می خوام از هاست 97 مستر ریسلری بگیرم . نظرتون در موردش چیه ؟ خودم که تا حالا فقط ازش تعریف شنیدم .
نمایش نسخه قابل چاپ
می خوام از هاست 97 مستر ریسلری بگیرم . نظرتون در موردش چیه ؟ خودم که تا حالا فقط ازش تعریف شنیدم .
همکار گرامی آقای محسنی (هاست 97) همه جوره تایید میشه
بله . ایشون تآیید می شن فکر کنم جزء معدود دوستانی wht باشن که کارشون کامل متمرکز بر هاست و ریسلری هست و وی پی اس و ... نمی دن .
کاملا تایید میشن
کارشون حرف نداره
تایید میشن
منم ازشون ریسلری گرفتم
پشتیبانی قوی و پاسخگویی سریع
تایید میشن.
سلام
آقای محمد رضا محسنی رو چندین سال هست که میشناسم از نزدیک و سرویس های پایدار و مناسبی ارائه میدند...
انشالله بزودی همکاری های بیشتری میکنیم که در همین فروم بازتاب خوبی خواهد داشت..
تایید
تقریبا 6 ماهی میشه
آقای محسنی از طریق مسینجر همیشه آنلاین هست و پاسخ شما رو متواضعانه میده
پشتیبانی خوبی داره
تایید میشن
سلام
با چه قيميتي گرفتي دوست من ؟
قیمت سرورشون هم پایینه ، مثلا هاست لینوکس 5 گیگش 60 تومن نسبت به یه شرکت هاستینگ دیگه که 170 هستش ، 110 تفاوت برای چی؟
من 10 روزه ازشون سرویس گرفتم و راضیم
باهاشون همکاری داشتم و تایید میشه.
60 براي يك ماه ؟
مسخره ترین شرکت هاسته من طی دوروز از نمایندگی هاش هاست گرفتم که زدن هردوتاشا سابسند وقفل کردنند و میگند روش شل اپ کردی من اصلا نمیدونم شل چیه!! فقط یه اسکریپ اپلود سنتر عکس روش نصب کرده بودم ///اینم ادرس دوتا از وبسایتهایی هست که ساختم که متاسفانه ساب کردنند و حتی پولش هم بهم برنگردوندنند
پارس آپ - آپلود رایگان وبدون محدودیت حق هر ایرانیست , Account Suspended این از ارتباط هفته که فکر کنم یکیش را باز کردنند
http://upbox.ir/ این از مهر رایانه
به حساب هاست 97 پول واریز کردید که برگشت نزدیم؟
این موضوع چه ارتباطی به ما دارد؟
هاست به عنوان آپلود سنتر ارائه نمی شود.
با این تعریف شما اکثر شرکتها مسخره هستند
http://www.webhostingtalk.ir/f58/39018/
سرور پارس از بهترین ها در ایران هست
نه این اسکریپ کاملا رایگانه وفکر هم نکنم که مشکلی داشته باشه میتونید خودتون ببینید
اسکریپت آپلود سنتر فارسی عکس CF Image Hosting 1.4.1 | پرشین اسکریپت - مرجع اسکریپت فارسی زبانان
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
یعنی هاستهایی که من گرفتم هیچکدومش نمیشه بهاش اپلودسنتر عکس راه انداخت اما مطمعنم هاستهای رایگان مشکلی با این کار ندارنند
اینا همش سخت گیری الکی هست درضمن هاست از طرف شما ساب شده تازه bia2life.in که فقط یه وردپرس روش نصب کردم را هم سابسند کردید /
سلام ایشون تایید میشوند کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه .
سلام.. هاست 97 عزيز يك ماه ريسلر چند ؟
هر نماینده میتونه هاست مشتریهاشو ساسپندد کنه پس اینکه شمارو ریسلرهای هاست97 ساس کردن دلیل نمیشه که هاست 97 بد باشه
یعنی هاستهایی که من گرفتم هیچکدومش نمیشه بهاش اپلودسنتر عکس راه انداخت :))اما مطمعنم هاستهای رایگان مشکلی با این کار ندارنند(این صحبت شما باریسلرهاتون فرق میکنه اونا میگن شل اپ شده شما میگید اپلود سنتر):))
اینا همش سخت گیری الکی هست درضمن هاست از طرف شما ساب شده تازه bia2life.in که فقط یه وردپرس روش نصب کردم را هم سابسند کردید /
نقل قول:
از طرف شما ساب شده
دوست عزیز ساسپند:4:نقل قول:
سابسند
عذر میخوام چون زیاد با این چیزا برخورد نکردم تلفظش هم اشتباه کردم باز هم ممنون که به هم اموختید
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
باتشکر از مدیر host97 واقعا مشتری مدار خوبی هست من که خوشم اومد ازشون و بابت پستهای قبلم عذر خواهی میکنم
شما اسکریپتی که داشتی شل داشته و تا اونجایی که میدونم سرویس هاشون اگر داخل صفحات شل آپلود کنی سریع....:دی
مطمعنی که اسکریپه شل داشته
من خودم از ایشون گرفتم هم دامین و هم هاست خیلی رازی هستم.
من تقریبا دو هفته است که ازشون سرویس دارم . در یک کلام کارشون عالیه
4 ماهه باهاشون همکاری میکنم از همه لحاظ تایید میشن 100%
تایید میشن
هاست 97 از همه لحاظ تایید میشن! نزدیک به 1 سال هست ازشون سرویس دارم. پشتیبانی عالی و کیفیت فوق العاده و قیمت مناسب.
تایید میشه
تایید میشن ! کیفیت کارشون بالاست ! حالا نسبت به ما کم لطفی دارن دلیل بر این نیست بگم ضعیفن
سلام به هگی دوستان
من الان نزدیک به یکسال هست از ایشن سرویس گرفتم
واقعن راضی هستم
واقعن دوست داشتی هستن مثل هلو می مونه این اقای محسنی:))