پاسخ : درخواست سرور و دامنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsneshan
سلام دوستان عزیز .
بنده به سرور و دامنه نیاز دارم و روش میخوام انجمن ویبولیتن بزنم .
در مقابلش میتونم کار گرافیکی انجام بدم یعنی گرافیک سایتتون رو به من بسپارید در مقابلش یه سرور و دامنه بهم بدید تا انجمنم رو روش راه بندازم .
منتظر پیشنهادات شما هستم .
اصلا دنبالش نگرد که کسی اینجوری به شما وی پی اس و دامنه بدن
شما فکر کن ماهی 20 تومان حداقل سرور
بعد سی پنل و دایکت ادمین هم لایسنس می خواد
حد اقل ماهی 50 الی 60 تومان هزینست کلا
هیچ فرد عاقلی فکر نکنم همچین افری بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
دوست عزیز همچین موردی دیدم که درخواست میدم خیلیا هستن که نیاز به کار گرافیکی دارن و در عوضش پول نمیدن و سرور میدن من کسی بگه در مقابل یه بنر دامنه میدم بازم قبول میکنم چون یه دامنه هم باشه کارم راه میفته الان طراحی یه لوگوی حرفه ای حد اقل 20 تومنه کار گرافیکی هم چنان ارزون نیست .
بنده خودم هاست نامحدود دارم اما یه هاست دیگه میخوام برا یه کار دیگه . قیمت ها دستمه سایت طراحی هم دارم میتونید برید قیمت ها رو ببینید .
ممنون که به تاپیک اهمیت دادید و پاسخ دادید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
بستگی به کارشون داره - پیغام خصوصی کردم براشون - پس صحبت شما صحیح نیست - چون از نظر ما ایرادی نداریه ( اگر کارشون تمیز باشه )
امید وارم با این شرایط کسی پیدا شه بهتون سرویس بده
نقل قول:
شما فکر کن ماهی 20 تومان حداقل سرور
بعد سی پنل و دایکت ادمین هم لایسنس می خواد
حد اقل ماهی 50 الی 60 تومان هزینست کلا
هیچ فرد عاقلی فکر نکنم همچین افری بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
بستگی به کارشون داره - پیغام خصوصی کردم براشون - پس صحبت شما صحیح نیست - چون از نظر ما ایرادی نداریه ( اگر کارشون تمیز باشه )
ممنونم دوست عزیز باهاتون در تماسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
بله احتمالش هست
هاست میتونم بهتون بدم.
پ.خ. بزنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
امید وارم با این شرایط کسی پیدا شه بهتون سرویس بده
ممنونم دوست عزیز خیر نیازی به لایسنس نیست الان فروم فعلیم رو هاست لین*** هست و نیازی به لایسنس هم نداره برا سرور هایی که کپی رایت توشون زیاد مهم نباشه این چیزا اهیمتی نداره .
دوستان عزیز هاست رو با camelian77 عزیز به توافق رسیدیم فقط مونده یه دامنه که منتظریم و هم من هم camelian77 عجله داریم چون برای راه اندازی هاست نیاز به دامنه هست . لطفا اگه کسی مایل هست سریع پیام بده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsneshan
دوست عزیز همچین موردی دیدم که درخواست میدم خیلیا هستن که نیاز به کار گرافیکی دارن و در عوضش پول نمیدن و سرور میدن من کسی بگه در مقابل یه بنر دامنه میدم بازم قبول میکنم چون یه دامنه هم باشه کارم راه میفته الان طراحی یه لوگوی حرفه ای حد اقل 20 تومنه کار گرافیکی هم چنان ارزون نیست .
بنده خودم هاست نامحدود دارم اما یه هاست دیگه میخوام برا یه کار دیگه . قیمت ها دستمه سایت طراحی هم دارم میتونید برید قیمت ها رو ببینید .
ممنون که به تاپیک اهمیت دادید و پاسخ دادید .
اگر این طور هست شما طراحی کنید و طرحتون رو بفروشید اون موقع می تونید دامنه خرید کنید
دوست عزیز بهتر است برای هر کاری سرمایه گذاری مناسب اون کار رو انجام بدید
امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
اگر این طور هست شما طراحی کنید و طرحتون رو بفروشید اون موقع می تونید دامنه خرید کنید
دوست عزیز بهتر است برای هر کاری سرمایه گذاری مناسب اون کار رو انجام بدید
امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
(:|
دوستان دامنه هم از دوست عزیزم که سر هاست توافق کردیم با پرداخت مبلغی خریداری شد ممنون از همکاری ها و اسپ های بعضی دیگر از دوستان .
لطف کردید .
ممنونم و موفق باشید