-
سوالات درباره دیتاسنتر Kimsufi
سلام
چند تا سوال درباره این دیتاسنتر ( Kimsufi ) دارم
1- شنیدم میکروتیک روش نصب نمیشه ؟
2- اگه باش **** فروخته بشه سرور مجازی بسته میشه ؟
ممنون
-
پاسخ : سوالات درباره دیتاسنتر Kimsufi
-
یک سوال دیگه اگه س.ا.ک..س فروخته شه vps بسته میشه ؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
rezhad عزیز این در OVH e من میگم در Kimsufi :-s
-
دوست عزیز Kimsufi و Ovh یکی هست فقط Kimsufi سخت افزارش نسبت به OVH یکم ضعیف تره وگرنه شبکه شون یکی هست دیتاسنتر هاشونم یکی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
یک سوال دیگه اگه س.ا.ک..س فروخته شه vps بسته میشه ؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
rezhad عزیز این در OVH e من میگم در Kimsufi :-s
Dedicated servers. - OVH
اون گوشه سمت چپ اگر دقت کنیدمیبینید که لینک kimsufi گزاشته و زیر مجموعه خودش هست
Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m !
اون قسمت پایین لینک سایت کیم سوفی هم اگر نگاه کنید نوشته
See our professional offers on Hosting and Internet Solutions - OVH
جفتشون مروبط به یک دیتا سنتر میشه
-
کیمسوفی از لحاظ مجازی سازی خیلی اذیت میکنه ! الان منو 2 هفتس معطل کرده ! virtualbox روش مشکل داره !!
از لحاظ سخت افزاری هم بنظر میاد در سطح بالایی نباشه ! چند بار هم شده که ریست کردم حتی سرور بالا نیاد مجبور شدم reinstall کنم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yum
کیمسوفی از لحاظ مجازی سازی خیلی اذیت میکنه ! الان منو 2 هفتس معطل کرده ! virtualbox روش مشکل داره !!
از لحاظ سخت افزاری هم بنظر میاد در سطح بالایی نباشه ! چند بار هم شده که ریست کردم حتی سرور بالا نیاد مجبور شدم reinstall کنم....
همچین مشکلاتی که گفتین تا حالا دیده نشده!!!!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
دوست عزیز kimsufi دیتاسنتر نیست فقط جزء سهامداران OVH هست کیفیت سرورهاش هم در حد بالایی هست !!! با مورد هایی هم که گفتین مشکل نداره
-
آقا کلا کیم سوفی یا ovh خیای گیرن شوخی هم ندارن !
ویندوز 2003 سرور رو نصب کن بعد 24 ساعت آی پی قفل میشه اما با میکروتیک هیچ مشکلی نداره اگه فایروال رو نسبتا درست ست کنی متاسفانه به ویندوز های دیگه نکشید ببینیم با اونا مشکل داره یا نه چون ابیوس ها طی چند روز از 10 گذشت سرور رو پس ندادن ./
از یکی از دوستان هم که تو این سایت عضو هستن گرفتم اونموقعه تازه از این دیتا سنتر سرویس گرفته بودن خودشون هم دقیق نمیدونستن چه کنیم ابیوس نیاد ./ الان نمیدونم مشکلات رو برطرف کردن واقعا یا خیر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
ویندوز 2003 سرور رو نصب کن بعد 24 ساعت آی پی قفل میشه اما با میکروتیک هیچ مشکلی نداره اگه فایروال رو نسبتا درست ست کنی متاسفانه به ویندوز های دیگه نکشید ببینیم با اونا مشکل داره یا نه چون ابیوس ها طی چند روز از 10 گذشت سرور رو پس ندادن ./
از یکی از دوستان هم که تو این سایت عضو هستن گرفتم اونموقعه تازه از این دیتا سنتر سرویس گرفته بودن خودشون هم دقیق نمیدونستن چه کنیم ابیوس نیاد ./ الان نمیدونم مشکلات رو برطرف کردن واقعا یا خیر ؟
همیشه گفته شده مدیریت سرور های اختصاصی وظیفه ما نیست...وظیفه مشتری هست..وقتی 10 تا ابیوز بیاد توی یک هفته برای یک آی پی سرور بسته میشه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
وست عزیز اگه پول بدی می تونی هم از کیم سوفی و از ....... یه سرور دپش بگیری گرچه خیلی هم نسبت به قیمتش خوبه یعنی سخت افزاراش نسبت به قیمت خوبند
اما در مورد سرور من هم لینوکس نصب کردم و هم ویندوز اگه ای پی ها درست کانفیگ کنی هیچ مشکلی پیش نمی اد
و از اقای پارسیان هم متشکرم که این اموزش رو (نصب میکروتیک) قرار دادند
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
شما چی کار کردی که در عرض چند روز 10 تا ابیوز اومد در حالی که من 2 ماه استفاده کردم
ولی یه ابیوز هم نیومد و تقریبا توی همش برای **** استفاده می شد ولی پرت تورنتشون بسته بود
و هیچ مشکلی پیش نیومد
نمی دونم داشتید چی کار می کردید!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
تا حالا هیچ کدام از این مشکل ها که شما گفتین مشاهده نشده .
ولی سرور های خوب و کیفیت خوبی دارن .
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
سلام
چند تا سوال درباره این دیتاسنتر ( Kimsufi ) دارم
1- شنیدم میکروتیک روش نصب نمیشه ؟
2- اگه باش **** فروخته بشه سرور مجازی بسته میشه ؟
ممنون
هیج مشکلی ندارد . این حرف ها بوده و هست .
-
آخه یکی از معروف ترین سرور فروش ها ( tetravps ) این مشکلات رو بم گفت
-
دوست عزیز تا زمانی که شما و کاربر شما مشکلی ایجاد نکند هیچ مشکلی به هم نخواهید زد و از لحاظ پورت شکبه حرف اول میزنه
-
دوست عزیز میکروتیک میشه داد
ما خودمون *** میدیم مشکل نداریم
دوست عزیزمون ezat1
شما در ویندوز سرور 2003 وقتی پورت رو ببندی سرورت نمیپره ولی وقتی نبندی 24 ساعت نه 2 ساعته آیپی میپره اگر تو پنلت باشه میتونی بازش کنی
بعضی چیزا سواد میخواد که بعضیا ندارن و میخوان بدون سواد کارایی کنن !!!!!!! منتها اینو کلی گفتم منظورم به شما نبود
-
یعنی الان من دیتاسنتر OVH یا Kimsufi بگیرم یا کشور دیگه ؟ کدوم برام بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
از کی تا حالا ایشون معروف هستند؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
چه اسم معروفی :39: تا حالا همچین اسمی را نشنیده بودیم . سایت هم دارن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
یعنی الان من دیتاسنتر OVH یا Kimsufi بگیرم یا کشور دیگه ؟ کدوم برام بهتره
اگر نمیخواید زیاد هزینه کنید و از سخت افزار خوبی بهره مند باشید از کیمسوفی بگیرید فقط یک مقدار کار با شبکه سخته که اونم آموزش هست براش
-
به نظر من از ovh خرید کنید پورت 1 و ای.پی با Setup fee به شما میدهد از نظر سخت افزاری هم کیفیت بهتری میشه گفت دارن .
و در مجموع هزینه شما کاهش دارد .
:57:
-
در کل با تشکر از همکاریتون
:دی آخه خودش میگه من معروفم
اسمشم زیاد شنیده باید باشین ! تو این فروم هم هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
به نظر من از ovh خرید کنید پورت 1 و ای.پی با Setup fee به شما میدهد از نظر سخت افزاری هم کیفیت بهتری میشه گفت دارن .
و در مجموع هزینه شما کاهش دارد .
:57:
از نظر آی پی سود داره ولی خود سرور گرون تر در میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
از نظر آی پی سود داره ولی خود سرور گرون تر در میاد
میتوانیم با هم حساب کنیم . اگر دوست دارید تا با هم به حساب بشینیم .
100% OVH در طول مدت و سخت افزار بهتر از kimsufi میباشد .
-
میکروتیک بسازم سرورم بسته میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
میکروتیک بسازم سرورم بسته میشه ؟
بستگی به کانفیگ داره
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
میشه توضیح بدین ؟
چه توضیحی؟
-
سلام وقت بخیر با هم کاری فرا نتورک اموزش راه اندازی میکروتیک را در ovh اموزش دادیم ورزن دوم هم که بدون مشکل میباشد سعی خواهم کرد تا 24 ساعت ایندهدر دسترس قرار دهم قول 100 نمیدهم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام وقت بخیر با هم کاری فرا نتورک اموزش راه اندازی میکروتیک را در ovh اموزش دادیم ورزن دوم هم که بدون مشکل میباشد سعی خواهم کرد تا 24 ساعت ایندهدر دسترس قرار دهم قول 100 نمیدهم
با تشکر
تشکر از شما
میشه لینک اولین اموزش را ارسال کنید ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
تشکر از شما
میشه لینک اولین اموزش را ارسال کنید ؟؟؟
به احتمال 90 % پابلیک نخواهد شد
-
درکل این دیتاسنتر ضعیف تر از همه هست دیگه ؟ :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
شوخی بسیار خوبی بود!!! OVH در 12 کشور دنیا دیتاسنتر داره!! و به 14 کشور دنیا خط اینترنت میده!!!
International Welcome page - OVH
Weathermap
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
دوست عزیز تا حالا شما سرور داشتبن ؟؟؟
با چنتا دیتاسنتر کار کردید ؟؟؟؟
فکر نکنم شما فرق ضعیف و قوی را متوجه شده باشد
-
از چند تا وی پی اس فروش پرسیدم اینو گفتن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
از چند تا وی پی اس فروش پرسیدم اینو گفتن !
یک کفش فروشی هست سر کوچه ی ما اون هم میگه وی.پی.اس فروش هست . لطفا حتما سوال کنید .
(لطفا از نظر دوستو چنتا وی.پی.اس ) فروش صحبت نکنید اگر تست کردی نظر شخصی دارید نظر بدید .
-
خودم جدیدا یه سرور گرفتم ! چون اولین بارمه خیلی تو کارام مشکل دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
خودم جدیدا یه سرور گرفتم ! چون اولین بارمه خیلی تو کارام مشکل دارم
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خوب شما وقتی اولین بارتون هست مطمئنن با مشکل مواجه خواهید شد چون نه تجربه دارید و احتمالا" در دانش فنی متناسب با این کار
ولی در مورد دیتا سنتر Kimsufi بنده خودم چند ماهی هست از سرور هاشون دارم استفاده میکنم تا حالا نه ابیوزی اومده نه مشکلی واسم پیش اومده یک لحظه هم سرور دان نشده و حتی یک لحظه هم احتیاج به ریست اینا نداشتیم
-
از نظر سرعت و اینا OVH و Kimsufi برابرند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
از نظر سرعت و اینا OVH و Kimsufi برابرند ؟
دوست عزیز صفحه اول تاپیک رو بخونین kimsufi دیتاسنتر نیست!!! شبکه هم شبکه خودم OVh هست!!!! kimsufi فقط یک سهام دار هست!
-
یک سوال دیگه :دی برای ساخت دیتا سنتر چقدر سرمایه نیاز است ؟ بیش از 30 میلیون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
یک سوال دیگه :دی برای ساخت دیتا سنتر چقدر سرمایه نیاز است ؟ بیش از 30 میلیون ؟
مرسی امروز کلی خندیدیم!!! آره حتما که با 30 میلیون بهت جوازش رو میدن چه برسه به راه اندازی