م ...ی مشتری طراحی وب داشتم ..جولا رو با یه قالب شخصی سازی شده با چندتافرم بالا آوردم ...قیمت جند بدم ب مشتری؟؟؟؟
ضمنا هاست و دامین کام هم براش گرفتم .... 40ت
منتظر نظر عزیزان هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
م ...ی مشتری طراحی وب داشتم ..جولا رو با یه قالب شخصی سازی شده با چندتافرم بالا آوردم ...قیمت جند بدم ب مشتری؟؟؟؟
ضمنا هاست و دامین کام هم براش گرفتم .... 40ت
منتظر نظر عزیزان هستم
100 - 200
کار گرافیکی هم انجام دادی؟
سایت چه قدر داینامیکه؟
چه قدر از قالب کار خودته؟
چه قدر وقتتو گرفت؟
جند صفحه است و چه امکاناتی داره(گالری, فرم, لینکدونی, ....)؟
با توجه به معیارهای بالا از 100 تا 900 هزار تومن برای طراحی سایت میتونی قیمت بدی
قالب:تعویض هدر و ایجاد یک موقعیت
افزودن چند منو کشویی و امکانات جانبی مانند دیکشنری و وووووو
حدودا ستا بعد ظهر روش کار کردم
3-4 تا صفخه ماند تماس با ما و ... هم داره!!!
معمولا اول قیمت رو صحبت می کنن و پول پیش می گیرن بعد طراحی می کنن نه اینکه سایت رو راه اندازی کنی بعد بری سراغ قیمت !
55 تومن :)
اون هم فقط پول دامنه و هاست
نصب جوملا + ادیت قالب + ایجاد فرم + راه اندازی تالار گفتمان + فروشگاه و .... رو با هم جمع کنی 20 تومن زیاده !
معمولا هرطراح يك نرخی داره؛با توجه به اينکه شرکتی هست نبايد كمتر از صد باشه
الان 120 بگم برا طراحی خوبه؟؟؟؟
ضمنا گفته بعضا مدیریت مطالب و ... سایتشم میخاد بده ما انجام بدیم ...تا حالا همچین کاری نکردم (منظورم برا مشتری ها) ...اینو چند بدم
زیر 300 کار طراحی سایت انجام بدی . اشتباه محض هست تو این دوره زمونه . حتی واسه یک کار یک روزه - حالا دیگه میل خودته
بقیه عزیزان نظری ندارند
درود
قیمت طراحی از 100 تا 200 تومان بدهید البته به غیر از هاست و دامنه
برای مطلب گذاری هم از 700 تا 3500 قرار داد ببندید خوب هست
موفق باشبد
بسته به شرکتش داره.. والا ما هم اول یک شرکت برامون سفارش داد بعد ساخت گفتیم 500 هزار تومان..دیدیم من و من میکنه..رفتم شرکتش دیدم اتاق من از شرکتش امکانات بیشتری داره.. دادم بهش 60 تومان :d
برای طراحی نهایتن با هاست و دامین 100 و برای مطلب ها هم میتونید قرار داد ماهانه سه ماه ببندید مثلا برای 3 ماه 20 تومن
طراحی با جوملا واقعا سخت و حرفه ای هست و قیمتش نسبت به سایر سیتم های مدیریت بالاتره
با تشکر از همه دوستان
1- خواهش داشتم لطفا قیمت های پایین رو پیشنهاد ندن و و سعی کنن کلاس طراحی وب رو پایین نیارن (کلی)
2-من نمی دونم این دوستمون چقدر وقت صرف طراحی این سایت کردن ولی کل طراحی سایت فقط طراحی سایت نیست بلکه پشتیبانی و .... اون هم هست .