پاسخ : آمارگیر برای سایت؟
گوگل انالیزر بهتر هستش
اما در مورد hitstats هم خودم برای یکی از سایتهامون استفاده که میکنیم خوبه و دقیقه
از امارگیرهای ایرانی میشه گفت خیلی بهتره
Cloudflare به نظر من بهتره !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
گوگل آناليزر..
بله درسته من از آمارگیر گوگل استفاده میکنم ولی لطفا نظرتون رو درباره این آمارگیر بگید ممنون
پینشهاد میکنم از اسکریپت Piwik استفاده کنید. این اسکریپت رو میتونید روی هاست شخصی نصب کنید و ازش استفاده کنید.
آمار و اطلاعات دقیقی در اختیارتون میزاره . در ضمن آمار لحظهای هم نشون میده
من چند ماهی هست ازش استفاده میکنم و راضی هستم.
به نظر من از گوگل آنالیتیکز هم میتونه بهتر باشه !
در مورد http://piwik.org اين رو بايد دقيق چه طور به سايت داد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
فایل زیپ اسکریپت رو از سایت Piwik.org دانلود کنید. فایل راهنمای نصب و استفاده از اسکریپت داخلش قرار داره !
آمارگیر رو میشه به دو صورت به سایت اضافه کرد. به صورت کد اسکریپت یا پیاچپی
دوستان اين امار گير ها براي وبلاگ كار مي كنه ؟
Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!! آمارگیر دقیقی هست .فقط آمار کاربران آنلاین را زیاد نشون میده . دلیلش این هست که زمانی زیادی بعد از بسته شدن سایت توسط یک آیپی همچنان آن آیپی را آنلاین نشان می دهد
دوستان نگفتن براي وبلاگ هم ميشه ؛؟ ما خسته شديم از اين وب گذر
Google Analytics +
Woopra یا Getclicky
من از کلودفلیر استفاده می کنم ، بد نیست البته در کنار انالیتیک
این piwik رو هم الان میخوام نصب کنم . چون اماره انالیتیک و کلودفلیر کامل نیست.
گوگل انالیتیکز خوب و کامله اما برای کسی که استفاده حرفه ای بکنه اماری که گوگل انالیتیکز به شما میده هیچ امارگیری نمیتونه بده.
برای کسی که میخواد کار حرفه ای انجام بده و تک تک عوامل صفحه را مد نظر داشته باشه صد در صد گوگل انالیتیکز اگر نه اگر فقط میخواید ببینید چقدر انلاین دارید و یا چقدر ورودی که هر امارگیری انجام میده این کارو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
گوگل انالیتیکز خوب و کامله اما برای کسی که استفاده حرفه ای بکنه اماری که گوگل انالیتیکز به شما میده هیچ امارگیری نمیتونه بده.
برای کسی که میخواد کار حرفه ای انجام بده و تک تک عوامل صفحه را مد نظر داشته باشه صد در صد گوگل انالیتیکز اگر نه اگر فقط میخواید ببینید چقدر انلاین دارید و یا چقدر ورودی که هر امارگیری انجام میده این کارو
یعنی ما .... :-s
پرشین استیت تائید میشه؟
یعنی چی شما؟:دی
هرکسی میتونه استفاده ی تخصیی کنه اگر تیاز داشته باشه