درخواست برای ایجاد دکمهی solved
سلام خدمت مدیران عزیز.
همونطور که قبلا هم مطرح شده احساس میکنم که در تاپیک های بسیاری نیاز هست که این دکمه وجود داشته باشه. دلایل زیر رو دارم:
۱. تاپیک نیازمندی: وقتی کاربر خریدش رو انجام میده، همکاران دیگه آفر نمیدن و توی وقت صرفه جویی میشه. + اینکه تاپیک ها نظم مشخصی به خودشون میگیرن.
۲. تاپیک فروش: به همین ترتیب بالا، وقتی موجودی تمام میشه فروشنده میتونه پایان بده به تاپیک و تاپیک ها به محل حال و احوال و انتقاد و مچ گیری تبدیل نمیشن.
مهم ترین علت:
۳. بخش مشکلات و آموزش: وقتی کاربری مشکلی داره، و با راه حل های موجود مشکلش حل میشه، این دکمه امکان میده که کاربر به بقیه اطلاع بده که مشکل حل شده. و طبیعاتا امید بیشتری ایجاد میکنه برای بقیه که همون سوال و مشکل رو دارند که از اون راه کار استفاده کنن و دوباره سوال نپرسن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
درباره تاپیک سوالات اگر در ابتدای title عبارت [Solved] اضافه بشه خوبه.
-----------
قاعدتا این دکمه فقط برای ایجاد کنندهی تاپیک موجود هست. و باعث Abuse توسط دیگران نمیشه.
از مدیران خواهش میکنم به در صورت رد پیشنهاد به بهانه (:دی) های من پاسخ بدن. و از دوستان و همکاران دیگه هم خواهش میکنم که نظرشون رو به صورت مستدل و منطقی اعلام کنن.
از وقتی که برای فکر کردن میگذارید ممنونم.
پاسخ : درخواست برای ایجاد دکمهی solved
امکان استفاده از دکمه report هم هست تا مدیران با توجه به شرایط تاپیک اقدام کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
امکان استفاده از دکمه report هم هست تا مدیران با توجه به شرایط تاپیک اقدام کنند.
با دکمهی report وقت اون ها بی خودی گرفته میشه.
با اجازه، جملهی دومتون رو به دلایلم اضافه کردم.
با solved صد در صد موافق هستم، اینجوری این انجمن بسیار مفید تر از قبل خواهد شد به تون قول میدم
الان اگه کسی خریدشو تو صفحه اول درج نکنه واسه مدتها آفر میگیره همچنان, فکر کنم خیلی میتونه مفید باشه اینکار
بنده هم با گفتههای camelian77 موافقم.
به نظرتون چه جوری توجه مدیران روجلب کنیم به این مسئله؟
جناب HugeServer شما میتونید زحمتش رو بکشید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
به نظرتون چه جوری توجه مدیران روجلب کنیم به این مسئله؟
جناب HugeServer شما میتونید زحمتش رو بکشید؟
طرحی که بنده مطرح کردم مانند سایر فروم ها هست و نیاز به development خاصی نداره.
وقتی ما می بینیم که شخص مشکلش حل شده یا خرید رو انجام داده میتونیم از طریق کلید "report" به مدیران اطلاع بدیم تا تغییرات رو اعمال کنند.
درباره این که این قابلیت به فروم این امکان جدید اضافه بشه نیازمند تغییرات و برنامه نویسی هست.
البته شاید برای VB این امکانات در قالب module / add-on موجود باشه که بنده بی اطلاع هستم.
بنده با برخی از مدیران این موضوع رو مطرح خواهم کرد.
1 فایل پیوست
دست شما درد نکنه e!3 !!!!
فعلا مشکل بنیادی ما جلب توجه آقایان مدیران به این تاپیک هست :دی
مدیران اگه نیاز بدونند خودشون اوکی میکنند. حتماً تا الان نیازی نبوده که انجام ندادند. :)
من نظر مثبتی برای این موضوع دارم .. بی خودی تو تاپیکایی که به اینجا هدایت میشم و چند صفحه جلو رفته بدون نتیجه وارد نمی شم /