سلام..
دوستان من چه طوري مي تونم تست كنم كه سايتم درسته از نظر سو
يعني از نظر سو مشكلي نداره سايتي چيزي نيست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام..
دوستان من چه طوري مي تونم تست كنم كه سايتم درسته از نظر سو
يعني از نظر سو مشكلي نداره سايتي چيزي نيست ؟
اگر منظور شما رو درست متوجه شدم : http://chkme.com/
دوست عزیز اگر منظورت تست سئو هست :d سایت های زیادی برای تست کردن وجود داره یکی از بهترین های اون در زیر نام برده شده
Website Review - SEO Tool | WooRank.com
موفق باشی
هیچ سایتی نمیتونه نیاز کامل براورده کنه چون هیچی سایتی کامل و به روز نیست
باید خودتون آشنا باشید و خیلی چیزا هارو چک کنید
هیچ سایتی بطور کامل نمیتونه سئوی سایت رو مشخص کنه چون الگوریتم های سئو خیلی پیچیده تر از این حرفاست !
برای چک کردن و بررسی کیفیت سئوی سایتون سایت ها تاثیر گذارند ولی از نظر من یک همیار برای رفع مشکلات سئو شما میتونن باشن !
شما بر اساس رعایت اصول برنامه نویسی و رعایت اصول استاندارد html نویسی میتونید تا حد چشمگیری استاندارد سئو رو بالا ببرید.
همه رو خوندم
بابا اینا ی که میگن سئو کار هستن میدونید چیکار میکنن؟ از شما پول هنگفت میگیرن میان چند تا بک لینک میخرن بعد با سایت های مثل chkme.com و . .شبیه این تست میکنن خطاهای که نمایش داده میشن رو رفع میکنن
بعد میان میگن سئو کردیم :|
میگن ما متخصص سئو هستیم
اخه دوتا رفع ارور صفحه هم شد تخصص؟
اینارو هر کسی بلده
:71:
رتبه SEO از اینجا هم می تونید استفاده کنید
اجباری از استفاده از سئو کار نیست . ولی نکات و موارد ریزی هست که با کمک سئو کار بهتر انجام میشه .
برای بازدهی بهتر و سریعتر تخصص و تجربه سئوکار حرفه ای خیلی میتونه توی بازدید کمک کنه .
البته برای کارهای کوچیک همونطور که شما میگید بله نمیصرفه !
ولی کسی که مثلاً 1 میلیون ماهانه سود میکنه از وبسایتش 300-400 ت هزینه برای بهینه سازی و درآمد بیشتر در آینده پولی نیست .
بهترین راه خود گوگل هست ..بیین مطالب سایت با کلمات کلیدی اون مطلب صفحه چندم گوگل میاد ... همین
این سایت ها خوبن ولی هیچ وقت نمی تونن کار یه آدم حرفه ای رو بکنن
سلام سایت های زیر تا حدودی می توانند کمکتان کنند
Nibbler - take a taste of your website
Grade Your Marketing on Marketing Grader by HubSpot
GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization