-
توجه: تشدید حساسیت cPanel نسبت به ایران
دوستان توجه کنند از این به بعد به هیچ وجه با IP ایران وارد کنترل پنل اصلی WHM نشوید و حتی با آدرس IP ایران از هیچ شرکتی اقدام به خرید لایسنس مربوط به cPanel را نکنید. حتی یکبار هم با IP ایران به کنترل پنل این سایت ها وارد نشوید، حتی یکبار!!
ارادتمند
-
پاسخ : توجه: تشدید حساسیت cPanel نسبت به ایران
-
خیر!
البته اقدام به خرید لایسنس با آی پی ایران احتمالش هست
اما مورد اولی رو حداقل تا روز های آینده بعید میدونیم!
-
تایید میشه دیگه یعنی چی!! حتما اتفاق افتاده که دارم میگم دیگه!! 110$ لایسنس ام همش پرید!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
تایید میشه دیگه یعنی چی!! حتما اتفاق افتاده که دارم میگم دیگه!! 110$ لایسنس ام همش پرید!!
خوب مال شما اینطور شده!!!
انتظار دارین بقیه هم همین مشکل حتما واسشون پیش بیاد؟
ما و بیشتر همکاران ( تا اونجایی که اطلاع داریم ) هیچ مشکلی نداریم!
و همون طور هم که عرض شد بعیده چنین کارهایی (حداقل تا روزای آینده!)
چون یک نوع ضربه ی بزرگ به اقتصاد اینترنت هست!
موفق باشید
-
دیگه از ما گفتن بود!! وظیفه اطلاع رسانی بود که اشتباه کردم انجام دادم!! (در جریان قوانین جدید و سختگیرانه که هستید، بعید نیست همین قوانین یقه شما ها رو هم بگیره سر مسائل مختلف)
-
خوب چرا تا الان کسی دیگه گزارشش رو نداده و فقط مال شما بوده؟
پ.ن : الانه که کاربرای تازه کار تازه عضو شده بیان و تایید کنند :65:
-
سلام
یکی از بدی های ما ایرانیا این هست که وقتی تاپیکی دیدیم احساس مسئولیت میکنیم که توش پست بدیم !!! ایشون اطلاع رسانی کردن و فکر نمی کنم با دقت توی این موضوع کسی ضرر کنه !
اگر اهل ریسک هستید کاربران شما چه گناهی کردند ؟!! مثل اینه که در ماشینت رو باز بذاری بعد یکی بهتون بگه ماشینت رو می***ن هاااا !! بعد شما بگی چرا ماشین های بقیه رو ن***یدن ؟!! :))
-
به نظر من بهتره که جانب احتیاط رعایت بشه
می شه اینکار رو با ساخت یک ریسلر روی سرور انچام داد و بهش امکانات روت رو داد و از اون مدیریت کرد.
به هر حال بخواد چنین اتفاقی بیوفته فقط ضرر لایسنس نیست بدون سی پنل کل کاربران رو از دست می دیم...
تایید یا رد کردن یک سمت قضیست و جانب احتیاط رو رعایت کردن سمت دیگه ....
با این اوضاع دلار واقعا این مشکلات دیگه می تونه خسارت سنگینی بزنه...
-
یک چیزی برای من سوال شده اینکه ما با آیپی ایران وارد روت سرور بشیم چه ربطی به تحریم داره ! سی پنل به صورت کامل روی سرور نصب میشه فکر نمیکنم سی پنل بتونه ببینه چه آیپی هایی روی روت بوده
در صورتی که شما به مشکل بربرخورید و به اونها تیکت بزنید و مشخصات روت از شما دریافت کنه
که فکر کنم اولین کارشون چک کردن لاگ باشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30tGame
یک چیزی برای من سوال شده اینکه ما با آیپی ایران وارد روت سرور بشیم چه ربطی به تحریم داره ! سی پنل به صورت کامل روی سرور نصب میشه فکر نمیکنم سی پنل بتونه ببینه چه آیپی هایی روی روت بوده
در صورتی که شما به مشکل بربرخورید و به اونها تیکت بزنید و مشخصات روت از شما دریافت کنه
که فکر کنم اولین کارشون چک کردن لاگ باشه !
cPanel ـی که روی سرور شما نصبه از راه های مختلفی با سرور سایتشون در ارتباط هست . یکیش همون لایسنسی هست که استفاده میکنید ! cPanel به عنوان یک سرویس دهنده حق داره کاربران خودش رو زیر نظر بگیره .
-
cPanel کلی آمار خروجی داره و قابلیت نظارت داره. ضمنا دیگه این روز ها کسی دستی چیزی رو چک نمی کنه، برنامه های کامپیوتری به خوبی از پس وظایفی که بهشون میدید بر میان.
-
سلام/:)
دوست عزیز cPanel هیچ وقت آی پی لوگین ها را نه به صورت دستی نه به صورت این که اسکریپتی قرار داده باشه که شخصی که با ای پی ایران لوگین شد طرف مسدود بشه
فقط موقعی مشکل پیش می آید که روی آی پی سرور های ایران لایسنس گرفته شده باشه که دی اکتیو می شه ، یا این hostname دامنه .ir
باشد
موفق باشید
-
به هر حال اطلاع رسانی خوبی بود. احتیاط شرط عقله...
تا الان این کارها رو میکردیم، آیا با اینها هم ممکنه به مشکل بخوریم:
1- ست کردن آی پی لایسنس روی یک آی پی جداگانه، آی پی عمومی یک چیز متفاوت باشه و تمام کاربران برن روی اون
2- استفاده نکردن از دامنه ملی روی server name
3- برداشتن تیک گزینه ای که به سی پنل اجازه میده برای ارتقای برنامه تمام لوگ ها رو مرتب ارسال کنه!!!
4- وارد شدن با یک آی پی غیر از ایران به آیدی root
5- ساخت یک ریسلر با تمام امکانات روت و استفاده کردن از اون (یه وقت آدم یادش میره با آی پی خارجی بره!)
تا الان من و خیلی از دوستان تمام این ها رو با هم انجام میدادیم. (آموزش های هر کدوم جدا جدا روی این سایت هست.)
کار دیگه ای لازمه؟؟
-
به توصیه ایشون عمل کنیم بهتره همیشه پیشگیری بهتر از درمانه
-
ما هم دیروز سوختیم سایر همکاران بیشتر مواظب باشند
-
من نمیدونم چرا دوستان با دایرکت ادمین کار نمیکنن
هم با تحریم مشکل نداره چون با ایران مشکل نداره
هم خیلی از Cpanel ارزون هست
و خیلی هم ساده هست و حتی میشه پنل کاربر را فارسی کرد :))
دیگه چی میخواهید .. به نظر من دایرکت ادمین خیلی خوبه برای ایرانیان
الان نمونه شرکت های رسمی مثلا نت افزار همشون فقط با دایرکت ادمین کار میکنن
من سوال کردم چرا دایرکت ادمین که خیلی جواب های خوب و پر معنی داد که هنوزم توی گوشم هست
-
نقل قول:
من سوال کردم چرا دایرکت ادمین که خیلی جواب های خوب و پر معنی داد که هنوزم توی گوشم هست
چندتاش هم اینجا بگید شاید متنبه شدیم :D
تا capri روش نریزی اصلا قابل تحمل نیست، فایل منیجرش دهن کاربر رو سرویس میکنه، برای هر تنظیم کوچولویی باید بریم توی ssh فایل ویرایش کنیم!!
-
سخت گیری تقریبا جدیدشون اینه که اگه متوجه بشن دامنه ی آی آر رو سروری که سی پنل نصبه داره میزبانی میشه لایسنس رو باطل می کنن.
این مورد رو تقریبا 99 درصد ایرانیا رعایت نمی کنن که ریسک این قضیه از همه بیشتره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
سخت گیری تقریبا جدیدشون اینه که اگه متوجه بشن دامنه ی آی آر رو سروری که سی پنل نصبه داره میزبانی میشه لایسنس رو باطل می کنن.
این مورد رو تقریبا 99 درصد ایرانیا رعایت نمی کنن که ریسک این قضیه از همه بیشتره.
نمیشه به کاربرانی که دامنه ملی دارند پنل نداد! چه طوری متوجه میشند؟
برای همین موضوع کاربران رو روی آی پی متفاوتی از لایسنس میزارن...
-
و هفته پیش سی پنل من رو آلمان سی پنل دیگه بهش لایسنس نداد
دلیلش هم تحریم بود ! ( به خاطر دامنه ir
چند روز پیش هم یکی از دوستام سی پنل تحریمش کرد مجبور شد آی پی اصلی سرور رو عوض کنه .
مرگ یه بار شیون هم یه بار ...
من که دارم کاربرم رو با ... راضی می کنم بیاد طرف دایرکت ادمین ...
به زودی سی پنل رو جمع می کنم با این وضع بد دلارو ....
-
cPanel یه چیز دیگه است و من شخصا نمیتونم جای اونو با چیز دیگری پر کنم. ترجیح میدم با اون بسازم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
نمیشه به کاربرانی که دامنه ملی دارند پنل نداد! چه طوری متوجه میشند؟
برای همین موضوع کاربران رو روی آی پی متفاوتی از لایسنس میزارن...
ریپورت + لاگ
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
cPanel یه چیز دیگه است و من شخصا نمیتونم جای اونو با چیز دیگری پر کنم. ترجیح میدم با اون بسازم...
آخر عاقبت همه ما کوچ به دایرکت ادمینه. ;)
-
درود
دوستان تایید میشه . بنده هم با ای پی ایران نمی توانم وارد whm بشم . اگر هم بشم روی هر گزینه ای کلیک کنم 10 روز دیگه هم باز نمیشه اما با ای پی غیر ایران مشکل نداره .
-
باتشکر از استارتر برای اعلامشون!
تایپیک به دلیل اینکه بحث بی نتیجه خواهد موند و فقط و فقط تعداد صفحاتش میره بالا بسته شد
موفق باشید