سلام
برای درگاه بانکی بین دو سایت
www.zarrinpal.com
ؤ
Pars Pal :: پارس پال
کدوم معتبرتر هستند ایا هر دو قابل اطمینان هستند؟
سایت پارس پال یک درصد کارمزد میگیره پس چرا کمتر استفاده میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای درگاه بانکی بین دو سایت
www.zarrinpal.com
ؤ
Pars Pal :: پارس پال
کدوم معتبرتر هستند ایا هر دو قابل اطمینان هستند؟
سایت پارس پال یک درصد کارمزد میگیره پس چرا کمتر استفاده میشه؟
من هم درگاه پارس پال دارم و هم زرین پال
زرین پال 2.5 درصده کارمزدش و 3-4 روزه به حساب میریزه پس از درخواست
پارس پال 1 درصده کارمزدش حداکثر 24 ساعته به حساب میریزه پس از درخواست
...
من ساعت 1 بامداد درخواست واریز وجه دادم از پارس پال که نیم ساعت بعدش انتقال دادن
واقعا پشتیبانی و سرعت عمل پارس پال حرف نداره
...
علت اینکه کمتر استفاده می کنن از پارس پال چون تازه راه افتاده
زرین پال خوبه
شاید بنده هم از پارس پال بگیرم
چون زرین پال خیلی دیر واریز میکنه
سابقه زرین پال بیشتره ولی پارس پال هم خوبه
پارس پال بهتره فكر كنم خيلي زود از زرين پال جلو ميزنه
پارس پال یک شرکت و تیم حرفه ای هستن و این چند وقته ای که باهاشون کار کردم خیلی راضی بودم
هرگونه تغییر در پنل کاربری و تمامی تراکنش ها هم با پیامک اطلاع میدن که یکی از خوبی هاش علاوه بر کارمزد کم و واریز سریع به حساب هست
اگر معتبر هستند ما هم استفاده کنیم من تا حالا اسمشو نشنیدم چند وقته تاسیس شده ؟
من با زرین پال کار کردم خیلی خوبه. سرورش هم ایران هست ولی سرور پارس پال کانادا هست که یکم خوب نیست! سرور سایت های مالی ایران باشد امن تر است.
من قبلانا با زرین پال کار می کردم اما الان مدتی هست که با پارس پال کار می کنم و خیلی راضیم ، پشتیبانیشون خیلی عالیه ...
یه مطلبی هم برای اعتبارشون هست من اول با تلفن ثابت یه شماره 4 رقمی شون زنگ زدم وصل نشد ، ولی با موبایل گرفتم وصل شد به شرکتشون و سایت پارس پال !!!!
سایتی که شماره چند میلیونی داره من فکر نکنم نیازی به اعتبار سنجی داشته باشه ، من خودم تا الان 3 و 4 تا تراکنش خروجی هم داشتم
من کیفیت و کلاس کارشون و خیلی دوست دارم
زرين پال الان بيش از 3800 پذيرنده فعال داره.
به خاطر همين خيلی از کاربراش ترجيح ميدن از پذيرنده های زرين پال خريد کنند. خيلی از پذيرنده های زرين پال حتی درگاه بانکی هم دارند اما به خاطر اينکه کاربران زيادی از زرين پال دارند درگاه زرين پال رو هم در کنار درگاه بانکی فعال نگه داشتن.
کاربران به واسطه همين خريد و فروش هایی که داخل سيستم انجام نميدن هيچ کارمزدی پرداخت نميکنن.
سطح تاييد طلائی ای که زرين پال راه انداخته تونسته نياز خيلی از کاربرانی که به برداشت های سريع احتياج دارند رو فراهم کنه.
به نظر من پارس پال سایت تر و تمیز و بهتریه + سرعت عملشون بالاتره + قابل اطمینانم هست یه شرکت ثبت شده است ... منم دادم باهاشون کار میکنم
سلام خودشون اطلاع دادن:
زرين پال شرايط سطح تاييد طلائی را اعلام کرد | پایگاه خبری تحلیلی گفتگوی وب ایران
کاش استارتر تک پرداخت و پی لاین هم به لیست اضافه میکرد و یه مقایسه بین همه میشد
همین که لینکش رو دادی نوشته
پی لاین کمتر از 6 ساعت بوده از حداقل زرین پال طلایی (بر فرض 8 ساعت باشه) هم کمترهنقل قول:
تراکنش های خروجی کاربران موجود در سطح طلائی، طی ۳۶ تا ۵۰ ساعت کاری بعد از درخواست و با کسر کارمزد پیش فرض انجام میشود.
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
متاسفانه بعضی از کاربران مطالعه نميکنند و اين ممکن هستش در آينده مشکل ساز بشه برای سيستم هایی که شروع به فعاليت کردند. توجه شما رو به قوانين سايت پی لاين جلب ميکنم:
نقل قول:
از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود. اين زمان به سبب اطمينان از صحت تراکنش های ورودی و به حساب مورد نظر می باشد.
اگر ممکن هستش آدرس سايتتون رو بديد ؟
پی نوشت: تو اين تاپيک کاربران تک پسته زيادی دارن فعاليت ميکنن که در نوع خودش جالب هستش.
خوبه . به پارس پال تیکنت زدم گفتن فروش گیفت کارتها بلامانع است
این سوال رو من یه ماه پیش از خودشون پرسیده بودم
Payline.ir سامانه پرداخت اینترنتی - صفحه 7
آدرس سایت صفحه دوم همینجا (مباحث دیگر) هست
چه دلیلی که داره دروغ بگم؟؟
پ.ن: منظورتون که من نبودم؟
ملاک قانون هستش، بهتر هستش اگر ادعايي وجود داره قانون رو اصلاح کنند. در اين صورت کاربران بيشتری اعتماد خواهند کرد به اين موضوع.
خوشحال ميشم آدرس سايتتون رو همينجا بگيد ؟ :105:
پ.ن: نه در مورد شما اين موضوع صدق نميکنه :دی
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.نقل قول:
از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.
اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.
پارس پال لوگو و ظاهرش که کپیه پیپال ـه (فک کنم بیشتر قسمتاش)
فکر نکنم شماره چند میلیونی یا سایت چند میلیونی اعتبار بیاره.
به نظر من اینا کافی نیست
حالا پارس پال یا پی لاین یا تک پرداخت فرق نمیکنه
چیزای دیگه (هم) باعث اعتبار میشه مثل همین پشتیبانی و جدی بودن تو کار و ...
این رو دیگه باید خودشون جواب بدننقل قول:
معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.
درخواست واریزهای که از پی لاین داشتم خارج از روال نبودن . درخواست عادی بودن، آخرینشون امروز بود که کمتر از 8 ساعت طول کشیدنقل قول:
اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.
واسه زرین پال 4 روز بود
پارس پال پشتیبانی و تیم فنی بسیار قوی دارن
ولی استفاده نکردن از پروتکل ssl ضعف بسیار بزرگی برای یک سیستم پرداخت هست
زرین پال هم معتبره
من مدت زیادی با زرین پال کار کردم تو این مدت آقای امیری فوق العاده کار کردند وبرای من خیلی از پرداخت ها را خارج روال انجام دادند اما راستش نم شد من برای هر خروجی که برم یک تیکت بازکنم به همین دلیل دیگه الان رفتم سمت پارس پال
به نظره من بزرگترین عیب زرین پال خروجی طولانی مدت هست که رقبای زرین پال سریعا این مشکل را رفع کردند وسریع خروج می دهند در ضمن پارس پال داره1 درصد کارمزد میگیره که زرین پال درکمترین حالت برای افراد عادی 1.9 درصد هست.
ولی در کل به نظره من با اینکه زرین پال هم خیلی عالی کار کرده اما پارس پال الآن داره حرفه ای تر کار میکنه و تویه مدت کمی که شروع به کار کرده و با تبلیغات بسیار اندکی هم که داشته پیشرقته خوبی داشته.
من 2-3 هفته هست باهشون کار میکنم تو این مدت شاید 7-8 تاخروجی داشتم که همه را فکر کنم کمتر از یک روز یا کمی بیشتر انجام دادند
سلام
از نظر من زرین یال سیستم خوبی داره وهمچنین مدیر های خوبی ولی دو مشکل بزرگ داره که تراکنش ها دیر انجام میشه که با تیکت میشه درخواست داد سریع واریز میشه ولی مشکل دومی کارمزد بالایی که داره اگر درصد این کارمزد ها کم می شد خیلی بهتر بود!!!
در ضمن دوستان الان چند وقتی که برای من سایت زرین پال باز نمیشه برای بقیه هم همین طور هست؟؟
1. در مورد زمان واريز زرين پال سطح طلائی رو ايجاد کرده. تراکنش های خروجی کاربرانی که در سطح تاييد طلائی باشن 8 تا 36 ساعت کاری واريز ميشه. تو قوانين ساير سيستم های تازه تاسيس هم 3 تا 4 روز کاری قيد شده. اينکه سيستم ها برای تبليغ و جذب مشتری در شروع کار تراکنش ها رو در زمان کمتری واريز کنند امر عادی ای هستش اما برای تضمين تراکنش ها غير ممکن.
2. کارمزد زرين پال در شرايط عادی 2.5% و برای ارقام بالاتر از 400000 تومان 1.9% هستش. زرين پال در طول دوره های مختلف فروشندگان پر فروش رو شناسائی و پيشنهاد های ويژه ای به اونها داده. برای مثال سايت های فروش کارت شارژ زيادی وجود دارند که علاوه بر درگاه بانک از درگاه زرين پال و کارمزد های ويژه فروشندگان کارت شارژ بهره مند شدند.
3. در مورد باز نشدن سايت مشکل از روت داخلی اينترنت در کشور هستش فعلا ميتونيد از آدرس جايگزين https://de.zarinpal.com استفاده کنيد.
من با اعضا پارس پال صحبت کردم آنها راه خیلی خوبی را گفتند دارند می سازند که هم تضمین تراکنش باشه و هم اینکه به اعضا بیشتر سود برسه آنها می گویند به جای اینکه بگیرند خروجی ها را 3-4 روز طول بدهند می گیرند پولی که واریز می شه را به مدت 3-4 روز نگه می دارند این خیلی بهتر هست از اینکه خروجی ها 3-4 روز طول بکشه
البته هنوز طرحش فکر نکنم شروع شده باشه الان همه خروجی ها 1 روز انجام می شه
من دو سالی میشه از زرین پال استفاده میکنم
قطعی کمی داشتن با کد های آسان پرداختشون هم میشه مانور زیادی ایجاد کرد
آقای امیری هم فرد بسیار محترم و قابل اعتمادی هستند بنده باهاشون حرف زدم و کار کردم
مشکلشون پشتیبانیشونه که بعضی وقت ها دیر جواب میدم
نکته ی مثبتشون هم اینه که چند دروازه پرداخت بانکی دارند و بیشتر کاربران با سیستمشون آشنایی دارند
به عنوان یک طراح اصلا از سایت پارس پال خوشم نیومد و بسیار ابتدایی به نظر میرسه ظاهر یک وبسایت میتونه نشانده دهنده ی اعتبار یک وبسایت باشه
خب جناب احسان پارس پال یه سایته جدیده و کم بودن درگاه هاش واسه همینه فکر کنم تا 1-2 ماه دیگه درگاهاشون خیلی بیشتر ازین باشه ............ ظاهر سایتم به نظر من خیلی خوشگل تر و کاربر پسندتر از زرین پاله ....
موفق باشین
به نظر من وبا تجربه هایی که داشتم زرین پال اصلا بدرد نمیخوره چون:
1 برای سایت مزایده درگاه یا ما ژول یا اسان پرداخت نداره
2 برای وبلاگ هم نداره
3 برای سایت کلیکی هم نداره
4 ....
ولی پارس پال داره و خیلی بهتر و مطمین تره
پی لاین هم تازه کاره باید ببینیم چی میشه الان نمیشه قضاوت کرد
ایران پیمنت هم فک نمیکنم خوب باشه
زرین پال
من به شخصه زرین پال رو ترجیح میدم
به ترتیب اولویت از نظر من
زرین پال که باید کارمزد رو کم کنه و پرداخت ها سریع باشه
تک پرداخت بدک نیست
پارس پال هم درگاه کم داره وباید زیاد کنه درگاه هاش رو
پی لاین هم روند رو به رشدی داره
انشالله بزودی ما هم راه اندازی میکنیم .
با سلام . پارسپال رو ترجیح میدم و ازش راضی هستم
پشتیبانی بسیار قوی
کارمزد کم
دارای پنل اس ام اس برای گزارش حساب
بازگشت وجه در کمتر از 24 ساعت که زرین پال 4-5 روزه بازگشت میده
از همه لحاظ عالیه
من تو هر دو حساب کاربری دارم .
و به توجه به شرایط از یکی از این دو استفاده میکنم
ولی شرایط ، پشتیبانی و کارمزد پارس پال مناسب تره
پارس پال پیشنهاد میشه از هر لحاظ فوق العادس..
پشتیبانی قدرتمند طرز برخورد خوب با مشتری
کارمزد کم
من هم به تازگی از پارس پال گرفتم.واقعا عالیه.البته تک پرداخت هم دارم که خیلی خوبه