پاسخ : آموزش گرفتن درگاه ملت
زنگ بزنید شرکت به پرداخت ملت:
02127312049
آقای نوری
بگین درگاه میخواین راهنماییتون میکنه.
مرحله کامل اینکه اول به سایت به پرداخت میری فرم پر میکنی (این مرحله واجب نیست اگر فرمها رو داشته باشی)
بعد خانم بنی جمالی برات یک امیل میفرسته فرمهاش پر میکنی امضا میکنی و براشون میفرستی
دو روز بعد زنگ بزن اطلاعات اکانتت رو بگیر
طبق قانونش بعد آزمایشات یک قرارداد برات میفرستند که امضا کنی من الان دو ماه دارم کار میکنم خبری از قرارداد نیست البته درگاه در حال کار می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
مرحله کامل اینکه اول به سایت به پرداخت میری فرم پر میکنی (این مرحله واجب نیست اگر فرمها رو داشته باشی)
بعد خانم بنی جمالی برات یک امیل میفرسته فرمهاش پر میکنی امضا میکنی و براشون میفرستی
دو روز بعد زنگ بزن اطلاعات اکانتت رو بگیر
طبق قانونش بعد آزمایشات یک قرارداد برات میفرستند که امضا کنی من الان دو ماه دارم کار میکنم خبری از قرارداد نیست البته درگاه در حال کار می باشد.
با سلام
دوست عزیز
پس قضیه این اجاره نامه و کپی سند و ... چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foad_75
با سلام
دوست عزیز
پس قضیه این اجاره نامه و کپی سند و ... چیه ؟
این پاسخ از طرف یکی از پرسنل شرکت به پرداخت هست که به صورت نقل قول براتون می نویسم :
خوب در جواب همه دوستان باید بدونید که بانک ملت اولین بانکی هستش که به هر کسی که درگاه بخواد و فروش محصولاتش طبق شئونات باشه، درگاه رو میده.یعنی احتیاجی به جواز کسب و محل مغازه یا دفتر نیست.
اون دسته از دوستان با این سوال متوجه میشند که چرا توی سایتتون نوشتید کپی سند اجاره محل یا ....؟!!
باید بگم که بانک یا شرکت به پرداخت باید از محل فعالیت شما( حالا چه خونه؛ چه مغازه، چه دفتر کار و یا ....) آدرس دقیق و مکتوبی داشته باشه که با کپی سند یا جواز برای بانک ثابت میشه که آدرسی که میدید غیر واقعی نیست.همین.پس این کپی واسه این هستش که ما یه آدرس مکتوب از شما داشته باشیم.
پس الان با کپی سند خونه یا مغازه میشه درگاه گرفت؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
پس الان با کپی سند خونه یا مغازه میشه درگاه گرفت؟؟
بلی (فقط اگر سند یا اجاره نامه به نام خودتونه که هیچ ولی اگر به نام کس دیگست کپی شناسنامه و کارت ملی اون رو هم باید ارسال کنید)
تو سایت به پرداخت زده کپی جواز کسب یا فعالیت این چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
تو سایت به پرداخت زده کپی جواز کسب یا فعالیت این چیه؟
نوشتم دیگه :
خوب در جواب همه دوستان باید بدونید که بانک ملت اولین بانکی هستش که به هر کسی که درگاه بخواد و فروش محصولاتش طبق شئونات باشه، درگاه رو میده.یعنی احتیاجی به جواز کسب و محل مغازه یا دفتر نیست.
شما اگر درگاه می خواهید اقدام کنید ، فعلا ازتون جواز کسب نمی خواهند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
لینک فرم و... کجاست ؟
http://www.behpardakht.com/Acceptor_...ernetbank.aspx
لینک درخواست خدمت شما.
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
بعد از تکمیل فرم و ارسال اطلاعات با شرکت تماس بگیرید (خانم بنی جمالی)
اطلاعات شما باموفقيت ارسال و ثبت شد.
کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت
با تشکر
حتما باید تماس گرفت یا خودشون پیگیر میشن ؟
خودشون باهاتون تماس میگیرن یا فرم هارو براتون ایمیل می کنند.
ببخشید این هم من اینجا بپرسم مدیریت من جوملا هست و ماژول ملت رو هم از جومینا گرفتم میخواستم بپرسم این ماژول رو تائید میکنند ؟چجوری باید ازشون سوال کرد و تائید ماژول رو گرفت ؟
:54:
بعد از اینکه پایانه شما وصل شد خود آقای نوری چندین بار پرداخت انجام میده و اگه ماژولتون مشکل نداشته باشه که هیچ وگرنه باید مشکل رو رفع کنید.
ممنون از شما من یه جا پیدا کردم دیگه سوالامو بپرسم :دی
برای چند سایت هم میشه از یه درگاه استفاده کرد یا برای هر سایت باید درگاه جدا گرفت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
برای چند سایت هم میشه از یه درگاه استفاده کرد یا برای هر سایت باید درگاه جدا گرفت ؟
بله ميشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
بله میشه استفاده کرد.
به شرط اینکه تمام اون سایتها بر روی همون ip باشه که شما به به پرداخت معرفی می کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avalinhost
بله میشه استفاده کرد.
به شرط اینکه تمام اون سایتها بر روی همون ip باشه که شما به به پرداخت معرفی می کنید.
اگر هم روی یک سرور نبود و ip ها متفاوت بود باید همه آی پی ها رو به به پرداخت معرفی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
اگر هم روی یک سرور نبود و ip ها متفاوت بود باید همه آی پی ها رو به به پرداخت معرفی کنید.
بله درسته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
اطلاعات شما باموفقيت ارسال و ثبت شد.
کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت
با تشکر
حتما باید تماس گرفت یا خودشون پیگیر میشن ؟
اگر تا یکی دو روز ایمیل نزدند یا تماس نگرفتن ، خودتون تماس بگیرید. چون بعضی مواقع از دستشون در میره(یکبار برای ما پیش اومد که بعد از مدتی که خبری نشد و تماس گرفتم ، متوجه شدم که مدارک رو ندیدن و دوباره ارسال کردم و هماهنگ شدم باهاشون)