-
"قالب د.ز.د" دیده بودیم، ولی "قالب ساز د.ز.د" ندیده بودیم!
قالب اصلی: پارس نت وی میزبانی وب در ایران و خدمات دیتاسنتری
قالب د.زد.ی: نارس سرور سرور مجازی میزبانی وب در ایران و خدمات دیتاسنتری
قالب ساز اصلی: گروه طراحی و توسعه سیبا وب
قالب ساز د.ز.د.ی: گروه طراحی و توسعه سیبا وب
اینم یکی دیگه: هــاسـتینه | میزبانی وب | ثبت دامنه | نمایندگی هاست | سرورمجازی | تبلیغات گوگل | طراحی سایت
دامین 3000 تومان
هاست ماهی 250 تومان
وی پی اس ماهی 4635 تومان
اینترنت مخابرات ماهی 7400 تومان
مدرسه ها رو به تعطیلی
همه میشن طراح و سرویس دهنده ;;)
با آرزوی پیشرفت وب ایران o:-)
د.ز.د هم د.زد.ـای قدیم!
-
پاسخ : "قالب د.ز.د" دیده بودیم، ولی "قالب ساز د.ز.د" ندیده بودیم!
مدرسه ها رو خوب اومدی ممد :دی :d
-
از ایرانی بر میاد ، البته وردپرس 98 و سیبا وی یکی هست فکر میکنم ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مدرسه ها رو به تعطیلی
© s.w.a.t
:d
-
آقای فخرایی چرا سر هر مسئله مهم و غیر مهمی خودتون رو ناراحت می کنید ؟
توی دنیا چند تا ساندویچی هست ؟ فک کنم حداقل 1 میلیون تایی باشن . ولی برای کار مک دونالد مشکلی ایجاد کردن ؟
چرا جای دور بریم تو دنیا چند تا هاستینگ هست ؟ یکیش میشه جاست هاست و بلو هاست و هاست گیتور و جمعا ماهانه بالای 50000 سفارش می گیرن ! 99.99 درصد بقیه هاستینگ های دنیا هم با هم همینقدر سفارش می گیرن . پس می بینیم که شرکتهای کوچیک هیچ مشکلی برای بزرگ ها که کارشون رو بلدن ایجاد نمی کنند .
یک قانون اقتصاد هست که میگه همیشه 80 درصد مشتری ها دست 20 درصد شرکت هاست
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
© s.w.a.t
از مهر تا الان خیلی وقته گذشته، بعضیا یادشون رفته بود خواستم یاد آوری کنم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
آقای فخرایی چرا سر هر مسئله مهم و غیر مهمی خودتون رو ناراحت می کنید ؟
من واسه این چیزا ناراحت نمیشم خوشگل ;)
برای دور هم بودن بچه هاست و بحث و ...
-
=))))))))))))))))))))
وای کلی خندیدم . کیه اینghooghle.ir گروه طراحی و توسعه سیبا وب ؟
یعنی اگه بگی یه زره هم از خودش مایه نذاشته که یه آرم رو حتی عوض کنه X-(:)) =))
یعنی این آدما هیچ وقت موفق نمیشن .
-
سرور اختصاصی 20 تومن :-" رم 1 ترا ، پهنای باند در حد خدا ...
-
حالا کلا من با این قضیه دانش آموز هاست فروش و ایران کاری ندارم ولی توی دنیا هاست خیلی ارزونه .
بطور مثال جاست هاست سرویسش رو سالی 60 دلار میده و یک کارمند ساده حداقل 3000 دلار پول می گیره .
حالا توی ایران کارمند بدبخت ماهی 800 تومن حقوق می گیره ! یعنی همون هاست جاست هاست یا هاست گیتور رو باید 15 هزار تومن بخره .
-
والله یواش یواش می خوایم دست چینی جماعت رو از پشت ببندیم :109:
حالا کپی می کنن لااقل اصلاح کنن
-
د.ز.د کیه ؟ !
اما طراحی قشنگی داشت :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
حالا کلا من با این قضیه دانش آموز هاست فروش و ایران کاری ندارم ولی توی دنیا هاست خیلی ارزونه .
بطور مثال جاست هاست سرویسش رو سالی 60 دلار میده و یک کارمند ساده حداقل 3000 دلار پول می گیره .
حالا توی ایران کارمند بدبخت ماهی 800 تومن حقوق می گیره ! یعنی همون هاست جاست هاست یا هاست گیتور رو باید 15 هزار تومن بخره .
خودت میگی ایران
من پول طراحی قالب مبدم بعد یه نامرد میاد قالب رو ریپ میکنه تکلیف چیه ؟ قانونی هست بشه پیگیری کرد ؟
تا وقتی قانون کپی رایت اجرا نشه تو ایران همینه که هست تازه اجرا هم بشه فکر نکنم طرف بتونه به حقش برسه :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
خودت میگی ایران
من پول طراحی قالب مبدم بعد یه نامرد میاد قالب رو ریپ میکنه تکلیف چیه ؟ قانونی هست بشه پیگیری کرد ؟
تا وقتی قانون کپی رایت اجرا نشه تو ایران همینه که هست تازه اجرا هم بشه فکر نکنم طرف بتونه به حقش برسه :دی
تو اونو چرا می گی . من 2 میلیون دادم یکی برام سایت پارسیان ای سی رو برام نوشت بعدش فهمیدم برنامه نویس اون نبوده و فقط 700 تومن گرفته ، و بعدش فهمیدم برنامه نویس یه سیستم وبلاگدهی خارجی رو تغییر داده و بهم انداخته و بعد از اون کسی که برای اسکریپت رو دستکاری کرد خودش سایت asiashopig رو با اسکریپتی که طرحش 100% از من بود راه انداخت!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
تو اونو چرا می گی . من 2 میلیون دادم یکی برام سایت پارسیان ای سی رو برام نوشت بعدش فهمیدم برنامه نویس اون نبوده و فقط 700 تومن گرفته ، و بعدش فهمیدم برنامه نویس یه سیستم وبلاگدهی خارجی رو تغییر داده و بهم انداخته و بعد از اون کسی که برای اسکریپت رو دستکاری کرد خودش سایت asiashopig رو با اسکریپتی که طرحش 100% از من بود راه انداخت!!
دمش گرم ... حاجی چه فکری کردی 2 میلیون دادی . یکم تحقیق و بررسی و اینجور چیزا خوبه ها...............
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
دمش گرم ... حاجی چه فکری کردی 2 میلیون دادی . یکم تحقیق و بررسی و اینجور چیزا خوبه ها...............
یعنی چی ؟ میشه یکم توضیح بدی ؟
یعنی به کسی پول دادم که نمیشناختم ؟
-
بحث د.ز.د.ی و قتل و اینارو بیخیال شید ...
3600 ارزش جنگ نداره ...
1eng.ir عکس خودت انداختی ؟ :-b : دی
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
یعنی چی ؟ میشه یکم توضیح بدی ؟
یعنی به کسی پول دادم که نمیشناختم ؟
نه یعنی میخوای این همه هزینه کنی با یک شرکتی چیزی قرار داد میبستی که معتبر باشه .. نه اینکه بری بدی به یکی او این حرفها ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
آره، با iPhone گرفتم o:-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
بحث د.ز.د.ی و قتل و اینارو بیخیال شید ...
3600 ارزش جنگ نداره ...
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
نه یعنی میخوای این همه هزینه کنی با یک شرکتی چیزی قرار داد میبستی که معتبر باشه .. نه اینکه بری بدی به یکی او این حرفها ....
عزیز من اتفاقا تنها دلیل که باعث شد به این ها بدم این بود که دفتر رسمی و شرکت ثبت شده داشتن
-
دوست عزیز من کاری ندارم اما تو ایران واقعا یک طراح خوب نداریم. همین بزرگ ترین طراح های ایرانی واسه سفارشاشون میان قالب ریپ میکنن و دیدم چندین بار
این همه اسلایدر جاوای خارجی داریم. یک ایرانیشو بگو..؟ نداریم دیگه نداریم :d آمادش هست و همه هم استفاده میکنن!
می دونی یک سری افراد هستن که این بازار رو خراب می کنن و آشغال می دن دست مردم . تو روزنامه زده طراحی سایت شرکتی 45 تومن! زنگ زدم میگم کو نمونت؟ (آدرس داده یک نیوک نصب میکنه!)
خلاصه همه زدن تو کار ریپ . :79:
مدرسه ها هم رو به تعطیلی:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز من کاری ندارم اما تو ایران واقعا یک طراح خوب نداریم. همین بزرگ ترین طراح های ایرانی واسه سفارشاشون میان قالب ریپ میکنن و دیدم چندین بار
این همه اسلایدر جاوای خارجی داریم. یک ایرانیشو بگو..؟ نداریم دیگه نداریم :d آمادش هست و همه هم استفاده میکنن!
می دونی یک سری افراد هستن که این بازار رو خراب می کنن و آشغال می دن دست مردم . تو روزنامه زده طراحی سایت شرکتی 45 تومن! زنگ زدم میگم کو نمونت؟ (آدرس داده یک نیوک نصب میکنه!)
خلاصه همه زدن تو کار ریپ . :79:
مدرسه ها هم رو به تعطیلی:d
دوست عزیز یا شما نمی دونید طراحی چیه یا طراحان بلد نیستن!! یک طراح حرفه ای هیچ وقت نمیاد وقت و زمانشو برای ساخت یه اسلاید هدر بده در صورتی که به قول خودتون آمادش هست.
در مورد ایران طراح خوب نداره، باید بگم خودتون برا قالب 45 تومانی زنگ زدین نیوک نشون دادن پس با این اوصاف اگر هزینه کنید تو ایران بهتر از جاهای دیگه طراح داریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
دوست عزیز یا شما نمی دونید طراحی چیه یا طراحان بلد نیستن!! یک طراح حرفه ای هیچ وقت نمیاد وقت و زمانشو برای ساخت یه اسلاید هدر بده در صورتی که به قول خودتون آمادش هست.
در مورد ایران طراح خوب نداره، باید بگم خودتون برا قالب 45 تومانی زنگ زدین نیوک نشون دادن پس با این اوصاف اگر هزینه کنید تو ایران بهتر از جاهای دیگه طراح داریم.
وقتي به عنوان طراحي قالب اختصاصي هست بايد همه چيش اختصاصي و جديد باشه ديگه
البته كسايي كه براي طراحي قالب 50 هزار تومان ميدن ديگه نبايد اين انتظار رو داشته باشن
-
اتفاقا الان نون تو د ز د ی و ریپ هست..کسی پایه هست بزنیم تو کارش؟(:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
© s.w.a.t
به به جناب قفل ساز.. از این ورا :d
-
محمد جان از اون ریپ کننده ها زیاد هستن..!
یکی از دوستان یه پولی داد به یکی که یه سایت عین آفتاب را براش بزنه . یعنی دقیقا خودش و روبوتی که میرفت و اخبار میگرفت.. !! خیلی جالب همه لینک ها را هم عوض میکرد..! اینم که نشون دادی یکی از همونهاست..!!!
کپی برابر اصل..
از این جور چیزها بوده و هست و خواهد بود..
مهم اینه که مدرسه ها هم رو به تعطیلیه..! :d
-
-
شما مطمینی ***ی در کار هست؟
تلفن هاشون یکیه!
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba_gk671
شما مطمینی ***ی در کار هست؟
تلفن هاشون یکیه!
وقت نکردند ادیت کنند! انشالله وقت کردند ادیت میکنند.فایل پیوست 5664
-
فکر کنم چند روز دیگه گوگل را هم کپی کنند..!!
-
-
سلام
این موارد عادی شده , قالب سایت ما را هم خیلی ها دارن استفاده میکنن , حتی برای دانلود هم قرار دادن :
دانلود قالب وازر هاست برای whmcs
و
بزرگترین مرجع وبمستران,دانلود قالب,اسکریپت,طراحی,گرافیک,آ موزش - قالب WARZ - HOST برای WHMCS
و
·٠•● اینتل سرور | سرور اختصاصی از انگلیس | سرور اختصاصی آلمان | سرور مجازی آمریکا |سرور مجازی سویس | سرور مجازی هلند | سرور اختصاصی | دامنه ●
و ...
*** ***ه
لازم نیست که حتماً از دیوار کسی بالا بریم
این هم یک نوع ***ی و تا زمانی که با این افراد برخورد نشه , اوضاع به همین شکل باقی خواهد ماند
کسی هم که این قالب را برای دانلود گذاشته :
دانلود قالب وازر هاست برای whmcs
کاربر saeed.spore است که در همین انجمن هم عضو هست :
نمایش مشخصات: saeed.spore - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
وقتی که کاربر فوق این کار را انجام بده از کسانی که تمام هنرشون ربپ کردن هست , دیگه نباید توقعی داشته باشیم
موفق باشید
-
وقتی ما از بچگی یاد گرفتیم همه نرم افزارها ، مقالات و ... رو کپی کنیم طبیعیه بزرگ شدیم روحیه کپی برداری داشته باشیم!
-
این 2تا قالب که محمدخان گذاشته ، ریپ نشده از سایت اصلی . فایلهای اصلیش دانلود شده یعنی همون د.ز.د.ی که خودش هم گفت
خب وبمستر عزیز ! قربانت شوم !
شما که هزینه میکنی قالب اختصاصی میزنن برات ، اون فایل zip شده ی قالب رو بعد از اکسترکت ، پاکش کن بره دیگه !!
یا
شمایی که قالب whmcs اختصاصی داری ، توی پوشه ی قالبت یه فایل index.htm خالی قرار بده که فایلهاش لو نره !!
پ.ن: بنده یکی دو بار اسیر این کار قبیح شدم و قالب یکی دو تا سایت ایرانی رو منتشر کردم :"> که به نتیجه کارم هم رسیدم و کلا ترک کردم.. :-s
-
واقعا که ...
***ی تو روز روشن x-(
-
سلام و ممنون از محمد عزیز و دیگر دوستان
بله متاسفانه چیز جدیدی نیست و خیلی وقته داره ما رو آزار میده . دیگه نه مشتری جدید اعتماد میکنه نه مشتری های گذشته :(
با توجه به اینکه ما شرکت ثبت شده هستیم و تاییده فعالیت طراحی وب سایت از وزارت ارشاد داریم ، بنده از قبل عید این ماجرا رو دارم از ارشاد اصفهان ( که متاسفانه ارجاء میده به ارشاد تهران ) و پلیس فتا پیگیری میکنم که ببینم میشه کاری کرد یا خیر . تا امروز صحبت هایی که کردن امیدوار کننده بوده و مدارکی خواستن که باید به تایید ارشاد تهران برسه تا بشه جلوی این فعالیت های این دوستان رو گرفت . انشالله خبر به درد بخوری شد اطلاع میدم حتما .
در هر صورت از دوستان سپاسگزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
چرا می پری به آدم؟
درسته آمادش هست اما هیچ کدام از این آماده ها ایرانی نویس نیست.:39:=p~
با تشکر از شما و نظر جالبتون در این زمینه که بنده طراحی بلد نیستم=p~ و نمیدونم چیه.
توی ایران طراح داریم. خواب هستن. :101: هیچکدوم با این هزینه ها که تو ایرانه جز ریپ وقت کار دیگه ندارن! و مجبور میشن چون کسی هزینه نمی کنه با هزینه کم کار کنن و چون با هزینه کم کار می کنن وقت نمیزارن رو کارشون .
-
کارش خوب اگر ریپ شده باشه
امیدوار کنندست !
-
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
باعرض سلام و درود و صلوات
من به قضیه ی ریپ این قالب اصلا کاری ندارم اما در مورد مشکل جدید اونهم ریپ راهکارهایی هست که حداقل جلوی غیر حرفه ای جماعت رو میگیره
طراح خوب هستش چرا نیستش(ادعای طراح خوب بودن ندارم منم ضعیفم)
اما ببینید آیا شما هزینه واقعی طراحی رو پرداخت می کنید؟؟؟؟
طراف با 30 تومن قالب شیک در حد قالبای 500 دلاری میخواد خب نمیشه میشه دیگه طرف هم میاد یه قالب خارجی رو فارسی سازی و ادیت میکنه میده مشتری (با سی تومن شک دارم کسی حاضر
بشه اختصاصی بزنه در اون حد؟)
وقت لازم چی دادید؟
البته قبول دارم افرادی وارد شدند که فقط دلال هستند و جلوی متخصصین این عرصه رو گرفتند
لطفا به هر کی از راه برسه نگید طراح یا برنامه نویس وب !!! ادعا بسیار است !!!
امیدوارم این مشکل حل بشه
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
-
خیلی از سایتا رو امتحان کردم . 40 درصدشون کافیه یه .zip به آخر اسم قالبشون اضافه کنی !!! تقصیر خودشونم هست
-
لطفا بعد این پست من نریزید تو این تاپیک :ی
دقت کنی مهندس ممد ، اکثر برو بج ها تو این تاپیک نظری ندادند. همونایی که هر چی میشه زود میپرن وسط. همون مدرسه ای ها
راستی دید یکی از این ها که گفتی 2 تا از عکس های منو برداشته :ی
خودایش یکی یه روز تیکت زده بود که اقا من قالب شما رو زدم دارم استفاده میکنم. و منو حلال کنید !!! اخه من پی بکم به این طرف !! 400 دادم واسه طراحی بعد بگم حلالت باشه ؟؟؟
خداییش چند ساله این وضعیت رو میبینیم !! تکراری شده دیگه. ولی مرسی باز بعضی وقت ها میایی رو ما ها رو جمع میکنی و یه خنده ای هم میشه.
-
نقل قول:
خداییش چند ساله این وضعیت رو میبینیم !! تکراری شده دیگه. ولی مرسی باز بعضی وقت ها میایی رو ما ها رو جمع میکنی و یه خنده ای هم میشه.
اینو جالب اومدی.
الان همین طراحان عزیز خودمون هم دیگه منوی خرید میزارن پیش مشتری! : دی (البته منظورم بزرگوارانی که حق آب و گل دارن تو این حرفه نیست!)
قالب اختصاصی فلان تومن
قالب ترجمه شده نصف فلان تومن
قالب هر سایتی خوشت اومد با هم کنار میایم بدون اسم!
متاسفانه نمیشه همه یکدست و یک هدف باشن،توی هر فعالیتی چه طراحی چه هاستینگ و ... هستند کسانی که منافع رو به وجدان کاری و کیفیت ترجیح میدن!
پ.ن : مثل هاست های نجومی با قیمت های واقعا نجومی البته با صفرهای برعکس و سرورهای چند روزه!!