سلام روتر میکروتیک من بعضی مواقع که هجم ترنسفر میره بالا حد اقل 40% از cpu رو الکی اشغال میکنه کسی راه حلی نداره ؟؟؟:114:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روتر میکروتیک من بعضی مواقع که هجم ترنسفر میره بالا حد اقل 40% از cpu رو الکی اشغال میکنه کسی راه حلی نداره ؟؟؟:114:
با دروود
خوب روشن است که این مسیریاب توان پردازشی پایینی برای کاربرد(های) شما دارد!
میزان کل سی پی یو شما چقدره ؟
معمولا کسایی که سرور میفروشن برای میکروتیک سی پی یو کمی در نظر میگیرن شاید سی پی یو شما خیلی پایینه باید مشخص بشه که 40% از چی
با دروودی دوباره
اینگونه که من از سخنان این کاربر گرامی برداشت می کنم،ایشان از مسیریاب فیزیکی(روتر بورد)استفاده می کنند و نه مجازی
سلام خیر cpu پایین نیست و همینطور روتر فیزیکی نیست CPU Cor i7 950
2 هسته سی پی یو به روتر داده شده میکروتیک ورژن 5.7 هستش KVM هم نداره بگیم واسه اونه cpu رو لیمیت کنم پردازشش کم میشه اما سرعت ترنسفر و در نتیجه سرعت وی پی اس ها میاد پاییین
روی این سرور 27 عدد vps در حال کار هست
سلام
نسخه میکروتیک شما احتمالا نسخه 5rc0 هست یا نسخه پایین و بتا دیگر، آخزین نسخه میکروتیک رو از سایتش دریافت کنید سپس در فایل بریزید و ری استارت کنید آپدیت میشه، آنوقت خواهید دید که مصرف سی پی یو نسبت به اون موقع صفر خواهد شد
ارادت:57:
آپدیت نسخه جدید رو دارید شما ؟؟
خدمت شما:
download2.mikrotik.com/routeros-x86-5.14.npk
این فایل رو در قسمت file در میکروتیک ریخته (drag and drop کنید) و ازقسمت system > reboot میکروتیک را ری استارت کنید و بالا که میاد آپدیت شده، لطفا نتیجه رو همینجا اعلام کنید همراه با ورژن کنونی میکروتیکتان
ارادت
سلام مرسی این ورژن چند ؟
ورژن 5.14
فقط اینجا حتما نتیجه را بیان کنید
ایشون از سایت اصلی لینک دادن برادر . تایید بالاتر از این ؟!
MikroTik Routers and Wireless
آپدیت کردم اما بازم پردازش روتر بالای 2500mhz هستش :-ss
دوست عزیز، الان بالای نوار وقتی میکروتیک رو باز میکنی ورژن رو چند نوشته؟
در حال حاضر نسخه 5.14 اخرین نسخه هست
شما احتمالا وقتی که نصب کردین همه سوریسها را اکتیو کردین یکسری سرویسها که نیازی به اونها نیست وباید دیسیبل باشه چنانچه فعال باشن لود میکروتیک خفن بالا میرود
up