http://www.webhostingtalk.ir/attachm...د-dollar-jpg
نرخ دلار به سرعت در حال افزایشه . الان هم رکورد زد و به 1780 تومان رسید /
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...د-dollar-jpg
نرخ دلار به سرعت در حال افزایشه . الان هم رکورد زد و به 1780 تومان رسید /
بهتر از این امکان نداره !!!!!!!!!!!
بیشتر هم میشه
به امید هر دلاری 2500 تومان :69:
اگه همین طوری بره بالاتر اونایی که کم فروشی می کنن از رده به صورت اتوماتیک خارج میشن
خدا لعنتشون کنه...=;
مبارکه به سلامتی !
بابا اینطوری که نمیشه . . . سرور 150$ رو باید 270 هزارتومن بخریم:-s:-s:-s
:78: میگم به جا سرور دلار بخریم بفروشیم بهتر نیست؟ :49:
نه ببینید یکی از دوستان که من اون موقع تازه شروع کرده بودم . گفت نمی تونی کار کنی دلار گرون بشه کم میاری
خدا رو شکر اتفاقا من مشتریامو تماما بهشون قیمت دلار میدم همین الان من 2 تا پرداخت 22 دلار واسه رم 512 داشتم که 40000 تومان ازشون گرفتم
میگن . جنس خوب فروش بهتر
شما هم قیمت ها تون رو به دلار بزنید ببینم کی میگه چرا به دلار قیمت زدید
همین الان شاید باورتون نشه تمام فروشنده هایی که تو کار کلی فروشی هستن
چون جنس هاشون رو از اون ور میارن
قیمت هاشون رو به دلار زدن و حساب می کنن به پول ایران ، پول میگیرن
حتی بعضی ها هم به دلار زدن و فاکتور رو برای مشتری به دلار میده و پول دلار هم میگیره
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
من به فکر خودم نیستم بعضی ها میان کم فروشی می کنن . اگه وضع این طوری باشه نمی تونن دوام بیارن میرن کنار
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
دقیقا با نظرتون موافق هستم . من اون موقع که دلار 1360 بود سرور گرفتم
اگه 20 میلیون دلار میخریدم . الان پولم در عرض چند ماه میشد 28 میلیون
البته این مثلا بود که 20 میلیون رو زدم
تاپیک قبلی چرا بسته شد؟
حتما قوانین رو رعایت نکردن که بسته شده
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 18:24 دوشنبه 12/10/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1670 1740
این که چیزی نیست 20 تومن میاد پایین
200 تومن میره بالا
بله
منم نگفتم چیزی هست یا نه :دی
هدف اطلاع رسانی بود .
دلار ول کنید من تو فکر اینم یه تبلیغ بزرام توی سایت مثقال قبول میکنه ؟ =))
با این وضعیت بریم تو خط دلار
حالا چرا اینقدر شلوغش میکنی که گرون شده؟؟؟؟ بهتر گرون بشه..اون موقع سرویس دهنده های اصلی میمونن....اینقدر شلوغش نکنید...
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 18:24 دوشنبه 12/10/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1670 1740
دوتا سرور مثل هم داشتین با یک قیمت
یکیشو دیشب تمدید کریدم 264،000 t
امشب یکی دیگه رو 296،000 t
بابا شما چرا هالیتون نیست؟
فقط مگه مملکته ما هاستینگ کار داره؟
هیچ میدونید قیمت لوازم خانگی چقدر رفته بالا؟
یخچالی که تا هفته پیش بود 1100000 الان شد 1500000 تومن همون مارک!
Lg هر 6 ماه 5 درصد میکشید رو قیمتش الان توی 1 ماه 20% کشیده رو قیمت!
این یعنی فاجعه. یعنی مرگ زودرس یعنی چغندر باید بخوریم یعنی ......
عزیز ملت بیچاره میشن . هر چی میخوای بگیری گرون میشه . امروز رفتم هارد 500 پرسیدم یک ماه پیش 58 تومان الان 135 هزار تومان .
حالا باز هم می گید گرون بشه ؟
اینطوری قدرت خرید مردم کم میشه . توی همه ضمینه . چون الان اکثرا اجناس وارداتی هستن
ادم قیمت های ارز در بانک رو نگاه می کنه فکر می کنه داره کابوس میبینه در مورد نرخ ها ازاد
ممنون از ايده خوبتون:d
http://www.webhostingtalk.ir/f172/36457/
فعلا مثل اینکه اقتصاددانها و اساتید دانشگاهها رو دعوت کردن فردا برن دور هم بشینن راه حل پیدا کنند
کاری که ماهها پیش باید میکردند
به كجا چنين شتابان.. ريال از دلار پرسيد..!
با این اوضاع قیمت ها را باید بر اساس دلار تنظیم کرد تا ورشکست نشیم
دوستان دلار شد 2200 تومن؟
خبر غیر موثق هست.
درسته؟
مطمئنا با قیمت های نجومی کاربر کم خواهد شد :d
برای مثال قبلا یک وی پی اس 128 مگ رم قیمتی حدود 10 هزار اگر داشت و اگر دلاری 1200 تومان بود قیمت این وی پی اس به دلار میشد 8.5 دلار
اگر یکی دو روز دیگه دلار بشه 2000 تومان قیمت همین وی پی اس میشه 17 هزار تومان یعنی تقریبا دو برابر
و...
توی ایران همه چیز شدنی هست.
ولی اون خبر صحت نداره فعلا
فردا باید دید که اوضاع چی میشه.
دوست عزیز درسته دلار تاثیر تو نرخا داره اما یه بچه 8 ساله هم دیگه میدونه قیمت هاردها برای چی بالارفته.بالارفتن قیمت هاردها ربطی به نرخ دلار نداره دوست عزیز.یه سرچی بزنید درمورد افزایش قیمت هارد همه چیز دستتون میاد
منکر تاثیر نرخا نیستم اما روی هارد نه.بیشترین تاثریش رو قطعاتی همچون پردازنده ها و لپ تاپ بوده
سایت های خارجی 512 رو به 3$ هم میدن!!!! ..بعدشم اینکه شما میگی گرون..مشتری تا یک حدی گرونی رو قبول میکنه بیشتر از اون میگه نمیخوام ...میره از یکی دیگه میگیره..