-
نکاتی در مورد دیتاسنتر ovh فرانسه
با سلام خدمت دوستان و همکاران...نکاتی رو در مورد دیتاسنتر OVH فرانسه میگیم تا کاربران مشکلی نداشته باشن!!! به زودی هم قسمت Legal رو ترجمه میکنم میزارم ...
نکاتی که باید دونست!!!
1- سرور ها قابلیت مجازی سازی دارند...
2- بر روی سرور های قابلیت نصب c-c-p-r-o-x-y نیست..در صورت نصب abuse های ارسال میشه
3- با نصب سیستم عامل های کرک شده مشکلی ندارند
4- با هویت ایرانی باید از نماینده های OVH خرید کنین
5- سرور های پورت 100و 1 دارند.
6- تنظیمات آی پی در این دیتاسنتر بر اساس مک آدرس هست که باید حتما ست بشه .
7- بر روی بعضی سرور های قابلیت نصب میکروتیک نیست.سرورهایی که براشون vrack خریداری بشه میشه نصب کرد.
8- دیتاسنتر روی abuse ها حساس هست به طور مثال اگه در 3 هفته 10 ابیوز با عنوان Hack-detection داشته باشید سرور شما ساسپندد میشه و وجه هم برگردانده نمیشود!
9- از نظر پینگ و پورت بسیار عالی میباشد
در پایان همکارانی که با این دیتاسنتر کار میکنند اگر موردی رو بنده اشتباه گفتم و خطایی صورت داده ممنون میشم به طور صحیح مورد رو بگن که کاربران و کسانی که قصد خرید دارن دچار اشکال نشوند
-
پاسخ : نکاتی در مورد دیتاسنتر ovh فرانسه
بر روی سرور های قابلیت نصب c-c-p-r-o-x-y نیست..
سلام پس دوستانی که روی این سرور ها vps میفروشن و کاربران انها پ ر وکسی روی سرور مجازی راه اندازی میکنند ip سرور مسدود میکنند یا نه
سرور مجازی منظورم هست
-
با سلام جتاب فرانتورک راست میگن ! بنده از ایشون یه سرور از نوع اولین هاش خریداری کردم ! خدا رو شکر هیچ یوزری روش ندادم جز دفعه اول که چند تا از مشتریام که وی پی اس دادم ناراضی شدن و خداحافظی کردن ./
بنده سرورم بسته شد کلا جالب هست هیچ چیزی روش نبود تا اونجا که میشد هم پورت بستم و امنیت رو سفت و سخت کردم اما فقط یه پراکسی روش بود هر روز آی پی بسته میشد ! تا این اواخر که کلا بستنش !
البنه جناب فرانتورک فرمودن ویندوز ویروسی هستش ما هم چک کردیم دیدیم نه خبری نیست !» مشکلی از ویندوز نیست
هر آی پی رو فعال کردیم 24 ساعت بعد تاکید میکنم فقط به ویندوز اینترنت دادیم و پرا -کسی نصب کردیم یوزر هم بهش وصل نکردیم آی پی بسته میشد !؟ :))
ما یه ضرر کردیم اما جناب فرانتورک میفرماین با پرا- کسی مشکل داره !؟ از ایشون ممنون بابت پی گیری هاشون !> در کل بنز خوب ماشینی یه اما حق نداری با هاش بیایی خیابون بیایی میگیرن !؟> حالا ovh پورتش اصلا 1000000 به چه کار میاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
با سلام جتاب فرانمتورک راست میگن ! بنده از ایشون یه سرور از نوع اولین هاش خریداری کردم ! خدا رو شکر هیچ یوزری روش ندادم جز دفعه اول که چند تا از مشتریام که وی پی اس دادم ناراضی شدن و خداحافظی کردن ./
بنده سرورم بسته شد کلا جالب هست هیچ چیزی روش نبود تا اونجا که میشد هم پورت بستم و امنیت رو سفت و سخت کردم اما فقط یه پراکسی روش بود هر روز آی پی بسته میشد ! تا این اواخر که کلا بستنش !
البنه جناب فرانتورک فرمودن ویندوز ویروسی هستش ما هم چک کردیم دیدیم نه خبری نیست !» مشکلی از ویندوز نیست
هر آی پی رو فعال کردیم 24 ساعت بعد تاکید میکنم فقط به ویندوز اینترنت دادیم و پرا -کسی نصب کردیم یوزر هم بهش وصل نکردیم آی پی بسته میشد !؟ :))
ما یه ضرر کردیم اما جناب فرانتورک میفرماین با پرا- کسی مشکل داره !؟ از ایشون ممنون بابت پی گیری هاشون !> در کل بنز خوب ماشینی یه اما حق نداری با هاش بیایی خیابون بیایی میگیرن !؟> حالا ovh پورتش اصلا 1000000 به چه کار میاد ؟
سلام
دوست عزز فکر نکنم اینجا محلی واسه انتقاد یا شکایت از کسی باشه
ایشون فقط اطلاع رسانی کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
دوست عزز فکر نکنم اینجا محلی واسه انتقاد یا شکایت از کسی باشه
ایشون فقط اطلاع رسانی کردن
با سلام
این نه انتقاد نه شکایت ؟ شرح حال بود از ovh ! ایشون به عنوان یکی از فروشنده سرور اطلاع رسانی کردن بنده هم تایید کردم @؟
شما به این میگی انتقاد ؟ یا شکایت ؟
قسمتی از نوشته هام پاسخ به دوستمون بود ! که میگفت بقیه چه جوری سرویس میدن !
قسمتی هم مربوط به تایید حرف های آقای مبین بود ! ایشون تمام تلاششون رو کردن اما خب اون موقع ovh اینجوری تست نشده بود ! الان ایرادای ovh رو داریم میگیم این انتقاد یا شکایت محسوب نمیشه
شما هم لطفا اسپم نکنید ! با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
با سلام
این نه انتقاد نه شکایت ؟ شرح حال بود از ovh ! ایشون به عنوان یکی از فروشنده سرور اطلاع رسانی کردن بنده هم تایید کردم @؟
شما به این میگی انتقاد ؟ یا شکایت ؟
قسمتی از نوشته هام پاسخ به دوستمون بود ! که میگفت بقیه چه جوری سرویس میدن !
قسمتی هم مربوط به تایید حرف های آقای مبین بود ! ایشون تمام تلاششون رو کردن اما خب اون موقع ovh اینجوری تست نشده بود ! الان ایرادای ovh رو داریم میگیم این انتقاد یا شکایت محسوب نمیشه
شما هم لطفا اسپم نکنید ! با تشکر
سلام آقای ربیعی !!!خودتون شاهد بودین تا جایی که تونستیم پیگیری کردیم که در پایان هم 30 یورو از ما خسارت گرفتن که ما از شما نگرفتیم.چون شرمنده شما شده بودیم
-
نقل قول:
2- بر روی سرور های قابلیت نصب c-c-p-r-o-x-y نیست..در صورت نصب abuse های ارسال میشه
سلام
من روش نصب کردم استفاده هم میکنیم
مشکلی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
سلام
من روش نصب کردم استفاده هم میکنیم
مشکلی نیست
طبق گفته legal خلاف قوانین هست!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
با سلام خدمت دوستان و همکاران...نکاتی رو در مورد دیتاسنتر OVH فرانسه میگیم تا کاربران مشکلی نداشته باشن!!! به زودی هم قسمت Legal رو ترجمه میکنم میزارم ...
نکاتی که باید دونست!!!
7- بر روی بعضی سرور های قابلیت نصب میکروتیک نیست.سرورهایی که براشون vrack خریداری بشه میشه نصب کرد.
8- دیتاسنتر روی abuse ها حساس هست به طور مثال اگه در 3 هفته 10 ابیوز با عنوان Hack-detection داشته باشید سرور شما ساسپندد میشه و وجه هم برگردانده نمیشود!
در پایان همکارانی که با این دیتاسنتر کار میکنند اگر موردی رو بنده اشتباه گفتم و خطایی صورت داده ممنون میشم به طور صحیح مورد رو بگن که کاربران و کسانی که قصد خرید دارن دچار اشکال نشوند
خب منم که 4 تا سرور از این دیتا سنتر دارم نکاتی رو در تکمیل فرمایشات همکار عزیز اعلام کنم :
2. قابلیت نصب او ن نرم افزار رو دارن و با روشن بودن تنها فایروال هیج abusti نمی یاد !
3. شکایت بشه برخورد میشه .
7. نیازی به این کار نیست . یعنی من روشش رو پیدا کردم که با مک هم میشه میکروتیک اورد بالا روی OVH بدون مشکل:دی
اگر پورت از یه آی پی دو بار اسکن بشه سرور بسته میشه .
وقتی پرداخت انجام ندین دسترسی به root بسته میشه ولی وی پی اس ها برا 10 تا 15 روز روشن هستن.
و در آخر اگر تونستید خودتون بخرین و یا با پنل بخرین ( ... ) !
-
کسی نماینده خارجی یا ایرانی معتبر سراغ داره از این دیتاسنتر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
کسی نماینده خارجی یا ایرانی معتبر سراغ داره از این دیتاسنتر؟
آقا پارسیان (استارتر تایپک) هستند اگه خواستید از این دیتاسنتر خرید کنید.
-
من هم رو این دیتا سنتر هستم راضی هستم تنها نکته ای که من باهاش مشکل داشتم مشکل آپگرید بود
که این سرور های آقـــــــــــــای پارسیان قابلیت آپگرید پورت اینهــــــــــا رو نـــــــــداره :-b
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
من هم رو این دیتا سنتر هستم راضی هستم تنها نکته ای که من باهاش مشکل داشتم مشکل آپگرید بود
که این سرور های آقـــــــــــــای پارسیان قابلیت آپگرید پورت اینهــــــــــا رو نـــــــــداره :-b
ربطی به ایشون نداره . کلا بی خیال اپگرید سخت افزاری در ovh بشین . باید سرور عوض کنید !
-
لطفا یکی قطعا مشخص بکنه که نصب c-c-p-r-o-x-y روی سرورهای ovh مشکل داره یا نه؟
یکی میگه مشکل داره یکی میگه نداره !
بلاخره داره یا نداره چون برام خیلی مهم شده قصد خرید از ovh داشتم با این شرایط اول باید اطمینان پیدا کنم بعد
لطفا با مدرک صحبت کنید تا کمی باور کردنش راحت تر باشه
-
قوانین kimsufi هم مثل ohv هست ؟ همین مسئله C C P R O X Y رو kimsufi هم مشکل داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
بلاخره داره یا نداره چون برام خیلی مهم شده قصد خرید از ovh داشتم با این شرایط اول باید اطمینان پیدا کنم بعد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amircatalan
قوانین kimsufi هم مثل ohv هست ؟ همین مسئله C C P R O X Y رو kimsufi هم مشکل داره ؟
در صورت بستن پورت ها مشکلی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
ما نصب کردیم خیالت تخت کارت شبکت مشکل نداشته باشه
درست پورتاتو مدیریت کنی مشکل پیش نمیاد
فقط پورت اسکن باشه همون لحظه در جا بستس ای پی ما یک بار اینجوری شدیم تا اومدیم پورتارو درست کنیم ای پی بسته شد :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
نکاتی که باید دونست!!!
1- سرور ها قابلیت مجازی سازی دارند به شرطی که سخت افزار ساپورت کنه! عموم سرورها به جز سری Atom قابلیت نصب مجازی ساز دارند.
2- قابلیت نصب هست منتها شما باید مدیریت کامل بر پورت ها داشته باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت
3- در صورت ابیوز برخورد جدی میشه
4- OVH ریسلر رسمی ندارد و باید از طریق واسطه خریداری کنید
7- بر روی تمامی سرورها قابلیت نصب میکروتیک میباشد.
کلا بازگشت وجه ندارند.
سخت افزار سرورها از بهترین برندها میباشد.
در صورتی که سواد کافی مدیریت سرور ندارید سرویس سلف منیج خریداری ننمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
7- بر روی تمامی سرورها قابلیت نصب میکروتیک میباشد.
میشه آموزشش رو پ.خ کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
سلام
ببینید جزو قوانین این دیتاسنتر هست به گفته دوست خوبمون فرانتورک که نباید چنین برنامه هایی نصب بشه به دلیل سیاستشون و مشکلات امنیتی سر پرت هایی که باز میمونه و ... که آخر ابیوز میاد
ولی ما که تو این دستاسنتر رک اختصاصی داریم و سرور میدیم اول همین مشکلات بود ولی از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ... (هر سروری که این کارارو کردیم 2 - 3 روز درگیر بودیم در این حد طول کشید همه چیش اوکی بشه جوری که دیتاسنتر گیر نده)
مشکلی نداشتیم یعنی اگر داشتیم یا داشته باشیم دیگه باید گفت این دیتاسنتر به درد نمیخوره چون میتونم به هتون اطمینان 100% بدم سرور جوری بسته و محدود شده که انگار وجود نداره کلا همه چیش مخفی و تغییر کرده هست
کلا خیلی دردسر داره برای فروشنده هاش چون خریدارهاش که فقط استفادشون رو میکنن ولی ارزشش رو داره که در عوض خریدار وقتی راضی هست تمام خستگی فروشنده به خاطر این سختی ها و مشکلات از تنش در میره و خیالش راحته از نظر کیفیت و آپتایمشون :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tofanweb
سلام
ببینید جزو قوانین این دیتاسنتر هست به گفته دوست خوبمون فرانتورک که نباید چنین برنامه هایی نصب بشه به دلیل سیاستشون و مشکلات امنیتی سر پرت هایی که باز میمونه و ... که آخر ابیوز میاد
ولی ما که تو این دستاسنتر رک اختصاصی داریم و سرور میدیم اول همین مشکلات بود ولی از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ... (هر سروری که این کارارو کردیم 2 - 3 روز درگیر بودیم در این حد طول کشید همه چیش اوکی بشه جوری که دیتاسنتر گیر نده)
مشکلی نداشتیم یعنی اگر داشتیم یا داشته باشیم دیگه باید گفت این دیتاسنتر به درد نمیخوره چون میتونم به هتون اطمینان 100% بدم سرور جوری بسته و محدود شده که انگار وجود نداره کلا همه چیش مخفی و تغییر کرده هست
کلا خیلی دردسر داره برای فروشنده هاش چون خریدارهاش که فقط استفادشون رو میکنن ولی ارزشش رو داره که در عوض خریدار وقتی راضی هست تمام خستگی فروشنده به خاطر این سختی ها و مشکلات از تنش در میره و خیالش راحته از نظر کیفیت و آپتایمشون :53:
تا دو سال پیش مردم تو کف سرور بودند ! الان هر کس از راه میرسه میگه رک دارم فلان جا :دی میشه بگید تو کدام دیتاسنتر ovh شما رک دارید؟؟
در صورت مدیریت پورت ها خیلی راحت مشکل پورت اسکن و ... حل میشود! البته عمده سرورهایی که ابیوز پورت اسکن دارند بدلیل آن هست که ویندوز مشکل دار استفاده میکنند که با نصب خط شکن و عدم مدیریت صحیح بر پورت ها و... با مشکل و ابیوز پورت اسکن روبرو میشوند.نیازی به درگیری دو سه روزه هم نیست! حداکثر 30 دقیقه الی 1 ساعت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
تا دو سال پیش مردم تو کف سرور بودند ! الان هر کس از راه میرسه میگه رک دارم فلان جا :دی میشه بگید تو کدام دیتاسنتر ovh شما رک دارید؟؟
در صورت مدیریت پورت ها خیلی راحت مشکل پورت اسکن و ... حل میشود! البته عمده سرورهایی که ابیوز پورت اسکن دارند بدلیل آن هست که ویندوز مشکل دار استفاده میکنند که با نصب خط شکن و عدم مدیریت صحیح بر پورت ها و... با مشکل و ابیوز پورت اسکن روبرو میشوند.نیازی به درگیری دو سه روزه هم نیست! حداکثر 30 دقیقه الی 1 ساعت!
سلام
دوست عزیز اینجا که جای کل انداختن نیست ، شما اصلا بهترین تو همه چی ما کار خودمون رو انجام میدیم.
نقل قول:
اون دو سال پیش و اون مردم بودن اینجا صحبت هاستینگه و الانه ما خودمون یک ماهه رفتیم رو رک اختصاصی و تا به قول شما دو سال پیش سرور اختصاصی معمولی بودیم درباره مشخصات خرید هم که بنده نخریدم مدیریت سرور هاستینگ خرید کردن و میکنن و سوال شما رو گفتم به هشون و به من گفتن :
Ovh دیتاسنتر هست دیگه کدوم دیتاسنتر ovh نداره که مشخصه ما کد اختصاصی هست که در مواقع اضطراری برای انجام شدن کارهامون با سرعت بیشتر از اون کدی که به ما دادن استفاده میکنیم برای ارتباط با پشتیبانی دیتاسنتر که اونم نمیشه داد.
راستی گفتن که در حال حاظر روی فرانسه.
درباره حرف دومتون :
نقل قول:
دوست عزیز بنده گفتم که :
از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ...
که البته یادم رفت بگم نصب ویندوز هم هست برای ایجاد سرور :39:
خب شما تمام اینا رو 30 دقیقه میدید ؟
البته راه و روش داره شاید شما از قبل تمام این کار ها رو انجام دادید و یک بار اکسپرت تهیه کردید و از اون هر دفعه استفاده میکنید ولی من کاری به این چیزا ندارم (اینا از قبل آماده شده هست) ،من زمان فعلی برای انجام این کارا روی یه سرور رو گفتم (تنظیم همون موقع)
در ضمن ابیوز OVH فقط پرت اسکن نیست کلی ابیو دیگه هم داره از جمله هک کردن یا تروجان و ... مثل بقیه دیتاسنتر ها ولی توی پرت اسکن بیشتر از بقیه حساس هستن
ما تمام این ابیوز ها رو دیدیم و کلی هم آیپی سر همین چیزا بلوکه شده یه جورایی با ابیوز زندگی کردیم.
آپدیت ویندوز + خاموش روشن شدناش و بقیه چیز هاش 1 - 3 ساعت
نصب ویندوز 1 - 2 ساعت
آنتیویروس و آپدیت حدود 1 ساعت تا 2 ساعت که بریم آپدیت جدید رو از سایتش پیدا کنیم و دانلود کنیم بعد نصب و ...
و ...
تمام زمان هایی که گفته شده دست بالا گفتیم
خیلی ها میگن 1 روزه سرور میدیم یه سری مین جدیدا باب شده 15 دقیقه میدیم و ... بعد یوهو همون 15 دقیقه 2 ساعت طول میکشه میزنن زیر حرفشون
ما دست بالا میگیم که اگر اتفاقی افتاد نت واحد فروش کلا اصلا قطع شد یا هر اتفاق دیگه شرمنده مشتری نباشیم و وقتی میگی 2 روز بعد میدیم یعنی از همون موقع که خرید میکنه تا دوروز هر موقع آماده شد ولی هر اتفاقی بیفته 2 روز 100% هست تحویلش
کاملا توضیح دادم.
در آخر بگم همه اینجا هستیم برای یاد گیری نه کل انداختن بنده هم همینجا رسما اعلام میکنم شما متخصص هستین اگر آموزشی چیزی دارین مفتخریم مثل دانش آموز کنار شما باشیم و از شما یاد بگیریم.
موفق باشید یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tofanweb
سلام
دوست عزیز اینجا که جای کل انداختن نیست ، شما اصلا بهترین تو همه چی ما کار خودمون رو انجام میدیم.
اون دو سال پیش و اون مردم بودن اینجا صحبت هاستینگه و الانه ما خودمون یک ماهه رفتیم رو رک اختصاصی و تا به قول شما دو سال پیش سرور اختصاصی معمولی بودیم درباره مشخصات خرید هم که بنده نخریدم مدیریت سرور هاستینگ خرید کردن و میکنن و سوال شما رو گفتم به هشون و به من گفتن :
Ovh دیتاسنتر هست دیگه کدوم دیتاسنتر ovh نداره که مشخصه ما کد اختصاصی هست که در مواقع اضطراری برای انجام شدن کارهامون با سرعت بیشتر از اون کدی که به ما دادن استفاده میکنیم برای ارتباط با پشتیبانی دیتاسنتر که اونم نمیشه داد.
درباره حرف دومتون :
دوست عزیز بنده گفتم که :
از وقتی کاملا سفت و سخت کردیم سرور ها رو از نظر بستن پرت - آپدیت ویندوز و نصب آنتیویروس بستن پرت مخصوص ریموت و تعویض کلیه پرت ها و ...
که البته یادم رفت بگم نصب ویندوز هم هست برای ایجاد سرور :39:
خب شما تمام اینا رو 30 دقیقه میدید ؟
البته راه و روش داره شاید شما از قبل تمام این کار ها رو انجام دادید و یک بار اکسپرت تهیه کردید و از اون هر دفعه استفاده میکنید ولی من کاری به این چیزا ندارم (اینا از قبل آماده شده هست) ،من زمان فعلی برای انجام این کارا روی یه سرور رو گفتم (تنظیم همون موقع)
در ضمن ابیوز OVH فقط پرت اسکن نیست کلی ابیو دیگه هم داره از جمله هک کردن یا تروجان و ... مثل بقیه دیتاسنتر ها ولی توی پرت اسکن بیشتر از بقیه حساس هستن
ما تمام این ابیوز ها رو دیدیم و کلی هم آیپی سر همین چیزا بلوکه شده یه جورایی با ابیوز زندگی کردیم.
آپدیت ویندوز + خاموش روشن شدناش و بقیه چیز هاش 1 - 3 ساعت
نصب ویندوز 1 - 2 ساعت
آنتیویروس و آپدیت حدود 1 ساعت تا 2 ساعت که بریم آپدیت جدید رو از سایتش پیدا کنیم و دانلود کنیم بعد نصب و ...
و ...
تمام زمان هایی که گفته شده دست بالا گفتیم
خیلی ها میگن 1 روزه سرور میدیم یه سری مین جدیدا باب شده 15 دقیقه میدیم و ... بعد یوهو همون 15 دقیقه 2 ساعت طول میکشه میزنن زیر حرفشون
ما دست بالا میگیم که اگر اتفاقی افتاد نت واحد فروش کلا اصلا قطع شد یا هر اتفاق دیگه شرمنده مشتری نباشیم و وقتی میگی 2 روز بعد میدیم یعنی از همون موقع که خرید میکنه تا دوروز هر موقع آماده شد ولی هر اتفاقی بیفته 2 روز 100% هست تحویلش
کاملا توضیح دادم.
در آخر بگم همه اینجا هستیم برای یاد گیری نه کل انداختن بنده هم همینجا رسما اعلام میکنم شما متخصص هستین اگر آموزشی چیزی دارین مفتخریم مثل دانش آموز کنار شما باشیم و از شما یاد بگیریم.
موفق باشید یا حق
من نیازی ندارم با کسی کل بندازم فقط دارم ابهام زدایی میکنم!OVH در Roubaix و Paris دارای دیتاسنتر هست! که برای کولوکیشن شما باید از پاریس سرور تهیه کنید و تقریبا بیش از 6ماه هست من اطلاع دارم ظرفیت پاریس تکمیل هست.
اگر منظور شما vrack هست که کلا بحثش جداست ;)
درمورد منیج هم من زمان کنفیگ رو گفتم! نیازی به نصب آنتی ویروس و ... هم نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
درمورد منیج هم من زمان کنفیگ رو گفتم! نیازی به نصب آنتی ویروس و ... هم نیست.
خب این میشه کدوم شعبه دیتاسنتر که از پاریس هستیم توسط واسط که قبلا داشته به ما واگذار شد این امتیار رک تو پاریس :39:
یعنی سرورهای شما اینقدر قدرت دارن که ویروس نگیرن ؟ (سیستم عامل های سرور شما)
الان یه سایت دانلود بیاد از شما سرور بگیره و صبح تا شب هی دانلود و آپلود داشته باشه تو سرور به هیچ عنوان ویروس نمیگیرید نه ؟
ما اتفاقا همین نظر شما رو داشتیم ولی وقتی تروجان گرفت سرور نظرمون عوض شد.(همون تروجان معروف که تنظیمات دی ان اس سرور کل سرور مجازی مورد نظر رو میریزه به هم و هیچ صفحه ای باز نمیشه و عملا شبکه قطع میشه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بحث رو خواهشا اینطوری پیش نبرید!
بعد از این همه کار هاستینگ و وب آخه این جوری زدن تو سر بقیه و الکی بدون اطلاع بقیه رو کوبیدن فقط بحث رو از هدف اصلیش باز میداره!که کار حرفه ای ها نیست!
از ما گفتن بود
یا حق
-
متاسفانه اشکالات فراوانی در قوانین این دیتاسنتر وجود دارد که به نفع مشتری نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
متاسفانه اشکالات فراوانی در قوانین این دیتاسنتر وجود دارد که به نفع مشتری نیست
ممنون میشم اشکالات رو نام ببرین و ذکر کنین!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tofanweb
خب این میشه کدوم شعبه دیتاسنتر که از پاریس هستیم توسط واسط که قبلا داشته به ما واگذار شد این امتیار رک تو پاریس :39:
یعنی سرورهای شما اینقدر قدرت دارن که ویروس نگیرن ؟ (سیستم عامل های سرور شما)
الان یه سایت دانلود بیاد از شما سرور بگیره و صبح تا شب هی دانلود و آپلود داشته باشه تو سرور به هیچ عنوان ویروس نمیگیرید نه ؟
ما اتفاقا همین نظر شما رو داشتیم ولی وقتی تروجان گرفت سرور نظرمون عوض شد.(همون تروجان معروف که تنظیمات دی ان اس سرور کل سرور مجازی مورد نظر رو میریزه به هم و هیچ صفحه ای باز نمیشه و عملا شبکه قطع میشه)
نصب انتی ویروس و ویروس یابی سرور ربطی به وی پی اس های که روی این دیتاسنتر میزبانی میشوند نداره! بلکه هر وی پی اسی بر روی هر دیتاسنتری میتونه ویروسی بشه! و این کار فقط کاری اضافه برای کاربر میباشد! بحث در مورد مدیریت پورت ها هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsharsystem
بحث رو خواهشا اینطوری پیش نبرید!
بعد از این همه کار هاستینگ و وب آخه این جوری زدن تو سر بقیه و الکی بدون اطلاع بقیه رو کوبیدن فقط بحث رو از هدف اصلیش باز میداره!که کار حرفه ای ها نیست!
از ما گفتن بود
یا حق
شما سعی کنید شنونده باشید اینطوری خیلی سنگین تر خواهید بود.
فقط محض اطلاع شما: SajaDie.com - هاستینگ سجادیه
37.59.64.133 IP Address WHOIS | DomainTools.com
inetnum: 37.59.64.128 - 37.59.64.143
netname: Faranetwork-colo7551
descr: Faranetwork-colo7551
country: NL
org: ORG-OB14-RIPE
admin-c: OTC7-RIPE
tech-c: OTC7-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE # Filtered
میگن امتیاز رک به ایشون واگذار شده :دی فعلا که ایشون سرورهاشون رو از جای دیگه تهیه میکنند ;)
شرکت کنندگان در تاپیک سعی کنند در مورد خود دیتاسنتر مسائل خویش را مطرح کنند.
-*-*- خبر جدید: چند هفته ای هست یک ایرانی مقیم فرانسه را پیدا کردیم که در این دیتاسنتر مشغول به کار هست!البته امید داریم بتونند به ایرانی ها کمک کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
نصب انتی ویروس و ویروس یابی سرور ربطی به وی پی اس های که روی این دیتاسنتر میزبانی میشوند نداره! بلکه هر وی پی اسی بر روی هر دیتاسنتری میتونه ویروسی بشه! و این کار فقط کاری اضافه برای کاربر میباشد! بحث در مورد مدیریت پورت ها هست!
فقط محض اطلاع شما:
SajaDie.com - هاستینگ سجادیه
میگن امتیاز رک به ایشون واگذار شده :دی فعلا که ایشون سرورهاشون رو از جای دیگه تهیه میکنند ;)
-*-*- خبر جدید: چند هفته ای هست یک ایرانی مقیم فرانسه را پیدا کردیم که در این دیتاسنتر مشغول به کار هست!البته امید داریم بتونند به ایرانی ها کمک کنند.
ادب مرد به ز دولت اوست
همین تاپیک برای کسانی که میخواستند با شما کار کنند کافی است که پی به شخصیت شما ببرند!
بیش از این هم لزومی نمیبینم این تاپیک رو که دوست خوبم فرانتورک شروع کردند خراب کنید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
فقط محض اطلاع شما:
SajaDie.com - هاستینگ سجادیه
بحث در مورد امنیت سرور و در نتیجه ابیوز کمتر و استفاده راحت و پیشتر و بدون مشکل از این دیتاسنتره پس آنتیویروس و کانفیگ ربط پیدا میکنه و اگر دقت کنید بحث فقط پرت نبود کلی مشکلات و خوبی های دیگه هم در این تاپیک ذکر شده
عجب عزیز گفتیم امتیاز رک هنوزم سر حرفمون هستیم دلیل نمیشه تمام سیاست های کاری رو برای شما بازگو کنیم که:39:
شما فعلا به اندازه کافی بحث رو عوض کردید ادامش ندید دوست خوبم
مهم اینه که خواننده باید درست بفهمه.
شما هم یک بار گفتم اصلا عالی ما که نمیگیم دوستان یا شما مشکلی دارید تو خدمات هر کسی تخصص خودش رو داره و همه قابل احترام هستن
به احترام دوست خوبمون فرانتورک هم که تیکت را شروع کردند دیگه جوابی نمیدم و ادامش نمیدم که تاپیگ بدتر از این نشه
موفق باشید یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsharsystem
ادب مرد به ز دولت اوست
همین تاپیک برای کسانی که میخواستند با شما کار کنند کافی است که پی به شخصیت شما ببرند!
بیش از این هم لزومی نمیبینم این تاپیک رو که دوست خوبم فرانتورک شروع کردند خراب کنید!
شخصیت آدم ها در آن هست که در مورد چیزی که اطلاع ندارند دهنشونو باز نکنند! این کار باعث حفظ شخصیت شما میشود.
هر کسی با من بخواد کار کنه نیاز به نظریه شما نداره! شکر خدا حرف بدی هم که نزدم!
-
تاپیک به فنا رفت ! چرا مدیران دخالت نمی کنن ؟
-
با سلام
بنده نزدیک 5 ماه هست که از طریق شرکت جوان سرور ( آقای مسعودی ) سرور از OVH گرفتم . 2 تا سرور دارم یکیش با رم 24 گیگ و یکیشم با رم 16 گیگ هست که تا این لحظه هیچ مشکلی ندارم . اگر تنظیمات مربوط به شبکه رو درست انجام بدید , هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد . ما که الان نزدیک 35 تا VPS داریم روی این 2 تا سرور که نزدیک 20 تاش برای C-C-P-r-o-x-y هست که تا این لحظه آپ تایمشون 100 % بوده .
ما که از OVH راضی هستیم همه جوره .
-
پس در آخر میشه رو اینا c-c.p.o r o x i نصب کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
پس در آخر میشه رو اینا c-c.p.o r o x i نصب کرد ؟
بله میشه!
-
بحث بیشتر از این ادامه پیدا میکرد سرو کله ی s.w.a.t پیدا میشدها :d
-
سلام
دوست عزیز این دیتاسنتر بیسار رو کپی رایت حساس هستش
-
سرعت پورت OVH خیلی خوبه o:-) یا حداقل Kimsufi 24G رو با Hetzner EX4S مقایسه کردم خیلی بهتر بوده ...
برای خیلی از دوستان سرور های اختصاصی OVH میتونه انتخاب واقعا خوب ـی باشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
متاسفانه شاهد این هستیم افرادی این حرف هارو میزنند که به فروش سرور های ۲ زاری شهرت دارند
بودو بودو وی پی اس با ۱ گیگ رم و ترافیک نا محدود و پشتیبانی ۲۴ ساعته فقط و فقط ۶ هزار تومان با ۵۰ درصد تخفیف در ماه اول
-
یوزرهای من دارن از این اکانتینگ سرویس میدن مشکلی هم ندارن پورت سرور هم بسته شده
اوایل ابیسو میامد اما بعد درستش کردیم