-
نرم افزار مدیریت ibsmg
با سلام خدمت دوستان
با توجه به مشکلات نسخه رایگان نرم افزار ibsng از لحاظ مولتی ادمین نبودن و رابط کاربری ضعیت و انگلیسی تصمیم گرفتم نرم افزاری تولید کنم که بتونه هم فارسی و کاربر پسند باشه هم از قدرت ibs بتونه استفاده کنه .
نرم افزارم تقریبا تکمیله و از الان مراحل تستش قراره شروع بشه. برای همین این پست رو ایجاد کردم تا نظر دوستان رو در موردش بدونم و از پیشنهاداتشون استفاده کنم.
اگه نیاز هست بخشی اضافه شه و یا بخشی تغییر پیدا کنه ممنون میشم لطفا همینجا اعلام کنید.
از امکانات این نرم افزار میتوان موارد ذیل را ذکر کرد :
۱ - قابلیت تعریف سرور ها و اکانت های مختلف
۲ - امکان ثبت و مدیریت کاربران
۳ - بخش مالی مستقل به همراه امکان پرداخت آنلاین
۴ - بخش پشتیبانی و تیکتینگ
۵ - امکان تعریف تخفیف عمومی , خصوصی , حتی امکان تعریف تخفیف یک سرویس خواص برای یک یوزر خواص به ۳ حالت ۱ - تخفیف ریالی ثابت - ۲- تخفیف درصدی - ۳ تعریف قیمت ریالی ثابت
۶ - بخش اطلاع رسانی و اخبار
البته یک سری بخش هایی هم به نظر خودم کم داره که تو نسخه های بعدی اضافه میشه.
آدرس دمو سامانه مدیریت اکانت ibsmg
یوزر و پس ؛ saeed
البته ممکن در حین بازبینی نرم افزار با خطاها های ناخواسته ای مواجه شین چون هنوز نرم افزار رو تست نکردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم. البته بخش مدیریت اکانتش از لحاظ ایجاد و حذف و غیره ... اکانت ها به علت اینکه وب سرویس هاشو آپ نکردم هنوز کار نمیکنه
---------------------------------------------
پیشنهادات ارسالی در حال طراحی :
۱ - مشاهده لاگ ورودی کاربران[افزوده شد]
۲ - ارسال پیامک [افزوده شد]
۳ - ارسال ایمیل به کاربران[افزوده شد]
۴ - امکان انصراف از خرید در یک زمان خاص تعیین شده توسط مدیر[افزوده شد]
۵ - ارسال انبوه اس ام اس به تمامی کاربران[افزوده شد]
۶ - امکان اهداء نمایندگی فروش به کاربران [در نسخه بعد اضافه خواهد شد]
۷ - لاگ تمام فعالیت های مدیر و کاربر در سایت [انجام شد]
۸ - امکان پشتیبان گیری و بازگردانی پایگاه داده [در نسخه بعد اضافه خواهد شد]
9 - امکان انتقال و جابجایی اکانت میان کاربران توسط مدیر [افزوده شد]
۱۰ - بخش راهنمای سایت و توانایی ادمین در ارسال راهنما [انجام شد]
۱۱ - امکان تعیین مجوز های بخش مدیریت برای مدیران [انجام شد]
درگاه های پرداخت افزوده شده :
1 - زرین پال [افزوده شد]
۲ - پارس پال [افزوده شد]
۳ - بانک ملت [افزوده شد]
4 - بانک اقتصاد نوین [افزوده شد]
۵ - بانک پارسیان [افزوده شد]
۶ - پی لاین [افزوده شد]
7 - تک پرداخت [افزوده شد]
8 - بانک سامان [افزوده شد]
ماژول های ارسال پیامک اضافه شده :
۱ - اس ام اس ترسیم [افزوده شد]
۲ - نوین پیامک [افزوده شد]
3 - آدرین دیتا [افزوده شد]
۴ - آریا ایده [افزوده شد]
۵ - پنل ۲ یو [افزوده شد]
۶ - سماپیامک [افزوده شد]
ارسال درخواست افزودن سرویس ارسال پیامک :http://www.webhostingtalk.ir/f118/54052/
-
پاسخ : نرم افزار مدیریت ibsmg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
با سلام خدمت دوستان
با توجه به مشکلات نسخه رایگان نرم افزار ibsng از لحاظ مولتی ادمین نبودن و رابط کاربری ضعیت و انگلیسی تصمیم گرفتم نرم افزاری تولید کنم که بتونه هم فارسی و کاربر پسند باشه هم از قدرت ibs بتونه استفاده کنه .
نرم افزارم تقریبا تکمیله و از الان مراحل تستش قراره شروع بشه. برای همین این پست رو ایجاد کردم تا نظر دوستان رو در موردش بدونم و از پیشنهاداتشون استفاده کنم.
اگه نیاز هست بخشی اضافه شه و یا بخشی تغییر پیدا کنه ممنون میشم لطفا همینجا اعلام کنید.
از امکانات این نرم افزار میتوان موارد ذیل را ذکر کرد :
۱ - قابلیت تعریف سرور ها و اکانت های مختلف
۲ - امکان ثبت و مدیریت کاربران
۳ - بخش مالی مستقل به همراه امکان پرداخت آنلاین
۴ - بخش پشتیبانی و تیکتینگ
۵ - امکان تعریف تخفیف عمومی , خصوصی , حتی امکان تعریف تخفیف یک سرویس خواص برای یک یوزر خواص به ۳ حالت ۱ - تخفیف ریالی ثابت - ۲- تخفیف درصدی - ۳ تعریف قیمت ریالی ثابت
۶ - بخش اطلاع رسانی و اخبار
البته یک سری بخش هایی هم به نظر خودم کم داره که تو نسخه های بعدی اضافه میشه.
آدرس دمو
سامانه مدیریت اکانت ibsmg
یوزر و پس ؛ saeed
البته ممکن در حین بازبینی نرم افزار با خطاها های ناخواسته ای مواجه شین چون هنوز نرم افزار رو تست نکردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم. البته بخش مدیریت اکانتش از لحاظ ایجاد و حذف و غیره ... اکانت ها به علت اینکه وب سرویس هاشو آپ نکردم هنوز کار نمیکنه
سلام رویه لوگ باز دیدها کار کنید که اونارو نشون بده.
-
پاسخ : نرم افزار مدیریت ibsng
کار جالبی هست , موفق باشید
پرداخت آنلاین مابقی بانک ها رو نیز اضافه کنید ...
-
پاسخ : نرم افزار مدیریت ibsmg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام رویه لوگ باز دیدها کار کنید که اونارو نشون بده.
منظورتون اینکه کاربران از کجا میان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
کار جالبی هست , موفق باشید
پرداخت آنلاین مابقی بانک ها رو نیز اضافه کنید ...
من این ۲ تارو داکیومنت هاشو داشتم اگه شما داکیومنت بانک یا سرویس پرداخت دیگه ای دارید لطفا ارسال کنید تا اضافه کنم
-
کار خیلی جالبی هست اگه درگاه های پرداخت اضافه بشه بهتر خواهد بود و اینکه آیا در اختیار عموم قرار خواهد گرفت؟و این که رایگان است و یا هزینه دریافت خواهید کرد؟
-
واقعاکار جالبی هستش الان این به فروش خواهد رفت یا به صورت لایسنس دار یا به صورت همیشگی فروخته خواهد شد؟:-*
-
بله در اختیار عموم خواهد بود. مبلغ کمی به صورت ماهیانه به عنوان لایسنس از کاربرا دریافت خواهد شد.
-
دوستان لطفا اگه کمبودی حس میکنن بگن که به سیستم اضافه شه تا تکمیل شه و اگه از بانک های دیگه داکیومنت پرداخت دارند ارسال کنن به psproot@gmail.com تا افزوده بشه.
-
به نظر من باید تموم پرداخت های انلاین شرکت ها مثل پای لاین یا زرین پال یا... باید به این سیستم بخوره
راستی اگه از نظر دامنه واسه سایت پشتیبانی یا از نظر هاست و هر چی... نیاز داشتین میتونم رایگان در خدمتون بزارم
-
دستتون درد نکنه
راستش اسم نرم افزارو گذاشتم ibs manager یا همون ibsmg که دامنه دات آی آرش ثبت شده. از لحاظ سرور هم به علت اینکه قراره لایسنس بدیم باید سرور اختصاصی بگیریم.
-
برنامه بسیار جالب و کارامدی هست
انشالا موفق باشید
-
دوستان از همتون به خاطر گزارش خطا متشکرم همونطور که گفتم نرم افزار بدون اینکه تست بشه آپ شده و در حال رفع خطاها هستیم و نرم افزار نهایی عاری از خطا خواهد بود.
-
بسيار جالب و مفيده . موفق باشيد
-
خواش میکنم. من از مسافرت برگشتم انشاالله فردا موارد جدید رو اضافه و مشکلات رو حل میکنم
-
احتمال اینکه باگ بده هست ؟
-
هیچ نرم افزاری ۱۰۰٪ بدون باگ نیست. تلاش ما اینه که احتمال باگ داشتن رو به ۰ برسونیم.
-
در مورد قیمت و نحوه دریافت هم یه توضیح بدین
-
انشاالله این موارد بعد عرضه نرم افزار ارائه میشه. فعلا چیزی که مهمه اینه که نرم افزار قابلیت های مورد نیاز کاربرا رو داشته باشه. اگه نظری دارین لطفا اعلام کنید
-
هزینه لایسنس هم بفرمایید لطفا
-
لايسنس به صورت ماهانه خواهد بود يا امكان life time هم خواهد بود؟
تصميمي گرفتيد؟
-
هزینه لایسنس ؟
امکان اضافه کردن ماژول درخواستی دارد؟
-
لایسنس به صورت ماهانه خواهد بود.
نقل قول:
امکان اضافه کردن ماژول درخواستی دارد؟
بنا به تشخیص ممکن است ماژول به صورت رایگان به کل سیستم اضافه گردد. و یا با دریافت هزینه به صورت خصوصی .
-
این برای سیستم مجانی میشه استفاده کرد و هم برای نسخه تجاری ؟
-
-
دوستان موارد ذکر شده به همراه چند مورد که توسط خود بنده تشخیص داده شد به سیستم اضافه شد به امید خدا سیستم در حال بسته شدن هست دوستان اگه پیشنهادی جهت بهبود عملکرد سیستم داره لطفا ارائه بده تا به سیستم اضافه کنیم.
-
-
متوجه نشدم این چه زبونیه :d
-
شما ببخشون خواب آلوده بودن :دی
-
اونو اضافه کردم - نسخه جدید آپنشده -
امکاناتی که واسش گذاشتم این بوده که چه کاربری ( آدرس آی پی ) از کجا اومده که میتونید بر حسب آدرس آیپی یا دامنه *****ش کنید.
-
قابلیت های پول آی پی و محدود کردن سرعت هم درش قرار دادین؟
-
عزیز ضمن تشکر از شما بابت طراحی بی نقص تون میخواستم ببینم کی میتونیم سفارش بدیم و قیمت نهایی لایسنس رو تعیین کردید؟
با تشکر
-
اون موارد مربوط میشه به تنظیمات ibsکه باید دستی انجامش بدین. نرم افزار ما جهت مدیریت پرداخت ها و اکانت ها و پشتیبانی و اطلاع رسانی به کاربرا و فروش آنلاین بر روی ibs انجام میده.
-
به احتمال ۹۹ درصد سیستم فروش به صورت لایسنس با پرداخت ماهانه خواهد بود که بعد از اطمینان از عملکرد سیستم به فاصله نهایتا ۲ روز بعد از طریق سامانه ای که طراحی شده انجام خواهد شد. هزینه لایسنس هم ما بین ۱۰ الی ۱۵ هزار تومان در ماه خواهد بود که که در صورت پرداخت ۳ ۶ و یا ۱۲ ماهه تخفیف ویژه ای خواهد داشت. در صورت مثبت بودن نتایج حاصله ممکن است اقدام به فروش لایسنس مادامالعمر هم بکنیم.
-
دوست عزیز ببخشید یه سوال دارم؟
الان کارکرد این نرم افزار دقیقا برای روی سرور هستش یعنی راحت روی سرور لینوکس نصب میشه و میشه راحت اکانت تعریف کرد و از طریق همین مدیریت کرد درسته ؟
-
بله همینطوره. شما کافیه نرم افزار رو نصب کنید و یک سری اعمال که در فایل راهنما هست انجام بدین. نیاز به تعریف اکانت هم نیست شما فقط سرورهاتون و دوره زمانی و قیمت هارو مشخص میکنید خود سیستم هنگام خرید اکانت رو تو سرورتون میسازه. کلا کار فروشنده راحت میشه و وقتش رو روی بازار یابی میزاره چون مدیریت اکانت خودکار انجام میشه.
کاربر میتونه شخصا اکانت بخره و اونو تمدید کنه و در صورت عدم تمدید خودبهخود اکانت اکسپایر میشه. شما میتونید لیست اکانت ها و پرداخت های کاربر رو ببینید و آرشیو اونارو داشته باشید با کاربر در ارتباط باشید و کلا دیگه دغدغه هایی که کار با نرم افزار آی بی اس داره را نخواهید داشت.
-
بعدش قابلیت اینو داره مثلا در 20 سرور اکانت تعریف که و در 20 سرور در یک زمان اکسپایر کنه ؟
و اینه قابلیت اتصال به سی-سی پ.ر.اک.س.ی چطور ؟
-
نیازی نیست که تو ۲۰ جا اکانت بسازه چون شما اون ۲۰ تا سرورت رو وصل میکنی به ۱ IBS و اکانت ها تو اون IBS ساخته میشه و اینطوری میتونی همزمان ۲۰ جا یوزر داشته باشی.
خیر فعلا فقط با IBS کار میکنه. اگه نیاز داشته باشید میتونم براتون اختصاصی به cc*****هم متصل کنم
-
خوبه
و فقط یک مشکل که هستش اینه یک شخص با یک یوزر نتونه در یک زمان به همه ی سرورها وصل بشه.یعنی با یک یوزر فقط بتونه همزمان در یک سرور باشه نه از یک یوزر چند نفر استفاده کنن
درسته ؟
-
برای این منظور هم راهکار هایی در نظر گرفتیم. تو سیستم میتونید تعریف کنید که موقع ساخت اکانت گروه کاربری اکانت چی باشه و میتونید تو آی بی اس تنظیمات دلخواهتون رو روی گروه ها پیاده سازی کنید و به سیستم معرفی کنید. اینطوری هر یوزری میتونه بر حسب تعاریف شما ساخته بشه