فضای مجازی ، مجاز یا واقعیت؟؟؟
آیا با فضای مجازی واقع بینانه برخورد کرده ایم؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فضای مجازی ، مجاز یا واقعیت؟؟؟
آیا با فضای مجازی واقع بینانه برخورد کرده ایم؟؟؟
از کجا میاد این sms ؟
با واقعیت برخورد شود و لمس شود اینده بهتری دارد زیرا طبیعتا این بخش از زندگی هر اسناسنی است همانطور که مورات زندگی بسیاری از افراد از راه تامین میوشد و یا .... و اینکه مهمتر ما ها داریم پاس وقت میزاریم پس واقعیت است
نمیدونم!!! مهم نیست از کجا میاد....ولی دمش گرم هر کسی فرستاد..باعث شد یک اتفاقی رو بهتر ببینم
بیکار نیستم بشینم اس ام اس بدم!!! این اس ام اس هم واسه من 3 هفته پیش اومده تازه الان دیدم
نه همیشه خوب نیست با واقعیت برخورد کنیم!! موارد شخصی رو نباید با مجازی قاطی کرد
آیا میدانید فضای مجازی شورای عالی دارد، آن هم با اختیاراتی بیش از مجلس و دولت در این حوزه ؟
انتظارات شما به عنوان فعال این حوزه از شورا چیست ؟
واقعيت :d
برای منم اومده
یدونه دیگه بود که یادم نیست ولی مربوط به همین اوضاع نت بود.
مزاحم تلفنی هم مزاحمای قدیم!
فکر نمیکنم مزاحم بوده ، شاید برای همه ارسال شده ، البته برای مدیریت شرکت ما هم اومده ، ولی برای شخص بنده خیر
یکم عجیب هست ، اونم به این دلیل که فقط برای افرادی اومده که در حال فعالیت در این زمینه هستند
اینکه چطور تشخص دادند مهمه چون گمون نکنم از طرف شخص بوده باشه ، شاید دولتی و شاید ...
اصلا عجیب نیست
به تعداد موهای سر یک فرد با موهای پر پشت ! راه برای این که کیا از نت استفاده میکنن وجود داره
اصلا چه معلوم برای همه ی کاربران تلفن همراه ارسال نشده؟ اطلاع دارید؟
خير براي من هم ارسال نشدهنقل قول:
اصلا چه معلوم برای همه ی کاربران تلفن همراه ارسال نشده؟ اطلاع دارید؟
با توجه به تشکیل شورای عالی مجازی حدود 3 ماه پیش(۱۳۹۰/۱۲/۱۷ - ۱۳:۲۹) احتما ارسال شده که ببیند باز خورد این مساله چطور بوده و هست
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
شورای عالی فضای مجازی تشکیل و اعضای حقیقی و حقوقی آن منصوب شدند (۱۳۹۰/۱۲/۱۷ - ۱۳:۲۹)
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
در ارتباط با این موضعنقل قول:
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظّم انقلاب اسلامي ضمن دستور براي تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي به رياست رئيس جمهور، اعضاي حقوقي و حقيقي اين شورا را تعيين كردند. رهبر انقلاب اسلامي آثار چشمگير شبكه جهاني اينترنت در ابعاد زندگي فردي و اجتماعي، لزوم برنامه ريزي و هماهنگي به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از آن، و بهره گيري حداكثري از فرصتها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفيد به مردم را از دلايل اصلي ضرورت تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي برشمردند و تأكيد كردند: اين شورا وظيفه دارد مركزي بنام مركز ملّي فضاي مجازي كشور ايجاد كند.
متن حكم حضرت آيت الله خامنه اي به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
گسترش فزاينده فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطاتي بويژه شبكهي جهاني اينترنت و آثار چشمگير آن در ابعاد زندگي فردي و اجتماعي، و لزوم سرمايه گذاري وسيع و هدفمند در جهت بهره گيري حداكثري از فرصت هاي ناشي از آن در جهت پيشرفت همه جانبه كشور و ارائه خدمات گسترده و مفيد به اقشار گوناگون مردم و همچنين ضرورت برنامه ريزي و هماهنگي مستمر به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از آن اقتضا مي كند كه نقطهي كانوني متمركزي براي سياستگذاري، تصميم گيري و هماهنگي در فضاي مجازي كشور بوجود آيد. به اين مناسبت شوراي عالي فضاي مجازي كشور با اختيارات كافي به رياستِ رئيس جمهور تشكيل مي گردد و لازم است به كليهي مصوبات آن ترتيب آثار قانوني داده شود.
اعضاي حقوقي اين شورا عبارتند از: رئيس جمهور(رئيس شوراي عالي)، رئيس مجلس شوراي اسلامي، رئيس قوه قضائيه، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، دبير شوراي عالي و رئيس مركز، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، وزير اطلاعات، رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، رئيس سازمان تبليغات اسلامي، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و همچنين اعضاي حقيقي: حجج اسلام و آقايان: دكتر حميد شهرياري، سيّدجواد مظلومي، مهندس مسعود ابوطالبي، دكتر كاميار ثقفي، دكتر رسول جليلي، دكتر محمد سرافراز و مهندس عليرضا شاه ميرزايي مي باشند كه براي مدت سه سال تعيين ميشوند.
اين شورا وظيفه دارد مركزي به نام مركز ملّي فضاي مجازي كشور ايجاد نمايد تا اشراف كامل و به روز نسبت به فضاي مجازي در سطح داخلي و جهاني و تصميم گيري نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه كشور با اين موضوع از حيث سخت افزاري، نرم افزاري و محتوايي در چارچوب مصوّبات شوراي عالي و نظارت بر اجراي دقيق تصميمات در همه سطوح تحقق يابد. نكات اساسي در مورد وظايف شوراي عالي و مركز ملّي فضاي مجازي با تأكيد بر توجه جدّي به آن، در پيوست اين حكم ابلاغ مي گردد.
در پايان انتظار دارم، ضمن تسريع در تشكيل مركز ملّي فضاي مجازي، رئيس و اعضاي محترم شورا تلاش بايسته را در جهت دستيابي اين مركز به اهداف تعيين شده به كار برند. كليه دستگاههاي كشور موظف به همكاري همه جانبه با اين مركز مي باشند.
سيّدعلي خامنه اي
17/اسفند ماه/1390
ايتنا - حرف آخر آیتی را شورای عالی فضای مجازی میزند
مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی چیست؟
آشنایی با شورای عالی فضای مجازی
برای بنده هم ارسال شده است. بحثی که وجود دارد این است که چرا باید به فعالان فضای سایبری، پیام کوتاه ارسال شود؟!!! آن هم بدون هیچگونه معرفی... این در حالیست که از طریق ایمیل و بطور کلی تبلیغات و اطلاع رسانی اینترنتی، این کار خیلی بهتر نتیجه خواهد داد.
من فکر کنم از ساماندهی اومده
چون چند وقتی هست داره شماره موبایل ها رو می گیره
یعنی کاره ساماندهی نبوده؟
پ.ن: در هر صورت ما که محل ندادیم به این اس :d ولی سواله جالبی هست
این شماره ای که از طرفش ارسال شده برای همه یکسانه؟
10005468973215
و سوال این هست که تمام دوستانی که پیامک رو دریافت کردند سایت دارند؟
و سایتشون در ساماندهی ثبت شده؟
فِکر کُنم بدونم جریان چیه :)) 26 اُردیبهشت یه خبریه!
واسه ما که نیومده
ولی حدس میزنم کار مرکز رسانه های دیجیتال باشه !
چون چندوقت پیش هم پیام دادن که بخشی از وبسایت / وبلاگ خود را نظر امام هادی (ع) کنید .
هزاران تا از این اسمس ها بیاد و بره، هزاران میلیارد خرج اینکارها بشه، باز هم وقتی عضو شورای مجازی حالیش نباشه نت چیه، تایپ چیه، اینترنت چند تا ت داره، قطعا بیفایده خواهد بود افرادی رو میزارند مدیر یا عضو شورا که حتی نتوانستند یکبار بدونند مجازی بعنی چی؟ اصلا اینترنت چیست؟
ارادت:63:
این اس ام اس هم خیلی وقت پیش برای من اومده
دوستانی هم که میگن عمومی ارسال شده اشتباه می کنند
من دوستان زیادی دارم که در اینترنت فعالیت آنچنانی ندارند و به هیچ عنوان چنین اس ام اسی براشون ارسال نشده
این اس ام اس کار هر کس و گروهی که بوده کاملا حساب شده و هدفمند ارسال کردند
چون این چنین که کل تاپیک رو خوندم گویا گزینش خیلی خاصی در انتخاب شماره ها داشتند
و جالب تر این که من جواب این اس ام اس رو دادم دلیوری هم اومد اما هیچ خبری بعدش نشد!!!!!!
شماره تلفن بنده هم به هیچ عنوان در اینترنت پخش نشده پس کار گروه دولتی و سازمانی بوده که آمار فعالیت ها رو در دست داشته!!!!!!!
علاوه بر اس ام اس این تاپیک اس ام اسی هم که شما میفرمایید برای من ارسال شده!!!
درود و احترام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در جلسه هم اندیشی مدیران تارنماهای عمومی و خدماتی شرکت فرمائید.
مکان: کارگر شمالی - امیرآباد - روبروی انرژی اتمی - مرکز تحقیقات مخابرات ایران - سالن کنفرانس (نقشه در ایمیل شماست)
زمان: سه شنبه 19/2/1391 - ساعت 15 الی 17
نقشه در ایمیل بنده هم آمده! :d
فکر میکنم کار samandehi.ir هست!
دوستان تقریبا ساعت 13 امروز دوباره از همون خط چنین اس ام اسی برام اومده:
داستان یکم داره عجیب میشهنقل قول:
آیا شورای عالی فضای مجازی موازی کاری و مجوزهای متعدد حاکمیتی را به نفع فعالان فضای مجازی سامان خواهد داد؟
به نوعی این اس ام اس ها هم تهدید و زهر چشم گرفتن محسوب میشه
به نوعی هم به نظر من از طرف یکی از بچه های این انجمن هست که داره ملت رو سر کار میزاره :59:
من دوستان خیلی زیادی دارم که با اینترنت سروکار دارند اما مثل ما فعالیت جدی نمی کنند
اما برای هیچ کدوم چنین اس ام اس هایی ارسال نمیشه
این اس ام اس ها فقط به فقط برای فعالان اینترنت در زمینه های مدیریت سایت خرید و فروش سرویس و ... داره ارسال میشه
هدف خیلی خیلی دقیق و مستقیم در نظر گرفته شده!!!
این آمار از کجا به دست این گروه ارسال کننده رسیده خدا میدونه!
برای منم چند دیقه پیش اومد همین اخری
مسلما از ساماندهی هست
دوستانی که سایت دارند و تو ساماندهی ثبت کردند
اگه با این حال برای کسی هم که سایت نداره ولی تو نت هست این پیامک ها اومده اینجا بگه :d
به این قبیل پیغام ها که فرستنده معلوم نیست کی هست میگن اسپم!
قانونی برای شکایت از اسپم بود میرفتیم شکایت میکردیم
مزاحم هم مزاحمای قدیم !
برای منم این آخری ظهر آمد..... آخه حداقل یک منبعی چیزی تهش مینداختند..
یک ماه پیش هم برام اس ام اس امده بود بخشی از سایت یا وبلاگ خود را نظر امام صادق کنید و لینکش رو به همین شماره ارسال کنید... واقعا نفهمیدم معنیشو! بیخیالش شدم..
دوست عزیز من 10تا سایت و انجمن دارم و تا به حال هم حتی صفحه اول سایت ساماندهی رو ندیدم
کلیه سایت های من ثبت نشده در همین سایت ساماندهی هست که شما میگین
شماره منو قراره از کجا داشته باشند؟!!!!!!!!!
برای منم اومده بود اما به نظرم اما هادی بودنقل قول:
یک ماه پیش هم برام اس ام اس امده بود بخشی از سایت یا وبلاگ خود را نظر امام صادق کنید و لینکش رو به همین شماره ارسال کنید... واقعا نفهمیدم معنیشو! بیخیالش شدم..
در کل طبق قوانین جدیدی که برای این پیامک ها گذاشتن
ارسال پیامک تبلیغاتی بدون اجازه و تایید مشترک ممنوع هست
اگر همگی پایه هستید از این شماره خط شکایت کنیم :110:
فعلا که بنده بر عامل این پیامک ها لعنت میفرستم چون زمانی که این اس ام اس امروز ارسال شد واقعا بی موقع بود و شدیدا به ضررم تموم شد ضمن این که داره با اعصاب مردم الکی الکی بازی میکنه
از ابتدا تاپیک تا این اخرین پست خوندم تا جایی که متوجه شدم این اس ا م اس برای کسانی امده که
1- توی ساماندهی ثبت شده بودن
2- شرکت ثبت شده هستند (که شامل مدیران و هیت مدیره یک شرکت میشن )
3-به عنوان نمایندگی یا چیزی شبیه نمایندگی در حال سرویس دهی و فروش خدمانت هاستینگ و موارد جانبیش هستند ودر حال فعالیت هستند
4- مدیران و ادمینهای سایتها یا فورمهایی که در زمینه هاستینگ سرور و موادر مشابه د رحال فعالیت هستند
برای این ها که ذکر شده ارسال شده فقط ظاهار شاید هم من اتشباه میکنم
برا من که میدونم از ساماندهی میاد چون جای دیگه این موبایل ندادم!
شک نداشته باشید که از ساماندهی میاد . درضمن دوستانی که تو بخش پیام کوتاه با شرکت رهیاب کار میکنن میتونن آمار سر شماره رو بگیرن ببین برای کجاست و این شماره به چه اسمی خرید شده.
برای من هم 5 تا اومده ، حالا چی شده همه حساس شدید؟