-
راه حل بستن پورت اسکن اینجا !!!
سلام خیلی وقته مشکل پورت اسکن داریم و فکر میکنن همه دارن تو لینک زیر که از سایت خود میکروتیک هست آموزش داده چطوری جلوی پورت اسکن رو بگیریم
سلام تو این لینک توضیح بستن پورت اسکن
Drop port scanners - MikroTik Wiki
تو لینک زیر هم یک سری تنظیمات به درد بوخور فایروال میکروتیک هست
MikroTik Scripts
-
پاسخ : راه حل بستن پورت اسکن اینجا !!!
-
پورت اسپم رو هم میشه بست
جلو تورنت گرفت
سرور کار کنه ولی پینگ نده
اینا رو هم میشه درست کرد
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
-
تو لینکی که گزاشتم واضح توضیح داده شده خیلی راحت برای دوستانی که با هتزنر مشکل پورت اسکن دارن در مورد تورنت هم توضیح داده شده شما در مورد تورنت چه توضیحی دارید ؟
-
ازت خیلی خیلی ممنونم ؛ این نت اسکن باعث شد امروز با تعهد کتبی بفرستیم برای دیتاسنتر . :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
تو لینکی که گزاشتم واضح توضیح داده شده خیلی راحت برای دوستانی که با هتزنر مشکل پورت اسکن دارن در مورد تورنت هم توضیح داده شده شما در مورد تورنت چه توضیحی دارید ؟
در همان لایه 7 جلو فایل ها تورنت رو میگیریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sellpad
در همان لایه 7 جلو فایل ها تورنت رو میگیریم
خوب بهتر نیست توضیح بدید ؟ که بقیه هم استفاده کنن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sellpad
پورت اسپم رو هم میشه بست
جلو تورنت گرفت
سرور کار کنه ولی پینگ نده
اینا رو هم میشه درست کرد
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
الان این چیه ؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
الان این چیه ؟؟؟؟
بعضی وقتها اینجوری چرت و پرت میزنه موقع ثبت
نمیدونم چرا
-
منظور اینه که چیز دیگه نوشتی شما ؟؟
-
سلام
با اینکه این پست بنده ارتباط آنچنانی به این تاپیک نداره و مدت زیادی ازش گذشته اما امیدوارم برای دوستان مفید باشه
پترن های l7 رو می تونید مقداری از سایت زیر استفاده کنید
L7-filter Supported Protocols
برای ساختن پترن هم می تونید از آموزش زیر استفاده کنید :
http://l7-filter.sourceforge.net/Pattern-HOWTO
در مورد تورنت هم پترن های زیادی وجود داره و می تونید تو سایت میکروتیک هم ببینید اما یکی از بهترین رول ها براش بستن از طریق dns , http هست که اگر کسی نیاز داره اطلاع بدید تا رول ها رو بذارم
البته یک مورد بستن هم بستن استرینگ torrent هست که حتی فایل ها و لینک های تورنت هم باز نمیشن :))) ( بسیار عالی جواب می ده و لذت بخشه :)) )) - این رو هم اگر نیاز دارید اطلاع بدید بگذارم
اگر دوستان موافق باشن می تونیم برای l7 و حتی کامپایل کاملش روی لینوکس به عنوان روتر و رول ها تاپیکی باز کنیم و ادامه بدیم
شاد باشید
یا حق
-
همونایی که من لینکشو دادم ؟ در مورد پورت اسکن چیز جاب نداری شما ؟
-
یعنی طبق دستوراتی که توی لینک آموزش هست فقط دستورات رو در ترمینال بزنیم کافی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام خیلی وقته مشکل پورت اسکن داریم و فکر میکنن همه دارن تو لینک زیر که از سایت خود میکروتیک هست آموزش داده چطوری جلوی پورت اسکن رو بگیریم
سلام تو این لینک توضیح بستن پورت اسکن
Drop port scanners - MikroTik Wiki
تو لینک زیر هم یک سری تنظیمات به درد بوخور فایروال میکروتیک هست
MikroTik Scripts
ممنون از اینکه اطلاعاتتونو در اختیار بقیه گذاشتید اما من ایم کارارو کردم اما هنوز که هنوزه abuse های netscan دست از سره من بر نمی داره دیتا سنترم هم آلمانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
ممنون از اینکه اطلاعاتتونو در اختیار بقیه گذاشتید اما من ایم کارارو کردم اما هنوز که هنوزه abuse های netscan دست از سره من بر نمی داره دیتا سنترم هم آلمانه
بعله نت اسكن هتزنر يه مشكل اساسي شده و اين هتزنر هم خيلي الكي گير ميده متاسفانه نميشه گفت كاملا" ميشه جلوشو گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scanme
یعنی طبق دستوراتی که توی لینک آموزش هست فقط دستورات رو در ترمینال بزنیم کافی هست ؟
بعله
-
ما هم مشکل نت اسکن رو خیلی داشتیم . فکر کنم تو 2 ماه اخیر 10 تا آی پی بلوک سر همین داشتیم :D
ایزو سرور رو عوض کردیم و 7-8 تا پورت رو بستیم فعلا 10 روزه خبری از بلاک شدن نیست . تا ببینیم بعدا چی میشه :d
تمپلت قبلیو رو سرور انگلیس هم نصب کردم ابیوز اومد واسش . مشکل از تمپلت و ایزو بود . شما هم عوض کنید شاید فرجی بشه !!!!!
-
لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
با سلام . متنش زیاد بود پ.خ کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
... اگر دوستان موافق باشن می تونیم برای l7 و حتی کامپایل کاملش روی لینوکس به عنوان روتر و رول ها تاپیکی باز کنیم و ادامه بدیم ...
با توجه به اینکه IPTables از L7 استفاده میکنه، چرا Compile جداگانه؟
-
سلام
نقل قول:
با توجه به اینکه IPTables از L7 استفاده میکنه، چرا Compile جداگانه؟
به این دلیل که اگر توزیعی این مورد رو نداشت راهنمایی برای کامپایل کامل باشه یا حتی به دلیل بعضی پچ ها و ...
در مورد پورت اسکنینگ ، حقیقتا کامل نمیشه توی روتر های میکروتیک جلوش رو گرفت ولی می تونید چند تا رول که مربوط به پورت اسکنینگ ها هست اد کنید و استفاده کنید
اما اگر باز دیدید مشکلتون حل نمیشه ، پکت ها رو با یک سری مشخصات چک کنید و بعد از طریق پترن ها ببندییدشون .
اما بنده همراه با روتر های لینوکسی که به عنوان خدمات ارائه می کنم ، تونستم بخش عمده از این حمله ها و ... رو پوشش بدم .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
بعله نت اسكن هتزنر يه مشكل اساسي شده و اين هتزنر هم خيلي الكي گير ميده متاسفانه نميشه گفت كاملا" ميشه جلوشو گرفت
پس این مشکل فقط برای من نیست :|
hetzner وارزه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
پس این مشکل فقط برای من نیست :|
hetzner وارزه ؟
نه نیست
-
اقا برای این نت اسکن هتزنر چیکار کنیم بالاخره؟
من با عوض کردن 10 تا تمپ هم هنوز ابیوس میاد
-
بسته به نوع netscan باید پورت خروجی رو ***** کنید.
برای کلیه مواردی که abuse RDP با پورت 3389 میاد، ویندوز رو بروز کنید و Microsoft Security Essentials نصب کنید. توجه کنید که آخرین نسخه ویندوز حاوی Malware remover هست و خودش این پورت رو کنترل میکنه.
malware هایی که باعث این abuse میشن: ConfickerB، Morto
-
ئیندوز بروز شده از 2 روز پیشه
ولی بازم ما با این نت اسکن مشکل داریم
-
در لوگ ویندوز آپدیت چک کنید که windows malware remover دانلود و نصب شده یا خیر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
بسته به نوع netscan باید پورت خروجی رو ***** کنید.
برای کلیه مواردی که abuse RDP با پورت 3389 میاد، ویندوز رو بروز کنید و Microsoft Security Essentials نصب کنید. توجه کنید که آخرین نسخه ویندوز حاوی Malware remover هست و خودش این پورت رو کنترل میکنه.
malware هایی که باعث این abuse میشن: ConfickerB، Morto
سلام . میشه لینک دانلود Microsoft Security Essentials رو بزارید ؟
-
فقط يه راه براي حل مشكل نت اسكن هتزنر هست اينكه بيخيالش شي خيلي الكي گير ميده يه سرور رو شب آوردم بالا روش آي پي ست كردم صبح پاشودم ديدم نت اسكن واسش اومده :دي :دي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
http://mse.dlservice.microsoft.com/d...mseinstall.exe
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
نسخه 32 بیتی
نسخه 64 بیتی
-
مواردی که آقای راستگو میگن انجام بدید واقعا توسیه های خیلی خوبیه و 100% جواب میده
درسته که این نت اسکن هتزنر یه جوری تبدیل به جوک شده اما مطمئن باشید یک دیتاسنتر هرگز الکی ابیوز نمیده