-
گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابوالفضل قربانی امروز در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه : در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده باید کنترل قیمتها به طور جدی در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که به نظر میرسد در این مورد غفلت شده است.
وی اظهار داشت: در سال جدید قیمتها خارج از فرمول و غیرمنطقی افزایش یافته و این مسئله نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: گرانیهای هولانگیز برای مردم به گونهای پیش میرود که باید از شدت ترس برای گرانی نیز نماز آیات خوانده شود.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خلیج فارس برای همیشه سند افتخار ایران زمین است، گفت: نام خلیج فارس میراثی کهن و جاودان برای ایران اسلامی به شمار میرود در حالی که نقشه گوگل خلیج فارس را حذف کرده است.
قربانی تاکید کرد: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
-
پاسخ : گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد
من هم Home Page مرورگر را از سایت گوگل به سایت bing.com تغییر دادم.من صبح این خبر را از اخبار سراسری رادیو ایران شنیدم و از مردم درخواست کرد که کاربران ایرانی از موتور جستجوگر گوگل دیگه استفاده نکنند.
از این به بعد سعی می کنم کمتر برم گوگل و از سرویس جیمیل دیگه استفاده نمی کنم.
من در تعجبم اخه چرا این کار رو کرده با وجود این همه اسناد و مدارک بازم این شرکت رفت به سمت عرب ها
دیگه از گوگل استفاده نمی کنم
-
من هم دیگه جستجو نمیکنم تا ورشکست کنه و بیاد دست و پامو ببوسه :|
-
تحریم بشه که به نفع عرب ها می شه. فرض کنید کسی تو ایران از گوگل استفاده نکنه ، خوب نکنه در عوض همش می شه خلیج عربی ...
-
گرچه موتورجستجو گر گوگل از همه بهتر بود ولی بیاییم از سرویس های دیگر استفاده کنیم به نظر من bing.com جایگیزین مناسبی برای گوگل باشه
-
من هم ديگه استفاده نميكنم
-
به جاي تحريم اي كاش يه سايت ايجاد مي شد و از گوگل خواسته مي شد كه اين روش رو عوض كنه.. اين همون گوگلي كه لوگوي خودش رو براي
عيد نوروز عوض كرده بود..
-
سلام
جالب تر اینه که، شرکت بزرگی که خودش ادعای مبارزه با نقض کپی رایت رو داره، بارها علیه خودش شکایت هایی در همین مورد شده.
تازگی هم : گوگل به علت دستکاری مرورگر اپل هم جریمه می شود | مجله اینترنتی مفیدترین
از نظر جاسوسی از کاربران هم که گوگل چیزی کم نمیزاره.
این هم از این اقدامش که باز هم تکرار شد.
-
تحریم گوگل کار بسیار سختی هست چون خیلی از کارهایی که ما میکنیم برمیگرده به گوگل
اما یک راه بهتر هست یک جا خوندم که اگر 5 هزار نفر یا 50 هزار نفر با هم یک درخواست را به گوگل ارسال کنند گوگل طبق قوانینش مجبور هست این قبول کنه این راه اصولیش هست
تحریم کردن گوگل یک جورایی کار بچه گانه است
چون ما صد در صد به گوگل نیاز داریم تا گوگل به ما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
تحریم گوگل کار بسیار سختی هست چون خیلی از کارهایی که ما میکنیم برمیگرده به گوگل
اما یک راه بهتر هست یک جا خوندم که اگر 5 هزار نفر یا 50 هزار نفر با هم یک درخواست را به گوگل ارسال کنند گوگل طبق قوانینش مجبور هست این قبول کنه این راه اصولیش هست
تحریم کردن گوگل یک جورایی کار بچه گانه است
چون ما صد در صد به گوگل نیاز داریم تا گوگل به ما
درسته
ولي بازم بي تاثير نيست
-
-
با این کار گوگل ضرر میکنه چون موتور جستجوگر که تموم نشده از یکی دیگه استفاده میکنن مردم
-
دوستان یه نکته ی جالب خدمتتون عرض کنم
اقای قربانی ترم قبل استاد درس شیوه ارائه مطالب ما در دانشگاه اشرفی اصفهانی و عضو هیئت علمی این دانشگاه هستند
باعث افتخار من هست که ایشان چنین سخنانی در دفاع از نام خلیج فارس بیان کردند
ما هم تغییر میدیم حتی روی vps که به فروش میرسانیم هم تغییر میدیم
-
من نظرم اینه که اینها سرو ته یه کرباس هستند. شرایط گوگل و امکاناتش رو دیگر سرویس های مشابه ندارند، مگرنه شاید اون ها رو هم با پول یا زور مجبور به این کار میکردند!
چرا بعد از حرف های مسئولین اماراتی و چند کشور عربی ثروتمند و حمایت کشورهای غربی، گوگل باید این کار رو انجام بده؟
-
-
ولی واقعا هیچ جوری نمیشه از جیمیل استفاده نکرد ها :-w
-
گوگل چیکاره ی دنیا هست که برای مردم نقشه و حد و مرز تایین کنه؟
حاضرم از گوگل استفاده نکنم!
اما این چیزی هست که جزو سیاست هست و دولت امریکا نباید به گوگل چنین اجازه ای رو بده که فضای مجازی که سیاست تنها بخش کوچکی از اون هست رو با سیاست معامله بکنه.
(البته اگه خود دولت امریکا چنین دستوری نداده باشه)
این توهین به ایرانی هاست.
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
گوگل نام "خلیج فارس" رو حذف کرد/ عکس - فردا نیوز - قطره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sebastian
ولی واقعا هیچ جوری نمیشه از جیمیل استفاده نکرد ها :-w
يكم سعي كني ميشه :113:
-
امنیت گوگل واسای ایمیل خیلی خوبه
ولی چیزی طول نمی کشه که نقشه درست میشه
چون الان هر لحظه امکان داره به دست ایرانی ها سرور گوگل منفجر بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shikdl
يكم سعي كني ميشه :113:
چه جوری؟
-
اعتراض بهتره تا تحریم
از تحریم ما ، ضربه ای به گوگل وارد نمیشه فکر کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GharbHost
اولا که ایمیل فارسی اصلا مناسب نیست
ثانیا اینکه منظور بنده نبود سایت معرفی کنید چون کلی سرویس ایمیل هست منظورم این بود این همه مدت که با این سرویس کار کردیم و آرشیو ایمیل هامون همه اینجاست مشکل بزرگی هست برای تغییر ایمیل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sebastian
اولا که ایمیل فارسی اصلا مناسب نیست
ثانیا اینکه منظور بنده نبود سایت معرفی کنید چون کلی سرویس ایمیل هست منظورم این بود این همه مدت که با این سرویس کار کردیم و آرشیو ایمیل هامون همه اینجاست مشکل بزرگی هست برای تغییر ایمیل
:106: نیدونم
ایمیل ها رو forward کن. :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sebastian
چه جوری؟
من 99% كارهام رو با ياهو انجام ميدم
-
الان هم تحریم نکنیم چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه اندازی شد حتما دیگه حرفی از گوگل نخواهد بود
حیف من تخصص کافی و البته وقتش رو ندارم و گر نه در این شرایط یک موتور جستجوی ایرانی دست و حسابی راه اندازی میکردم
وقتی اینترانت ملی راه اندازی بشه مردم نیاز به موتور جستجور برای سایت های فارسی دارند که دنبال جایگزینی برای گوگل می گردن
واقعا به نظر من ایده ی خوبی هست و به نتیجه خیلی عالی هم میرسه به شرط اینکه مثل اینهایی که الان هست چرند و پرند پیدا نکنه برای آدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shikdl
من از ایمیل یاهو میترسم. به نظرم استفاده از ایمیل یاهو ریسکه !
چونکه هم خودم به راحتی id هک کردم و هم به راحتی هک شدم بارها :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shikdl
خوب شما اینجوری هستی دیگه
یه طرف قضیه هم هست اکثرا از سرویس جیمیل استفاده میکنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابوالفضل قربانی امروز در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه : در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده باید کنترل قیمتها به طور جدی در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که به نظر میرسد در این مورد غفلت شده است.
وی اظهار داشت: در سال جدید قیمتها خارج از فرمول و غیرمنطقی افزایش یافته و این مسئله نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: گرانیهای هولانگیز برای مردم به گونهای پیش میرود که باید از شدت ترس برای گرانی نیز نماز آیات خوانده شود.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خلیج فارس برای همیشه سند افتخار ایران زمین است، گفت: نام خلیج فارس میراثی کهن و جاودان برای ایران اسلامی به شمار میرود در حالی که نقشه گوگل خلیج فارس را حذف کرده است.
قربانی تاکید کرد: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
دوست عزیز گوگل اسم خلیل فارس را در گوگل مپ نگذاشته و زمانی که شما کلمه پرشین گلف را جستجو نمایید خلیج فارس را نشان میدهد و در نرم افزار گوگل ارث به دو نام وجود دارد خلیج عربی و خلیج فارس
و گوگل اعلام کرد که اصلا هدف سیاسی نداشته و زمانی که خلیج فارس جستجو شود موقعیت خلیج فارس نشان داده میشود
ولی باز هم به نظر من دارن زمینه رو آماده میکنن و بهتره به جای تحریم گوگل که تاثیری به حال گوگل نداره این اقدام رو محکوم کنیم و در وب سایتها به فارسی و انگلیسی این اقدام را اعلام نماییم و برای از بین نرفتن نام خلیج فارس لوگویی برای این خلیج قرار دهیم و در favicon تمام وب سایتهای ایرانی قرار گیرد و به تمام دنیا اعلام شما مثلا به مدت 3 ماه فاویکن تمام سایتهای ایرانی خلیج فارس است و کارهایی از این قبیل مثل یک لوگوی خاص که در همه وب سایتها قرار گیرد
-
در مورد جیمیل هم فقط امنیتش خوبب هست وگر نه از لحاظ کاربر پسند بودن یاهو خیلی بهتره
-
تحریم که معنی نداره !
گوگل رو تحریم کنیم برای اون فرق نمیکنه فقط ما یه قدم دیگه از هزاران قدم عقب مانده ! ، عقب می مونیم.
راه مناسب دیگه دوستان سراغ دارند ؟
به گوگول میشه اعتراض کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliarkhodi
در مورد جیمیل هم فقط امنیتش خوبب هست وگر نه از لحاظ کاربر پسند بودن یاهو خیلی بهتره
خودتون میگید امنیتش بشتره :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
تحریم که معنی نداره !
گوگل رو تحریم کنیم برای اون فرق نمیکنه فقط ما یه قدم دیگه از هزاران قدم عقب مانده ! ، عقب می مونیم.
راه مناسب دیگه دوستان سراغ دارند ؟
به گوگول میشه اعتراض کرد؟
بي تاثير نيست
(مهم) به گوگل در مورد خلیج فارس نامه بزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliarkhodi
الان هم تحریم نکنیم چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه اندازی شد حتما دیگه حرفی از گوگل نخواهد بود
حیف من تخصص کافی و البته وقتش رو ندارم و گر نه در این شرایط یک موتور جستجوی ایرانی دست و حسابی راه اندازی میکردم
وقتی اینترانت ملی راه اندازی بشه مردم نیاز به موتور جستجور برای سایت های فارسی دارند که دنبال جایگزینی برای گوگل می گردن
واقعا به نظر من ایده ی خوبی هست و به نتیجه خیلی عالی هم میرسه به شرط اینکه مثل اینهایی که الان هست چرند و پرند پیدا نکنه برای آدم
اینترنت ملی در کنار اینترنت معمولی که الان داریم استفاده میکنیم هست و مزیتش هم سرعت بالا تر و پهنای بانده و هیچ اجباری نیست از اینترنت ملی استفاده بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
دوست عزیز گوگل اسم خلیل فارس را در گوگل مپ نگذاشته و زمانی که شما کلمه پرشین گلف را جستجو نمایید خلیج فارس را نشان میدهد و در نرم افزار گوگل ارث به دو نام وجود دارد خلیج عربی و خلیج فارس
و گوگل اعلام کرد که اصلا هدف سیاسی نداشته و زمانی که خلیج فارس جستجو شود موقعیت خلیج فارس نشان داده میشود
ولی باز هم به نظر من دارن زمینه رو آماده میکنن و بهتره به جای تحریم گوگل که تاثیری به حال گوگل نداره این اقدام رو محکوم کنیم و در وب سایتها به فارسی و انگلیسی این اقدام را اعلام نماییم و برای از بین نرفتن نام خلیج فارس لوگویی برای این خلیج قرار دهیم و در favicon تمام وب سایتهای ایرانی قرار گیرد و به تمام دنیا اعلام شما مثلا به مدت 3 ماه فاویکن تمام سایتهای ایرانی خلیج فارس است و کارهایی از این قبیل مثل یک لوگوی خاص که در همه وب سایتها قرار گیرد
از این کارهایی که شما میگی بار ها شده
حتی سایت های بزرگ دنیا برای جلوگیری از قانون های جدید اینترنت دیدید که سایت هاشون رو یک روز تعطیل کرده بودند
آیا فکر میکنید کار اون سایتها نتیجه ای داشت که الان سایت ایرانی بیان با عوض کردن آیکون یک سایت نظر خودشون رو بیان کنند؟!!!
-
کلی خندیدم
بابا میخواید کیو تحریم کنید
اولین سایت جهان ؟ نریم تو سایتش فکر میکنی واسهٔ اون فرقی میکنه ؟
یادتون رفته اولین سایتی که یاد گرفتیم بریم توش گوگل بود ؟
جواب بد رو نمیشه بد داد
بهترین راه حل سیاست
سیاست بزرگان ما خوب نبوده که تاحالا به جای نرسیدیم
پس با سیاست منو عوض کنیم
-
درسته تحریم بی معنا هست
ولی ما روزانه استفاده های زیادی از این موتور جستجو داریم از ایمیل این سرور استفاده کنیم ولی برای جستجو استفاده نکنیم مطمئن باشید تاثیر داره
کشوری با 2 میلیون کاربر اینترنت اگر همگی این کار را انجام دهند بی تاثیر نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
اینترنت ملی در کنار اینترنت معمولی که الان داریم استفاده میکنیم هست و مزیتش هم سرعت بالا تر و پهنای بانده و هیچ اجباری نیست از اینترنت ملی استفاده بشه
باشه شما از همون موتور جستجوگر یاحق استفاده کن :71:
-
مگه فقط گوگل و جیمیل هست ؟
یوتیوب چی ؟ ترنسلیتر چی ؟ و ..............................
خندهداره
-
به گوگل در مورد خلیج فارس نامه بزنید
وبگردی 20:30، اگر معادل نام خلیج فارس به زبان های مختلف را در نقشه گوگل جستجو کنید ، این برنامه شما را به محل خلیج فارس بر روی نقشه هدایت می کند بدون آنکه نام آن بر روی صفحه وجود داشته باشد. با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد. برای اعتراض به این اقدام گوگل با ارسال گزارش به این شرکت اعتراض خود را اعلام کنید.
برای این کار ابتدا وارد سایت google Maps شده و در سمت راست گزینه Get directions به معنی دریافت مسیر را کلیک کنید. با کلیک روی این گزینه دو کادر مستطیلی زیر آن باز می شود که با حروف A و B نشان داده شده است.
http://www.webgardi2030.ir/files/fa/.../13679_627.jpg
در کادر A عبارت Persian Gulf را تایپ کنید و اینتر بزنید. به این ترتیب گوگل خلیج فارس را با حرف A در وسط صفحه شما نمایش می دهد. سپس روی حرف A وسط نقشه راست کلیک کرده و گزینه آخر که با عبارت Report a problem نشان داده شده است را کلیک کنید.
به این ترتیب کادری برای گزارش دهی باز می شود. زبانه زیر گزینه Which element is wrong باز کنید و با انتخاب Other کادری برای ارائه گزارش باز می شود.
در کادر مربوط می توانید بنویسید : Persian Gulf Here is و ارسال کنید.