سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته
دوست عزیز شما کیفیت بالا میخواهید و هزینه کم؟
ovh دیتاسنتر خوبی هست اما نه برای استفاده حرفه ای و مجازی سازی.
شما باید برای سرور حرفه ای هزینه کنید.
تجربه اس شد برای اینده
امیدوارم در اینده مشکلی اینچنین برای شما پیش نیاید
با دروود بر شما
آیا از کشوری ویژه ای در نظر دارید؟
براتون یه پیام خصوصی ارسال کردم.
کفیت قدرت سخت افزاری نیاز دارید
Singlehop USA
Hertzner GERMAN
equnix Swiss
اینها بترتیب کیفیت و اپتایم قرار دارند
و دوستان هم در همین انجمن از این DC ها افر میدند
از هتزنر بگیر با خیال راحت استفاده کن
عدم توانایی فنی شما در کار کرد با ساختار شبکه خاص ovh دلیل بر این نمیشه که بخواید نام دیتاسنتر یا فردی رو زیر سوال ببرید
ovh از بهترین برندهای بازار سرورهای سوپرمیکرو استفاده میکنه و سخت افزار مناسبی را ارائه داده تا بحال!
از لحاظ نتورک تو اروپا همیشه جزو بهترین بوده!و کسی نیست بگه پورت این دیتاسنتر داغونه!
آپتایم که جایی واسه حرف و صحبت نذاشته واسه کسی!
در حال حاضر بیش از 60 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم! اگر میگفتید ساختارش پیچیدست و شما رو کلافه کرده یا بهتون گیر میده حساسه به ابیوز خب مقداری قابل قبول بود ولی این حرف رو قبول ندارم که بی کیفیت هست!
با دروود
مرکز داده های آمریکایی و در مرکز آنها نیز سافت لایر دارای کیفیت بسیار بالایی هستند !اما بها نیز به همان میزان بالا تر است
Ovh تا جایی که یادم هست بسیار عالی بوده کیفیتش
مخصوصا برای ایران که پینگ خوبی هم داره
OVH : BridgeClient
طبق آموزش بالا پیش برید
از leaseweb , serverius خواستید در خدمت هستیم
اینجور که بوش میاد گیر شما با این آموزش برطرف میشه
OVH : VmwareEsxi4
یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)
تجربه ای که من دارم ثابت کرده هیچ دیتاسنتری بد نیست مخصوصا دیتاسنترهایی که تبدیل به برند معتبر شدند. اما مشکلی که برای ما وجود داره عدم شناخت از نوع معماری شبکه دیتاسنتر است.
بیشتر دیتاسنترها از یک معماری استاندارد و مانند به هم استفاده میکنند ولی خوب سیاست هر دیتاسنتر متفاوت است.
روی دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی هیچ وقت کسی از لحاظ کانفیگ دچار مشکل نشده ولی معمولا من مشکلات را در OVH,Hetzner و NetDirekt دیدم.
البته نمیشه گفت مشکل! نوع معماری شبکه های این دیتاسنترها متفاوت است و عدم آشنایی ما ، ایجاد مشکل میکند.
موفق باشید
OVH : BridgeClient
خدمت شما
چرا فحش میدی به ovh? سعی کنید فحش ندید - در واقع چیزی که شما گفتید از فحش هم بدتره . یعنی زیر تر از زیر سوال بردن یه جسم بی جان است
این شرکت فقط dc نیست - که سرور میفروشه - هر چیز سخت افزاری که شما فکرشو بکنید در قاره اروپا تولید میکنه درجه 1 - مشکل شبکه و کانفیگشو هم این ساختارش است که واقعا روی مخت راه میره - ولی وقتی صحیح انجام بدید - مشکلی نداره - فروش سرور های ovh اولین چیزی که میخواهد صبرایوب - و مصرف قرص آرامش بخش است
چون ابیوز میاد بسیار حساس هستن که اونم راه کار داره -
خب وقتی 255.255.255.255 رو میزنم داخل centos پینگ نمیده چیکار کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
خب وقتی 255.255.255.255 رو میزنم داخل centos پینگ نمیده چیکار کنم؟
لطفا مشکلات سرویس خریداری شده را از طریق وبسایت خود فرانتورک پیگیری کنید.
مطمئنا سریع تر به جواب میرسید و من از همین الان به شما قول میدم به زودی به 100 ارسال خواهید رسید و شما رو در بخش فروش هم خواهیم دید.
با احترام
محمد خسروی