با سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی تو cpanel برام پیش اومده . فایل که آپلود می کنم آپلود میشه یعنی 100% میره ولی فایلی تو هاست نمیاد ؟ مشکل چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی تو cpanel برام پیش اومده . فایل که آپلود می کنم آپلود میشه یعنی 100% میره ولی فایلی تو هاست نمیاد ؟ مشکل چیه ؟
دوستان کسی از مشکل من سر در نیاورد ؟
cpanel تون مشکل داره
احتما fatal error میده ولی چون ajax هست نمیبینید.
در جاییی از cpanel
fatal error ندیدید؟
نه . چیزی نبود
پسوند کاری نداره . هر فایلی با هر پسوندی دارم آپلود میکنم داره تا 100% میره ولی فایل تو هاست نمیاد !!!
هاردتون پره#-o
نه اتفاقا اون هم چک کردم پر نیست .
فقط دوست عزیز آقای HugeServer تو cpanel در قسمت Stats بعضی وقت ها داره این ارور رو میده ؟!
[a fatal error or timeout occurred
روی ارور " [a fatal error or timeout occurred " کلیک کن، توضیحاتش باز میشه، بعدش کپی کن اینجا ببینیم مشکل از کجاش.
دوست عزیز آقا WebRang می تونید بیشتر من رو راهنمایی کنید و بگید از کجا این کار که گفتید رو انجام بدم ؟
از منوی : Cpanel در WHM
Upgrade to Latest Version
کلیک کنید
خیلی ببخشید بخاطر این پست که اینجا میزنم.
ولی اقای online24 (مصطفوی) شما به جای این که بقه رو ساپورت می کنی بیا یوزر های خودت رو ساپورت کن که مجبور نشی منو مثل توپ فوتبال هی به این ور و اون ور پاس بدی بدون اینکه مطلعم کنی. من که از سرورتون رفتم ولی امیدوارم برای بقیه یوزر هاتون از این مشکلات پیش نیاد. کاش یکم از این معلوماتتون رو در اختیار ما که کاربرتون بودیم قرار می دادید. قصد داشتم جای بهتر مسئله رو بیان کنم و منتظر جواب بمونم که متاسفانه نشد.
بازم از دوستان مخصوصا اقای online24 و webrang عذر می خوام.:)
باسلام
------------
دوست عزیز اگه بعد از آپدیت کردن باز مشکل داشتید ممکن هست مشکل از فایلتون باشه :)
در بعضی مواقع فایل مخرب شناسایی میشه و بدون اینکه گفته بشه بعد از آپلود پاک خواهد شد .
ClamAV و یا آنتی ویروس دیگری روی سرورتون نصب هست ؟
موفق باشید :53:
آقا تیک Force a reinstall even if the system is update to date. رو بزنم ؟
آقا من Upgrade to Latest Version رو انجام دادم .
ولی الان وقتی می خوام وارد cpanel بشم این ارور رو داره بهم میده ؟
Thank You for installing cPanel / WHM.
(Cannot read license file)
Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.
http://www.cpanel.net/apps/verify/index.cgi?ip=domain.com&x=71&y=16
چک کن ، ببین لایسنست expired یا deactivated
نشده باشه ...
مین ای پی یا هاست نیم ، چیزی که تغییر ندادید نه ؟
(هاست نیم مربوط نیست)
اگه مشکلتون هنوز ادامه داره اول بررسی کنید ببنید با ftp میتونید ، فایل آپلود کنید یا نه
آخرین تغییراتی که در php.ini دادین چی بوده؟
مشکلشون به نظرم حل شده!