سلام
من درخواست طراحی یک سایت فروم دهی را دارم . دامین من بسیار قشنگ است .
1- طراحی سایت انجمن دهی مانند takbb.com یا mihanbb.com . هسته mybb یا phpbb3 باشد .
هزینه ی طراحی چقدر می باشد ؟!
آیا کسی مایل به همکاری با من است ؟ (شریک یا طراح)
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من درخواست طراحی یک سایت فروم دهی را دارم . دامین من بسیار قشنگ است .
1- طراحی سایت انجمن دهی مانند takbb.com یا mihanbb.com . هسته mybb یا phpbb3 باشد .
هزینه ی طراحی چقدر می باشد ؟!
آیا کسی مایل به همکاری با من است ؟ (شریک یا طراح)
باتشکر
شما میخواهید اسکریپت طراحی شه یا تنها فقط وب سایت اصلی منظورتون هست ؟
وب سایت اصلی رو اگه بخواهید با وردپرس میتونیم براتون انجام بدیم
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب
sultanmhn@yahoo.com
موفق باشید.
سلام . هزینه طراحی چقدر می شود ؟!
امکانات مدیریت کل چطوری می باشد ؟! ( مثلا میخواهم کاربران را مسدود کنم ، حذفشون کنم ، قسمت تبلیغات باشه که تبلیغات مورد نظرم تو همه ی انجمن ها نمایش داده شود و .........)
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یدونه مد فروم دهی مای بی بی هست به نام rusnakweb . در آدرس زیر ، لینک دانلود اسکریپت و راهنمای نصب گفته شده است :
INSTALLATION TUTORIAL - MyBB Multiforums Beta 1 for MyBB 1.6.6
من از مرحله ی 8 نصب این مد رو نمیتونم انجام بدهم !
کسی میتونه این اسکریپت را به طور کامل برایم نصب کنه ؟!
کلا میخواهم منو در این اسکریپت پشتیبانی کنه.
هاست و دامین هم دارم .
دوستان هنوز منتظر پیشنهادات دیگر هستم .
در مرحله هشتم چه mod میخواد؟
دوست عزیز mod نمیخواهد ! در مراحل قبلی باید اطلاعاتی از قبیل config را ویرایش کنید و .htaccess و چند تا کار دیگر را انجام بدهید که من همشون رو انجام دادم.
ولی وقتی در قسمت آموزش به مرحله 8 رسیدم باید به phpmyadmin مراجعه میکرم و جدول ها و چند تا چیز را ویرایش میکردم که این کار رو کردم ولی در قسمت آموزش مرحله 8 بعضی از جدول ها رو نفهمیدم که باید چیکار کنم !!!!
در مرحله 8 بعضی از کارهایی که گفته بود رو انجام دادم تا اینکه در آموزش به قسمت uforumprefix رسیدم . شما اگر تو اون تاپیک آموزشی که در مورد uforumprefix رو گفته رو مشاهده خواهید کرد ! من از آموزش uforumprefix به بعد نفهمیدم که باید چیکار کنم .
دموی این اسکریپت : MyBB Multiforums Mod 3.0.0 BETA
از دوستان درخواست راهنمایی دارم
دوستان کسی نیست که این اسکریپت را براین نصب کنه ؟
هزینه اش رو هم پرداخت میکنم
اطلاعات کامل رو ایمیل بزنید هزینه رو براتون می فرستم . mohsen [[at]] edadkhah [[dot]] ir
از دوستان دیگه درخواست راهنمایی در نصب اسکریپت را دارم
یعنی هیچکی تو ایران نیست که این اسکریپت رو نصب کنه یا این اسکریپت رو طراحی کنه ؟!
یعنی اصلا چنین طراحی سایتی نداریم ؟!؟!
منظورتون این هست یک سایت مثل بلاگفا ولی جای وبلاگ فروم بده؟