با سلام
آیا میشه از میهن نیک پلن نمایندگی دامین گرفت و دامنه ها رو به صورت اتوماتیک در whmcs نصب کرد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
آیا میشه از میهن نیک پلن نمایندگی دامین گرفت و دامنه ها رو به صورت اتوماتیک در whmcs نصب کرد؟
ممنون
بله، میشه
فقط یه اشکال کوچیک داره که باعث شد من ازشون سرویس نگیرم.
بله این امکان برای شما وجود دارد ولی تا اونجایی که ما اطلاع داریم این شرکت ظاهرا فروخته شده است
خیر میهن نیک تنها سرویس های هاستینگ خود را فروخت و تنها خدمات دامنه ارائه میدهد
شما می توانید نمایندگی دامنه بگیرید ولی ثبت در whmcs را فکر نکنم ، بهتره که از خودشون بپرسید
البته نمایندگی دامنه دارای هزینه شارژ بالایی است که بهتره در سایتشون مشاهده کنید
میشه بگین مشکلش چی بود ؟ اگر اینجا نمی تونید بگین در پ.خنقل قول:
بله، میشه
فقط یه اشکال کوچیک داره که باعث شد من ازشون سرویس نگیرم.
ممنون
بله هاستینگشون به ایران سرور فروخته شده و در حال حاظر فقط دامنه ثبت می کنند.نقل قول:
بله این امکان برای شما وجود دارد ولی تا اونجایی که ما اطلاع داریم این شرکت ظاهرا فروخته شده است
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
کسی نمایندگی دامنه بدون شارژ اولیه پنل داره؟
هزینه دامین به خودشون میرسه و فقط با افزایش قیمت دامنه به ما سود می رسد.
بسیار عالیه ممنون از اطلاعاتون دوست من
دوست عزیز شما بدون شارژ که نماینده نیستید ، تنها یک خریدار هستیذ ، پس تخفیف به شما تعلق نمی گیره.نقل قول:
کسی نمایندگی دامنه بدون شارژ اولیه پنل داره؟
می تونیم به شما نمایندگی بدیم البته یا با شارژ اولیه یا پس از خرید تعداد دامنه بالا
میزان شارژ و شرایط برای شما پ خ شد
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما بدون شارژ که نماینده نیستید ، تنها یک خریدار هستیذ ، پس تخفیف به شما تعلق نمی گیره.
می تونیم به شما نمایندگی بدیم البته یا با شارژ اولیه یا پس از خرید تعداد دامنه بالا
میزان شارژ و شرایط برای شما پ خ شد
ما نمایندگی می خوایم ولی سودش رو نمی خوایم
به نوعی میشیم ثبت کننده ی دامین برای شما. فقط در سایت ما ثبت میشه.
...
شرایط هم به دستم نرسیده .
...
ممنون
مشکلی نیست ، به صورت آنلاین در همان لحظه به ثبت خواهد رسید
در خدمت شما هستیم
لطفا مجددا بررسی فرمایید
می هن نیک میزان شارژ اولیه بالائی داره و در ضمن فکر نمی کنم با whmcs سازگار باشه. ....
تایید میشه
دوستان میهن نیک تا اونجایی که من اطلاع دارم با whmcs سازگار نیست !
موفق باشید
میتونید از YourName.ir - Iran Domain Registration Center پنل نمایندگی بگیرید و مستقیم دامین ثبت کنید در whmcs
رد ریسلر نیاز به شارژ اولیه هم نداره .
www.resreseller.com