-
مشکل سرعت ! در ovh
سلام دوستان عزیز !
ما پریشب یه سرور 24 گیگ با پرت یک از OVh سفارش دادیم . چون خیلی هم توی این انجمن تعریف میکردند از پرت و شبکه اش که عالیه و اینا .
بعد 3 تا وی پی اس هنوز ساخته نشده روش . از خودِ OVh که لینک تست سرعت میزارم 60 مگ میده بعد میاد 30 بعد میره 15 بعد 12 ثابت میشه یعنی 1 ثانیه هم روی 60 نمیمونه .
از کش فلای هم سر همون 11 -12 هست !
یعنی چنین چیزی ممکنه ؟ با ساختن 2 تا سرور الان اندازه ی یه پرت 100 سرعت بده ؟
-
پاسخ : مشکل سرعت ! در ovh
درود
در صورتي كه مستقيم تهيه كرديد به ساپورت مكاتبه كنيد سريعتر به نتيجه ميرسيد
موفق باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
در صورتي كه مستقيم تهيه كرديد به ساپورت مكاتبه كنيد سريعتر به نتيجه ميرسيد
موفق باشيد.
مکاتبه شده و هنوزم داریم پیگیری میکنیم . فقط الان روی پورت یک باید با 2 تا وی پی اس چقدر بده ؟
-
اگه پرت اشغال نشده باشه باید 120 بده که خب معمولا همه به 100 راضی ان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
اگه پرت اشغال نشده باشه باید 120 بده که خب معمولا همه به 100 راضی ان
با دوتا ویپی اس ممکنه اینقدر اشغال شده باشه که بجای 100 مگ 12 بده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
مکاتبه شده و هنوزم داریم پیگیری میکنیم . فقط الان روی پورت یک باید با 2 تا وی پی اس چقدر بده ؟
اگر اشتباه نكنم پورت 1گيگ فرانسه پورت 10 گيگ است كه بين چند سرور شير شده است و در حالت معمول حدود 400 مگ دانلود بايد بدهد.
موفق باشيد.
-
حتما با ایشون مکاتبه کنید چون با پورت 100 مگابایت تا 103 مگابایت بر ثانیه هم دیدیم
باید حداق با 200 دانلود کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
اگر اشتباه نكنم پورت 1گيگ فرانسه پورت 10 گيگ است كه بين چند سرور شير شده است و در حالت معمول حدود 400 مگ دانلود بايد بدهد.
موفق باشيد.
100 تا هم بده بخدا کافیه الان کلا سرور ها رو خاموش کردم بجز یکی بزور 19-20 میداد . از هر کی میپرسم میگه ممکن نیست ! پورتِ 100 هست این
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
سلام دوستان عزیز !
ما پریشب یه سرور 24 گیگ با پرت یک از OVh سفارش دادیم . چون خیلی هم توی این انجمن تعریف میکردند از پرت و شبکه اش که عالیه و اینا .
بعد 3 تا وی پی اس هنوز ساخته نشده روش . از خودِ OVh که لینک تست سرعت میزارم 60 مگ میده بعد میاد 30 بعد میره 15 بعد 12 ثابت میشه یعنی 1 ثانیه هم روی 60 نمیمونه .
از کش فلای هم سر همون 11 -12 هست !
یعنی چنین چیزی ممکنه ؟ با ساختن 2 تا سرور الان اندازه ی یه پرت 100 سرعت بده ؟
اول این نکته مشخص کنید که از کیم سوفی هست یا ازخود OVH
چرا که کیم سوفی پورت 1 گییگ نداره
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois !
بلکه پورت 100 هست و میان پورت 1 گیگ چند تا سررو شیر میکنند که در هر صورت بصورت تضمینی پورت 100یعنی همون 12 مگ خواهند داشت
حالا دیگه ممکنه توی بعضی ساعات سرعت تا 60 یا 70 برسه برای مدتی یا لحضهای ولی شما پورت سروتون 100 هست
ممکنه مشخصات سرورتون بگید دقیق
در صورتی که از خود OVH I هست داستان فرق میکنه
-
قیمت سرور و مشخصات دقیقش بگید تا مشخص بشه از کیم سوفی هست یا او وی اچ
دوستان توجه کنند که خیلیها که سرور میگرند د رواقع دارن از کیم سوفی میگریند نه خود او ویاچ درسته که اینها با هم یکی هستند و یا شریک هستند و یا سهام دار و کیم سوفی از نتورک اوویاچ استفاده میکنه ولی پورتش 100 هست
-
1 فایل پیوست
رم : 24
سی پی یو : core i8
پورت : 1gb/s
این هست :
Professional EG Best Of dedicated server - OVH
اینم عکس از بخش نتورک توی وی ام ویر :
ضمیمه شد.
-
عزیز مشخصات کامل سروی که در حال حاضر دستتون هست کاری به مشصخات سایت ندارم سرورتون 1 دونه هارد 2 ترا بایت داره یا 2 عدد مدل دقیق سیپو را بگید
این پورت هم کارت شبکه 1 گیگ هست روی سرورهای کیم سوفی هم کارت شبکه 1 گیگی هست نمیشه از روی این گفت
-
اگر مشخصات این هست از خود اووی اچ هست در غیر این صورت مال کیم سوفی باید باشه احتمال زیاد و البته باز از جایی که تهیه کردین مکیتونید دقیقا این مورد بپرسید و پیگیری کنید
http://foxup.in/images/syg1m2d48rmyjqp7yila.png
-
1 فایل پیوست
دقیقا همینی هست که شما گفتین !
فایل پیوست 6347
-
خوب پس خود اوویاچ هست و مشکلی نباید داشته باشدی با پورت 1 گیگیش
2تا حالت داره 1- اینکه اون دوتا ویپیاسی که مگید واقعا دارن بشدت از پورت استفاده میکنند و کل پ.ورت کشیدنبرای خودشون
2- اینکه مشکلی توی تنظمیات شبکه یا کلا سویچ ونتورکی که سرور شمابهش وصل هست باید وجود داشته باشه
-
اولی که گفتین به پیشنهاد یکی از دوستان همه ی سرور ها رو خاموش کردم بجز یکی که روی اونم فقط 1819 میداد یزور .
پس احتمالا از مورد دومی هست که گفتین !
بازم خیلی ممنون که راهنمایی کردین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
اولی که گفتین به پیشنهاد یکی از دوستان همه ی سرور ها رو خاموش کردم بجز یکی که روی اونم فقط 1819 میداد یزور .
پس احتمالا از مورد دومی هست که گفتین !
بازم خیلی ممنون که راهنمایی کردین
آیا شما VMware tools روی VPS ای که تست میکنید، نصب کردید ؟
-
=))=))=)) خب دیگه این هم ovh ما از کانادا گفتیم پدرمون رو در اوردیم قسم خوردیم گفتیم پورتش خوبه 200 مگابایت دانلود میده کسی باور نکرد الا چند نفر که خریدن و راضی هستند دیگه گیر افتادی باهاشون فردا هم ایمیل میاد سرور رو میبندیم مک رو اشتباه زدی بیشتر از حدت استفاده کردی و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
آیا شما VMware tools روی VPS ای که تست میکنید، نصب کردید ؟
بله فکر میکنم نصب بود . vmware tool مطمئنید ربطی داره بهش؟ چون تا اونجا که من میدونستم برای عملکرد بهتر موس و اینا بود نه سرعت دانلود . با اینحال باشه چشم الان امتحان میکنم ممکنه شما درست بگین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
=))=))=)) خب دیگه این هم ovh ما از کانادا گفتیم پدرمون رو در اوردیم قسم خوردیم گفتیم پورتش خوبه 200 مگابایت دانلود میده کسی باور نکرد الا چند نفر که خریدن و راضی هستند دیگه گیر افتادی باهاشون فردا هم ایمیل میاد سرور رو میبندیم مک رو اشتباه زدی بیشتر از حدت استفاده کردی و ...
آره بخدا اصلا مسخره بازی در میاره این او وی اچ . حالا همه هم توی این انجمن تعریف میکرن از پورت هاش :d جالبیش اینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
خسته نکن خودتو،کسی از کانادایی که شما دو برابر میگیری خرید نمیکنه
ovh دیگه جا افتادست،دلیلی نداره بیاید به خاطر یک مشکل کوچیک که اولین باره دیده شده این حرفارو بزنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa123
ovh دیگه جا افتادست،دلیلی نداره بیاید به خاطر یک مشکل کوچیک که اولین باره دیده شده این حرفارو بزنی
دوست عزیز همچین مشکل کوچیکیم نیست به خا از دیروز دوتا مشتری از دست دادیم ! دوما دقیقا اینشون چیو میخواستن بفروشن که شما اینطور میگین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
دوست عزیز همچین مشکل کوچیکیم نیست به خا از دیروز دوتا مشتری از دست دادیم ! دوما دقیقا اینشون چیو میخواستن بفروشن که شما اینطور میگین ؟
سلام عزیز،پورت 1 گیگ ovh عالیه،ما استفاده کردیم مشکلی نداشته،شما صبور باشید و از طریق واسطه پیگیری کنید مشکل حل میشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
آره بخدا اصلا مسخره بازی در میاره این او وی اچ . حالا همه هم توی این انجمن تعریف میکرن از پورت هاش :d جالبیش اینه
من خریدم بدبخت شدم اخرش هم با 70 ضرر فروختم رفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa123
من سرور اول کانادا رو زدم 110 هزار تومان در ماه با پورت 1 گیگ که افر هامون شکر خدا تمام شد ولی تا الان یک مشکل یا کندی سرعت نداشته این سرعت پورت
در رهر صورت من هم میتونم نظر بدم به شما هم ربطی نداشت دخالت کردید من به ایشون گفتم ...
-
نقل قول:
سلام عزیز،پورت 1 گیگ ovh عالیه،ما استفاده کردیم مشکلی نداشته،شما صبور باشید و از طریق واسطه پیگیری کنید مشکل حل میشه
موفق باشید
من نمیدونم چرا برخی فکر میکنند حدود 51% سهام یک دیتاسنتر به نامشونه که یه طوری برخورد میکنند .
حالا چون یه DC پورتش خوب بوده/هست نمیشه مورد اورد که بد هست و انتقاد کرد ؟ میخواین آدرس Bullet-Vps.us رو بگیریم همگی بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش =)) ، خب مشکل داره ، پای اعتبارش در میونه !
عجباااااااااااا ، فرومه داریم ؟ :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
من نمیدونم چرا برخی فکر میکنند حدود 51% سهام یک دیتاسنتر به نامشونه که یه طوری برخورد میکنند .
حالا چون یه DC پورتش خوب بوده/هست نمیشه مورد اورد که بد هست و انتقاد کرد ؟ میخواین آدرس Bullet-Vps.us رو بگیریم همگی بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش =)) ، خب مشکل داره ، پای اعتبارش در میونه !
فروم خوبه کاربره که داریم ؟همه منطزر این هستند که بکوبن هم دیگه رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
شما دقت کردید با اون شکلکایی که زدی خودت اول واسطه های این دیتاسنترو کوبیدی؟انتقاد خوبه!اما مسخره کردن و سو استفاده و اینکه بخوای سرورای خودتو بفروشی از این طریق جالب نیست
پس اول شما کوبوندید واسطه بدبختو...
-
مشکل همکاران ما همین هست که عادت کرده اند برای جذب مشتری همدیگر رو خراب کنند.
هیچ کس تا حالا نخواسته بیاد سرویسی که میده رو به قیمت واقعی و با سود مناسبی بفروشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دوست عزیز حداقل ایشون (mostafa123) کمک کردن الان بنده رو و پیگیر شدند . شما که فقط تاپیک رو اسپم بارون کردین :x البته فقط شما نه !
الان روی ویندوز 2008 داره همون لینک او وی اچ رو 112 تا میگیره . مشکل از ویندوز بوده ؟ یا هارد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
دوست عزیز حداقل ایشون (
mostafa123) کمک کردن الان بنده رو و پیگیر شدند . شما که فقط تاپیک رو اسپم بارون کردین :x البته فقط شما نه !
الان روی ویندوز 2008 داره همون لینک او وی اچ رو 112 تا میگیره . مشکل از ویندوز بوده ؟ یا هارد ؟
دوستانی که میخواستن سو استفاده کنن،خسته نباشید،مشکلشون حل شد،اینجا تاپیک آموزش هست،سعی کنید مشکل این بنده خدا رو حل کنید،نه اینکه سرورهای خودتونو بفروشید و یا واسطه رو بکوبونید(من فقط یه کاربر معمولی هستم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
شما که نگران اعتبارشون بودید،چقد کمکشون کردید؟!!!!:|
-
نقل قول:
شما که نگران اعتبارشون بودید،چقد کمکشون کردید؟!!!!:|
عزیز من ، بنده وقت کل کل کردن رو ندارم . شمام انگاری وقتتون یه خورده بیش از حد زیاده .
بنده همین که به ساپورت مشتری های خودم برسم کافی هستش . مشکلات کاربران این انجمن در مرحله بعدی هستش و من "موظف" نیستم به حل مشکلات ایشان برسم .
همینکه شما کمک کردید خودش یه دنیا جای تشکر داره .
بحث من سر این هستش که اگر شما 100000 تا سرور هم داری و مشکل نداری ، قرار نیست کاربران دیگه مشکل نداشته باشند که بخواین محکوم کنید و در مقام تایید کننده حاظر بشین .
با توجه به حل مشکل ایشان ، لازم نمیبینم توی این تاپیک شرکت کنم .
تشکر از وقت انجمن .
وقتتون به خیر .
-
تاپیک حل مشکل بود شد تاپیک جنگ و جدال
استارتر تاپیک بلاخره مشکلتون حل شده(اگر حل شده ) و اینکه مشکل از چی بود
-
دوستان بحث نکنید چند روز نبودم..تا چن روز دیگه هم نیستم....
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 100 OVH
http://img.partga.ir/uploads/Untitled.png
http://img.partga.ir/uploads/speed.jpg
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 1 دیتاسنتر iweb شبکه هاست پولیس
http://img.partga.ir/uploads/port.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
جالبه که شما ovh با iidm تست کردین و iweb با دانلودر خود ie !!! حیف که 1 هفته خیلی زود گذشت :D
-
1 فایل پیوست
سلام
خدمتتون تیکت هم زدم ولی خب جوابم این بود: مدیریت سرور با خودتون هست!
نمی خواستم و نمی خوام که اینجا مطرح کنم چون حدس میزنم یکم سرتون شلوغ هست که دیر پاسخ داده میشه به تیکت ولی خب اینجا صحبت هست منم عکس سرعت دانلود سروری که ازتون دارم رو بزارم اونم تو بهترین حالتشه ساعت 19:30 حالا شب و تو شلوغی ...!
تاره این لینک از ovh هست جای دیگه باشه ...
فایل پیوست 6418
نقل قول:
جالبه که شما ovh با iidm تست کردین و iweb با دانلودر خود ie !!! حیف که 1 هفته خیلی زود گذشت :D
Like نداریم اینجا ؟!
اصلاً جواب ایشون چه ربطی داشت ؟ مگه اینحا تاپیک انتخاب کیفیت پورت هستش ؟ :|
بحث ما اون سرورهایی هست که OVH به پورت 1 میده اما کیفیت نداره و بررسی علل اون هست ، مثل این :
نقل قول:
خدمتتون تیکت هم زدم ولی خب جوابم این بود: مدیریت سرور با خودتون هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوست عزیز مشکل حل شده . به کمک یکی از دوستان اینجا، از جواب طلبکارانه ی شما هم خیلی فیض بردیم . ممنون(جواب اینجا منظورم نیست )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
دوست عزیز مشکل حل شده . به کمک یکی از دوستان اینجا، از جواب طلبکارانه ی شما هم خیلی فیض بردیم . ممنون(جواب اینجا منظورم نیست )
دوست عزیز به دل نگیرید...
faranetwork
ایشون ادبیات و شخصیتشون رو همیشه اثبات کردند ... ظاهرا 3 دونگه OVH هم جدیدا پدرشون به نام ایشون زده !