-
1 فایل پیوست
فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
نویسا : نخستین سامانه تایپ گفتاری فارسی و تبدیل گفتار به نوشتار
http://softgate.ir/nevisa-software http://nevisasoft.com/images/stories/nevisa.fa.gif
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...D8%B1-dimo-jpg
فروش نوروزی
در این طرح نسخههای حرفهای، پزشکی و حقوقی نرمافزار نویسا علاوهبر تخفیف 35 درصدی، شامل یک دستگاه تبلت ایرانی دیمو به عنوان هدیه نیز میباشد. امید است این طرح، خدمتی مورد پذیرش در راستای حمایت از تولید کالاهای ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان بومی باشد.
با توجه به استفاده روزافزون از کامپیوتر در عرصه فعالیتهای شخصی و اداری، استفاده از تایپ کامپیوتری در ورود اطلاعات و تولید اسناد به جای استفاده از اسناد دستنویس نه تنها بر سرعت تولید اسناد افزوده، بلکه مزایای دیگری همچون خوانایی و زیبایی بیشتر اسناد و نگهداری آسانتر و مطمئنتر آنها را نیز به همراه داشته است. امروزه، تقریباً تمامی کاربران کامپیوتر به گونهای با مسئلة تایپ سروکار دارند؛ مدیران ادارات و سازمانها برای تهیة نامهها، یادداشتها و تأیید نامهها، کارشناسان در تهیة گزارشهای سازمانی و اداری، پزشکان در تهیة گزارشهای پزشکی، وکلا در تهیة متون و اسناد حقوقی و کاربران شخصی برای نوشتن متون و یادداشتهای روزانه. اما یکی از مهمترین مشکلات موجود در سر راه اغلب کاربران در این زمینه، عدم تسلط آنها به تایپ و نحوة کار با ویرایشگرها و واژهپردازها است. این مشکل باعث شده است که تایپ در رایانه به کاری وقتگیر و خستهکننده تبدیل شود.
نویسا اولین نرمافزار تایپ گفتاری زبان فارسی است که با استفاده از قابلیت تشخیص خودکار گفتار (Automatic Speech Recognition) این نگرانی را به میزان زیادی رفع کرده است. با استفاده از نرمفزار تایپ گفتاری فارسی، کافیست که متن مورد نظر خود را بخوانید و گفتار خود را از طریق میکروفون به کامپیوتر منتقل نمایید تا گفتار شما پردازش شده و به متن معادل تبدیل شود. این تکنولوژی علاوه بر ساده و آسان نمودن کار تایپ، صرفهجویی زیادی در زمان (بهویژه برای مدیران و کارشناسان) و به تبع آن کاهش هزینه را به دنبال دارد.
نویسا دارای چندین نسخه با قابلیت های متفاوت می باشد، مهمترین تفاوت در نسخه های نویسا بانک اطلاعات کلمات یا واژگان می باشد که بر حسب نیاز کاربران طبقه بندی و اختصاصی شده است. با مراجعه به منوی نسخه های نویسا می توانید مشخصات هر نسخه را بررسی نمائید.
مزایای استفاده از نویسا:
- افزایش سرعت و کارایی
- صرفهجویی در وقت و هزینه
- جلوگیری از اشتباهات املایی
کاربردهای نویسا
- تایپ نامههای اداری و شخصی
- تایپ هرگونه متنی که مستلزم تایپ با صفحه کلید است
- تایید (پاراف) نامهها
- گزارشها
- متون شخصی (یادداشتها، وبلاگها، مقالات و …)
کاربران نویسا
- مدیران، کارشناسان، مسئولین دفترها، منشیها و تایپیستها در کلیه سازمانها، بانکها، شرکتها و ادارات دولتی و غیردولتی، دفاتر تایپ و …
- پزشکان در بیمارستانها، مراکز رادیولوژی MRI، CT و مطبهای شخصی
- وکلا، قضات و افراد حقوقی در دفاتر حقوقی، دادگستریها و دادگاهها
- کاربران شخصی، روزنامهنگاران ، نویسندگان ، اساتید و تمام کسانی که به نحوی با تایپ سروکار دارند.
قابلیتهای نویسا
- دارای دقت تشخیص بسیار بالا (حدود ۹۵%)
- تایپ سریع متون، همزمان با صحبت گوینده
- قابلیت تشخیص جملات به صورت طبیعی و پیوسته
- امکان نوشتن در تمام محیطهای تایپی (مانند Word، فرمها و …)
- قابلیت تایپ علائم نگارشی (مانند نقطه، علامت سوال و …) با گفتار
- قابلیت یادگیری لهجه و لحن بیان گوینده و ایجاد پروفایل شخصی برای هر گوینده
- توانایی تطبیق با شرایط محیطی جدید و حفظ کارایی در شرایط نویزی
- پشتیبانی از فرامین صوتی جهت اجرا و کنترل برنامهها
- امکان تایپ گفتاری کلمات خاص، لاتین یا عربی
- قابلیت تبدیل فایلهای صوتی به متن
- تایپ گفتاری اعداد با فرمتهای مختلف
- شامل بانک اطلاعاتی از کلمات پرکاربرد زبان فارسی (از ۳۱ تا ۶۵ هزار کلمه)
- امکان افزودن کلمه جدید به واژگان نرمافزار توسط کاربر
- قابلیت تخصصی نمودن دایره کلمات برای کاربردهای خاص
- رابط کاربر دو زبانه (انگلیسی و فارسی)
- دارای ۲ نسخه عمومی (پیشرفته و حرفه ای)
- دارای نسخههای تخصصی (پزشکی، حقوقی، اسلامی و …)
- نصب نرمافزار به صورت تک نسخه یا تحت شبکه
قیمت محصول:
قیمت سامانه تایپ گفتاری نویسا نسخه غیر شبکه:
تعداد |
نویسا –پیشرفته |
نویسا –حرفه ای |
۱ |
۱۴۰۰۰۰۰تومان |
۲۹۵۰۰۰۰تومان |
اموزش و نصب در محل |
دارد |
دارد |
گارانتی |
۶ماه |
۱۲ ماه |
سفارش این محصول
هر نسخه از نرم افزار شامل سی دی نرم افزار، دفترچه راهنما، قفل سخت افزاری و میکروفن ویژه تشخیص گفتار می باشد.
Interface چهره نرم افزار نویسا تایپ گفتاری فارسی در محیط ویندوز
http://nevisasoft.com/images/stories...sa.menu.fa.jpg
این نرم افزار محصول شرکت عصر گویش پرداز می باشد و کلیه حقوق مربوط به شرکت نامبرده می باشد.
-
پاسخ : فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
به نظر دوستان به درد میخوره بخرم یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
به نظر دوستان به درد میخوره بخرم یا نه ؟
یک میلیون و چهارصد یا دو و نهصد؟
خدا چرا بت دست داده:دی
فکر می کنم بیشتر به درد نویسنده های کتاب و مقالات طولانی می خوره :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
یک میلیون و چهارصد یا دو و نهصد؟
خدا چرا بت دست داده:دی
فکر می کنم بیشتر به درد نویسنده های کتاب و مقالات طولانی می خوره :دی
به درد اونم نمیخوره مگه یارو چقدر سود میکنه که اینقدر پول نرم افزار بده :دی
-
:-o
من دقیق متوجه نشدم این نرم افزار چی هستش با توجه به این قیمت!!!
اما خوب تا جایی که من میدونم نمونه ی انگلیسی رو به صورت اورجینال به قیمت 35 دلار میشه خرید!!!!
یه کمی فضا تشریف نبردید!؟
-
این نرم افزار به درد مراکز خدمات دانشجویی میخوره. چون دانشجوها و... همیشه مطالبی دارن که باید تایپ بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
به درد اونم نمیخوره مگه یارو چقدر سود میکنه که اینقدر پول نرم افزار بده :دی
خلاصه به درد افرادی که حرفه ای کار می کنند می خوره
در ضمن تو ایران بیشتر نیاز داریم که نوشتار رو به گفتار تبدیل کنیم تا کمی احترام بین همدیگه بیشتر بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
:-o
من دقیق متوجه نشدم این نرم افزار چی هستش با توجه به این قیمت!!!
اما خوب تا جایی که من میدونم نمونه ی انگلیسی رو به صورت اورجینال به قیمت 35 دلار میشه خرید!!!!
یه کمی فضا تشریف نبردید!؟
نمونه زیاد هست حتی واسه دانلود
دانلود نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار Dragon NaturallySpeaking Preferred v.10.10.000.078
خرید سی دی تبدیل گفتار به نوشتار +فارسی برای اولین بار
تبدیل گفتار به نوشتار
نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار Hear and Write v1.02 برای Symbian^3 Anna Belle
چیزی که مهم هست زحمتی هست که ایشون کشیدند و دستشون درد نکنه اما قیمتش خیلی بالاست
من بهشون پیشنهاد می دهم به صورت حضوری به مراکز آموزشی و دانشگاه ها تشریف ببرند و توضیحات و کاتالوکی کامل ارائه بدهند فکر می کنم بیشتر فروش داشته باشند
-
من مدیر تیم نویسنده این برنامه رو می شناسم و طبق گفته خودشون کاربرد اصلی این نرم افزار برای شرکت هایی هست که می خوان از طریق سیستم تلفن و به صورت گفتاری اطلاعات کاربران رو دریافت کنند. ایشون می گفت که مشتریان کلان این شرکت بانک ها هستند که می خوان سیستم تلفن بانک خودشون رو توسعه بدن. نسخه انگلیسی این برنامه خیلی وقته اومده اما نسخه فارسیش رو ایشون کار کردند.
قیمت نرم افزار به نظرم خیلی هم منصفانه است. شما نسخه پولی ibsng رو با این مقایسه کنید! زحمتی که واسه این برنامه کشیده شده خیلی بیشتره. هوش مصنوعی بالایی داره که کار برنامه نویس های معمولی نیست نوشتنش
-
دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
-
زحمتی که این شرکت کشیده که قابل تقدیره و اصلا شکی در اون نیست! منتها مخاطب این نرم افزار قشر بسیار اندکی از جامعه خواهند بود اگر قیمت به این صورت باشه...
و در مورد این گفته:
نقل قول:
دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
اگر شما در انجمن پست زدید ، هر کسی حق داره در چارچوب قوانین انجمن ، نظر خودشو بیان کنه... در صورتی که مشکلی با این امر دارید ، باید داخل گوگل تبلیغ کنید نه اینکه داخل انجمن پست بزنید
همچنین لازم به ذکر است طبق قوانین انجمن به طور کلی تاپیک شما نباید بمونه و باید دیلیت بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
فکر نمیکنم کسی حاظر باشه نصف این قیمت هم توی این تالار بخره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
زحمتی که این شرکت کشیده که قابل تقدیره و اصلا شکی در اون نیست! منتها مخاطب این نرم افزار قشر بسیار اندکی از جامعه خواهند بود اگر قیمت به این صورت باشه...
و در مورد این گفته:
اگر شما در انجمن پست زدید ، هر کسی حق داره در چارچوب قوانین انجمن ، نظر خودشو بیان کنه... در صورتی که مشکلی با این امر دارید ، باید داخل گوگل تبلیغ کنید نه اینکه داخل انجمن پست بزنید
همچنین لازم به ذکر است طبق قوانین انجمن به طور کلی تاپیک شما نباید بمونه و باید دیلیت بشه.
دوست عزیز ما یک محصولی گذاشتیم برای فروش
و اینجا هم من تاپیک زدم
منظور من از اسپم نکنید حرف دور از ادب شماست که نوشتید یکم فضا تشریف ندارید؟
من واقعا بااینکه خیلی نمیگذره از عضو شدنم تو این انجمن از طرز ادب بعضیا واقعا متعجب میشم
متاسفانه بعضیا برا خودشونم ارزش قائل نیستند
-
جواب سوال دوستان که گفتن چرا اینقدر قیمت نرم افزار بالاست:
- چرا قيمت نرمافزار بالاست؟
- اين نرمافزار بهطور کامل توسط شرکت عصر گويش پرداز توليد شده و 100% آن بومي است. براي توليد اين نرمافزار حدود 6 سال يک تيم از اساتيد، دانشجويان دکتري و فوق ليسانس کار کردهاند که در نتيجه هزينه توليد آن بسيار بالا بوده است.
- از آنجا که ما در داخل کشور عادت به خريد نرمافزار original نداريم و تقريبا تمامي نرمافزارهاي مورد استفاده کپي هستند، به قيمت پايين براي نرمافزار عادت کردهايم. هر سي دي از اين نرمافزارهاي کپي شده حدود 500 تومان هزينه دارد که فقط هزينه يک عدد سي دي رايت شده و پکيج آن است و بقيه سود است چرا که هزينه توليد، پشتیبانی، ادامه پروژه و هزینههای جانبی دیگر به آن اضافه نشده است. لذا نرمافزاری که در ایران تولید شود و به مرحله تجاریسازی برسد شامل همه هزینههای مذکور میشود. هزينه نسخه اصلي نرمهاي کپي بسيار بالاست، به عنوان نمونه:
o ويندوز: بين 80 تا 220 دلار، ویندوز7 تا 380 دلار("تعداد" فروش بسيار بالا و ميليوني است)
o دیکتافون و دراگون (با سابقهترین نرمافزارهای تبدیل گفتار به متن انگلیسی)
از 99 یورو تا 3000 بدون درنظر گرفتن میکروفون مخصوص گفتار.
o نرمافزار اتوکد: 4445 دلار.
o ويژوال استديو: از 200 تا 5500 دلار.
o نرمافزار فلاش: قيمت 700 دلار.
- يک بخش از هزينه مربوط به هزينههاي سختافزاري (قفل = 90 هزار تومان و ميکروفون = 200 هزار تومان) است.
- تهیه پکیج محصول، سیدی های نصب، آموزش تصویری، دفترچه راهنما و غیره نیز در هزینه تمام شده لحاظ میشود.
- هزينه نصب در محل و گارانتي رايگان نيز جزو هزينه ها لحاظ شده است.
پس تولید محدود یا انحصاری بودن این محصول دلیلی بر گران بودن این محصول نمیباشد.
-
آيا نويسا فارسي شده همان نسخه انگليسي تايپ گفتاري است؟
خير، اين نرم افزار 100% کار شرکت عصر گويش پرداز بوده و به هيچ وجه کپي يا کرک نمونه هاي ديگر از جمله دراگون نيست. به دليل متفاوت بودن ساختار زبان فارسي و انگليسي نميتوان از نمونه انگليسي براي اين کار استفاده کرد. از طرفي، اگر ميشد از روي دراگون انگليسي که از سال 1984 در بازار هست! نمونه فارسي ساخت، تا حالا ديگران ساخته بودند، یا چند ده نرم افزار در بازار بود.
3-نرمافزاری که در اينترنت با قيمت حدود 5000 تومان تبليغ ميشود چيست؟آيا قفل نويسا شکسته؟
- خير، نويسا منحصراً در اختيار عصرگويشپرداز بوده و توسط اين شرکت يا نمايندگيهاي رسمي آن توزيع ميشود. نرمافزاري که در اينترنت تبليغ ميکنند همان نسخه قدیمی انگليسي تايپ گفتاري است (نرمافزار دراگون) که با اسم فارسي به مشتريان ميفروشند و جايي گفته نميشود که اين نرمافزار فقط انگليسي تايپ ميکند نه فارسي!
قفل نويسا شکسته نشده است. اين قفل بسيار با امنيت بوده و نرم افزار 100% به قفل وابسته است؛ و همچنین توانسته پس از گذشت 4 سال از تولید نرم افزار، امنیت خود را حفظ کند.
-
این برنامه، بسیار کاربردی هست. دو سال پیش تو نمایشگاه هم بهتون گفتم. قیمت رو بیارین پائین که همه بتونن استفاده کنند. به ظاهر شاید دردسر رسیدن به سود مد نظرتون، منتها با تعداد مشتری بیشتر نچربه به سبک فعلی که قیمت بالا و چند تا مشتری خاص هست ولی نکته در اینه که شما انگیزه Crack شدن رو از بین میبرین. البته من قفل شما رو ندیدم ولی به هر حال هر قفلی یه روز شکسته میشه. اگر این اشتباه، روی زرنگار هم انجام نمیشد شاید الان دیگه کسی تو ایران با Microsoft Word کار نمیکرد.
-
واقعا قیمت منصفانه ایست نسبت به زحمتی که کشیدند ولی ممکنه مخاطبینش فقط ادارات و شرکت ها باشن
به نظره من بهتره در چند نسخه وارد بازار کنن مثلا تجاری ، اولیه و ....
-
-
نکته دیگه قیمت پائین، اینه که وقتی طیف مشتریهاتون بیشتر بشه مجبور میشید برنامه رو برای حوزهای تخصصی بیشتر (حتی گویش های بیشتر، برای صادرات) به روز کنید و این هم باز باعث میشه که شرکتهای دیگه انگیزه کمتری داشته باشند برای تولید برنامه مشابه، چون میبینند که برنامه شما خیلی جلوتر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.jafary
نکته دیگه قیمت پائین، اینه که وقتی طیف مشتریهاتون بیشتر بشه مجبور میشید برنامه رو برای حوزهای تخصصی بیشتر (حتی گویش های بیشتر، برای صادرات) به روز کنید و این هم باز باعث میشه که شرکتهای دیگه انگیزه کمتری داشته باشند برای تولید برنامه مشابه، چون میبینند که برنامه شما خیلی جلوتر.
با تشکر از راهنمایی شما
-
قیمت واقعا بالاست !!!! :68:
-
در بالا ذکر شد چرا قیمت بالاست
-
سلام
من بخاطر همین پست عضو تالار شدم
خداوکیلی قفلش شکسته نمیشه هیچوقت؟اخه یکم باورش سخته،ادم این همه پول بده بعدش چند وقت دیگه مشابه نرم افزار یا کپیش ارزون بیاد !!! تضمینی هست؟
یه سوال دیگه تو نمایشگاه میاد؟ارزونتره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parniannn
سلام
من بخاطر همین پست عضو تالار شدم
خداوکیلی قفلش شکسته نمیشه هیچوقت؟اخه یکم باورش سخته،ادم این همه پول بده بعدش چند وقت دیگه مشابه نرم افزار یا کپیش ارزون بیاد !!! تضمینی هست؟
یه سوال دیگه تو نمایشگاه میاد؟ارزونتره؟؟
فعلا که کسی نتونسته اینکارو انجام بده
خیلی ها هم ادعا داشتند حتی ما مبالغ بسیار برا شکستنش جایزه گذاشتیم کسی نتونسته
تو نمایشگاه تخفیف میدیم
-
سلام.وقت همگی بخیر.
ما نرم افزار رو خرید کردیم . تا جایی که تست کردیم واقعا جالب بود.
حرف نداریم.نسخه حرفه ایش رو خریدیم به مبلغ 2950 یا همون سه میلیون
با تشکر از کسانی که ساختن
09139627106 هر کسی مشاوره خواست بگه
البته تا جایی که بتونم.من نماینده اونها هم نیستم.اما میخوام راهنمایی کنم فقط
-
استارتر تاپیک : میزان خطا در این نرم افزار به چه صورت هستش ؟ مثلا ممکنه ما بگیم توپ بنویسه طوپ ؟ امکان داره بگیم مدرسه بنویسه مدرصه ؟ در محیط های پر سر و صدا نیز عمل می کنه ؟
-
ببنید چند تا مورد باید بگم
اول این که میزان خطا 5 درصده
خودش حدود 60 هزار تا لغت داره . و قسمت اضافه کردن کلمات رو داره
بستگی به فعل جمله داره که چی هست خودش با هوش مصنوعی میتونه جواب بده .
در مورد محیط شلوغ هم باید بگم که یه هدفون داره که هزینش حدود 300 هزار تومان هست .البته روی نرم افزار هست .این هدفون نویز گیر هست و در محیط های شلوغ هم صدا فرد دیگه ای نمیاد توی سیستم.
البته یه سری تمرینات داره که قبل از شروع کار باید انجام بشه که صدای گوینده رو تشخیص بده.
سوال دیگه ای هست در خدمتم
یه سری کلیپ هست ببنید میتونه سوال جواب تون رو بده
نرم افزار نویسا[checkgetrequest]=true&frm-id=135836109850f6f20a6c3c5
-
ما پارسال اینو خریدیم . به قیمت نمایشگاه 1.500 هزار ت
البته بعد از 2ماه فروختیمش :دی
بار اول که نصب میکنی باید یکی دو ساعت وقت بزاری برای تمرین باهاش و گذراندن مراحل اولیه اون که شامل تلفظ کلمات داده شده توسط نرم افزار هست
که نرم افزار با تنِ صدای کاربر اشنا بشه .
و اینکه به مرور زمان ، هرچی بیشتر باهاش کار کنید دقّت تایپ نرم افزار بالاتر میره و ضریب خطا میاد پایین
-
در ضمن
این شرکت عصر گویش پرداز
اگه درست یادم باشه زیر نظر دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هست. و نرم افزار 100 % تولید داخل و همین شرکت هست
قفل اون رو هم احدالناسی نمیتونه بشکنه .
-
شرکت زیر نظر دانشگاه هست .یازده نفر اون رو نوشته.
در مورد شکستن قفل چیزی نمیدونم. اما کار نشد نداره .مخصوصا داخل کشور عزیزمون ایران .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
در ضمن
این شرکت عصر گویش پرداز
اگه درست یادم باشه زیر نظر دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هست. و نرم افزار 100 % تولید داخل و همین شرکت هست
بله - چند تن از استادان شریف به همراه دانشجوهاشون روی این پروژه کار می کنند
دوستانی که می گن گرونه فقط محض اطلاع عرض می کنم خدمتشون که نسخه کامل همین برنامه vmware vsphere که واسه مجازی سازی استفاده می کنید حدود ۵۰۰۰ دلار قیمتش می شه!
به هر حال از نظر من این برنامه رو دارن مجانی ارایه می دن.
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
یعنی ؟ :
1 - تخفیف میدید + یه دیمو
2 - هرکی دیمو رو بگیره تخفیف شاملش میشه ؟
-
در این طرح نسخههای حرفهای، پزشکی و حقوقی نرمافزار نویسا علاوهبر تخفیف 35 درصدی، شامل یک دستگاه تبلت ایرانی دیمو به عنوان هدیه نیز میباشد. امید است این طرح، خدمتی مورد پذیرش در راستای حمایت از تولید کالاهای ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان بومی باشد.
-
دوستان من خیلی دوست دارم شرکت پاسخ گو باشه من این برنامه خریداری کردم روز اول به من گفتن آپدیت بیاد رایگان هستش تغییر نسخه نه آپدیت آن فقط ولی تو نمایشگاه گفتن باید پول بدین من نصف قیمت شرکت قفل و برنامه با هدفون مخصوص میفروشم کسی خواست حتما به من بگه
-
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
دوست عزیز اگر مشکلی هست تماس بگیرید رسیدگی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوست عزیز اگر مشکلی هست تماس بگیرید رسیدگی میشه
مشکل اینه گفتم اپدیت گفتن بدون هزینه نمیدیم شما باید خودتون اپدیت بدین به همه یوزرا نه ما بدویم دنبالتان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tooopdl
در ضمن
این شرکت عصر گویش پرداز
ای اقا نرم افزاری که ایرانی جماعت بسازه هم داریم یعنی تو وجدانت
خوبه میگن دراگون اولین بوده حالا عزیزان هم پژو رو کردن اردی دادن بیرون یا همون پراید
در مورد شکستن هم بهتون بگم کار نشد نداره بالا خره یکی از مردان پارسی و یا یکی از بلاد کفر پیدا میشه b-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
مشکل اینه گفتم اپدیت گفتن بدون هزینه نمیدیم شما باید خودتون اپدیت بدین به همه یوزرا نه ما بدویم دنبالتان
دیگه وقتی دارن میگن ایرانی درستش کرده باید دنبالش بدوی (:|
-
یک عدد مجموعه تایپ گفتاری نویسا نسخهحرفه ای ورژن 1.5 کارکرده به قیمت یک میلیون تومان کاملا سالم به فروش می رسد. دوستان علاقه مند می تونن پیغام خصوصی برای خرید بزارن.