-
نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
سلام دوستان
هر روز قیمت دلار رو به افزایش است و ما همچنان فقط هزینه ها رو داریم جبران میکنیم و با نرخ سابق داریم با مشتریهامون حساب میکنیم دوستانی در وب هاستینگ تالک قیمتهایی ارائه میدن که واقعا پایین است
ما اینجا جمع نشدیم که خودمون رو سرگرم کنیم کسانی که اینجا کار میکنن همه به دنبال درآمد مناسب هستند که بتونن فعالیت خودشون رو گسترش بدهند
انصافا بیاید یه عرف برای سرورها تایین کنیم و همه روی همون عرف جلو بریم کسی هم خارج از عرف کار نکنه و مشتری مختار که از هر کی میخواد سرور بگیره
الان طرف توی انجمن داره رم دو گیگ رو زده بیست تومن آخه چطور میخواد سود کنه؟؟؟؟
یا اینکه رم یک گیگ رو زده ده تومن
یه مقدار فکر کنید که آیا کاری که میکنید به صرفه هست ؟؟؟؟
دوستان نظر خودشون رو برای تثبت قیمتها بدن
ممنون
-
پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
سلام
کیمــ سوفی سرور میده 24 گیگ حدود 150 تومن .
رم 2گیگ بده 20 تومن
حتی اگه 4گیگ رم سرور رو خالی بذاره .
10 تا 20 تومن میشه 200 تومن .
50 تومن سود واسه یه بچه مدرسه ای بیشتر از پول تو جیبی باباشه !!!
حالا کاری ندارم به اوناش که 10 تا از این سرورا دارن که بشه 500 تومن . کلی گفتم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
کیمــ سوفی سرور میده 24 گیگ حدود 150 تومن .
رم 2گیگ بده 20 تومن
حتی اگه 4گیگ رم سرور رو خالی بذاره .
10 تا 20 تومن میشه 200 تومن .
50 تومن سود واسه یه بچه مدرسه ای بیشتر از پول تو جیبی باباشه !!!
حالا کاری ندارم به اوناش که 10 تا از این سرورا دارن که بشه 500 تومن . کلی گفتم .
دقیقا ، مردم ایرانم که "مفت باشه ... باشه !
امروز 29 هم هست خیلی ها مثل بنده امروز پرداخت دارند
با دلار 2100 تومانی باید پرداخت کنیم ولی قیمت هامون همون قیمت های 10 ماه پیش دلار 1350 تومنی هست !
-
کسی که سیاست کاری داره قیمت های پایین سرور نمیده یه سری تابستونی هستند که رم 1 رو 10 تومن میدن
فقط هم عشقشون اینه که پول سرور در بیاد
-
kimsufi با آی پی ها و .... سرور 24 گیگ رم بالاتر در میاد فکر کنم
مشکل اینجاست که کاربران همه چیز رو در رم می بینند.
هیچ وقت به کیفیت سخت افزار و پشتیبانی اهمیت نمی دهند.
-
واقعا خیلی حالا همکارا اینجا فقط فکر پرداخت هزینه سرورن به اینم باید فک کرد
من تاپیکای چند سال پیش انجمن و میدیدم قیمتا مثل الان بود حتی بعضا بالاتر از الان یعنی از چند سال پیش تا الان هیچکس خرج زندگیش بالاتر نرفته !!! حالا بماند که پرداخت خودش بیشتر شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
واقعا خیلی حالا همکارا اینجا فقط فکر پرداخت هزینه سرورن به اینم باید فک کرد
من تاپیکای چند سال پیش انجمن و میدیدم قیمتا مثل الان بود حتی بعضا بالاتر از الان یعنی از چند سال پیش تا الان هیچکس خرج زندگیش بالاتر نرفته !!! حالا بماند که پرداخت خودش بیشتر شده
دلار اون موقع 1000 تومن بود ...تورم الان هم نبود...
مسئله اینه که هر کسی مثل خوانندگی از مامانش قهر میکنه میاد سرور میگیره vps میده !
سود این جور سرویس دهنده ها اورسل تا گلوی سرور چه بسا بیشتره....
بعد میان تاپیک میزنن میگk سرور مجازی با منابع اختصاصی واقعی ...
هر روز هم زرت یکی از سرورهاشون در میاد...یک بار هارد مسوزه ...یک بار روی آیپی اقدر abuse میاد که سرور suspend میشه و 1001 مشکل دیگه ...
خریدار باید عاقل باشه...
بازاری که شما ورود فروشنده رو نمیتون کنترل کنی ..نمیشه درش اتحاد ایجاد کرد.
مدیران این انجمن هم زیر باز این قضیه نمیدن...چون به شدت تعداد بازدیدکنندگان میاد پایین.
پس عملا راه حلی وجود نداره;)
-
با نظرتون موافقم ولی همونطوری که گفتم هر جا توی هر کاری یه سری پیا میشن که قیمت زیر بازار مین و باهاشون هم که منطقی صحبت میکنی ناراحت میشن میگن بجای تبلیغ فلان ...... (بدون مخاطب خاص)
الان یورو ماه پیش 2220 بود الان شده 2516 واقعا نمیصرفه .
بیایم قیمت رو اضافه کنیم مشتری میا میگه فلانی داره میده 10 تومن 1 گیگ خوب من چی بگم اینجا ؟ حرفی نمیمونه
یادش بخیر یه زمانی که خودمم هنوز توی این کار نبودم دلار 1000 هم کمتر بود فکر کنم سرور 1 گیگ فروشنه کتر از 45 نمیداد . الان که 2500 تومنیشم دیدیم .
-
این موضوع هم دیگه خز شده !
مطمعن باشید اخر این تاپیک هم "قفل" شدن یا "به نتیجه نرسیدن" هستش .
تا مادامی که کاربر تازه کار بخواد قیمت پایین ارائه بده ( مثل خیلی از ماهایی که این کار رو کردیم و بازار رو برای اونهایی که باید کار میکردند خراب میکردیم ) و منطقی کار نکنه همینه .
یارو فروش انجام میده رو پایه دلار 1750 ، اخه عزیز من فردا دلار شد 2300 تومن میخوای چی کار کنی ؟ اونم مملکت گل و بلبل ما ! :|
بهترین راه حل اینه که فروشتون رو از این سایت خارج کنید تا نخواید اینجوری متضرر بشید !
موفق باشید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
این موضوع هم دیگه خز شده !
مطمعن باشید اخر این تاپیک هم "قفل" شدن یا "به نتیجه نرسیدن" هستش .
تا مادامی که کاربر تازه کار بخواد قیمت پایین ارائه بده ( مثل خیلی از ماهایی که این کار رو کردیم و بازار رو برای اونهایی که باید کار میکردند خراب میکردیم ) و منطقی کار نکنه همینه .
یارو فروش انجام میده رو پایه دلار 1750 ، اخه عزیز من فردا دلار شد 2300 تومن میخوای چی کار کنی ؟ اونم مملکت گل و بلبل ما ! :|
بهترین راه حل اینه که فروشتون رو از این سایت خارج کنید تا نخواید اینجوری متضرر بشید !
موفق باشید !
والا ما که تا حالا نهایت ۵ تا مشتری از این انجمن داشتیم اما مشکل اینه که همه اینجارو میشناسن و آفرای اینجارو با قیمتا مقایسه میکنن :دی
به قول اون دوستمون این تاپیکم آخرش بسته میشه میره واقعا هم نمیشه کاری کرد هر کی باید از خودش شروع کنه مثلا استارتر این تاپیک خودش باید قیمت مناسب بده من خودم باید قیمت مناسب بدم هرکی اینکارو کنه کلا قیتا میاد سر جاش
-
به نظر من یه حالت نظارتی بذاریم بد نیست
که همه در یه رنج بدن
نه گرون تر نه ارزون تر
به خصوص در تابستان
خریدار ها هم پرو شدن
میان همه جور خدمات میخوان بد فقط و فقط 5000 تومان بهشونم که حرف میزنی بهشون بر میخوره
فقط یه سیستم نظارتی میتونه کار گشا باشه
-
چه گیری دادین :"> همه مشتری ها پولدار نیستند که یکی نداره خوب به همون اندازه پولش میره وی پی اس ارزون میخره به شما چه ؟
1001 دلیل داره که این مشتری دوست داره از اینی که ارزون میده بخره
-
من همیشه به اینکه بازار قیمت خودشو خودش پیدا میکنه اعتقاد داشتم!
حرف دوستان هم درسته که یکسری ها فقط خرج سرور براشون در بیاد بال در میارن :) ولی مطمئن باشید مشتری بعد از یکبار که با قیمت خیلی پایین بخره و بعد اطلاعاتش دود بشه یا پشتیبانی ضعیف ببینه متوجه میشه که بله این خبرا نیست که 10 تومن بده و همه چیز بهش داده بشه! (کما اینکه زیادم دیدیم تو انجمن)
به نظر من نگران نباشید، شما با همون قیمتی که مد نظرته و میتونی باهاش سرویس خوب دست مشتری بدی ارائه کن، مطمئن باش مشتری های خودتو پیدا میکنی ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
من همیشه به اینکه بازار قیمت خودشو خودش پیدا میکنه اعتقاد داشتم!
حرف دوستان هم درسته که یکسری ها فقط خرج سرور براشون در بیاد بال در میارن :) ولی مطمئن باشید مشتری بعد از یکبار که با قیمت خیلی پایین بخره و بعد اطلاعاتش دود بشه یا پشتیبانی ضعیف ببینه متوجه میشه که بله این خبرا نیست که 10 تومن بده و همه چیز بهش داده بشه! (کما اینکه زیادم دیدیم تو انجمن)
به نظر من نگران نباشید، شما با همون قیمتی که مد نظرته و میتونی باهاش سرویس خوب دست مشتری بدی ارائه کن، مطمئن باش مشتری های خودتو پیدا میکنی ;)
خوب اینجوری بازار داغون میشه
و در امد ها از بین میره
ما میخوایم در امد داشته باشیم
نه کار بیش از حد و رایگان بکنیم
-
اکثر مشتری های خوب و به قیمت و دائمی از گوگل می آن
-
من که گفتم.... ممکنه یکی رم یک گیگ رو بده 10 تومان، شما ببین با چه قیمتی میتونی سرویس خوب بدی، با همون آفر بده مثلا 30 تومان....
مطمئن باش حداقل نصف کسایی که از اون 10 تومانی سرویس بد ببینن این دفعه که بیان سرویس بگیرن گول قیمت پایینو نمیخورن ;)
-
بعضی ها سیاست کاریشون اینجوریه
یارو میگه که میخوام یک رم 1 گیگ بدم 30 تومان حداکثر توی 1 ماه مثلا 1 دونه بفروشم سودش 10 تومانه حالا میام میدم رم 1 گیگ رو 20 نومان سودش مثلا 5 تومانه به جاش ماهی 6 تا میفروشم که خوب به نظر من اگر کارش بگیره سودشم کرده سرویسشم خوبه ولی بعضی مشتری ها هستن که کلا دنبال چیز گرون هستن :دی 2 تا سایت بزنید تو یکی سرور مجازی 1 گیگ بزنید 30 تومان تو یکی بزنید 10 تومان مشتری 30 تومانی بیشتره :دی
-
اقا باید در یک نرخ باشه که رقابت در ارزان فروشی نباشه
در دادن سرویس بهتر باشه
سطح علمی هم میره بالا
-
ببینید دوستان عزیز تو بازار آزاد هم این رقابت هست ما حتی اگر نرخ هم تعیین کنیم مطمئن باش یه کسانی هستند که بیان به میل خودشون سرور میدن دست مشتری مهم اینه که طرف بیاد ببینه و خودش تشخیص بده و انتخاب کنه خودم واقعا دیدم به خودم ظلم میکنم بیام رم 1 گیگ رو بدم 20 واسه همین هم این کار رو نکردم ولی یکی میبینی این کار رو میکنه و خوبی یه بازار به همین رقابتش هست شما اگر بیایین همه رو به صف کنی که به یه قیمت بدن اونوقت چه رقابتی میمونه پس بهتره بزاریم هر کس هر جور دوست داره بفروشه مطمئن باش مشتری هم قوه انتخابش اینقدر پایین نیست که بیاد سرور بی کیفیت بگیره
-
یه مثل معروفیه که میگه
آسته بیا آسته برو تا گربه شاخت نزنه
راه خودتو برو، کاری به بقیه نداشته باش.
مطمئن باش اگه همه چیت خوب باشه، خریدار اگه عقل و شعورش برسه نمیره از جای دیگه فقط به خاطر قیمت سرویس بگیره! اگه هم عقلش نمیرسه که بهتره مشتریتون نباشه.
آقا جان شما که میخوای کار کنی، قیمتهات رو با توجه به وضعیت خودت قرار بده و تلاش کن که بهترین سرویس رو ارائه بدی
واضحه که یه شرکت که کلی بند و بساط داره و پول کارمند میده و مالیات و ... نمیتونه از لحاظ قیمتی با پسر بچه 12.5 ساله که با پول تو جیبیش سرور خریده رقابت کنه ...
شما کار خودت رو انجام بده، کاری به قیمتهای بقیه نداشته باش.
تو هر صنفی، این وضعیت وجود داره. ...
یه بوتیکی تو جردن مجبوره شلواری که 20 خریده بده 80 تومن! چون کلی هزینه داره ...
ولی همین شلوار رو میتونی تو حصارک با 22 تومن بخری! چون طرف به سود 2 تومنی هم راضیه!
فراموش نکنیم که، این انجمن میتونست نقش موثری تو هاستینگ ایران ایفا کنه که متاسفانه نقش کاملاً منفی داشت و خواهد داشت. :)
-
وال من موندم چطور میدن من که خودم فکر میکنم که خیلی ارزون میدم من خودم سرور رو میگیرم 20 تومن رم 1 رو مجبورم 3-4 تومنم بکشم روش بفروشم ولی وقتی میخوای با مشتری حساب ، کتاب کنی میگن خیلی گرونه ...............خیلی ارزون میده، فلان شرکت ارزون تره و از این چیزا ولی در کل بازم دچار مشکل میشن اونا...
خداییش کاش میشد یه حداقل قیمت بذارم واسه سرور و یه حداکثر قیمت تا همه بدونن سرور تو چه قیمتی هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
من خودم سرور رو میگیرم 20 تومن رم 1 رو مجبورم 3-4 تومنم بکشم روش بفروشم
کپی برابر اصل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یه بوتیکی تو جردن مجبوره شلواری که 20 خریده بده 80 تومن! چون کلی هزینه داره ...
ولی همین شلوار رو میتونی تو حصارک با 22 تومن بخری! چون طرف به سود 2 تومنی هم راضیه!
جردن
حصارک
اینجا ایران است، آی لاو یو پی ام سی :)
-
دوستان اینجا همه هزینه ها یکسان است
و اگه ما قرار داد بزاریم که همه فلان قیمت بدن یک سری میزنن زیرش
باید یه پوب بالا سر همه باشه
مزایا این کار:
-دیگه رقابت تو ارزان فروشی نیست
-رقابت در دادن سرویس بهتره
-سرویس بهتر علم بیشتر میخواد
-افزایش رشد علمی همه ما
-دیگه هر کسی نمیاد تو این کار(از خونه مامانش قهر نمیکنه)
-افراد متخصص بیشتر میشن
-افراد متخصص در امد بهتری دارند
فقط یه پوب میتونه مشکلات را حل کنه
-
من فروشنده هاست و vps نیستم و با مشکلات و راهکارهای این شغل هم آشنایی کامل ندارم
اما برای یک شغل دوم دارم تحقیقاتی رو انجام میدم
به نظر من برای خلاص شدن از دست بازار خراب کن ها همیشه راههای وجود داره
پیشنهاد می کنم شما هم آفرهای ارزون قیمت و هم آفرهای متعادل رو ارائه بدین اما یکجوری از سرو ته ارزون قیمت ها با تجربه ای که از این کار دارین بزنین و افرهای متعادل خودتون رو با تمام قدرت ارائه کنید
و با کمک مهندسی اجتماعی مشتری رو به سمت خودتون بکشونید البته تبلیغات هم نقش اول رو بازی می کنه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
دقیقا ، مردم ایرانم که "مفت باشه ... باشه !
امروز 29 هم هست خیلی ها مثل بنده امروز پرداخت دارند
با دلار 2100 تومانی باید پرداخت کنیم ولی قیمت هامون همون قیمت های 10 ماه پیش دلار 1350 تومنی هست !
آقا حرف منم همینه
واقعا یه فکر اساسی بشه
تا چند روز دیگه امارش هست دلار به 3000تومان هم میرسه
بعضی ها تا 5000تومان تخمین میزنن
من واقعا نگرانم چون با این وضعیت خیلی سخته که بخوایم ضرر مالی هم بدیم
-
نقل قول:
آقا حرف منم همینه
واقعا یه فکر اساسی بشه
تا چند روز دیگه امارش هست دلار به 3000تومان هم میرسه
بعضی ها تا 5000تومان تخمین میزنن
من واقعا نگرانم چون با این وضعیت خیلی سخته که بخوایم ضرر مالی هم بدیم
قیمتتون رو ببرید روی پایه دلار ! به دلار بفروشید ! ضرر نمیکنید !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
قیمتتون رو ببرید روی پایه دلار ! به دلار بفروشید ! ضرر نمیکنید !!!
الان فکر میکنم فرزاد داره به دلار توی انجمن میفروشه (Hyperserver) و یا اقای هوشیار داره هاست اشتراکی رو با یه قیمت به نظر بالا میفروشه یا آلما سرور، و ... مُحمد بهادران یه حرفی قشنگی میزنه
نقل قول:
یه جمله ی دیگه بگم نگی دو رویی کردم ، از روز اول باید از خودم شروع میکردم
از خودتون شروع کنید :) قیمت هاتون رو بالا ببرید خریدار مجبور به خرید میشه! من خودم یه زمانی دنبال قیمت ارزون بودم ولی الان یه چهار تا دونه سایت دارم یه ریسلری گرفتم دارم ماهی 30 هزار تومن میدم بابتش، به عقیده خیلی ها شاید دارم زیاد میدم ولی وقتی روز جمعه تیکت میزنم 15 دقیقه بعد جواب تیکت من رو میدن از خرید خودم راضی هستم، البته من سرویس ارزون هم دارم و ازش راضی هستم، ببینید یکی دوست داره 20 هزار تومن سود کنه یکی 5 هزار تومن من و شُما که نمیتونیم بگیم بیا بیشتر سود کُن، وقتی یکی میاد به قول معروف الفا ریسلر مستر ریسلر { :)) اسمشونم خنده داره} با یه قیمت ارزون نامحدود میده توقع نداشته باشید کسی دُنبال قیمت های متناسب و به قول معروف کمی بالا باشه! باید یه فرقی بین اونی که بک آپ روزانه هفتگی و ماهانه به آدم تحویل میده با اونی که نمیدونه بک آپ چیه داشته باشه! خیلی ها بودن توی این انجمن دُنبال هاست میگشتن و از جایی که هاست خریدن شکایت میکردن ولی الان خودشون شرکت زدن و دارن هاست و سرور مجازی میفروشن.
نقل قول:
1001 دلیل داره که این مشتری دوست داره از اینی که ارزون میده بخره
دقیقا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دلار اون موقع 1000 تومن بود ...تورم الان هم نبود...
مسئله اینه که هر کسی مثل خوانندگی از مامانش قهر میکنه میاد سرور میگیره vps میده !
سود این جور سرویس دهنده ها اورسل تا گلوی سرور چه بسا بیشتره....
بعد میان تاپیک میزنن میگk سرور مجازی با منابع اختصاصی واقعی ...
هر روز هم زرت یکی از سرورهاشون در میاد...یک بار هارد مسوزه ...یک بار روی آیپی اقدر abuse میاد که سرور suspend میشه و 1001 مشکل دیگه ...
خریدار باید عاقل باشه...
بازاری که شما ورود فروشنده رو نمیتون کنترل کنی ..نمیشه درش اتحاد ایجاد کرد.
مدیران این انجمن هم زیر باز این قضیه نمیدن...چون به شدت تعداد بازدیدکنندگان میاد پایین.
پس عملا راه حلی وجود نداره;)
به نظر ما بهتره مدیران توی این انجمن این کار رو انجام بدند به چند دلیل واضح و مشخص و منطقی :
1- این انجمن قوی ترین انجمن تخصصی در زمینه هاستینگ و سرور مجازی است . اگر حداقل قیمت ها برای افرها در نظر گرفته بشه هیچ بچه مدرسه ایی نمیاد سرور بگیره و رم دو گیگ 20 تومن بده
2- قیمت ها عرف میشه و حداق داره
3- مدیران باید یک فکری بکنند و با این روند ابروی هاستینگ ایران در خطر است .
-
نقل قول:
وقتی یکی میاد به قول معروف الفا ریسلر مستر ریسلر { اسمشونم خنده داره} با یه قیمت ارزون نامحدود میده توقع نداشته باشید کسی دُنبال قیمت های متناسب و به قول معروف کمی بالا باشه! باید یه فرقی بین اونی که بک آپ روزانه هفتگی و ماهانه به آدم تحویل میده با اونی که نمیدونه بک آپ چیه داشته باشه! خیلی ها بودن توی این انجمن دُنبال هاست میگشتن و از جایی که هاست خریدن شکایت میکردن ولی الان خودشون شرکت زدن و دارن هاست و سرور مجازی میفروشن.
با تمام حرفتون امیر جان موافق ام ،
در مورد قسمتی که Quote کردم یاد یه خاطره افتادم .
یکی اومد از من پرسید اگر یه سرور بگیرم با 8 گیگ رم و 2 ترابایت هارد دیسک ، ماهی 200 دلار ؛ اون وقت هر گیگ از هارد پام 0.97 دلار میافته . تفریباٌ 107 تا تک تومنی ! ( مال زمان دلار 1100 هست این حرفم ) .
من هم علارقم میل باطنیم Ignore کردم ایشون رو ! احتمال میدم الان هم پستم رو بخونه !!!
اره ! اینه وضع مملکت ما ! هر کسی میفهمه هاست و دامین چیه و ... مشتاق هست حتماً وارد این کار بشه !
در حالی که خیلی ها اومدند ، و رفتند ... : ) ، این شده یه بازی برای شرکت های بزرگتر ! ، فروش به این دسته از افراد ، کسب سود 1-2 ماهه . گرفتن مشتریان ایشون به صورت رایگان ، کسب درامد از طریق مشتری !
اره ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
به نظر ما بهتره مدیران توی این انجمن این کار رو انجام بدند به چند دلیل واضح و مشخص و منطقی :
1- این انجمن قوی ترین انجمن تخصصی در زمینه هاستینگ و سرور مجازی است . اگر حداقل قیمت ها برای افرها در نظر گرفته بشه هیچ بچه مدرسه ایی نمیاد سرور بگیره و رم دو گیگ 20 تومن بده
2- قیمت ها عرف میشه و حداق داره
3- مدیران باید یک فکری بکنند و با این روند ابروی هاستینگ ایران در خطر است .
واقعا حق با شماست و همه باید تشویق به تثبیت قیمتها بر اساس هزینه ها بشن
اگر به دلار کار کنیم خیلی بهتره چون به دلار پرداخت میکنیم و به ریال میگیریم
ما اینجا چندین هزینه داریم :
1.هزینه سرور
2.هزینه پورت
3.هزینه آپگرید
4.هزینه ای پی
5.هزینه اینترنت خودمون
6. خرابی سیستمهای خودمون
7.وقتی که میذاریم برای این موضوع
8. علمی که بابتش هزینه کردیم تا به دست آوردیم
-
منطقیش هم همینه !
البته ناگفته نماند مشتری هم اذیت خواهد شد ! . یک ماه 10 تومن میده یک ماه 30 تومن :دی . که البته داره پول تورم و ... رو میده ! .
البته تعرفه گزاشتن ناممکنه !
من میخوام سرور بدم از افغانستان ، ساعت 9 شب خاموشی میزنم ، 4 صبح قبل نماز بیدار باش ! :دی ، لطفاً تعرفه مشخص کنید :دی
-
آقا مثل اینکه هیشکی اسم بازار رقابتی به گوشش نخورد !!!
ببینین اینایی که بار اولشونه خرید میکنن دنبال قیمت ارزون هستن و با اولین تجربه شکستشون واسه کیفیت پایین از اونجایی که خریدن تصمیم میگیرن که به یه جای با کیفیت مهاجرت کنن !!!
شما نگران هیچی نباشین بجای اینکه وقتتونو بزارین واسه این موضوع علکی وقتتونو بذارین واسه کیفیت بیشتر تا وقتی که اون کسی که بار اولش گول قیمت پایینو خورد شما به عنوان یه سرویس دهنده خوب بتونین اون مشتریو جذب کنین .
من نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما وقتی دیدم اینقدر وقتتونو بیهوده دارین تلف میکنین
گفتم بیام یه یاد آوری به همتون بکنم که شما کارتون چیه و اینکه اینجا بازار رقابت کامل هست نه انحصاری چند نفر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
منطقیش هم همینه !
البته ناگفته نماند مشتری هم اذیت خواهد شد ! . یک ماه 10 تومن میده یک ماه 30 تومن :دی . که البته داره پول تورم و ... رو میده ! .
البته تعرفه گزاشتن ناممکنه !
من میخوام سرور بدم از افغانستان ، ساعت 9 شب خاموشی میزنم ، 4 صبح قبل نماز بیدار باش ! :دی ، لطفاً تعرفه مشخص کنید :دی
دوست عزیزم دیتا سنترها مشخص هستند مبالغ پرداختی هم مشخص است
به طور مثال
رم 256 هارد 10گیگ از دیتا سنتر هتزنر 9دلار
رم 256 هارد 10گیگ از دیتا سنتر وگاسنپ 12دلار
بیایم یه قیمتهایی رو تعیین کنیم و روی همون جلو بریم
ما اومدیم اینجا که سود کنیم البته یه سود معقول نه اینکه وقتمون رو تلف کنیم عمرمون رو تلف کنیم دو روز دیگه هم آتل و باطل باشیم کلی کار کردیم ولی حتی یه ریال کف جیبمون نیست
و همه پای هزینه ها رفته
-
تا فکر مردم ما اینقدر کوتاهه به هیچ جا نمی رسیم
وقتی دلار میره بالا سریع به این فکر می افتید که قیمت ببرید بالا تا جیب خودتون خالی نشه
به قولی این از اون بخوره اون یکی از این یکی بخوره!!! چرخ اقتصاد ایران داره این چنین میچرخه!!!
قیمت ها میره بالا ملت سر همدیگه با 1001 کلک شیره میمالن که پول بیشتر دربیارن جوابگوی تورم باشه
اما این تاپیک های چرت و اظهار نظر های کارشناسی در مورد فروشنده های تابستانی و .... کارساز نیست
اگر کسی واقعا از وضع اقتصاد و قیمت دلار ناراضی هست میتونه اعتراض خودش رو به گوش عامل برسونه
نه این که چون زورش به هیچی نمیرسه بیاد اینجا یک تاپیک بزنه خودش رو خالی کنه
همین جوری بشینید تاپیک بزنید و خودتون رو سرگرم کنید مطمئن باشید قیمت دلار با این کارها میشه 150 تا تک تومنی
فقط به شرطی که تاپیک بزنید ها!!!! روزی 150 تا تاپیک اعتراضی به نوسان ارز بزنید دلار میکشه پایین =d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
تا فکر مردم ما اینقدر کوتاهه به هیچ جا نمی رسیم
وقتی دلار میره بالا سریع به این فکر می افتید که قیمت ببرید بالا تا جیب خودتون خالی نشه
به قولی این از اون بخوره اون یکی از این یکی بخوره!!! چرخ اقتصاد ایران داره این چنین میچرخه!!!
قیمت ها میره بالا ملت سر همدیگه با 1001 کلک شیره میمالن که پول بیشتر دربیارن جوابگوی تورم باشه
اما این تاپیک های چرت و اظهار نظر های کارشناسی در مورد فروشنده های تابستانی و .... کارساز نیست
اگر کسی واقعا از وضع اقتصاد و قیمت دلار ناراضی هست میتونه اعتراض خودش رو به گوش عامل برسونه
نه این که چون زورش به هیچی نمیرسه بیاد اینجا یک تاپیک بزنه خودش رو خالی کنه
همین جوری بشینید تاپیک بزنید و خودتون رو سرگرم کنید مطمئن باشید قیمت دلار با این کارها میشه 150 تا تک تومنی
فقط به شرطی که تاپیک بزنید ها!!!! روزی 150 تا تاپیک اعتراضی به نوسان ارز بزنید دلار میکشه پایین =d>
دوست خوبم
ما نگفتیم بیایم قیمت رو افزایش بدیم
کسی قصد نداره سر کسی رو کلاه بذاره
اینقدر سیاهی دیدین که همه چیز رو سیاه میبینید
ما گفتیم تثبیت قیمت داشته باشیم
هدف سود معقول است و درست
وگرنه ما هم میتونیم بیایم سرور دو گیگ به شما بدیم 20تومن و از اون سمت محدودش کنیم به 512مگ (اما این کارها ***ی محسوب میشه و پولش درست نیست)
یا عین خیلی از اساتید اورسل کنیم
بحث اینه که به یه نتیجه خوب برسیم
ما کاره ای نیستیم بتونیم قیمت دلار رو بیاریم پایین ما هم یک ذره هستیم در این دریا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
آقا مثل اینکه هیشکی اسم بازار رقابتی به گوشش نخورد !!!
ببینین اینایی که بار اولشونه خرید میکنن دنبال قیمت ارزون هستن و با اولین تجربه شکستشون واسه کیفیت پایین از اونجایی که خریدن تصمیم میگیرن که به یه جای با کیفیت مهاجرت کنن !!!
شما نگران هیچی نباشین بجای اینکه وقتتونو بزارین واسه این موضوع علکی وقتتونو بذارین واسه کیفیت بیشتر تا وقتی که اون کسی که بار اولش گول قیمت پایینو خورد شما به عنوان یه سرویس دهنده خوب بتونین اون مشتریو جذب کنین .
من نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما وقتی دیدم اینقدر وقتتونو بیهوده دارین تلف میکنین
گفتم بیام یه یاد آوری به همتون بکنم که شما کارتون چیه و اینکه اینجا بازار رقابت کامل هست نه انحصاری چند نفر.
َشرایط بازار رقابتی با بازار ضررده بسیار متفاوت است و این دو مقوله در هم نیمگنجد
الکی نه علکی !
این وقت تلف کردن نیست و اصلاح است
کشاندن بحث به انحراف وقت تلف کردن است
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sellpad
دوستان اینجا همه هزینه ها یکسان است
و اگه ما قرار داد بزاریم که همه فلان قیمت بدن یک سری میزنن زیرش
باید یه پوب بالا سر همه باشه
مزایا این کار:
-دیگه رقابت تو ارزان فروشی نیست
-رقابت در دادن سرویس بهتره
-سرویس بهتر علم بیشتر میخواد
-افزایش رشد علمی همه ما
-دیگه هر کسی نمیاد تو این کار(از خونه مامانش قهر نمیکنه)
-افراد متخصص بیشتر میشن
-افراد متخصص در امد بهتری دارند
فقط یه پوب میتونه مشکلات را حل کنه
مدیران فروم نباید اکسپت کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
دوست خوبم
ما نگفتیم بیایم قیمت رو افزایش بدیم
کسی قصد نداره سر کسی رو کلاه بذاره
اینقدر سیاهی دیدین که همه چیز رو سیاه میبینید
ما گفتیم تثبیت قیمت داشته باشیم
هدف سود معقول است و درست
وگرنه ما هم میتونیم بیایم سرور دو گیگ به شما بدیم 20تومن و از اون سمت محدودش کنیم به 512مگ (اما این کارها ***ی محسوب میشه و پولش درست نیست)
یا عین خیلی از اساتید اورسل کنیم
بحث اینه که به یه نتیجه خوب برسیم
ما کاره ای نیستیم بتونیم قیمت دلار رو بیاریم پایین ما هم یک ذره هستیم در این دریا
ببخشید شما امام زمان هستید؟
یک روزه تاپیک زدین و قصد دارین همه قیمت ها رو ثابت کنید و .....؟!!!!!
فکر کنم این جمله رو نشنیدین که اگر می خواهی جامعه رو درست کنی اول از خودت شروع کن!
شما هر نظری دارید ابتدا از خودتون شروع کنید اگر نتیجه مثبتی داشت برای دیگران نسخه بپیچید!
در ضمن در ارتباط با کیفیت و اورسل و... هم که فرمودید
مطمئن باشید مشتری تا این حد بی اطلاع نیست که شما هرکاری دوست داشتید انجام بدید
اندکی بیشتر در بازار باشید تجربه بیشتر به دست بیارید بعد شروع به نصیحت و اعتراض کنید
پ.ن:دنیای رقابت و تجارت گله نداره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ببخشید شما امام زمان هستید؟
یک روزه تاپیک زدین و قصد دارین همه قیمت ها رو ثابت کنید و .....؟!!!!!
فکر کنم این جمله رو نشنیدین که اگر می خواهی جامعه رو درست کنی اول از خودت شروع کن!
شما هر نظری دارید ابتدا از خودتون شروع کنید اگر نتیجه مثبتی داشت برای دیگران نسخه بپیچید!
در ضمن در ارتباط با کیفیت و اورسل و... هم که فرمودید
مطمئن باشید مشتری تا این حد بی اطلاع نیست که شما هرکاری دوست داشتید انجام بدید
اندکی بیشتر در بازار باشید تجربه بیشتر به دست بیارید بعد شروع به نصیحت و اعتراض کنید
پ.ن:دنیای رقابت و تجارت گله نداره!
اتفاقا مشتری بی اطلاع هست
شما خودت رو درست کن ببین جامعه درست میشه ؟!
قیمت دلار بالا رفته این وست سرویس دهنده نباید ضرر کنه باید تاثیرش روی تمام جامعه باشه
با دوستی که کار واردات موبایل انجام میداد صحبت می کردم و وقتی گفتم با گرون شدن دلار شما وضعتون چطور شد ما که خیلی برامون تاثیر منفی داشت. می دونید چی گفت ؟ گفت برای ما فرقی نکرد ، گرون شد ما هم گرون کردیم ! به همین راحتی! امروز گوشی که قیمتش روزی 200 تومن بود رو باید 350 بخرید هیچ کس واقعا نمیاد 300 بده ! چون بازار گوشی راه برای اینکار نداره
کسی که به فکر سود 50 هزار تومانی کارش هست میتونه سرور 1 گیگ رم رو 15 تومن بفروشه چون هیچ خرحی نداره و می تونه با اون 50 تومان چند تا بازی پلی استیشن بخره واسه خودش
ولی وقتی قبض تلفن 180 هزار تومانی برات میاد ، سروری که روزی 500 تومن هزینه تمدیدش بود رو باید 800 تومن تمدید کنی و آخر ماه حساب کتاب می کنی می بینی واقعا حق این همه زحمت شبانه روزی رو نگرفتی متوجه میشی
مشکلات ما این چیزاست و به نظر من هم راه حلی که باید پیش گرفت اینه که قیمت رو ببریم بالا ، هرکسم ناراضیه می تونه از دیگر دوستان ارزان فروش تهیه کنه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
اتفاقا مشتری بی اطلاع هست
شما خودت رو درست کن ببین جامعه درست میشه ؟!
قیمت دلار بالا رفته این وست سرویس دهنده نباید ضرر کنه باید تاثیرش روی تمام جامعه باشه
با دوستی که کار واردات موبایل انجام میداد صحبت می کردم و وقتی گفتم با گرون شدن دلار شما وضعتون چطور شد ما که خیلی برامون تاثیر منفی داشت. می دونید چی گفت ؟ گفت برای ما فرقی نکرد ، گرون شد ما هم گرون کردیم ! به همین راحتی! امروز گوشی که قیمتش روزی 200 تومن بود رو باید 350 بخرید هیچ کس واقعا نمیاد 300 بده ! چون بازار گوشی راه برای اینکار نداره
کسی که به فکر سود 50 هزار تومانی کارش هست میتونه سرور 1 گیگ رم رو 15 تومن بفروشه چون هیچ خرحی نداره و می تونه با اون 50 تومان چند تا بازی پلی استیشن بخره واسه خودش
ولی وقتی قبض تلفن 180 هزار تومانی برات میاد ، سروری که روزی 500 تومن هزینه تمدیدش بود رو باید 800 تومن تمدید کنی و آخر ماه حساب کتاب می کنی می بینی واقعا حق این همه زحمت شبانه روزی رو نگرفتی متوجه میشی
مشکلات ما این چیزاست و به نظر من هم راه حلی که باید پیش گرفت اینه که قیمت رو ببریم بالا ، هرکسم ناراضیه می تونه از دیگر دوستان ارزان فروش تهیه کنه
موفق باشید
یا شما متوجه نیستی چی داری میگی یا من!
شما طرفداری استارتر تاپیک هستی که قیمت ها بره بالا!
بعد من میگم شما از خودتون شروع کنید (این یعنی قیمت اکثریت پایین هست)
بعد شما اومدی به من میگی من از خودم شروع کنم؟!
مگه کسی جلوی شما رو گرفته؟
برو وی پی اس با 256 مگابایت رم بده 500هزار تومن به کسی چه ربطی داره؟!
اما این که انتظار داری همه قیمت ها رو ببرن بالا که شما سود کنی منطقی نیست!
یکی از تجربه هایی که کسب کرده قیمت پایین براش تموم میشه و قیمت پایین میده با سود اندک و مشتری زیاد که سودش زیاد میشه
شما هم تجربه نداری می خوای با سود زیاد و مشتری کم کار کنی!
این چیزا به من و امثال من ربطی نداره که شما می خوای همه رو مجبور کنی یک قیمت ثابت و بالا بدن که!!!!!!!
برو عزیز من قیمت بده برابر با ارزش خون خودت
مشتری تصمیم می گیره از کی بخره!