-
سوال درباره ی سرور آپدیت نود 32
سلام دوستان
من یک سرور آپدیت بدون یوزرنیم و پسورد راه اندازی کردم اما خودم به صورت هفتگی فابل ها رو روی اون قرار می دم .
اما الان می بینم سایت هایی هستند که ساعتی آپدیت می شن می خواستم بدونم اونا چجوری این کار رو انجام می دن . یعنی هر ساعت خودشون دستی فایل ها رو عوض می کنن ؟
ممنون
-
پاسخ : سوال درباره ی سرور آپدیت نود 32
بله دستی فابلها تعویض میشه
البته فکر کنم یک راه دیگه اینکه رو سرور یک نود 32 اورجینال نصب کنی و آدرس قسمت بک آپ آپدیتت رو بدی از اونجا دانلود کنند
-
خودم هم همین فکر رو کردم اما وقتی نود 32 نصب می کنم دسترسیم به ریموت قطع می شه .
-
نرم افزار زیر رو دانلود کنید و تنظیم کنید که هر نیم ساعت یا یک ساعت آپدیت بگیره ...
Download NOD32 Update Viewer
-
ممنون دوست عزیز ، عالیه
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
آپدیت هارو می گیره اما قسمتی که گفتید هر نیم ساعت یکبار آپدیت کنه رو پیدا نکردم ولی باز هم خیلی بدرد بخور هست .
ممنون
-
سلام دوست عزیز،شما چطور این سرور رو درست کردین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvaz_7
سلام دوست عزیز،شما چطور این سرور رو درست کردین؟
فراز پلاس | آپدیت محصولات ESET
میتونید برای راه اندازی سرور با ما تماس بگیرید
-
من خودم آموزش کامل رو پیدا گردم،اگر دوستان می خوان بدونن :
آموزش جامع راه اندازی سرور آپدیت محصولات eset - PersianAdmins
کار تجاری هم جای خودشو داره،تو انجمنه آمورشی که نمی شه عزیز:)
شما خودت سوالتو می پرسیو یاد می گیری،بعدش که می خوای یاد بدی ... در خدمتی!!!....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvaz_7
این هم راهی هست اما شما باید بلوکه شدن سرور ها توسط eset رو هم در نظر بگیرید و این که لایسنس این کنسول کمیاب هست از همون nod32 updateviewer استفاده کنید بهتره با IIS هم آپدیت هارو در اختیار کاربر بزارید .
این هم آموزش :دی
-
بهتر شد:)
اکاتینگش چطور هست؟
-
باید توی خود ویندوز یوزر تعریف کنی با نرم افزار هایی هم که پهنای باند رو مدیریت میکنند میتونی ببینی از هر یوزر روزانه چند تا آیپی استفاده کردند ( همه چی دستی هست )
-
مثلا سایتی مثل سافتگذر دستی این کار رو می کنه؟ اسم نرم افزار کنتری پهنای باند چی هست؟
-
خوب معلومه که سایتی مثل سافت گذر دستی نیست ، احتمالا یک اسکریپت برای این کار درست کرده اند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
باید توی خود ویندوز یوزر تعریف کنی با نرم افزار هایی هم که پهنای باند رو مدیریت میکنند میتونی ببینی از هر یوزر روزانه چند تا آیپی استفاده کردند ( همه چی دستی هست )
چطور از تو خود ویندوز باید این کار رو کرد؟
-
سلام
از دوستان کسی اموزش راه اندازیشو میگه . لطفا مبلغ هم قید کنید
-
را ه اندازیش که کاری نداره،خواستین من راهنمایی می کنم،تو پست های قبلی لینک آموزش رو گذاشتم.
-
سلام
اینجا کسی هست بتونه یه برنامه اکانتینگ واسه این سرور بنویسه ! هزینه رو هم اعلام کنه لطفا
با تشکر
-
دوستانی که در مورد اکانتینگش مشکل دارن ما یک ماژولی جهت اینکار تهیه کردیم دوستانی که علاقه دارند بیش تر در موردش بدوند با ما تماس بگیرند
Yahoo ID: hostsepehr
Tell Number: 937 249 88 83
-
سلام من واست اکانتینگ رو انجام میدم قیمت توافقی
pixel1design@gmail.com
-
کسی برنامه ای یا ترفندی داره که من نود 32 ورژن 7 خودم رو آفلاین آپدیت کنم؟
ماشالله شما همه چیز بلدین این که چیزی نیست.فقط ی کمکی برسونید.
ممنون
-
ورژن 7 ?! اخرین نسخه منتشر شده تا جایی که بنده خبر دارم ورژن 6 بوده که قابلیت اپدیت افلاین بسته شده و باید دستی اپدیت هارو وارد برنامه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
ورژن 7 ?! اخرین نسخه منتشر شده تا جایی که بنده خبر دارم ورژن 6 بوده که قابلیت اپدیت افلاین بسته شده و باید دستی اپدیت هارو وارد برنامه کنید
نسخه 7 بتا هست و برای استفاده پیشنهاد نمیشود .
نسخه 6 هم قابلیت اپدیت آفلاین و استفاده از سرورهای آپدیت را دارا میباشد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
من دارمش از ی سایت خارجی که هر روز آپدیت آفلاین جدیدم میزاره دانلودش کردم .اگه میخوای بزارمش.
حالا این دستی وارد کردن چه جوریه شاید جواب داد.
-
نسخه 5 و 6 به کامپیوترم نمیسازه تا نصب میکنم سیستم میره تو هنگ.ولی 7 برای من قشنگ کار میکنه و ویروس میزنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
نسخه 7 بتا هست و برای استفاده پیشنهاد نمیشود .
نسخه 6 هم قابلیت اپدیت آفلاین و استفاده از سرورهای آپدیت را دارا میباشد .
حالا چرا پیشنهاد نمیشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-Rahimi
نسخه 5 و 6 به کامپیوترم نمیسازه تا نصب میکنم سیستم میره تو هنگ.ولی 7 برای من قشنگ کار میکنه و ویروس میزنه.
نسخه 7 بتا هست و بهتره صبر کنی تا نسخه نهایی بیاد .
هنوز 7 رو من تست نکردم ولی این روش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه (اگه جواب نداد بگو ) :
وارد رجیستری شو و به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\UI_Settings\Servers
مقدار Server_0 را پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سپس به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Settings
و مقدار FailSafeServer و DefaultServer0 و DefaultServer1 تا DefaultServer8 رو پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
نسخه 7 بتا هست و بهتره صبر کنی تا نسخه نهایی بیاد .
هنوز 7 رو من تست نکردم ولی این روش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه (اگه جواب نداد بگو ) :
وارد رجیستری شو و به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\UI_Settings\Servers
مقدار Server_0 را پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سپس به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Settings
و مقدار FailSafeServer و DefaultServer0 و DefaultServer1 تا DefaultServer8 رو پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سر عوض کردن ولیو ارور میده آنتی ویروسو بستم بازم نشد.
-
HIPS رو غیر فعال کن ، بعد ریستارت کن درست میشه .
آموزش غیرفعال کردن HIPS
-
دمت گرم من با safe mode رفتم شد.عااااااااالی بود.راستی تو که اینقدر بلدی چرا ویندوزای اصل XP SP3 تم نمیخوره.
-
نمیدونم والا ، تا حالا رو xp تم نصب نکردم . :دی
-