-
نظر سنجی بهترین انتی ویروس
با سلام
لطفا تمام دوستان در نظر سنجی شرکت کنن و نظرات خودشونو در مورد آنتی ویروسهایی که تا حالا استفاده کردن بگن از نظر سرعت ، هوش مصنوعی و ضریب خطا در شناسایی ویروس و .....
با تشکر از همه دوستان :53:
-
پاسخ : نظر سنجی بهترین انتی ویروس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
با سلام
لطفا تمام دوستان در نظر سنجی شرکت کنن و نظرات خودشونو در مورد آنتی ویروسهایی که تا حالا استفاده کردن بگن از نظر سرعت ، هوش مصنوعی و ضریب خطا در شناسایی ویروس و .....
با تشکر از همه دوستان :53:
بهتر بود یک نظر سنجی ایجاد می کردید
-
فقط و فقط کسپراکسی
من 3 ساله دارم یک بارم نه ویندوز عوض کردم نه ویروسی بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
بهتر بود یک نظر سنجی ایجاد می کردید
ایجاد شد دوست عزیز
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
Bit Defender نیست؟
بیشتر از 10 تا نمیشه :105:
-
من همیشه با این معضل انتخاب آنتی ویروس درگیر هستم .
سایت Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه چندتا رو بررسی کرده . ولی نیازهای من توی 7-8 تاشون پخش شده :|
-
سلام
واقعا خسته نباشید
بیت دفندر اولین انتی ویروس جهان رو قرار نداید اونوقت جی دیتا رو قرار میدید؟؟؟!!!
بهترین و موثرترین اینتی ویریوس جهان از نظر امنیتی و کارشناسان امنیتی بیت دفندر است فقط تنها مشکلش گرفتن فضای زیادی از رم هستش همین..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
سلام
واقعا خسته نباشید
بیت دفندر اولین انتی ویروس جهان رو قرار نداید اونوقت جی دیتا رو قرار میدید؟؟؟!!!
بهترین و موثرترین اینتی ویریوس جهان از نظر امنیتی و کارشناسان امنیتی بیت دفندر است فقط تنها مشکلش گرفتن فضای زیادی از رم هستش همین..
نتایج تست هوش مصنوعی موسسه Av-compertives در ماه May سال 2011 : جی دیتا ونود32 در تست هوش مصنوعی رتبه خوبی داشتند بدلیل ضریب خطای بالا نتوانستند نشان A+ بگیرند رد شدند در پایان اویرا وکسپراسکی بهترین هوش مصنوعی را با کسب A+ از ان خود کردند
1-GDATA 61%
2-ESET , AVIRA 59%
3-Kaspersky 55%
4-Panda 52%
5-Trutport 38%
6-Microsoft 36%
7-F-secure –Bitdefender 35%
8-Qihoo and Escan 34%
9-Sophos 23%
-
Avira
هم سرعت اسکن، هم دقت، هم سرعت و حجم آپدیت، هم تنظیمات و هم میزان استفاده از رم و هم گارد اینترنتی و هم فایروال و...
همش رو با کیفیت مطلوب در اختیار کاربر قرار میده.
و اگر میزان دقت رو با کسپر هم یکی بگیریم ، سرعت پردازش اویرا با کسپر قابل مقایسه نیست و اویرا سبکتر هست.
(البته رو سیستمم نصب نیست :d)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
Avira
هم سرعت اسکن، هم دقت، هم سرعت و حجم آپدیت، هم تنظیمات و هم میزان استفاده از رم و هم گارد اینترنتی و هم فایروال و...
همش رو با کیفیت مطلوب در اختیار کاربر قرار میده.
و اگر میزان دقت رو با کسپر هم یکی بگیریم ، سرعت پردازش اویرا با کسپر قابل مقایسه نیست و اویرا سبکتر هست.
(البته رو سیستمم نصب نیست :d)
کاملا تایید
توی این چند ماه 5-6 تا انتی ویروس عوض کردم اکثریت فشار زیادی به رم میارن و سرعت سیستم میگرن و مدام هنگ میکنه سیستم
امروز Avira رو نصب کردم سیستمم یه نفس راحت کشید حتی در حال اسکن راحت میشه با سیستم کار کرد
توی نسخه جدید 2012 واقعا یه طراحی زیبا انجام دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
کاملا تایید
توی این چند ماه 5-6 تا انتی ویروس عوض کردم اکثریت فشار زیادی به رم میارن و سرعت سیستم میگرن و مدام هنگ میکنه سیستم
امروز Avira رو نصب کردم سیستمم یه نفس راحت کشید حتی در حال اسکن راحت میشه با سیستم کار کرد
توی نسخه جدید 2012 واقعا یه طراحی زیبا انجام دادن
یکم صبر کن به همه فایلهای کرک و پیچ گیر داد معنای اسودگی رو بیشتر احساس می کنی :d فقط جان من بیا عتراف کن هااااااااااااا:105:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
به نظر بنده برای انتخاب یک آنتی ویروس یا اینترنت سکورتی خوب مناسب با سیستم خودتون فقط باید به لینک زیر مراجعه کنید چون تمام خصوصیات آنتی ویروس هارو توش نوشته حتی راهنمای نصب و فعالسازی و حتی عتماد سازی یک فایل :53:
Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه
-
سلام ؛ من روي كام نود دارم و روي لپ تاپ اواست..
از آواست راضي هستم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
یکم صبر کن به همه فایلهای کرک و پیچ گیر داد معنای اسودگی رو بیشتر احساس می کنی :d فقط جان من بیا عتراف کن هااااااااااااا:105:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
به نظر بنده برای انتخاب یک آنتی ویروس یا اینترنت سکورتی خوب مناسب با سیستم خودتون فقط باید به لینک زیر مراجعه کنید چون تمام خصوصیات آنتی ویروس هارو توش نوشته حتی راهنمای نصب و فعالسازی و حتی عتماد سازی یک فایل :53:
Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه
از تریال ریست استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد قبلا یک سالی روی سیستم بود مشکلی نداشتم از این بابت
-
ما که از nod32 استفاده میکنیم خیلی هم راضیم
نمیپوسه خط و خش برنمیداره با nod32 بیش از 200 عضله ی شما به کار میفته :">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
یکم صبر کن به همه فایلهای کرک و پیچ گیر داد معنای اسودگی رو بیشتر احساس می کنی :d فقط جان من بیا عتراف کن هااااااااااااا[/url]
میشه exception تعریف کرد تا با فایل هایی که میدونیم ویروس نیستن کاری نداشته باشه و چشم پوشی کنه.
(میشه اسکن اتوماتیک رو هم غیر فعال کرد و تنها فایل هایی رو که نمیشناسیم دستی اسکن کنیم)
...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
از تریال ریست استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد قبلا یک سالی روی سیستم بود مشکلی نداشتم از این بابت
قبلا کار می کرد . مدتی هست تریال ریست هایی که استفاده میشد از کار افتادن
شخصا از کسپر اسکای 2012 (لایسنس) استفاده می کنم و بسیار راضی ام
-
بهترین ویروس کشی که من تو عمرم دیده بودم کسپراسکای بود که بعد از اینکه ورژن پولیش اومد دیگه به درد نخورد
ولی الان بهترین ویروس کشی که حرفی واسه گفتن نزاشته اویرا هستش 2 ساله دارم باهاش کار می کنم هر 3 یا 4 روز یک بار آپدیت می کنم و بیشتر از 2 دقیقه طول نمیکشه
تا الان سیستمم هیچ مشکلی پبدا نکرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
قبلا کار می کرد . مدتی هست تریال ریست هایی که استفاده میشد از کار افتادن
شخصا از کسپر اسکای 2012 (لایسنس) استفاده می کنم و بسیار راضی ام
تریال ریست کار نکنه با یک الی دو ساعت وقت گذاشتن key رو از سایتهای خارجی میشه پیدا کرد همین الان که نصب کردم key تا 2012/2/5 پیدا کردم برای همه انتی ویروسها با جستجو توی سایتهای خارحی زودتر میشه به نتیجه رسید
-
فقط کاسپراسکای 2012 اینترنت سکیوریتی
البته من دارم ارجینال رو استفاده میکنم نه نسخه کرک شده
-
برای eset smart security نیاز به گشتن نیست
www.parandco.com
-
درود
بهترین آنتی ویروس فعلی، Emsisoft هست که در تست ها اول میشه.
ویژگی های امسی سافت:
-زبان فارسی
- دو موتور اسکن
- سه لایه محافظتی
- اختراع تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2007
- داشتن Hijack اختصاصی برای کاربر های حرفه ای
- قوی ترین فایروال جهان با نام Online Armor
اطلاعات بیشتر
آنتی ویروس، قویترین ویروس کش، بهترین ضد ویروس AntiVirus
-
فك كنم بالاي 40 درصد تو ايران در نود استفاده كنن..
-
مشکل ما ایرانی ها همینه به محصولات خودمون اعتماد نداریم اگر شید هم میزاشتید خوب بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
مشکل ما ایرانی ها همینه به محصولات خودمون اعتماد نداریم اگر شید هم میزاشتید خوب بود
عزیز جان شید خودش د زدیه
شما به محصول د زدی یا بدتر از اون به تهیه کننده د زدش میتونی اعتماد کنی؟
-
نود 32 اصلا به سیستم صدمه نمیزنه ! از نظر من از همه بهتره
-
فقط کاسپر اسکی بهترینه . 4 سال استفاده میکنم
-
فکر میکنم avira نسبت به بقیه بهتر باشه. هر چند خودم از نود استفاده می کنم.
-
2 ساله رو سیستمم دارم
نیاز به کد نداره عین نود که دنبال کد باشی
ویندوز 7 دارم
و 2 ساله هم بدون مشکل داره کار می کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Reza
عزیز جان شید خودش د زدیه
شما به محصول د زدی یا بدتر از اون به تهیه کننده د زدش میتونی اعتماد کنی؟
اینجا بحث ***ی نیست بحث کیفیته فقط هم تو ایران این کار انجام نشده چند تا شرکت دیگه هم این کارو کردن اگر قرار باشه یک کپی برداری ***ی بشه که الان قالب 90% اعضا همین انجمن کپی هست
-
Kaspersky خوبه ولی به نظر من از نود یک مقدار سنگینتره و باید سیستم کمی قوی تر باشه
-
avira عالیه کار کردن باش راحته تازه راحتم میتونی disable کنی ولی mcafee و symantec خیلی اذیت میکنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
victor7732
Kaspersky خوبه ولی به نظر من از نود یک مقدار سنگینتره و باید سیستم کمی قوی تر باشه
از یه مقدار بیشتره ;)
کسپرسکی realtime analyze که داره سیستم رو میبره درو دیوار کامل اما هم آنتی ویروس و هم فایروال قوی داره !
-
اویرا . ولی مثل اینکه کی هاش از کار افتاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
اویرا . ولی مثل اینکه کی هاش از کار افتاده
اویرا کی نداره عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
اویرا کی نداره عزیز
پس چی داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
پس چی داره ؟
شما نسخه فری رو دانلود کنید
بدون اینکه کی بزنید خودش آپدیت می کنه
آپدیت بار اول طول می کشه
ولی آپدیت های بعدی سریع انجام میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
شما نسخه فری رو دانلود کنید
بدون اینکه کی بزنید خودش آپدیت می کنه
آپدیت بار اول طول می کشه
ولی آپدیت های بعدی سریع انجام میشه
اگر لینک دارید بزارید تا دانلود کنیم . من هر نسخه ای که دانلود کردم لایسنس میخواست . الانم چند روزه همه ی لایسنس هاش از کار افتاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
اگر لینک دارید بزارید تا دانلود کنیم . من هر نسخه ای که دانلود کردم لایسنس میخواست . الانم چند روزه همه ی لایسنس هاش از کار افتاده
کد HTML:
http://www.avira.com/en/download-start/product/avira-free-antivirus
-
آوبرا خیلی قوی هستش ولی سرعت اینترنتون فایروالش شدید میگیره مثلا من - وقتی یه فایل رو دانلود میکردم وقتی فایروال روشن بود با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکرد (البته با نوسان کم) ولی وقتی فایر والشو غیر فعال میکردم سرعت میرسید به 170 کیلوبایت و بیشتر دوستامم همین مشکلو داشتند حذفش کردم نودو نصب کردم