مشکل در قسمت Package رسیلر؟؟؟؟
سلام
دوستان من یه رسیلر دارم که بعد از انتقال به یه سرور دیگه توی قسمت Add Package که Package ها رو add می کنم add میشه ولی توی قسمت Create a New Account که میخوام او Package رو که ساختم اتنخاب کنم چیزی نیست و اون چیزایی هم که بصورت پیشفرض هست همه به رنگ قرمز هستن و نمیشه انتخابشون کرد.
مشکل از کجاست ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید.
پاسخ : مشکل در قسمت Package رسیلر؟؟؟؟
یعنی کسی نیست بدونه چطوری این مشکل رو حل کنم کارم لنگه و نمی تونم یوزر جدید بسازم
دوست عزیز هر وقت قرمز هست شما انتخابش کن هاست کریت میشه گیر نمیده اگر قرمز باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afranethost
دوست عزیز هر وقت قرمز هست شما انتخابش کن هاست کریت میشه گیر نمیده اگر قرمز باشه
دوست عزیز کریت میشه اما پکیج هایی که add کردم رو نشون نمیده که انتخاب کنم و من میخوام پکیج رو خودم بسازم نه از اون چیزایی که از پیش تعرف شده استفاده کنم.
و توی قسمت Upgrade/Downgrade an Account هم همه پکیج ها قرمز هستن و نمیتونم تغییر بدم
به مدير سرور بگيد دسترسي ها رو درست كنه براتون. ظاهرا دسترسي هاي لازم رو نداده.
شايدم اورسل نيست ريسلرتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad
به مدير سرور بگيد دسترسي ها رو درست كنه براتون. ظاهرا دسترسي هاي لازم رو نداده.
شايدم اورسل نيست ريسلرتون.
با مدیر سرور هم تماس گرفتم ایشون میگن هیچ محدودیتی در ریسلر من قرار ندادن و دلیلش رو نمی دونن اگه شما علت رو می دونید بگید تا بهشون بگم.
البته الان که چک کردم اون پکیج هایی که add کردم میان ولی بازم رنگشون قرمز هست و توی قسمت Upgrade/Downgrade an Account نمی تونم تغییر بدم. (پکیج ها )
زير اونجايي كه ميخواهيد اكانت بسازيد يه سري گراف كشيده يا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
زير اونجايي كه ميخواهيد اكانت بسازيد يه سري گراف كشيده يا نه؟
اره هست اینم عکسش
http://up.iranblog.com/2/1254144587.jpg
خوب دیگه اگر یه پکیج میشه ادد کنی ادد کن بعد از صفحه لیست اکانت ها اونجا که مقدارش رو زده به صورت دستی مقدار رو به مگابایت اضافه کن حتما میشه
يه پكيج با پهناي باند محدود (مثلا 1گيگ) و فضاي 1مگ بسازيد ببينيد سبز ميشه يا نه؟
سلام
دوست عزیز احتمالا نه فضا و نه پهنای باند اورسل نداره.شاید پهنای باند زیاد باشه ولی پکیج ها رو طبق پهنای باندی که سرور داره میشه ایجاد کرد یعنی ایجاد میشن ولی موقع کریت کردن اکانت به رنگ قرمز در میان.شما اگر یک پکیج با پهنای باند مشخص ایجاد کنید حتما کریت میشه البته اگر فضا اضافه داشته باشید.
اگر هم مدیر سرور گفته اورسل داره دیگه نمیخواد موقع کریت کردن اکانت پکیج رو انتخاب کنید همونجا مقدار فضا و پهنای باند و چیزهای اضافی رو درج کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad
يه پكيج با پهناي باند محدود (مثلا 1گيگ) و فضاي 1مگ بسازيد ببينيد سبز ميشه يا نه؟
ساختم ولی بازم سبز نشد و قرمزه.
چيزي كه پيغام داده ميگه حق استفاده از پكيجهاي نامحدود رو نداريد.
با اين حال با مسئول سرور صحبت كنيد يه نگاهي به دسترسي هايي كه داده بندازه... شايد اورسل داده اما اجازه نداده كه پكيج نامحدود استفاده كنيد.