دوستان هاست 1گيگ مي خوام سرعتش واسم مهمه خيلي بالا باشه قيمت هم سالانه 20 25 باشه.
آفر بدين لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان هاست 1گيگ مي خوام سرعتش واسم مهمه خيلي بالا باشه قيمت هم سالانه 20 25 باشه.
آفر بدين لطفا
سلام
پلن 5 میزبانی لینوکس حرفه ای cPanel
فضای اختصاصی هارد دیسک : 1000 مگابایت
پهنای باند ماهیانه : 80000 مگابایت
با سالی 25
از سرور
Hetzner Online AG: Dedicated Server EX 6
که تازه خریداری شده و فقط 8 سایت روی این سرور موجود هست(به دلیل تکمیل ظرفیت سرور قبلی)
ژنرال هاست
1گیگ سالیانه 22 هزار تومان
کیفیت مطلوب
هاست وارز | هاستینگ وارز | بدون کپی رایت|ژنرال هاست
موفق باشید
1گیگ
پهنای باند نامحدود
تمامی امکانات نامحدود
سالانه 18000 تومان
24 ساعت تست
۱ گیگ
۸۰ گیگ \هنای باند
امکانات نامحدود
سی پنل - پشتیبانی ۲۴ ساعته
سالانه ۲۵۰۰۰
عزيز شما كيفيت و سرعت رو تظمين ميكنيد؟ بكاپ چه طور ميگيريد؟
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سايت تازه تاسيس هست و چند تا پست داره با اين حال كامل انتقال ميدين؟
و يك چيزه ديگه اين كه قرار داد كتبي ميبندين براي تضمين؟
باسلام
سامانه کاوشگر ایده (وب ایده)
با تیم پشتیبانی قوی و پاسخگو
سرویس های با کیفیت و آپ تایم بالا 99.99% در خدمت شماست.
Special A
فضا:1 گیگابایت
ترافیک:20 گیگابایت
پارک دامنه:2
دیتابیس :نامحدود
ایمیل:نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین، 7 روز مهلت تست رایگان - 21 روز ضمانت بازگشت وجه
سالانه:19000 تومان
لینک سفارش
پر سرعت با این قیمت؟
Afagh Group
با این قیمت میتونید فقط یک ماه از سرعت واقعی لذت ببرید.
موفق باشید
با عرض سلام و احترام
در خدمتیم از دیتاسنترهای هتزنر آلمان - Xlhost- Usa !
فضای میزبانی : 1 گیگابایت
پهنای باند ماهانه : 100 گیگابایت
سایر امکانات : نامحدود
بک آپ : هفتگی / ماهانه بر روی سروری مجزا
سرعت - امنیت - کیفیت : در حد مطلوب ( تضمین میگردد )
آپتایم : 99 % ( نزدیک به 100 درصد )
پشتیبانی 24 ساعته
-- -- -- -- --- ---
هزینه سالانه : 40 هزار تومان
ملت هاست | میزبانی وب لینوکس
کاملا تضمین میشهنقل قول:
عزيز شما كيفيت و سرعت رو تظمين ميكنيد؟ بكاپ چه طور ميگيريد؟
بکاپ روزانه ، هفتگی و ماهیانه در سروری دیگر
انتقال ناقص که نداریم کامل منتقل میشهنقل قول:
سايت تازه تاسيس هست و چند تا پست داره با اين حال كامل انتقال ميدين؟
و يك چيزه ديگه اين كه قرار داد كتبي ميبندين براي تضمين؟
قراردادکتبی خیر ولی فاکتور الکترونیکی موجوده میتونید در مورد سابقه ما تحقیق کنید ممنونم
سلام در خدمتیم
سرعت بسیار بالا میتونین مشخصات سرور لینوکس ما را هم ببینین از اینجا کاکو هاست : کیفیت اتفاقی نیست ببینین همچنین پلن ها
سایت خودمون هم رو این سرور هست میتونین مشاهده کنین سرعت سایتمونو
[L-1000 ]
1000 مگابایت فضای وب
پهنای باند : نامحدود
بقیه امکانات : نامحدود
cPanel 11
پشتیبانی از : JSP/Rubu On Rail/Tomcatهزینه سالانه : 19.900 تومان
امکان استفاده از ورژن دلخواه PHP (به زودی)
تومان
» سفارش
نصف این افراد که آفر دادن شخصی هستند. یعنی هیچ تضمینی برای پشتیبانی یک ساله شما نیست.
اما شما فرض کن این آقا که یک هاست 1 گیگ رو میده 15-16 تومان در سال. بنظرت معقوله؟(ماهانه 3 تا 1 ساله بده پول 1ماه لایسنس سی پنلش در میاد) اگه فروشش عالی باشه پس سرورش پر از یوزر هست در نتیجه کیفیتش پایین خواهد بود.
اگه هم فروش نداشته باشه بعد 2-3 ماه پول توجیبیش تموم میشه و سرور کنسل میکنه. اونوقت شمایی که میای تو انجمن و میگی من هیچی برام مهم نیست فقط بک آپ می خوام.
گرونی هم هیچوقت ملاک کیفیت سرور نیست.
ما هم قیمت رو برحسب کیفیت و خرج و مخارج شرکت ارایه میدیم. چون کارمون هست و قرار نیست فقط یک سرگرمی داشته باشیم
هر کسی یه سیاسیتی دارهنقل قول:
نصف این افراد که آفر دادن شخصی هستند. یعنی هیچ تضمینی برای پشتیبانی یک ساله شما نیست.
اما شما فرض کن این آقا که یک هاست 1 گیگ رو میده 15-16 تومان در سال. بنظرت معقوله؟(ماهانه 3 تا 1 ساله بده پول 1ماه لایسنس سی پنلش در میاد) اگه فروشش عالی باشه پس سرورش پر از یوزر هست در نتیجه کیفیتش پایین خواهد بود.
اگه هم فروش نداشته باشه بعد 2-3 ماه پول توجیبیش تموم میشه و سرور کنسل میکنه. اونوقت شمایی که میای تو انجمن و میگی من هیچی برام مهم نیست فقط بک آپ می خوام.
گرونی هم هیچوقت ملاک کیفیت سرور نیست.
ما هم قیمت رو برحسب کیفیت و خرج و مخارج شرکت ارایه میدیم. چون کارمون هست و قرار نیست فقط یک سرگرمی داشته باشیم
حتما قرار نیست طرف یه دونه سرور داشته باشه که میتونه 5 تا سرور داشته باشه بعد حساب کنی میبینی حله
در ضمن دوست عزیزم بهتر نیست به جای خراب کردنه باقی به ما و مشتری از خودتون و قابلیت هاتون بگید؟
با تشکر
حرفای این دوستمون تایید میشه.اما بستگی به سیاست کاری هر سرویس دهنده داره....همیشه هم اینطور نیست....ما سرویس هایی ارزان رو اضافه کردیم که ضمن قیمت بسیار مناسبشون کیفیت خوبی دارند...
در مورد درخواست استتارتر هم ما میتونیم از پکیج های ارزان روز وب در ختیارتون قرار بدیم....قیمت بسیار عالیه و کیفیت هم خوب...مناسب کار شما هم هست..یک گیگ 20 تومان سالیانه
هاست لینوکس ارزان | روز وب.کام
اگر هم مصرف منابعتون بالاتره پکیج های حرفه ای روز وب بسیار مناسب خواهد بود.:
جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام
بسته یک گیگ ویژه رو به شما پیشنهاد میکنم از استاندارد ها: + دامنه رایگان + لایت اسپید: سالیانه 35 تومان
مایل بودید با ما در تماس باشید...فقط از طریق سایت..اینجا کم سر میزنیم
من قصد تخریب کسی رو ندارم.
با 10 تا سرور با این قیمت هم نمیشه به سود رسید. اون برای میزبان های خارجی هستند که هر کاربر 1 الی 2 صفحه html قرار میده. نه ایرانی که سایت و میزاره تو سایت های رفرش تا آماراش زیاد نشون داده بشه
به هر حال هم برای شما و هم برای کاربر pouriababaei آرزو موفقیت میکنم.
هاست 1 گیگ با تکنولوژی ابری و کیفیت بالا به صورت سالایانه 28 هزار تومان به صورت فروش ویژه داریم
تا مدت محدودی این قیمت هست و سپس به قیمت اصلی بر می گردد
پهنای باند و سایر امکانات نامحدود هستند و بک آپ روزانه و هفتگی گرفته می شود
لینک خرید : rapidnet.ir/client/cart.php
هر کسی یه سیاستی داره
مثلا نظر ما اینه که : سود در فروش زیاد هست نه در گرون فروشی !!!!!!!
در ضمن راه های زیادی هست که میشه از یه سرور اختصاصی استفاده کرد تا هزینه سرور در بیاد و اصلا هزینه واسه فضای سروت که به هاستینگت اختصاص دادی نیوفته اگه یه خورده شمه اقتصادی داشته باشه میتونین شما هم اینکارو بکنین !!!!!!!
تحقیق کنیدنقل قول:
ممنون ازتون من هم قصد جسارت نداشتم
آخه همه ميان آفر ميدن همين جور و هيچ كس هم كه نميگه ماست من ترشه نميدونم واقعا چي كار كنم
سایتهایی که میزبانی میکنن رو پیدا کنید
دورود دوست گرامی
سرعت مورد نیاز شما را برآورده خواهیم کرد
http://www.webhostingtalk.ir/f20/41401/#post381343
میزان نرخ میتوانید به صورت یک ماه خریداری کنید و در صورت رضایت یک ساله تمدید کنید
بله مجازی سازی،
بنده ناشی و تازه کار نیستم که ندونم. اما کیفیت یک سرور برای میزبانی کجا و اون کجا
در مورد این جمله : مثلا نظر ما اینه که سود: در فروش زیاد هست نه در گرون فروشی !!!!!!!
باید بگم خوبه اما زمانی که مشتری پستیبانی می خواد بتونی جوابگو باشی. سرورت کشش داشته باشه و با یک اشتباه یک کاربر دیگه بقیه کاربرا به مشکل نخورن.
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه با نقل قول من جواب ندن
موفق باشید
مگه هر کسی که پشتیبانی بخواد چقدر کار میبره !!!!!
80%کارها فقط 5 دقیقه کار داره بعدشم هر یوزری هر روز مگه درخواست پشتیبانی میده؟
میاد سایتشو آپلود میکنه ولش میکنه خودش کار میکنه هر ثانیه که دیگه درخواست پشتیبانی نداره!!!!!!
در ضمن ما یه سرور قوی گرفتیم کارمونو انجام میدیم 48 گیگ فقط رم گذاشتیم براش که اومدیم 24 گیگ گذاشتیم واسه سرور لینوکس من فکر نمیکنم هیچوقت کم بیاره واسه افت سرعت چون پورت خیلی خوبی هم بهمون داده دیتا سنتر!!!!!
1 گیگ هاست لینوکس وارز
کلیه امکانات نامحدود
سالیانه 19000 تومان ماهیانه 2000 تومان
تا یکی به ارزان فروشی اعتراض می کنه ، می شه سیاست کاری ....
ما از خیلی از همکاران (چه اون هایی که اینجا فعالیت دارند و چه اون هایی که ندارند) کاربر انتقال دادیم ، متاسفانه باید بگم اغلب سرور ها اورلود هست.
بعضی ها هم که کلا server status سی پنلشون رو جرات ندارند باز بذارند.
درخدمتم
بسته های میزبانی ارزان روز وب رو هم بهتون توصیه میکنم....وب سرور آپاچی هست و همه شرایط رو داره
هاست لینوکس ارزان | روز وب.کام
1گیگ هاست وارز با امکانات و ترافیک نلمحدود پشتیبانی 24 ساعته با دامنه رایگان ای ار نصب انواع مدیریت محتوا و...
سالیانه 25000تومان ماهیانه3000تومان
سروهاست/سرور مجازی/سرور اختصاصی/هاستینگ لینوکس/هاسیت ویندوز/دامنه رایگان/
سرو هاست/سرور امریکا/کانادا - اعضا
فضا 1 GB
پهنای باند 100 Gig
کنترل پنل Cpanel
تحویل آنی بله
Email نامحدود
FTP نامحدود
Mysql نامحدود
addon domain نامحدود
park domain نامحدود