-
شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
دوستان اول از همه بگم که قصد بنده فقط اطلاع رسانی است. راست یا دروغ بودنش با من نیست!!!. یکی از دوستان اینجا را به من اطلاع داد و وظیفه بنده هم اطلاع رسانی بود.
اطلاعات سه میلیون کارت بانکی در این وبلاگ پخش میشود . تنها چاره اطلاع رسانی به مردم و دارندگان کارتهاست. کدام مدیران انفورماتیک بانکها با دریافت رشوه چشم بر کجرویها بستند؟ مدیریت ناشایست شرکت انیاک توسط دو برادر مالک آن آقایان ناصر حجازیان ( مدیر عامل ) و نادر حجازیان ( مدیر بازرگانی ) چنان غرق در تجهیز املاک و دارائیهای خود در آنسوی مرزها شدند که تمامی هزینه های مربوط به تامین امنیت لازم برای سرویسدهی به دارندگان کارتهای بانکی را فراموش کردند. (خسرو زارع فرید)
http://ircard.blogspot.fr/2012/04/blog-post_10.html
================================================== ========
اصلاعیه بانک سامان
اصلاعیه بانک اقتصاد نوین
-
پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
عزیز زمینه فعالیت این سایت چیه؟
این همون سایت انیاک هست که آموزش آنلاین میفروشه؟؟
حالا فهمیدم چی شده:39:
-
خیر. این شرکت
Welcome to eniac-psp
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
لینک جستجوی سریع کارتها
شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است: جستجوی سریع کارت بانکی
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
دوستان تا الان که دیدم کارت بانک صادرات بنده نیز لو رفته. الان دیدم :| الان متوجه شدم چرا گاهی اختلاف حساب داشتم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
اطلاعیه بانک سامان که همین الان انتشار داده شد
اطلاعیه ارتقا سامانه امنیتی کارت های الکترونیکی بانک سامان
April 14, 2012;به آگاهی دارندگان سامان کارت بانک سامان می رساند, در راستای ارتقا امنیت این کارت ها, احتمال دارد که برخی از مشتریان محترم در مراجعه به پایانههای مختلف بانک نتوانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند. لذا در صورت مواجهه با چنین شرایطی صرفا با تغییر رمز کارت خود می توانید به راحتی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنید.بدیهی است تغییر رمز از طریق دستگاه های خودپرداز بانک سامان مقدور است و مشتریان گرامی در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانند با مرکز سامان ارتباط به شماره 6422-021 تماس حاصل فرمایند.
اخبار بانک سامان
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
دوستان اطلاع رسانی کنید. در همین نیم ساعت یکی از دوستانم مشخصات بانک ملی لو رفتش را مشاهده کرد :|
کارت ملت یکی دیگه از دوستان پیدا شد. ولی پوبا دیروز کارتش مسدود شده :|
دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اطلاعات بانکی به صورت پلین تکست تو دیتابیس ذخیره میشن و رمزنگاری ندارن :|
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
من دارم پیگیری میکنم جر بانک سامان هیچ بانکی حرکتی از خودش نشون نداده
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
اطلاعیه بانک اقتصاد نوین همین الان انتشار شد
توصيه بانک اقتصادنوين براي تغيير رمز کارت مشتريان |
|
|
1391/01/26
منبع: اداره روابط عمومي
http://www.en-bank.com/images/A6/D36...E9EE703DCC.jpgبانک اقتصادنوين در اطلاعيهاي از مشتريان خود که از خدمات کارت اين بانک استفاده ميکنند خواست به صورت ادواري نسبت به تغيير رمز کارت خود اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومي بانک اقتصادنوين، در اين اطلاعيه آمده است، به منظور افزايش ضريب امنيتي توصيه ميشود دارندگان انواع کارتهاي بانک اقتصادنوين نسبت به تغيير رمز کارتهاي خود به صورت ادواري اقدام کنند.
مشتريان بانک اقتصادنوين ميتوانند با استفاده از دستگاههاي خودپرداز اين بانک نسبت به تغيير رمز کارتهايشان اقدام کنند.
بانك اقتصاد نوين |
|
-
اوه شِت :-| من فکر کنم از روی کارت قبلیم تو دوران خدمت 100 تومن زدن :-|
-
خب این کاهش مبلغ ها باید از طریق بانک ها ردیابی بشه و فکر کنم در نهایت بشه سارق اطلاعات را گیر انداخت... درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
اوه شِت :-| من فکر کنم از روی کارت قبلیم تو دوران خدمت 100 تومن زدن :-|
امیرجان اوضاع بس ناجوانمردانه است. همه باید بریم رمزهامون را عوض کنیم. بازم خدارا شکر من با بانک صادرات دیگه کار نمیکنم
-
سلام
دقیقاً کدام رمز باید تغییر کنه ؟؟
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
کلا اطلاعات کارت رو سرقت میکردن! هم اول هم دوم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
شما هَمش رو تغییر بدید.
کار از محکم کاری عیب نمیکنه ;)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اول یا دوم ؟؟
موفق باشید
رمز اول فکر کنم. توی خود وبلاگ ایشون توضیح دادن
-
در تاریخ 1390/4/15 وجود خطر سوء استفاده از اطلاعات کارتهای بانکی را با ارسال اطلاعات کامل یکهزار کارت همان بانک برای ایمیل مدیران عامل آنزمان بانکهای کشور اقدام نمودم.
بانکها و مدیرانی که اطلاعات برایشان ارسال گردید عبارت بودند از بانکهای:
( ملی " خاوری " , صادرات "جهرمی" , ملت "دیواندری" , تجارت "داوری" , پارسیان "شایسته" , سپه "پاشائی فام" , کشاورزی "طالبی" , پاسارگاد "قاسمی" , رفاه "ایمانی" , مسکن "شریفی" , اقتصاد نوین info@enbank.ir , سامان ebb@sb24.com , سینا "همتی" )
این ارسال با مخفی کردن اطلاعات ارسال کننده برای بررسی عکس العمل مدیران فوق و در صورت مناسب بودن برخوردها ارسال اطلاعات کامل و همکاری برای حل این مشکل بود. متاسفانه برخوردی که صورت گرفت در شان هیچ یک از مدیران فوق نبود و به هیچ عنوان اقدام شایسته ای برای حل مشکل مشاهده ننمودم. یکی از دلایل پخش این اطلاعات در این سایت نیز نشان دادن وخامت اوضاع مدیریتهای کلان در کشور میباشد.
تنها بانک ملی و بانک ملت به ایمیل ارسالی پاسخ دادند. و بقیه مدیر عاملها هیچ گونه پاسخی ارسال نکردند. شاید هیچگاه در عمرشان ایمیل نداشتند و این ایمیلهائی که در سایت بانکها قرار میدهند تنها برای خالی نبودن عریضه گذاشته شده است. حتی یک مدیر عامل مبتدی هم اگر خودش وقت بررسی ایمیلهای اداری را نداشته باشد مسئول دفترش را مامور اینکار میکند. به هر حال قضاوت در مورد این واقعیت را به شما هموطنان عزیز واگذار میکنم.
جوابی که از بانک ملی و بانک ملت دریافت نمودم تقریبا مشابه بود. آنها اعلام آمادگی کرده بودند که با عقد قرارداد نفوذ اخلاقی با اینجانب محل نشت اطلاعات را شناسائی و از بین ببرند. و من نیز سوال نمودم که به ازای هر کارت بانکی که اطلاعاتش را در اختیار بانک قرار میدهم آماده هزینه کردن چه مبلغی هستند؟ این سوال به هیچ عنوان پاسخ داده نشد و تنها چیزی که از من درخواست کردند تماس از طریق یک تلفن همگانی با آقای ژان صیاد بانک ملی و گفتگوی مستقیم با ایشان بود و سپس ایمیل دیگری نیز دریافت نکردم. برعکس ارتش سایبری مامور پیدا کردن من گردید. موضوع اختلاس و بانک آریا مطرح شد آقای خاوری فرار کردند تمامی مدیران مسئول در بانک ملی یکی یکی تعویض شدند از اعضاء هیات مدیره درگیر تا مدیران انفورماتیک و سداد. سپس بانک ملی کارتهای بانکی خود را در مقابل سرقت تا سقف دویست هزار تومان بیمه کرد. بدون اینکه شرکت بیمه ایران از این نشت اطلاعات مطلع باشد.
مجبور شدم به جای همکاری جهت اصلاح ایرادات مقدمات فرار خودم را از ایران فراهم کنم و گریختم. هم اکنون نیز نیاز به کمک محافل حقوق بشری و سازمانهای بین الملی دارم تا با حمایت خود مرا از آزار و اذیت این مدیران در امان نگه دارند. تنها گناه من سعی در رفع یک خطر بزرگ برای حسابهای بانکی هموطنان خودم میباشد. و حتی به خاطر این گناه از تمامی حقوق خویش در مقابل نرم افزارهائی که تولید کردم و تحویل انیاک دادم محروم شدم.
من در این سایت اختصاصا به موضوع خطر شرکت انیاک پرداختم تا از یکسو خطری که تمامی هموطنان و سیستم بانکی را تهدید میکند آشکار شود و از سوی دیگر مدیرانی که دانسته و با اینکه امکان جلوگیری وجود داشت اقدام نکردند معرفی شوند. نظرات و سایر موضوعات و دیدگاههای من را میتوانید از وبلاگ شخصی و دیگر وبلاگهایم تعقیب کنید. هم اکنون نیز که این اطلاعات را با شما هموطنان خودم در میان گذاشته ام در مورد این موضوع خیالم آسوده شده و احساس میکنم آنچه باید انجام میشد انجام شده است. ( خسرو زارع فرید – فروردین 1391 )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خب این کاهش مبلغ ها باید از طریق بانک ها ردیابی بشه و فکر کنم در نهایت بشه سارق اطلاعات را گیر انداخت... درسته؟
بله. قابل ردیابی است
-
اوه عجب فاجعه ای ! امروز کارت ملی من مسدود شده بود نه اینترنتی نه پوز ! رفتم خودپرداز گفت باید رمز اولت رو عوض کنی هیچ کاری انجام نمیداد تا رمز رو عوض کردم کارت دوباره فعال شد و حساب هم فعال شد ! پس موضوع اینه بوده ... عجب !
-
به به ...
همین مورد کم مونده بود ...
-
سلام. از کجا باید بفهمیم که سر کاری نیست! صرفا وجود شماره کارت تو سایت که نشون نمیده اطلاعات امنیتی (اطلاعاتی مثل رمز کارت، تاریخ انقضاء و cvv2) کارت لو رفته.
-
سرکاری نیست دوست عزیز بنده شخصا کارت صادراتم لو رفته. شماره رمز هم فقط برای صاحب حساب قابل تشخیص هست.
-
منظور من اینه که مثلا اگه شماره کارت من تو سایت باشه منه نوعی چطور باید بفهمم که سر کاری نیست (از روی اطلاعات سایت منتشر کننده شماره کارت)
-
اگر پول تو حساب ها کم بشه بدون شک بانک مسئول هستش و باید پاسخ گو باشه ... 8-|
-
این اطلاعات رو چه کسایی می تونن ببینن؟
همین حساب هارو8-|
-
به هیچ وجه سرکاری نیست !! صبح که کارت ملی مسدود شده بود رمزش رو عوض کردم درست شد ! الان اقتصادنوین اس ام اس زد رمز کارتتان را عوض کنید
نقل قول:
مشتری گرامی جهت افزایش امنیت نسبت به تغییر رمز کارتهای خود از طریق خودپرداز افتصاد نوین اقدام فرمائید. بانک اقتصاد نوین
-
دیشب بانک ملت ایمیل زد و امروز هم پیامک زد که کارت شما غیر فعال شد ، برای فعال سازی به عابربانک مراجعه شود...
-
فقط کسانی که از این سایت خرید داشتند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
دیشب بانک ملت ایمیل زد و امروز هم پیامک زد که کارت شما غیر فعال شد ، برای فعال سازی به عابربانک مراجعه شود...
سجاد منم یوزر ملت هستم ولی واسم ایمیلی نیومده واسم :-? ببینم موجودی حسابت رو چک کردی؟
-
کد شده. بازم جای شکرش باقیه. البته اگر دکدش آسون نباشه!
-
سلام
عجب امنیتی!!!!
خدارو شکر هیچ کدوم از کارتای من نبود اون تو :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سجاد منم یوزر ملت هستم ولی واسم ایمیلی نیومده واسم :-? ببینم موجودی حسابت رو چک کردی؟
اینقد از این در میاد از اون در میره نمیشه فهمید :| ولی میدونم درشت درشت برداشت نشده . مگه اینکه کم کم برداشته شده باشه که اونم بعید میدونم.
-
به ریسکش نمی ارزه که بخوایم این خبر رو دست کم بگیریم
یه رمز عوض کردن خیلی وقتمون رو بگیره، 10 دقیقه تا بخوای بری پای دستگاه عابر بانک
-
این نکته رو هم در نظر بگیرید این کارت ها در سال های 87-89 ساخته شده و اونایی که جدید ساختن در خطر نیستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
فقط کسانی که از این سایت خرید داشتند ؟
نه عزیز احتمال این رو میدم که فایل های الوده به ویروس به ایمیل های مدیران ارسال کرده باشن و از طریق همون سیستم اقدام به هک کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
اینقد از این در میاد از اون در میره نمیشه فهمید :| ولی میدونم درشت درشت برداشت نشده . مگه اینکه کم کم برداشته شده باشه که اونم بعید میدونم.
من بعد خدمت کارتم رو عوض کَردم! از این صورتی جدید ها گرفتم :)) این آخرین 150 م ت جا به جا کردم! باید دوباره کارتم رو عوض کُنم! :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
نه عزیز احتمال این رو میدم که فایل های الوده به ویروس به ایمیل های مدیران ارسال کرده باشن و از طریق همون سیستم اقدام به هک کردن
اگر سایت انیاک رو ببینید متوجه میشید! از طریق دستگاه های کارت خوان ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
اگر سایت انیاک رو ببینید متوجه میشید! از طریق دستگاه های کارت خوان ;)
درسته ولی از چند نفری هم شنیدم که احتمالش هم میره که از این طریق زده باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
درسته ولی از چند نفری هم شنیدم که احتمالش هم میره که از این طریق زده باشن
دستگاه های کارت خوانی که اکثرا 90درصد از افراد داخل ایران استفاده میکنند نوع درجه 2 و یا 3 این دستگاه ها ساخت چین هستند که به معنای واقعی کلمه واقا مزخرف هستند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
امیرجان اوضاع بس ناجوانمردانه است. همه باید بریم رمزهامون را عوض کنیم. بازم خدارا شکر من با بانک صادرات دیگه کار نمیکنم
بانک صادرات مشکل داره
باید عوض کنیم??
-
با سلام نرم افزارهای آموزشی اسمش هست "چند رسانه های انیاک" ولی این ها فن آوران انیاک هستند که کارشون نرم افزار آموزشی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
عزیز زمینه فعالیت این سایت چیه؟
این همون سایت انیاک هست که آموزش آنلاین میفروشه؟؟
حالا فهمیدم چی شده:39:
-
من هم شماره کارت و رمزم رو توی اون سایت پیدا کردم...
هر دم از این باغ بری می رسد...
3000000000000 تومان
3000000 کارت و رمز
به به
-
سلام.من همچین iqم کمه! میشه بگید قضیه چیه!؟
تا اونجایی که من فهمیدم قضیه خیلی خیلی افتضاح هست و اصلا در ذهنم نمیگنجه که اطلاعات عابر بانک مردم لو رفته باشه! ( آیا واقعا انرژی هسته ای حق مسلم ماست!؟ - چه ربطی داشت بابا! )
الان باید برم توی سایتی که قیلطر هست و ببینم آیا کارتم لو رفته یا نه؟ یعنی وضع انقدر خرابه؟ من کارتم رو همین دو ماه پیش گرفتم! کلی توش پول دارم ( البته فکر کنم باید بگم داشتم! )
-
داداش برو رمزت رو عوض کن همین..هر چی کارت داری فرقی نمیکنه فقط عوضش کن.. اوضاع هم خیلی خرابتر از این حرفهاست...
-
سلام
بنده متوجه نشدم .الان اطلاعات کارت به صورت مخفی و همانطور که در آن وبلاگ توضیح داده در کجا؟(کدام سایت ) منتشر شده؟؟؟؟؟>>
نقل قول:
همچنین برای اثبات این ادعا تمامی کارتهائی که در این وبلاگ اطلاعاتشان نشان داده میشود به صورت محرمانه تنها شماره کارت و رمز کارت به صورت مخفی شده در یک عدد 14 رقمی نشان داده میشود که تنها دارندگان کارتها میتوانند رمز خود را درون این عدد 14 رقمی تشخیص دهند. لذا پخش این اطلاعات خطری برای دارندگان کارتها ایجاد نمیکند. از سوی دیگر این اطلاعات تنها بخشی از کارتهایی را که در سه سال مربوط به سالهای 1387 و 1388 و 1389 استفاده شده اند را شامل میشود و سایر کارتهائی که تا به امروز در پوزهای شرکت انیاک استفاده شده نیز در معرض خطر قرار دارند و وظیفه بانکهای کشور هست که اقدام به ابطال و صدور کارت جدید برای دارندگان تمامی این کارتها نمایند. در این سایت اطلاعات تعداد 3000000 ( سه میلیون ) کارت بانکی به صورت محرمانه پخش خواهد شد.
"در این سایت" = کجاست؟؟
یک منبع قابل اطمینان برای این خبر وجود دارد؟؟ حداقل یک خبرگزاری؟
-