون تازه چیزی نیست
این ضرابی هر چی بیشتر میچاپه بیشتر فعال میشه انگاری سیری ناپذیره:71:
-
یکی از کاربرا ای پی این آقا رو به دست آورده
-
مبلغ بنده کم بوده ارزش دوندگی برام نداره ولی شماکه می گید بالای 400 حتما برید شکایت حداقل حسابشون بلاک بشه در تاپیک های دوسال پیش افراد مختلفی بودن از شهرهای مختلف که همین مشکل رو با این یارو داشتند.
حداقلش اینه که حسابش بلاک بشه فرد جدید خسارت نبینه انشالله . وجه شما استرداد شه.
تمام این ها رو من از چشم تحریم بودن ایران می بینم و چقدر آی تی کاران ایران باید ضرر ببینند خدا می داند.