پاسخ : ماژول نویس بانک ملت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
سلام
دنبال یکس میگردم برام یه ماژول بانک ملت بنویسه برای یه اسکریپتی هرکی که هست لطفا پی ام بده منتظرم...
YahooID: mohsenlangarneshin
برای چه اسکریپتی؟
مال فروش کارت شارژ همون اسکریپت رایگانی که به درگاه زرین پال و پارسیان و سامان وصله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
مال فروش کارت شارژ همون اسکریپت رایگانی که به درگاه زرین پال و پارسیان و سامان وصله
داخل خود نرم افزار هست که فقط با یک کلیک فعال می کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
سلام
دنبال یکس میگردم برام یه ماژول بانک ملت بنویسه برای یه اسکریپتی هرکی که هست لطفا پی ام بده منتظرم...
YahooID: mohsenlangarneshin
سلام
در یاهومسنجر میتونید با من تماس بگیرید : persiavps
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taft
داخل خود نرم افزار هست که فقط با یک کلیک فعال می کنی
بله حق با دوستمون هست ، بانک ملت داخلش هست.
اگر تغییراتی مدنظر هست مطرح کنید.
سلام
دوستان من اسکریت virtual freer رو میگم فقط پارسیان سامان و زرین پال رو داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
سلام
دوستان من اسکریت virtual freer رو میگم فقط پارسیان سامان و زرین پال رو داره
رفیق نرم افزار رو نصب کردی؟ داخل نرم افزار رو نگاه کردی؟
ورژن جدیدش داخلش ملت و زرین رو داره و فقط با یک کلیک فعال میشه و باید اطلاعات رو داخلش قرار بدی
موفق باشی
قربونت برم داداش ورژن جدیدش رو ار کجا دانلود کنم آدرس سایتش رو گم کردم اگه میشه سایتش رو بهم بگو ممنونت میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
بله حق با دوستمون هست ، بانک ملت داخلش هست.
اگر تغییراتی مدنظر هست مطرح کنید.
ظاهرا ماژول ملت مشکل داره. طبق استاندارد های بانک باید از 3 تابع استفاده کند که فقط یک تابع استفاده شده . و اطلاعات شماره پیگیری که در بازگشت از دروازه بانک برای سایت ارسال می شود نمایش دهد که ... درست گفتم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
قربونت برم داداش ورژن جدیدش رو ار کجا دانلود کنم آدرس سایتش رو گم کردم اگه میشه سایتش رو بهم بگو ممنونت میشم
http://freer.ir/virtual/download.php?action=get
الان مشکا اینجاست که یکی از دوستان میگه ماژول ملت ای اسکریپت مشکل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
ظاهرا ماژول ملت مشکل داره. طبق استاندارد های بانک باید از 3 تابع استفاده کند که فقط یک تابع استفاده شده . و اطلاعات شماره پیگیری که در بازگشت از دروازه بانک برای سایت ارسال می شود نمایش دهد که ... درست گفتم؟
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
بله در ماژول ملت اون تمامی موارد رعایت شده ، البته ماژول بانک ملت اون رایگان نیست متاسفانه.