با سلام
لحظاتی پیش، رییس کل بانک مرکزی ، خبر تک نرخ شدن دلار را تایید و آن را مشخص نیز کرد
این نرخ حدود 1220 تومان بوده و از روز شنبه اجرا خواهد شد
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لحظاتی پیش، رییس کل بانک مرکزی ، خبر تک نرخ شدن دلار را تایید و آن را مشخص نیز کرد
این نرخ حدود 1220 تومان بوده و از روز شنبه اجرا خواهد شد
با تشکر
خدایا شکر
الان سوال من اینجاست که حواله چی میشه !؟ صرافی ها چه جوری الان با این نرخ دلار در اختیار ما بگذارند ؟
یعنی وب سایت هایی مانند payment24 که پرداخت دلاری انجام میدهند هم با همین قیمت اوکی میکنند ؟!!!
مطمین باشید هر کسی بخواد بالای این قیمت اقدام به خرید فروش کنه حتما باهاش برخورد میشه !
تمامی این سایت ها و افراد .. تا شنبه وقت دارند
و بعد از اون باید طبق روالی که دولت مشخص کرده کار کنند
اگر تک نرخی شدن عملی شود یعنی تنها یک نرح برای دلاردر کشور وجود خواهد داشت.مانند بنزین
صرافی ها هم موظفند از شنبه طبق همین قیمت کار کنند!
این کار باعث می شه در خواست ارز از بازار کم بشه یعنی دیگه 70% می رن بانک ارز می گیرن نه بازار !
ارز و تقاضا کم شد از بازار قیمت به شدت می یاد پاین حالا 1.220 که نه همین حدود ها بازار آزاد خرید فروش می شه
خوب برای همین صرافی ها هم مجبور میشن از این نرخ استفاده کنند!
خدا کنه همینطوری بشه
اگه واقعا قیمت تا شنبه انقدر پایین بیاد واقعا عالی میشه !! راحت میشیم
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
سایت هایی مثل payment24 چک کنید از دیشب قیمتشون حدود 200 تومن کمتر شده ! !
منبع خبر : اخبار شبکه یک / 10 دقیقه پیش ;)
دوستان
الان اولین خبری که تلوزیون میگه ساعت چند هست؟
بریم نگاه کنیم .....
من که چشمم اب نمیخوره ...
خودم شنیدم اما این اقای بهنمی همیشه قول و .. میده اما هیچ وقت انجام نمیشه حرف هاش
الان اخبار بازار شبکه خبر گفت دلار تک نرخی شده 1220 .
میشه هر چقدر می خواهیم بخریم و نگه داریم برای روز مبادا
دوست من ، تک نرخی شدن یعنی اینکه روز مبادایی نیست ذیگه!
منبع خبر تایید میشه 1220 شد
خدا کنه زود تر اجرا بشه
همه دارند خوشحال میشند
شنبه صبح ان شالله تمام حرفو حدیثا تمام خواهد شد
بانک مرکزی که اینقدر قویه چرا نمی تونه ۱ دلار واسه یکی از این مردم به خارج انتقال بده؟
فرض کنید بانک بیاد دلار را بده ۱۰۰ تومان ، وقتی نشه تبدیلش کرد به حواله چه ارزشی داره؟ صرافی های بانکی هم که خدا را شکر فقط به ۲ یا ۳ کشور پول می فرستند.
مثلا خود من بیام دلار را بخرم ۱۲۲۰ و کارمزد پی پال یا بانک یا هر چیز دیگه را هم بدم و بعد دوباره بدم ۱۲۲۰ ؟؟؟
نرخ حواله قطعا خیلی بیشتر از اسکناس خواهد بود.
عرضه کردن ارز هم یقینا محدودیت داره و بعید می دونم کسی راحت بتونه ارز بگیره.
هر چی بود دوران وحشتناکی بود که تا شنبه دوباره شبا راحت میخوابیم..(:|
تعجب نداره دلاری که تو یک روز 1000 تومان بالا بره تو یک روز هم ممکنه پایین بیاد
چیزی که الان مهمه ممکنه دوباره تو یک روز دیگه باز بالا بکشه
من به همکاران عزیز توصیه میکنم منابع دلاری خودشونو برای روزهای سخت همیشه پر نگه دارن تا تو این نوسان ها به مشکل نخورند
مثل بعضی از شرکتها که قیمت سرورهاشونو 4 برابر کردند
به مالزی هم حواله نمی کنند ؟
بقیه ارز ها مانند پوند و یورو هم دست خوش تغییرات اساسی میشه ؟
اگر اینطور بشه خیلی عالیه ، میشه برنامه ریزی کرد، هم به نفع سرویس دهنده هست هم به نفع مشتری،
اما مسئله اصلی این هست که اقتصاد یک موجود زنده هست و با بخش نامه و دستور نمیشه براش تعیین تکلیف کرد، اگر در مذاکرات....ته ای دوستان کمی انعطاف بخرج بدهند این امید هست که ت.. ریم ها کاسته بشه و کلا شرایط به نفع مردم و اقتصاد ایران خواهد شد، البته اگه بشه
قیمتها بدجور سر به فلک کشیده بود بالا.. قطعات کامپیوتر که وحشتناک زده بود بالا.. نه میشد خرید نه میشد فروخت.. حتی دیگه کسی شرایطی هم کار نمیکرد.. از شنبه اوضاع خوب میشه انشالا..
تک نرخی شدن لازمه ی اقتصاد این مملکت بود ولی نه الان !
شما فکر می کنید الان دلار شد ۱۲۲۰ یعنی خوب شد؟ خب معلومه که بدتر شد . دلار الان ۱۰۰ تومان در واقع گرونتر شد.یعنی افزایش قیمت تمام کالاهای وارداتی که ارز دولتی دریافت می کردند !
من مطمئن نیستم اما فکر می کنم شما برای خرید دلار در شرایط فعلی باید اثبات کنید که دلار را برای چه منظوری احتیاج دارید چون بهمنی هم توی صحبت هاش گفت ما دلار برای ذخیره کردن به کسی نمیدیم !
از زمان باز شدن این تاپیک چند تا پست خورده اما متاسفانه نه بحثی که مفید باشه انجام شده و نه کسی اطلاعات دقیقی از روند تک نرخی شدن داره.
دلار ارزون میشه اما نه برای همه . شاید فعلا ارزون بشه اما باز میره بالا.
تا شنبه صبح هیچ چیز مشخص نمیشه .....
دوست عزیز
یک زمانی هم دلار 890 تومان بود !
معلومه که با گذشت زمان یک تغییری باید بکنه و افزایش پیدا کنه
ولی نه در حد 2450 روز های اخیر!
برای همین کارشناسان و عوامل اقتصادی کشور با برسی هایی که کردند این نرخ رو اعلام کردند !
که نرخ جدید و دقیقی هست و بی پایه بیان نشده برای مردم
منظور شما چیه واقعا ؟!
تک نرخی شدن بد هست ؟
100% در اشتباهید
نه افزایش ، حتی کاهش دلار بدون دلیل خیلی زیان باره
پس تک نرخی شدن حالا با هر قیمتی عالیه !!!
اگر الان 2200 اعلام نمیشد ، تا عید دلار تا 4 هزار تومان هم می رفت ! بعد میمودید بگید 2200 زیاده ؟!
این تاپیک هم جنبه اطلاع رسانی داره و نظر دادن کوتاه
و نه تجزیه و تحلیل و اطلاعات دقیق !
اطلاعات دقیق همین هایی بوده که عرض شده
ولی در هر حال باید تا شنبه منتظر بود
به امید..
موفق باشید
تازه اول بدبختیه فکر کنم! تا الان گرون بود! از هفته دیگه باید به دنبال تامین ارز باشیم...
حالا بیا به عالم و آدم توضیح بده کارت چیه واسه چی میخوای .
=p~:69::69::69::69::69::69:
Wow
عالی شد
همه که نمیتونیم کارت های اعتباری تهیه کنیم ... من به شخصه با کلی بیچارگی هر بار پی پل وریفای میکنم .. خیلی ها همینم نمیتونن