مشکلی عجیب در سرور مجازی (لطفا کمکم کنید)
با سلام خدمت شما دوستان گرامی wht
این عکس رو نگاه کنید چی میگه؟
آی پی سرور مجازی من 176.9.135.232 می باشد و الان داون شده ولی پینگ که می گیرم اینو میده تو این چند سال فعالیت در نت این مورد را تا به حال ندیده بودم
حالا جالبه که این آی پی 176.9.118.26 یه میکروتیک نسخه 5.5 بالا میاره نمی دونم چه جوریاست برای وی پی اس ها روتر نصب کردن؟
سرور از هتزنر است
پاسخ : مشکلی عجیب در سرور مجازی (لطفا کمکم کنید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
با سلام خدمت شما دوستان گرامی wht
این عکس رو نگاه کنید چی میگه؟
آی پی سرور مجازی من 176.9.135.232 می باشد و الان داون شده ولی پینگ که می گیرم اینو میده تو این چند سال فعالیت در نت این مورد را تا به حال ندیده بودم
حالا جالبه که این آی پی 176.9.118.26 یه میکروتیک نسخه 5.5 بالا میاره نمی دونم چه جوریاست برای وی پی اس ها روتر نصب کردن؟
سرور از هتزنر است
با سلام
دوست عزیز جای تعجب نداره که
این آیپیه روتر هست - سرور وقتی خاموش باشه یا ... که آیپیش پینگ نده آیپی روتر (آیپی مادر) پینگ میشه
روتر نصب هست.
یا حق
وای فکر کنم به جای انتخاب ریست از ریموت دسکتاپ دکمه shut down رو زدم :65:
وای... حالا اینو چی کار کنم اخه ای توف به این شانس پنل نداده بهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
وای فکر کنم به جای انتخاب ریست از ریموت دسکتاپ دکمه shut down رو زدم :65:
وای... حالا اینو چی کار کنم اخه ای توف به این شانس پنل نداده بهم
خب دیگه اینجا باید پنل داشته باشید
البته ممکنه دیر بالا بیاد سرورتون و درست زده باشید بسته به منابع سرور داره و سرعت هارد سرور اصلی
(سروری بدون پنل نخرید)
یا حق
خیلی وقته یه نیم ساعتی میگذره که مثلا ریستش کردم
ای بابا سرورش چیز پی انش مشکل داشت رفتم بهر تو تنظیمات rars اونقدر انگولک کردم از صبح این وقت منو گرفته از ساعت 9:30 صبحه دارم انگولک می کنم
درست وقتی که می خواهی زرنگی کنی و به قولت خود زبر باشی مثل خر می مونی تو گل
در حین کار کردن با سرور از طریق ریموت با این خطا مواجه می شوم
یکی کمک کنه این مشکلش چی است؟
بگو یارو بیاد روشن کنه برات سرور رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
تو تنظیمات rars اونقدر انگولک کردم از صبح این وقت منو گرفته از ساعت 9:30 صبحه دارم انگولک می کنم
زیاد انگولک نکن :76:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
بگو یارو بیاد روشن کنه برات سرور رو
زیاد انگولک نکن :76:
مشکل من الان اینه
با مدیر سرور تماس بگیرید و درخواست کنید وی پی استون رو روشن کنند یا بررسی کنند
اعصاب برام نمونده عجب غلطی کردم دنبال یه چیز ارزون بودم این جمله از ماست که بر ماست عین حقیقته شک نکنید
بعضی شرکت ها رو باید پرستش کرد نرفتم از اونجا بگیرم گفتم بذا ارزون بگیرم حالا اینم شد نتیجه کار بی فکر و کم خردی خود من :^o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
اعصاب برام نمونده عجب غلطی کردم دنبال یه چیز ارزون بودم این جمله از ماست که بر ماست عین حقیقته شک نکنید
بعضی شرکت ها رو باید پرستش کرد نرفتم از اونجا بگیرم گفتم بذا ارزون بگیرم حالا اینم شد نتیجه کار بی فکر و کم خردی خود من :^o
سرویس ارزون رو میبایست از اهلش میگرفتی :دی نه از ایالش
من موندم چرا برای یک ریست اینقدر اعصابتو خورد میکنی! یک تماس یا یک تیکت بزن بهشون واست انجام بدند! کار سختی هم نیست دیگه الان بچه 14 ساله که داره سرویس میده میتونه انجام بده
بحث ریستش نیست که ریست کرد درست شد بعد از یه 20 دقیقه ای سرور دوباره قطع شد رفتم تیکیت بدم دیدم نوشته که پسورد بده منم دادم دوباره پاسخ دادن سرویستون درست شد ولی مشکل داره
جدا از همه اینا چیز چی انش هم کار نمی کنه خطا میده خودم رفتم تو بهرش ولی هیچی به هیچی
الان میگم کلا از اول سیستم عامل نصب کنید فعلا که پاسخی ندادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
بحث ریستش نیست که ریست کرد درست شد بعد از یه 20 دقیقه ای سرور دوباره قطع شد رفتم تیکیت بدم دیدم نوشته که پسورد بده منم دادم دوباره پاسخ دادن سرویستون درست شد ولی مشکل داره
جدا از همه اینا چیز چی انش هم کار نمی کنه خطا میده خودم رفتم تو بهرش ولی هیچی به هیچی
الان میگم کلا از اول سیستم عامل نصب کنید فعلا که پاسخی ندادند
اگر امکانش هست سرویس دهنده را معرفی کنید (برام سوال شده ازکجا گرفتید که پشیمونید از خرید سرور ارزان )
مشخصات سرویستون هم بگید
به قول itjavan باید از اهلش میخریدید .
یا حق
خوب نیستش که بگم ولش کن من توقع ام بالا است بنده خدا چی کار کنه هر چه قدر که پول می دی همون اندازه آش بهت میدن دیگه
الان از نظر پشتیبانی خوب هستند تیکیت ها رو پاسخ میدهند ولی یه خورده دیرتر اگه سرعتش ون را زیاد کنند خیلی عالی میشن
تا حالا راضی هستم خوبند