سلام دوستان
آیا سایت resellerclub.com معتر است ؟ با ایران مشکلی نداره ( از نظر تحریم ) ؟
میخوام ازشون هاست بگیرم یه وقت مشکل واسم پیش نمیاد ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
آیا سایت resellerclub.com معتر است ؟ با ایران مشکلی نداره ( از نظر تحریم ) ؟
میخوام ازشون هاست بگیرم یه وقت مشکل واسم پیش نمیاد ؟
ممنون
خیر کاملا معتبره. مشکلی نداره. هندی هستند.
البته کنترل پنلشون سی پنله. قبلش ازشون بپرسید که مشکلی نداشته باشه.
مشکلی نداره و معتبرن خیلی هم پشتیبانیشون عالیه
طبق notice سی پنل به دامنه ir سرویس نمیدن! اما با سایر دامنه ها مشکلی ندارن!
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
در ضمن برای ir باید از هاست ویندوزشون استفاده کنید
تایید میشه
ممنون از دوستان
اگر ازشون نمایندگی بگیریم یعنی هیچکدوم از مشتریامون نمیتونن از دامین ir استفاده کنند ؟
یعنی چجوری ؟نقل قول:
در سرورهای لینوکس نمی تونن سرویس بدن!
خودشون اینجا نوشتن نمایندگی هست : Domain Reseller, Hosting Reseller, Domain Name Reseller Account from ResellerClub | ResellerClub
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
من چند هفته پیش بهشون ایمیل زدم و درباره دامنه آی آر ازشون پرسیدم در جواب نوشتن امکان میزبانی دامنه آی آر در سروهای سی پنل نیست و سی پنل هشدار داده در صورت میزبانی دامنه آی آر لایسنس باطل میشه!
دوست عزیز این شرکت برای سرورهای لینوکسی از CPanel استفاده میکنه. Cpanel برای ایران و دامنه های .ir تحریم است.
ممنون
پس شرکت های هاستینگ ایرانی که سی پنل دارن چطوری به مشتری هاشون اکانت با دامین ir میدن ؟
چطوری ؟نقل قول:
اما ریسلرکلاب نیاز نداره همچنین کاری رو انجام بده!
آیا منم اگه از رسیلر کلاب نمایندگی لینوکس بگیرم میتونم مثل بقیه هاستینگ ها سی پنل رو دور بزنم ؟
ممنون . پس من از کدوم شرکت خارجی رسیلر لینوکس بگیرم که اینمشکل واسم پیش نیاد ؟
لطفا یک شرکت معتبر معرفی کنید
ممنونم
عزیز - شما هم چه گیری دای به این شرکت های خارجی !
تو ایران این همه هاستینگ ( از 6 تومانی گرفته تا پول های هنگفت ) یکیشو انتخاب کن بچسب به کسب و کارت !
شاید کیفیت هاستینگ های خارجی از خیلی از سایت های هاستینگ ما بهتر باشه ! اما تو ایران هم سرویس دهنده های معتبر زیادن !
نمونش : رادکام , افرانت
شما باز خودتون از سایتشون بپرسید تا دقیق پاسختون رو بدن. بنده هم از یک شرکت خارجی هاست لینوکس تهیه کرده بودم که دومین ir. روش قرار دادم و کنترل پنل هم cPanel بود. هیچ مشکلی برای بنده پیش نیومد. باز هم اول توضیح بدید به ساپورتشون و بعد ببینید پاسخشون چیه.
یه سری هم به اینجا بزنید کارش خیلی خوبه
Web Hosting : Professional Web Hosting from Just Host
اینطور نیست من خودم الان دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
شاید سیاستهاشون رو تغییر دادن، آخرین اطلاعی که دارم این هست که به ایران سرویسدهی نمیکنن. bluehost.com هم مدتی سرویسدهی میکرد به کاربران، ولی بعد از مدتی سرویسها رو مسدود کرد. به هر حال امیدوارم محدودیتها رو برداشته باشه این شرکت و صحبت بنده دیگه صدق نکنه.