بله درخواست هاست سی پنل با ماهانه 1000 تومان نه بیشتر , لطفا مشخصات بزارین
tnx ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
tnx ;;)
جند مگ نیاز دارین ؟
دیگه هرچی بیشتر بهتر دیگه
300MB هاست لینوکس ماهانه هزار تومان
www.mizbani.co
Yahoo ID : amircatalan@att.net
سلام به گدایان هاســـــــــــــــــــتین گــــــــــــــــــــــــ
alborzhost عزیز لطفا مودب باش گزارش پست خلاف ارسال شد%
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
آقا سایتت کار نمیده
500mg just for u
50 مگابایت سالیانه 5 هزار تومان
فضا : 200 مگابایت
پهنا نا محدود
امکانات نامحدود
cpanel 11
نصب سیستم مدیریتی به صورت رایگان
محافظت از سرور و سایت ها در برابر حملات DDoS
به روز رسانی مداوم نرم افزار سرور و استفاده از مناسب ترین سخت افزارهای موجود
تهیه نسخه پشتیبان از سایت ها در سرور مجزا به صورت روزانه
انتقال رایگان سایت و دامنه شما
انجام چک امنیتی سایت شما به رایگان
لازم به ذکر هستش به منظور افتتاح سایت قیمت ها به مدت محدوی با پایین ترین قیمت عرضه میشه
بازگشت هزینه تا 7 روز در صورت نارضایتی
11,000تومان سالانه
سلام
با 12 تومان برای یک سال هاست 100 مگ می تونم بهتون ارائه بدم بهتون
در صورتی که کم آوریدن با هزینه ی پایین براتون آپگرید می کنم
سرعت بالا و سی پنل به همراه وب سرور لایت اسپید
سایت در امضا هست،اگرخواستید سفارش بدید خبر بدید تا کد تخفیف بهتون بدم
واقعا یکم فکر کنین...هزینه ساپورت ! سرور ! فاکتور صادر کردن! پرداخت کردن!! همه از 1000 تومن بیشتر میشه!!
ماشالا این همه هاستینگ باهوش.... یادش بخیر خود منم زمانی هاست میخریدم 1000 تومان بعد از سی پنل شل میریختیم و کل سرور رو به خاک سیاه مینشوندیم و هر چی سایت رو سرور بود رو میزدیم..
واقعا یعنی شماها یک کمی فکر نمیکنید و به خاطر 1000 تومان حاضرید این ریسک رو کنید؟ اصلا نمیپرسید این آقا چرا هاست سی پنل مفتی میخواد؟
افرادی که آفر دادن گدا نیستن عزیز
سیاست دارن :d
مشتری هاست رو می خره بعد از یه مدت می یان می گن سایتت رویه سرور فشار زیاد می یاره
باید بری پنل بالاتر
پنل بالاتر = دریافت هزینه بیشتر از مشتری
پ.ن: قصد جسارت نسبت به دوستان گرامی که آفر دادن رو نداشتم، ولی معمولا اینطوری بوده (که سیاست جالبی هست)
پ.ن 2: البته اگه به قول delta جان برای هک و اینجور مسائل نباشه
هنوز خریداری نشده بازم آفر بدین !
فضا ۱ mb
پهنای باند۱۰ kb در ماه
بک آپ ندارد
پشتیبانی ندارد
باقی امکانات رو هم ندارد
خواستید در خدمتیم.
نقل قول:
سلام به گدایان هاســـــــــــــــــــتین گــــــــــــــــــــــــ
جناب 1oveless و alborzhostنقل قول:
فضا ۱ mb
پهنای باند۱۰ kb در ماه
بک آپ ندارد
پشتیبانی ندارد
باقی امکانات رو هم ندارد
خواستید در خدمتیم.
شخصا برای دو مورد فوق تخلف ثبت کردم. اگر به نظر شما درخواست متقاضی مورد قبول نیست مطلبی هم ارسال نکنید. شما هم بی احترامی کردید و هم ارسال Spam !
اگر سیاست فروشندگان با شرایط فوق همخوانی داشت آفرهای خود را ارائه میکنند و اگر هم نداشت که هیچ !
با احترام
محمد خسروی
دوست عزیز من نه فروشندم نه اینکه میخواستم وسط این تاپیک خرید ! پستی ارسال کنم که اسپم بشه فقط خواستم بگم که واقعا من هم اگه فروشنده بودم میومدم توی این تاپیک و پست های بقیه همکارام رو میدیدم اعصابم خورد میشد
موضوع این هاست 1000 تومانی نیست بلکه موضوع این هست که این قیمت و این فروشنده و خریدار آسیب به بقیه میزنن . به صورت مثال من نوعی میام و میخوام یه هاست بخرم از خود شما . شما قیمت میدید و من هم با شما دعوا میکنم که چه خبره و مگه سر گردنه هست و آی کلاهبردار ( معذرت ) آی فلان ... بعد آدرس این تاپیک رو میدم به شما میگم برو یه کم قیمت هارو ببین چیه بعد بیا هاست بفروش ... ... و باقی ماجرا
نظرتون چیه در این مورد ؟
فضا 100 گیگ + پهنای باند نا محدود +بک آپ روزانه+ 1 بستنی خوشمزه فقط 1000 تومان
در صورنی که تخفیف هم خواستید در خدمتیم
سیاست های هر کسی مربوط به شرایط خودش هست. الان شرکت آوارد اسپیس داره هاست مجانی میده و کیفیت مناسب ! جاست هاست همه چیز رو نامحدود میده و .... !نقل قول:
دوست عزیز من نه فروشندم نه اینکه میخواستم وسط این تاپیک خرید ! پستی ارسال کنم که اسپم بشه فقط خواستم بگم که واقعا من هم اگه فروشنده بودم میومدم توی این تاپیک و پست های بقیه همکارام رو میدیدم اعصابم خورد میشد
موضوع این هاست 1000 تومانی نیست بلکه موضوع این هست که این قیمت و این فروشنده و خریدار آسیب به بقیه میزنن . به صورت مثال من نوعی میام و میخوام یه هاست بخرم از خود شما . شما قیمت میدید و من هم با شما دعوا میکنم که چه خبره و مگه سر گردنه هست و آی کلاهبردار ( معذرت ) آی فلان ... بعد آدرس این تاپیک رو میدم به شما میگم برو یه کم قیمت هارو ببین چیه بعد بیا هاست بفروش ... ... و باقی ماجرا
نظرتون چیه در این مورد ؟
شما نباید اصلا در سیاست های افراد دیگه دخالت کنید. شاید یک شرکت اصلا واسش مهم نباشه که این سرویس سود ده هست یا نه ! شاید اهداف دیگه ای دارند.
عجب آدمی هستینقل قول:
ماشالا این همه هاستینگ باهوش.... یادش بخیر خود منم زمانی هاست میخریدم 1000 تومان بعد از سی پنل شل میریختیم و کل سرور رو به خاک سیاه مینشوندیم و هر چی سایت رو سرور بود رو میزدیم..
واقعا یعنی شماها یک کمی فکر نمیکنید و به خاطر 1000 تومان حاضرید این ریسک رو کنید؟ اصلا نمیپرسید این آقا چرا هاست سی پنل مفتی میخواد؟
:71:نقل قول:
فضا 100 گیگ + پهنای باند نا محدود +بک آپ روزانه+ 1 بستنی خوشمزه فقط 1000 تومان
در صورنی که تخفیف هم خواستید در خدمتیم
هاست رایگان برا همین کارهاست دوست عزیز در ضمن اگه کسی با این قیمت بهت هاست داد بدون با همون هاست رایگان از لحاظ قدرت و ... برابرهنقل قول:
tnx ;;)