-
کمک در مورد تماس با مدیریت وی پی اس فارس
سلام کسی شماره مدیریت وی پی اس فارس Shayan AsgarPour رو داره؟ اگر داره واسم پ.خ کنه ممنون میشم آخه نه سایت vpsfars.ir بالا میاد نه سرور مجازی
-
پاسخ : کمک در مورد تماس با مدیریت وی پی اس فارس
با سلام زیاد نگران نباشید تا چند ساعت دیگه درست میشه..همه کسانی که از smartiuserr سرور خریدن دان شدن..حتی ما هم دان شدیم تا چند ساعت دیگه درست میشه دلیلش هم اینه
کد PHP:
smartieuser: Salam. Server haye tooye Panel be dadlile Hold shodane 1 ki az pardakht ha Block shodan. dar hale peygiri hastim ta dar sari tarin zaman e momken moshkel ro hal konim.
-
درود
بله آقای عسگر پور هم پیغام ارسال کردند به همه در مسنجر که مشکل از حواله بوده که رفع شده و به زودی سرورها آنلاین میشوند!
-
-
متاسفانه سرورهای میزبانی هاست لین*** Mizbansite.com هم قطع شده !
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
لطفا اگر کسی خبر داره کی وصل میشه بگه !
-
منم توسط یکی، به یکی دیگه معرفی کردم، الان همین مشکل رو داره !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
overv
این تاپیک حدف شد!!! خدایا!!! چه خبره؟؟؟
من آخرین بار حدود 10 دقیقه پیش با آقای خسروی تووی یاهو مسنجر صحبت کردم.
ایشون گفتن نمیشه زمان دقیق اعلام کرد. به نظر من حق هم دارند.
البته از آلمانی ها بعید بود این کار! به نظر من منظم ترین مردم و قانونمندترین مردم و البته باوجدان ترین مردم جهان همین آلمانی ها هستن. اینو کاملا جدی می گم.
حتما یه مشکلی پیش اومده از سمت یکی از ما ایرانی ها!!! به قول دوستمون یا پرداخت با کارت هک شده و یا...
خدا به خیر کنه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.gemini
این تاپیک حدف شد!!! خدایا!!! چه خبره؟؟؟
من آخرین بار حدود 10 دقیقه پیش با آقای خسروی تووی یاهو مسنجر صحبت کردم.
ایشون گفتن نمیشه زمان دقیق اعلام کرد. به نظر من حق هم دارند.
البته از آلمانی ها بعید بود این کار! به نظر من منظم ترین مردم و قانونمندترین مردم و البته باوجدان ترین مردم جهان همین آلمانی ها هستن. اینو کاملا جدی می گم.
حتما یه مشکلی پیش اومده از سمت یکی از ما ایرانی ها!!! به قول دوستمون یا پرداخت با کارت هک شده و یا...
خدا به خیر کنه...
بله حذف شد دیگه نمیدونم کجاش مشکل داشته
-
سلام
به نظر من مدیران این تاپیک رو هم قفل کنید
مشکلی پیش اومده و دیر یا زود حل میشه
بهترین راه حل صبر هست
نه کسی باید زیر سوال بره نه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
به نظر من مدیران این تاپیک رو هم قفل کنید
مشکلی پیش اومده و دیر یا زود حل میشه
بهترین راه حل صبر هست
نه کسی باید زیر سوال بره نه ....
موافقم
تاپیک رو قفل کنیم و بریم دعا کنیم:->
-
وقتی دنبال Vps ram 1gb به قیمت 1700 تومن هستید
بیشتر از این انتظاری نیست
یا الرحمن الراحمین
-
از همه دوستان ممنون من آقای عسگرپور رو تایید میکنم سرویس دهی عالی! اگه واسه فایل ها مشکلی پیش نیاد :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
یا الرحمن الراحمین
آقا درسته الان یه کم آب گل آلود شده ولی...!!!!
حالا یه بار یه مشکلی پیش اومده، انشاالله که تجربه ای میشه واسه دوستان و دفعات بعد این مشکلات مالی پیش نمیاد...
مرگ بر استکبار:55: /:):65:
ولی درست نیست ما تووی این آب و هوا شروع کنیم به ماهی گیری!!!:65:
-
برداشت شما ماهیگیری هست دوست عزیز
ما که نیازی به مشتری به قولی مفت خر نیستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
یا الرحمن الراحمین
چه ربطی به عسگرپور و قیمت سرویس هاش داره ؟
دیتاسنتر فعلا مشکل داره ! و ای پی خیلی ها رو lock کرده !
من 6 ماهه از شایان سرویس میگیرم ، علاوه بر قیمت پایین پشتیبانی و سرویس دهی خوبی داشتن !
یکی فروشش بالاست و سود پایین ، یکی هم سود بالا میگیره و فروش پایین !
-
سود پایین؟
شما متوجه نیستی - من نام کسی رو نمیبرم و کاری به آقای x ندارم
فکر میکنید یک عدد ip بخواهید بگیرید در ایران 10 هزار تومن ماهانه میباشد و در امریکا 1 دلار و در اروپا 1/5 یورو میباشد
که همان
3000 تومن میباشد
چه به کرایه ram 1 گیگ + BW پهنای باند و غیره میباشد
نرخ دلار زیاد جالب نیست وگرنه این مباغ 17000 تومن برای سروری با ram 512 قابل درک است
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
سود پایین؟
شما متوجه نیستی - من نام کسی رو نمیبرم و کاری به آقای x ندارم
فکر میکنید یک عدد ip بخواهید بگیرید در ایران 10 هزار تومن ماهانه میباشد و در امریکا 1 دلار و در اروپا 1/5 یورو میباشد
که همان
3000 تومن میباشد
چه به کرایه ram 1 گیگ + BW پهنای باند و غیره میباشد
نرخ دلار زیاد جالب نیست وگرنه این مباغ 17000 تومن برای سروری با ram 512 قابل درک است
موفق باشید
مراجعه شود به : http://www.webhostingtalk.ir/f41/44292/#post405956
-
عزیز ممنونم ازتون که از صبح پیگیر هستید این مشکلات هم دیگه فکر کنم داره عادی میشه چند وقت پیش میهن وبهاست هم همینجوری شد
ولی بد ضربه ای بود
امیدوارم حل بشه که 100 درصد میشه فقط اگه زمان حل زیاد میشه بگید ما مشتریهارو منتقل کنیم به سرور دیگه
-
مشکل اینجاست سایت وی پی اس فارس هم بالا نمیاد و باعث نگرانی همه شده من هر کاری کردم از صبح که سرورم قطع هست نتونستم با ایشان تماس بگیرم
-
ایشون که نمی تونن جواب این همه کاربر رو تک تک بدن ، سایتشون هم رو سرور خودشون بوده ، آقای عسگرپور و آقای خسروی کاملا تائید می شن ، و مطمئن باشید بیکار ننشستند و دارن با جدیت پیگیری می کنند
من هم فکر می کنم این برگشت خوردن حواله دیگه داره کم کم عادی میشه !
-
کشتی تجاری ما که به گل نشست، فرض کنید اولین تجربه سرور مجازی تون اینطوری بشه، البته من خواستم از یه جا دیگه که اسمشو نمیخوام بیارم بگیرم ولی به سفارش یکی از دوستان، یکی که نه، 2 تا از دوستان از اینجا گرفتم.... اونم اولین تجربه با سرور مجازی ....
که اینطوری شد ... خیلی ضربه روحی بدی خوردم، جواب احساسات من و کی میده !!!
ولی جدی، آقای شایان، برادر، هموطن، دقیقا نمیشناسمت ولی اگر طول میکشه یا اگر بیخیال شیم بیا راست حسینی بگو، لااقل الاف نشیم برادر، دم شما گرم.
------------------------
در ضمن به نظر من بهتره کسایی که از ایشون سرویس نگرفتن، ابراز نظر درباره قفل شدن این تایپک ندن چون واقعا خودشونو باید بذارن جای ما، چه 17 تومان چه 60 تومان، مساله تحریم ایرانه و بالاهایی که سرمون میاد نه قیمت و این حرف ها، باید به ما حق بدید که به دنبال آرامش فکری از جانب شایان و تیمش باشیم . (البته این نظر خیلی محترمانه و دوستانه هست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
کشتی تجاری ما که به گل نشست، فرض کنید اولین تجربه سرور مجازی تون اینطوری بشه، البته من خواستم از یه جا دیگه که اسمشو نمیخوام بیارم بگیرم ولی به سفارش یکی از دوستان، یکی که نه، 2 تا از دوستان از اینجا گرفتم.... اونم اولین تجربه با سرور مجازی ....
که اینطوری شد ... خیلی ضربه روحی بدی خوردم، جواب احساسات من و کی میده !!!
ولی جدی، آقای شایان، برادر، هموطن، دقیقا نمیشناسمت ولی اگر طول میکشه یا اگر بیخیال شیم بیا راست حسینی بگو، لااقل الاف نشیم برادر، دم شما گرم.
------------------------
در ضمن به نظر من بهتره کسایی که از ایشون سرویس نگرفتن، ابراز نظر درباره قفل شدن این تایپک ندن چون واقعا خودشونو باید بذارن جای ما، چه 17 تومان چه 60 تومان، مساله تحریم ایرانه و بالاهایی که سرمون میاد نه قیمت و این حرف ها، باید به ما حق بدید که به دنبال آرامش فکری از جانب شایان و تیمش باشیم . (البته این نظر خیلی محترمانه و دوستانه هست)
این قدر به این شایان گیر ندین
بیاین اینجا:
[هتزنر] فروش ویژه سرورهای هتزنر
اینجا منتظر باشید. هر وقت مشکل این ملت حل شد مشکل شما هم حل میشه.
-
مارو که کچل کرن هیچ بکاپی از سرورهای آلمان نداریم لحظه به لحظه که میگذره فقط اعتبار میاد پایین #-o
-
از خود اف تی پی بکاپ هتزنر استفاده نمیکنید؟
با فایل زیلا و از داخل سرور مجازی ویندوز که مال هتزنره میتونی بری تو اف تی پی بکاپت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
از خود اف تی پی بکاپ هتزنر استفاده نمیکنید؟
با فایل زیلا و از داخل سرور مجازی ویندوز که مال هتزنره میتونی بری تو اف تی پی بکاپت
هیچ بکاپی نگرفتیم چون فکر این روز رو نکرده بودیم 37 تا سرور رو این سرور اختصاصی هست که همه رو هواست
-
دوستان خبری شد اطلاع بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.mzhr
دوستان خبری شد اطلاع بدید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/316...tml#post406646
-
این smartieuser ، همین آقای شایانه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
این smartieuser ، همین آقای شایانه ؟
خیر آقای خسروی هستند ، آقای عسگرپور هم با نام کاربری penoil ، در حال حاضر هم دارند پیگیری می کنند کار رو ، بهتره کمتر باشون تماس بگیرید تا تمرکز بیشتری داشته باشند
-
همه تایپیکها رو غیر از این بستن خودشونم از پیشرفت کار خبری نمیدن پس از کجا باید بفهمیم کار به کجا رسیده؟
-
هیچی هر موقع وصل شد میفهمی وصلم نشد فدای سرت.
حالا شما که سرور اجاره کردی مشکلتون بیشتر.باید جواب مشتری رو بدی و اعتبارتون زیر سوال.
باز دمت گرم که احساس مسئولت میکنی و پیگیری من از کسی که هاستم رو سرورش فقط یک پست او کل این تایپیک ها دیدم که اون هم جواب خود خسروی نوشته
من هم که مشتری هستم با 1000 بدبختی برای سایتم اعتبار جمع کردم و کلی تبلیغ در عرض 48 ساعت همش از دست میره
-
آقا یکی بیاد جواب بده دیگه
الان که 100% حسابدارشون رفته خونه
و تا امشب هم هیچی نمیشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
هیچی هر موقع وصل شد میفهمی وصلم نشد فدای سرت.
حالا شما که سرور اجاره کردی مشکلتون بیشتر.باید جواب مشتری رو بدی و اعتبارتون زیر سوال.
باز دمت گرم که احساس مسئولت میکنی و پیگیری من از کسی که هاستم رو سرورش فقط یک پست او کل این تایپیک ها دیدم که اون هم جواب خود خسروی نوشته
من هم که مشتری هستم با 1000 بدبختی برای سایتم اعتبار جمع کردم و کلی تبلیغ در عرض 48 ساعت همش از دست میره
جوش نزن گل پسر اگه تا امشب رفع نشه سرور دیگه تهیه میشه//بک آپ موجود هست!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
تازه اگه امشب نشه
بک اپ هم باشه
تا بیان اوکی کنن 1-2 روز طول میکشه
اعتبار ما دیگه تا اون موقه نابود میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
من اسمی از شما نیاوردم . حالا خودتون دوست داشتید مطرح بشید هیج.
48 ساعت سایتمون خوابیده تو فروم ها همه میگن تبلیغ کردی سایتت بالا نمیاد به قول دوستمون اعتبار رفت.
مشکلی سررور هم از شما نبوده و من از چشم شما نمی بینم. اما جوشم از اینکه تو اون تایپیک 50 صفحه پستی از شما ندیدم. که دلمون خوش باشه از کسی که سرویس داریم پیگیر کارمون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
من اسمی از شما نیاوردم . حالا خودتون دوست داشتید مطرح بشید هیج.
48 ساعت سایتمون خوابیده تو فروم ها همه میگن تبلیغ کردی سایتت بالا نمیاد به قول دوستمون اعتبار رفت.
مشکلی سررور هم از شما نبوده و من از چشم شما نمی بینم. اما جوشم از اینکه تو اون تایپیک 50 صفحه پستی از شما ندیدم. که دلمون خوش باشه از کسی که سرویس داریم پیگیر کارمون
پست بزنم پاک میشه فایده نداره..ما هم تا الان کلی ضرر دیدیم..سایت دان هست....امروز 20 سرور اختصاصی باید یوزر ها تمدید میکردن سایت دان هست...اونا هم مشکل خوردن ما هم خوردیم و................ایشالاه که سریعتر رفع بشه
-
آقا داد و هوار فایده نداره
درسته همه ضرر کردیم همه اعتبارمون از بین رفت
ولی باید صبر کنیم
چاره ای نداریم خدا کنه درست بشه
من که بک آپ نگرفتم
-
مشکل اصلی به نظر من اینه که از اول دلیل اصلی قطع شدن رو درست بیان نکردن چون فکر میکردن مثل همیشه زود درست میشه!
من گناه کسی رو نمی شورم اما به نظر من مشکل اصلی دیرکرد در پرداخت بوده!
-
والا ما که 1 ساعت هم دیر پرداخت کنیم خاموش میکنن درسته مشکل اینه که پرداخت نکردن حالا این وضعیت جواب درستی هم نداره