با سلام
من یک ماژول ارسال پیامک برای whmcs می خواهم. لطفا پیشنهادات خود را در همین تاپیک با ذکر قیمت ماژول و هزینه نصب + خط اختصاصی و هزینه ارسال هر پیامک فارسی و انگلیسی اعلام نمائید.
با سپاس فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یک ماژول ارسال پیامک برای whmcs می خواهم. لطفا پیشنهادات خود را در همین تاپیک با ذکر قیمت ماژول و هزینه نصب + خط اختصاصی و هزینه ارسال هر پیامک فارسی و انگلیسی اعلام نمائید.
با سپاس فراوان
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:106:
چرا از faraso تهیه نمیکنید ؟
با سلام خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f178/37390/
تایید شده هستن
خط رو از یه جای دیگه تهیه کرده بودیم متاسفانه هیچ کودوم از این دوستان قبول نکردند ماژول به این شرایط بفروشن
جناب امیری
جناب mohsen1
< همچنین آقای داوری عزیز
---------------------------
ماژول whmcs + یک خط اختصاصی ۱۴ رقمی + پنل معمولی ارسال پیامک + قیمت هر واحد پیامک فارسی ۱۰ تومن ==> ۳۵ تومن
با behpadصحبت کنید فکر کنم اون داشته باشه
@amiry
بعید می دونم جایی قبول کنن.
@kaajhost
بدون خط 15000 تومان
با خط اختصاصی 35000 تومان
موفق باشید.
به پست ها و تشکر ها و ... بنده توجه کنید می بینید که بنای ما در این فروم به کمک کردن به دیگران هست. :53:
اگه از دستمون بر بیاد انجام میدیم.
اگه کاری بر نیاد طمع نمی کنیم که پول الکی بگیریم و قول و وعده دروغ به دیگران بدیم.
ماژول رو بنده ننوشتم.
کسی هم که این ماژول رو در اختیار بنده گذاشته حق اصلاح ٰ ویرایش و فروش اون به سایر سرویس دهنده ها رو به ما نداده.
پس لزومی نمیبینم کاری کنم که حق انجامش رو ندارم.
موفق باشید ... ;)
بله با تشکر ها و تایید های این انجمن کاملا اشنا هستیم:)
پس این بنده خدا رو به اون بنده خدایی که واسه شما ماژول نوشته وصل کنید تا کمکی که از دستتون بر میاد رو انجام داده باشید:">
با سلام
از کاربر mohsen1 خریداری شد. با سپاس از تمام دوستانی که زحمت کشیدند و پیشنهادات خودشان را ارائه دادند.