-
میزبانی وب (افرانت یا پارس آنلاین)
درود به همه دوستان و اساتید گرامی!
من میخوام یه فضا برای سایتم توی کشور عزیزمون اجاره کنم. تحقیق زیادی کردم و بالاخره به این دو ارائه دهنده رسیدم. به نظر شما کدامیک بهتر هستند و شما کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟
خیلی از سایت های دولتی توسط پارس آنلاین میزبانی شدن.
با تشکر.
-
پاسخ : میزبانی وب (افرانت یا پارس آنلاین)
با سلام
ما افرانت رو بیشتر قبول داریم !
-
افرانت دلیل هم پایداری نسبی پهتر نسبت به پارس آنلاین هست از هر کسی تو این انجمن بپرسی میگن افرانت
-
افرانت میزبانی سایت های دولتی و خصوصی ایران داره
پارس انلاین کمتر
قیمت افرانت برای استفاده سخصی مقورن به صرفه نیست
تبیان ارزون هست و کیفیت مناسبی داره
با سپاس
-
سلام. به نظر بنده جای این2 تا تبیان رو استفاده کن. سرعت و کیفیتش خوبه. قیمت مناسب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
سلام. به نظر بنده جای این2 تا تبیان رو استفاده کن. سرعت و کیفیتش خوبه. قیمت مناسب
کی میگه خوبه ؟
یک مدت یک سروری یکی از دوستان ما داشت بسیار ناراضی بود
-
تبیان که پشتیبانی تعطیل ! یا حداقل برای ما تعطیل ! دانش فنی هم که بیداد میکرد .....
کیفیتی هم بنده ندیدم .
یا حداقل برای ما اینشکل بود
-
این سرویس دهنده ها کاملا از پشتیبانی و رانت دولتی برخوردار هستند و دلیل اینکه سایت های دولتی زیادی روی آنها می باشد کیفیت خوبشون نیست. آنها مجبورند و دستور دارند از این شرکت ها با قیمت های بسیار بالا سرویس بگیرند تا مالکین این سرویس دهنده ها از سود خوبی برخوردار باشند.
-
دوستان ممنونم از نظراتتون. یه چیز که برای من توی هاستینگ خیلی مهم هست پهنای باند اون سرورها هست. که سایت توی یک چشم به هم زدن (!!!!) بالا بیاد. اگرچه بحث سرعت باز شدن سایت به خیلی چیزا بستگی داره، اما فعلا پهنای باند اون ها میخوام در وضعیت خوبی باشه. من سایت هایی رو که روی افرانت بودند و همچنین اونایی که روی پارس آنلاین بودند مقایسه کردم. سرعت افرانت احساس میکنم بهتره. نظر شما چیه؟
-
کلن هاست های ایران بخاطر نزدیک بودن سرور اصلی پینگ پایینی میدن و سرعت لود بالایی دارن ولی پهنای باند کمی میدن ..
-
افرانت توصیه میشه من باهاشون کار کردم و از کیفیت خوبی برخوردار بود .
-
ممنون دوستان عزیز! تصمیم خودم رو گرفتم. از افرانت میگیرم :x
روزگارتون شاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
کی میگه خوبه ؟
یک مدت یک سروری یکی از دوستان ما داشت بسیار ناراضی بود
نارضایتیشون از چی بود؟
-
ما الان از پارس انلاین داریم میزبانی میکنیم سایت های بزرگی هم روی سرور های ما هست و اصلا نه قعطی داشتیم و نه چیزی اینطوری در مورد دیتاسنتر های ایرانی حرف نزنید دیتاسنتر تبیان بله قبول دارم چون بیشتر پشتیبانی رو روی سایت های دولتی میزاره تا خصوصی و شخصی باتشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
افرانت توصیه میشه من باهاشون کار کردم و از کیفیت خوبی برخوردار بود .
سرور مارو اومدن برداشتن بردن،گفتیم سرور ما کو؟ گفتن شما اصلا سرور نداشتید اینجا! قرارداد رو نشون دادیم گفتن ها؟ :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سرور مارو اومدن برداشتن بردن،گفتیم سرور ما کو؟ گفتن شما اصلا سرور نداشتید اینجا! قرارداد رو نشون دادیم گفتن ها؟ :d
امیر چی شد پیگیری و این که قرار بود مدارک رو بزارید؟؟:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
امیر چی شد پیگیری و این که قرار بود مدارک رو بزارید؟؟:x
بزار سرورمون رو بگیریم :d مدارکش رو میزاریم ولی فعلا مصلحت نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
بزار سرورمون رو بگیریم :d مدارکش رو میزاریم ولی فعلا مصلحت نیست.
گروگان گیری سرور کردن ازتون؟؟ >:)
-
دوستان عزیز به نظر من هم افرانت بهتره چون افرانت میزبانی بیشتر سایت های دولتی و خصوصی ایران رو نسبت به پارس انلاین در اختیار داره
توجه کنید که قیمت افرانت برای استفاده شخصی هم مقورن به صرفه نیست
-
من پارس آنلاین داشتم گاهی اوقات دسترسی به خارج از کشور بسته میشد و فقط از ایران میشد سایت رو دید وقتی بهشون میگفتم میگفتن از مخابرات هست.
-
سلام ! اگر بتونید از مخابرات تهیه کنید پورتتون رو عالی میشه ! من الان 10 مگابیت پورت دارم از مخابرات نا محدود 408 هزار تومان روش سرور گیم بالا آوردم اونهم بین دوستان و آشنایان ! هزینه های جانبی رو هم با هم تقسیم کردیم !
نمونه سرعت دانلود : http://up.p30day.com/images2/79689044691390861463.jpg
سرعت روی بستر اینترانت هم تا 1.3 مگابایت هست . یا علی
-
اساتید گرامی! آیا فراکارانت سرورهاش رو از افرانت میگیره؟
-
زیاد تفاوتی نداره
اما من باشم افرانت را انتخاب میکنم
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
گروگان گیری سرور کردن ازتون؟؟ >:)
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
فایل پیوست 8751
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
فایل پیوست 8752
-
پارس انلاین رو پیشنهاد میکنم
پشتیبانیشون هم خوب هست
موفق باشید
یا علی