-
9 فایل پیوست
[ امــیـر حسـیـن ] »طراحی بـنر ، هدر ، لوگو ، قالب وردپرس و Html ، ست اداری ، کارت ویزیت و ...
سورس همه کارای پایین در اختیار ماست و هیچکس نمی تونه ادعایی در قبال طراحی هر کدوم از این ها داشته باشه
بنرها »
طرح من | 468*60
تدبیر سرور | 125*125
سئو تک | 468*60 [رایگان!]
مدیران هاست | 468*60 [رایگان!]
آسپاد | 468*60 [رایگان !]
فری اسپید | 468*60
فری اسپید 2 | 468*60
پرواز موزیک | 468*60 [رایگان]
شرکت ای سـت | 468*60
و نمونه های بیشتری مثل بنر های پانیز پیامک ، وی پی اس ام اس و ...
هدر »
هدر فارس ست
هدر فارس ست ماه رمضان
هدر نالرز
طراحی گرافیک سایت (PSD Index) »
نالرز . آی آر
تعرفه »
// بنر در 3 پلن متحرک ، چشمک زن ، ثابت
/ متحرک شامل چند لایه و فریم مختلف (انیمیشن) :
468*60 : 8000T
120*240 : 6500T
300*250 : 10000T
125*125 : 4000T
160*160 سه گوش : 3000T
/ چشمک زن شامل یک فریم چشمک زن :
468*60 : 5000T
120*240 : 3500T
300*250 : 7000T
125*125 : 2500T
160*160 سه گوش : 2000T
/ ثابت شامل یک فریم بدون حرکت :
468*60 : 4000T
120*240 : 2500T
300*250 : 5000T
125*125 : 2000T
160*160 سه گوش : 1500T
// هدر ، اسلاید ، کاور در 3 پلن عادی ، حرفه ای ، پرمیوم
پرمیوم : 13000 T
حرفه ای : 10000T
عادی : 8000T
// لوگو در 3 نوع شمایلی ، نوشتاری تلفیقی
تلفیقی شامل حروفی از نام و یک شیپ : 99000T
شمایلی شامل چند شیپ : 65000T
نوشتاری شامل حروف انگلیسی یا فارسی : 70000T
قیمت های بالا مربوط به لوگوهای رسمی و شرکتی است ، قیمت پایه لوگو شخصی یا وب سایتی 10000 تومان است!
// کارت ویزیت در 3 نوع تک رو ، دو رو و شفاف
کارت ویزیت دو رو : 25000T
کارت ویزیت شفاف : 20000T
کارت ویزیت تک رو : 17000T
/// جهت سفارش طراحی ست اداری ، پکیج و بسته بندی ، تقویم ، بیلبورد و بنر شهری ، کاتالوگ ، تابلو و گرافیک وب سایت از طریق پیام خصوصی یا اطلاعات موجود در امضا با ما تماس بگیرید
دیگه ببینیم شما چی کار می کنین ..! :65:
توضیح درباره تک نمونه ایندکسی که پایین گذاشته شده : این مربوط به nullers.ir هست که خودم طراحیشو بر عهده داشتم ورژن قبلی هست ، ورژن جدیدش که الان رو سایت هست رو هم من طراحی کردم که چون تغییراتی توش به وجود آوردن خودشون بر حسب نیازی که داشتن و من اینجا شاتش رو نزاشتم چون اجرا نشده به حساب میاد ... / چند تا پروژه اجرا نشده دیگه هم هست که اگه دوست داشته باشید و قصد سفارش طراحی ایندکس داشته باشید می تونم برای آرامش خاطرتون به صورت خصوصی و read only در اختیارتون قرار بدم.
-
پاسخ : [گــروه طــراحی هیــهو] » بـنر ، هدر ، لوگو ، پی اس دی ایندکس ، ست اداری ، کارت ویزیت و ...
-
پاسخ : [گــروه طــراحی هیــهو] » بـنر ، هدر ، لوگو ، پی اس دی ایندکس ، ست اداری ، کارت ویزیت و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
اولیش من. :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
دومیش من :d
2 تا بنر رایگان به 2 نفری که اول سفارش طرح رایگانشون رو بدن داده میشه ها ... نه اونایی که زنبیل بزارن :d
-
دورد
تعرفه بنرهای زیر رو بفرمایید البته حجمشون هم خیلی واسم مهم هست
60*468 ===> 45kb
90*720===> 80kb
160*160==> 30kb ===> سه گوش
پ ن : آیکن و عکسی نیاز نیست توی بنر به کار بره به همین دلیل حجمش هم بیشتر فکر نکنم بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
دورد
تعرفه بنرهای زیر رو بفرمایید البته حجمشون هم خیلی واسم مهم هست
60*468 ===> 45kb
90*720===> 80kb
160*160==> 30kb ===> سه گوش
پ ن : آیکن و عکسی نیاز نیست توی بنر به کار بره به همین دلیل حجمش هم بیشتر فکر نکنم بشه
منم درود ! :-p
حجمش مشکلی نیست ، پایین میارمش ..!
60*468 » از 4 تا 6 تومن
90*720 » 8 تا هر جا که جا داشت !
160*160 » چی بگم آخه ؟! تو بگیر 3 تومن یا 4 تومن
دو تای اول رو سفارش بده آخریش مال خودت بهت مجانی میدم حالشو ببری :113:
در کل قیمتش مهم نیست ، ما کارمون رو انجام میدیم شما هم هر چی کَرَمٍت بود طبق این قیمت ها یه چیزی می زاری کف دست ما که نه سیخ بسوزه نه کباب ! :-p
توضیح : حجم ربطی به آیکونش نداره ، تو این مورد به تعداد رنگ و طیف رنگ بستگی داره که نهایتش 256 رنگه که حجمش رو هر کاری کنی از 160 بالا نمی زنه حالا با همین تناسب 256 رنگ / 160 کیلوبایت می تونی با توجه به تعداد رنگ حجم رو مشخص کنی حدودا ...
-
کپی رایت برای استفاده شخصی تعطیله اما برای استفاده تجاری حتما اجازه بگیرین! :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid2009s
کپی رایت برای استفاده شخصی تعطیله اما برای استفاده تجاری حتما اجازه بگیرین! :d
چه کنیم دیگه ...! :67:
-
3 فایل پیوست
به قول این دوستمون درود ؛
این اولیش » بنر سئوتک
نهایت کیفیت : حجم 160
فایل پیوست 6555
کیفیت متوسط : 112 کیلوبایت
فایل پیوست 6556
کیفیت عادی : 80 کیلوبایت
فایل پیوست 6557
بنر پرواز موزیک هم بزودی تموم میشه می زارم همینجا ...!
در ضمن بگم کپن های رایگان 2 تا بود که پر شد ، از این به بعد می تونین سفارش بدین به صورت عادی و طبق تعرفه مبلغش دریافت میشه .../:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASPAD.IR
تشکر می کتم
فوق العاده عالی و زیبا شده دوست عزیز
-
3 فایل پیوست
کلا من بنر چشمک زدن بلد نیستم بزنم که مثل مهتابی هی خاموش روشن میشه !
این قرار بود چشمک بزنه ولی نمیدونم چرا چراغش کلا روشن گیر کرده ..!
دومیش » پرواز موزـــیـــک
نهایت کیفیت 160 کیلوبایت :
فایل پیوست 6558
کیفیت متوسط 140 کیلوبایت :
فایل پیوست 6559
کیفیت عادی 118 کیلوبایت :
فایل پیوست 6560
فعلا کاراتون تحویل داده شده ، به امید کارای بهتر و کیفیت کاری بیشتر ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASPAD.IR
قربونت برم الهی:x
زیباست !
بازم از این کارا بکن:دی
-
2 فایل پیوست
چرا پخ میدین میگین گرونه آخه ؟!
اولین بنر که این زیر گذاشتم (تهران فان) کار همکاراست 4000 تومن میگیره / بعد من 6000 تومن می گیرم بنر دومی رو طراحی می کنم (سئو تک) / آیا واقعا اینا هیچ فرقی ندارن ؟؟!!!@-)
1 » http://www.webhostingtalk.ir/attachm...irycowk9nh-gif
2 » http://www.webhostingtalk.ir/attachm...fbf68f5d8d-gif
جون من یه خورده دیدتون رو باز کنین و وسیع تر نگاه کنین ، زندگی و زیبایی رو نا محدود ببینین تا از زندگی فقط سختی هاش یادتون نَمونه ؛ ممنون:63:
پ.ن : بنر سئوتک رایگان طراحی شده که شده این ، شما حالا فکر کنین که حالت عادی سفارش بدین چی میشه :105:
-
سلام کارات حرف نداره خوبه منم یکی می خواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh334n
سلام کارات حرف نداره خوبه منم یکی می خواستم
درود ؛
چشمات قشنگ می بینه برادر ...
درخدمتیم (البته بگم رایگان هاش ته کشیده!)
-
اميدوارم تو همه ي كارهات موفق باش امير جان
-
جناب ببخشید یه انتقاد دارم از کاراتون امیدوارم ناراحت نشید :53: میخواستم چندتا بنر بدم واسم طراحی کنید ولی نمونه کاراتون که دیدم واقعا پشیمون شدن حجم کاراتون وحشتناک بالاست هیچ سایتی قبول نمیکنه یه بنر با این ججم توی سایتش بزاره
اگه نمونه کار سبک تر دارید بزارید لطفا
بنر 60*468 بین 30 تا 50 کیلوبایت بیشتر نباید باشه ولی کارای شما ماشالا بالای 100 کیلوبایت هست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
اميدوارم تو همه ي كارهات موفق باش امير جان
Me 2
تو هم موفق باشی ، ماشاالله خوب پیشرفت کردی ... / ولی هنوز خیلی جا داری ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
جناب ببخشید یه انتقاد دارم از کاراتون امیدوارم ناراحت نشید :53: میخواستم چندتا بنر بدم واسم طراحی کنید ولی نمونه کاراتون که دیدم واقعا پشیمون شدن حجم کاراتون وحشتناک بالاست هیچ سایتی قبول نمیکنه یه بنر با این ججم توی سایتش بزاره
اگه نمونه کار سبک تر دارید بزارید لطفا
بنر 60*468 بین 30 تا 50 کیلوبایت بیشتر نباید باشه ولی کارای شما ماشالا بالای 100 کیلوبایت هست !
نه اتفاقا خیلی هم خوبه ، انتقاد سازنده باعث پیشرفت میشه ممنونم
اولین بنری که بعد از این طراحی بشه ، حجمش پایین خواهد بود تا خیال شما هم از بابت آسوده بشه
پ.ن: خیلی سختمه لفظ قلم بنویسم و خوب چه کنیم ، بعضی ها با لحن خیلی دوستانه موافق نیستن !:((
-
5 فایل پیوست
بنر فری اسپید آماده شد ...!
بنر فری اسیپبد »
فایل پیوست 6652
فایل پیوست 6653
فایل پیوست 6654
فایل پیوست 6655
فایل پیوست 6656
اینا همه با هم فرق می کنن ، حتی شکلشون مثل هم باشه ، حجمشون فرق می کنه !
-
جسارت نباشه دوست عزیز اما
به لطف نرم افزارها و ابزارهای طراحی این روزها چیزی که زیاد شده طراح خوبه
اما چیزی که هنوز لنگش کمه کسی که بتونه جذابیت رو به بهینه بودن تلفیق کنه
بنرهای شما حجمش اصلا بهینه نیست
اگر 468*60 چنین حجمی داره پس بنرهای 940*140 با چه حجمی میزنید؟!!!
بنر 940*140 با حدود 10 لایه و کیفیت بالا یکی از عزیزان نامدار با 35کیلوبایت بهینه کردند
بنرها اکثرا در سایت های موزیک و دانلود و مجموعا پربازدیدی درج میشه که حتی 1کیلو بایت هم برای بازدید کننده و سرورها فشار به حساب میاد لذا موفع تبلیغات مدیر سایت ها به سفارش دهنده سر این جریان حجم بنر خیلی گیر میدن و تاکید می کنند
پس حتما علاوه بر این که طراح و مبتکر خوبی در طراحی هستید
به فکر بهینه سازی هم باشید
-
بله دوستان هم قبلا گفته بودن من هم گفتم توی کار بعدی حتما این مورد ، مورد توجه قرار می گیره ممنونم ... (البته اگه توجه می کردین می دیدین ، حجم های بنری مثل فری اسپید از 400 شروع میشه و تا 35 میره پایین ، توجه نکردین دیگه !)
در ضمن طراح ، با کسی که بلده با نرم افزاری مثل فتوشاپ کار کنه خیلی فرق می کنه ، اینم توصیه من برای شما ! ;)
-
عزيز من يه بنر 120 در 120 ميخوام
قيمت و زمان تحويل رو بگو
حجمشم حتما بايد زير 30 كيلو باشه
-
درود ،
قیمت پایه » 3000 t
از نظر حجمی مشکلی نیست ، هر چقدر محدود بکنید مشکلی نیست
زمان تحویل هم 3 ساعت هست ، 3 ساعت از زمانی که پیام سفارش رو ببینم ...
ما در خدمتیم ...
-
4 فایل پیوست
بنر های wpsms »
این سری بنر ها با حجم حداکثر 40 کیلوبایت با انیمیشن و رنگ های ساده طراحی شده ، توقع زیادی نداشته باشین ...!
در ضمن بنده توی انتخاب رنگ ها و انیمیشن ها هیچ دخالتی نداشتم، همه موارد به درخواست مشتری بوده ...
-
1 فایل پیوست
بنر تدبیر سرور »
بنر تدبیر سرور با حداکثر حجم 30 کیلوبایت برای سایت وبگذر
-
عذر خواهی ، عذرخواهی و عذرخواهی از همه دوستانی که توی 2 هفته گذشته سفارش ارسال کردن و پاسخ دریافت نکردن !
من 2 هفته مسافرت کاری بودم که خدا رو شکر تموم شد و امروز بالاخره برگشتم و اولین کاری که انجام دادم همین عذرخواهی از دوستان بود ...
با توجه به اینکه تعداد دوستانی که سفارش ارسال کردن زیاده ، نمی تونستم تک تک پیام ببفرستم ، از همینچا اعلام می کنم اگه از دوستان کسی هنوز سفارش خودش رو می خواد تائید کنه ، لطفا دوباره پیام بزنه یا از فرم تماس استفاده کنه
بازهم از دوستان عذر می خوام
-
4 فایل پیوست
-
دو عدد بنر در سایز دلخواه شما به رایگان برای دو نفر طراحی میشه (هر نفر یک عدد) !
دلیلش هم اینه که سیستم رو ارتقا دادم ، می خوام نمونه های جدید رو ببینید و تفاوتش رو احساس کنین ! :67:
دو عدد بنر گیف رایگان به دو نفری تعلق میگیره که زودتر از بقیه شرح بنر مورد نظر رو پیام خصوصی کنن و اینجا هم اعلام کنن که پ.خ دادن ...:55:
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASPAD.IR
دو عدد بنر در سایز دلخواه شما به رایگان برای دو نفر طراحی میشه (هر نفر یک عدد) !
دلیلش هم اینه که سیستم رو ارتقا دادم ، می خوام نمونه های جدید رو ببینید و تفاوتش رو احساس کنین ! :67:
دو عدد بنر گیف رایگان به دو نفری تعلق میگیره که زودتر از بقیه شرح بنر مورد نظر رو پیام خصوصی کنن و اینجا هم اعلام کنن که پ.خ دادن ...:55:
پ خ دادم
-
بنر فلش چی ؟؟ قیمت اون ... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh74
بنر فلش چی ؟؟ قیمت اون ... ؟
بنر فلش برای همه سایز ها 60 هزار تومنه ...
-
1 فایل پیوست
بنر مدیران هاست »
فایل پیوست 8355
نمونه با کیفیت اینجا قرار گرفته که حجمش بالاست و نمونه اصلی که با حجم کم ذخیره شده به مشتری ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASPAD.IR
لطفا پیغام های خصوصیتون را پاک کنید.