-
خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
عرض سلام و خستنه باشيد خدمت دوستان
سلام دوستان من ميخوام ريسلر دومين از ريسسلر كلاپ بخرم دوستان به نظرتون چطوره چطوري ازش بخرم ايا ميشه باهاش ريلسر دومين داد ؟ يا بايد از نيم ثبت نام كرد براي نمايندگي دادن اينا ؟ ممنون با تشكر
-
پاسخ : خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
عرض سلام و خستنه باشيد خدمت دوستان
سلام دوستان من ميخوام ريسلر دومين از ريسسلر كلاپ بخرم دوستان به نظرتون چطوره چطوري ازش بخرم ايا ميشه باهاش ريلسر دومين داد ؟ يا بايد از نيم ثبت نام كرد براي نمايندگي دادن اينا ؟ ممنون با تشكر
ريسلر كلاب از اسمش معلومه كه نمايندگي به كاربرا ارائه ميده . ميتونيد تقاضاي دريافت نمايندگي بديد و با شارژ حداقل $99 پنلتون فعال ميشه .
-
عزیز شما بهتر نیستش از یه سایت ایرانی بخری نماینمدگی دامنه رو کسی که با شرایط و قیمت عالی بده من هم در خدمتم در این مورد
-
دوست عزيز نيم دات كام منوظرم بود name.com دوست عزيز من ميخوام نمايندگيم بدم از سايتهاي ايراني من سايتو نميشناسم بعدشم سايتهاي ايراني قبل از خريد با زبان خوب با ادم برخورد ميكنن اما بعد از خريد ديگه تموم شد ضمنا فكر نكنم از سايتهاي ايراني قيمت خوب باشه
-
name.com با ايرانيا مشكل داره به خاطر تحريم . بهترين گزينه براي نمايندگي مستقيم ريسلر كلاب هستش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزيز نيم دات كام منوظرم بود name.com دوست عزيز من ميخوام نمايندگيم بدم از سايتهاي ايراني من سايتو نميشناسم بعدشم سايتهاي ايراني قبل از خريد با زبان خوب با ادم برخورد ميكنن اما بعد از خريد ديگه تموم شد ضمنا فكر نكنم از سايتهاي ايراني قيمت خوب باشه
رجیسترار دایرکت آی با name.com جدا هستند.
شما برای گرفتن نمایندگی و همچنین دادن ریسلر دامین به دیگران باید از طریق سایت ریسلر کلاب اقدام کنید
-
عزیز النا تو هیمن سایت که گفتی خب .کام رو چند میدن ؟؟؟؟؟؟؟و راستی با این که شما هم میتونین نمایندگی بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habashi
عزیز النا تو هیمن سایت که گفتی خب .کام رو چند میدن ؟؟؟؟؟؟؟و راستی با این که شما هم میتونین نمایندگی بدین
شما توي ريسلر كلاب مي تونيد نمايندگي بگيريد ، و به كاربرانتون هم نمايندگي بديد و كاربرانتون هم مي تونند به همين ترتيب نمايندگي ايجاد كنند.
قيمت ثبت دومين در اسلب بندي هاي متفاوت با توجه به ميزان تراكنشي كه داشتيد متفاوت هست كه در سايت اصلي درج شده.
-
فقط برای بار اول که از DirectI سرویس میگیرید باید دقت کنید که ازتون درخواست مدارک تأیید پرداخت برای PayPal میخوان. پس سعی کنید در صورتی که شخصی براتون پرداخت رو انجام بده، بتونه مدارک هم ارسال کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
فقط برای بار اول که از DirectI سرویس میگیرید باید دقت کنید که ازتون درخواست مدارک تأیید پرداخت برای PayPal میخوان. پس سعی کنید در صورتی که شخصی براتون پرداخت رو انجام بده، بتونه مدارک هم ارسال کنه.
منظورتونو نگرفتم نميشه از طريق بانك ملت شارژ كرد اينجا كه ريال هم زده ميدونم منظورتون براي شارژ كردن بود اما ميشه يه خورده توضيح بدين هم گفته خودتونو و هم اينكه چطوري باي شارژ كنم ايا از طريق بان ريال ميشه يا بايد دلار اينا باشه با تشكر ممنون منتظرتون هستم
-
شما از كجا براي دريافت ريسلر تو ريسلر كلاب اقدام كردين ؟ ريسلركلاب پرداخت ريالي رو قبول نميكنه و براي شارژ اوليه ازتون مدارك ميخواد .
اينم لين ثبت نامش .
Sign Up for Your Reseller Account at ResellerClub | ResellerClub
-
اگر دوست دارید مستفیم بگیرید مراحل زیر را طی کنید :
1. به سایت Resellerclub.com رفته و با زبان English به صورت دقیق و کامل فرم ثبت نام را پر کنید.
2. به سایت Payment24.ir رفته و پس از هماهنگی لازم بدهید 99$ اولیه را برای شما توسط پی پال شارژ کنند.
3. پس از دریافت ایمیل حاوی ارسال مشخصات واریز کنند یا صحاحب حساب جهت تایید، مجدد با Payment24.ir تماس میگیرد ایشون مدارکشو ارائه می دهد و شما تایید میشوید!
4. برای هر بار شارژ هم به همان سایت بروید و هماهنگ کنید تا برایتان شارژ کند.
نکته اول : سایت Payment24.ir من خودم ارش دلار می خرم و تا کنون مشکلی هم نداشته است اما من هیچ سایتی را تایید نمی کنم فقط یک پیشنهاد بود چون ایشون ادم صادقی هست و مدارک هم دارند.
نکته دوم : اگر برای بارهای بعد مجددا کسی غیر از ایشون بخواهد برات حساب را شارژ کند باید حتما مدارک را داشته باشد.
حال اگر حساب ریالی می خواهید می توانید به من تیکت کنید ما یک نمایندگی مستقل از پنل خودمان به اسم شما می دهم که می توانید به راحتی و انلاین حساب خود را شارژ کنید.
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
منظورتونو نگرفتم نميشه از طريق بانك ملت شارژ كرد اينجا كه ريال هم زده ميدونم منظورتون براي شارژ كردن بود اما ميشه يه خورده توضيح بدين هم گفته خودتونو و هم اينكه چطوري باي شارژ كنم ايا از طريق بان ريال ميشه يا بايد دلار اينا باشه با تشكر ممنون منتظرتون هستم
خیر، باید از طریق سرویسهای مورد پذیرش ریسلرکلاب اقدام به پرداخت کنید و هزینه رو به صورت دلار، روپیه یورو و ... که در سایت خودشون ذکر شده، پرداخت نمایید.
پس بعد از ساخت یک اکانت شما نیاز به فعال کردن اکانت خود دارید که دو حالت داره. خودتون کارت اعتباری دارید/قادر به پرداخت هستید و یا اینکه خیر، نیاز هست که شخص دیگری برای شما پرداخت کنه. و با توجه به روش پرداخت ممکن هست از شما بخوان که مدارک شخص پرداخت کننده رو براشون ارسال کنید. پس توی پرداختتون و انتخاب شخص مورد نظر دقت کنید و قبل از پرداخت ببینید که دارای مدارک مورد نیاز هست، و حاضر هست براتون در صورت نیاز ارسال کنه.
حالا بنا به دو حالت فوق الذکر، اگه نیاز به راهنماییهای بیشتری بود، بفرمایید تا در صورت نیاز اطلاعات مفیدتری در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن برای افرادی که دائم سعی میکنن آفر بدن، لطفاً اول سؤال رو با دقت بخونید و اصرار بیدلیل انجام ندید. ایشون میخوان به صورت مستقیم سرویس بگیرن(بدون واسطه)، پس در صورتی که بتونیم ما باید ایشون رو راهنمایی کنیم، نه اینکه دائماً اصرار بیجهت انجام بدیم و بحث رو منحرف کنیم.
-
کسانی که تو ایران نمایندگی می دهند میشه قیمتاشونو یا سایتاشانو اعلام کنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
کسانی که تو ایران نمایندگی می دهند میشه قیمتاشونو یا سایتاشانو اعلام کنند؟
این تاپیک برای رفع مشکل هست، نه آفر.
برای جویا شدن از لیست ارائه کنندگان به قسمت مربوطه مراجعه کنید، مطمئن باشید در عرض چند دقیقه با کلی آفر مواجه خواهید شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
خیر، باید از طریق سرویسهای مورد پذیرش ریسلرکلاب اقدام به پرداخت کنید و هزینه رو به صورت دلار، روپیه یورو و ... که در سایت خودشون ذکر شده، پرداخت نمایید.
پس بعد از ساخت یک اکانت شما نیاز به فعال کردن اکانت خود دارید که دو حالت داره. خودتون کارت اعتباری دارید/قادر به پرداخت هستید و یا اینکه خیر، نیاز هست که شخص دیگری برای شما پرداخت کنه. و با توجه به روش پرداخت ممکن هست از شما بخوان که مدارک شخص پرداخت کننده رو براشون ارسال کنید. پس توی پرداختتون و انتخاب شخص مورد نظر دقت کنید و قبل از پرداخت ببینید که دارای مدارک مورد نیاز هست، و حاضر هست براتون در صورت نیاز ارسال کنه.
حالا بنا به دو حالت فوق الذکر، اگه نیاز به راهنماییهای بیشتری بود، بفرمایید تا در صورت نیاز اطلاعات مفیدتری در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن برای افرادی که دائم سعی میکنن آفر بدن، لطفاً اول سؤال رو با دقت بخونید و اصرار بیدلیل انجام ندید. ایشون میخوان به صورت مستقیم سرویس بگیرن(بدون واسطه)، پس در صورتی که بتونیم ما باید ایشون رو راهنمایی کنیم، نه اینکه دائماً اصرار بیجهت انجام بدیم و بحث رو منحرف کنیم.
واقعا خيلي ممنون از لطف شما اولين باره يه همچين ادمي مي بنيسم واقعا دستت درد نكنه منظورتون از ارسال مدارك چيارو بايد ارسال كنه اقا دمت واقعا گرم كه جواب دادي كلتيم از اقاي نوين سرور نهايت تشكر و قدر دانيو دارم
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان سايتو ميشناسن كه قيمت ارزو در همون لحضه زده باشه و سايت معتبري باشه و ايا امكان باز كردن حساب ويزا از تركيه هست ؟ يا نه؟بازم ممنون
-
-
چرا نمايندگي دامين آلفا هاست ؟
رايگان
پايين ترين قيمت ثبت دامين
امکان ايجاد زير نمايندگي توسط نمايندگان
کنترل پنل قدرتمند مديريت
امکان اتصال دامين به پنل فروش
داراي API رايگان
امکان اتصال به WHMCS
Privacy Protection رايگان
DNS Service رايگان
Domain Forwarding رايگان
امکان ارائه پنل به کاربران
امکان تعيين جدول قيمت توسط نمايننده
و ....
نمایندگی دامین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
واقعا خيلي ممنون از لطف شما اولين باره يه همچين ادمي مي بنيسم واقعا دستت درد نكنه منظورتون از ارسال مدارك چيارو بايد ارسال كنه اقا دمت واقعا گرم كه جواب دادي كلتيم از اقاي نوين سرور نهايت تشكر و قدر دانيو دارم
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان سايتو ميشناسن كه قيمت ارزو در همون لحضه زده باشه و سايت معتبري باشه و ايا امكان باز كردن حساب ويزا از تركيه هست ؟ يا نه؟بازم ممنون
مدارکی که ارائه میکنید، میتونه پاسپورت، گواهینامهی خودرو و مدارک معتبر دیگه باشه که ثابت کنه پرداخت کننده، همان صاحب حساب است.
برای پرداخت هم من دو شرکت رو که پرداخت انجام میدن، براتون پست خصوصی کردم که میتونید به صورت تلفنی با شرکتشون تماس بگیرید و قیمت فروش رو ازشون بپرسید.
-
آقا ميشه از تركيه ويزا كار ت گرفت ؟؟ يا مستر كارت
-
از هر کشوری میشه گرفت و شرکتهای زیادی براتون این کار رو انجام میدن. ولی باید ببینید براتون صرفه اقتصادی داره؟ چون اگه در آینده باز هم قرار هست شخص دیگری دلار رو براتون تهیه کنه و براتون به قیمت روز واریز کنه به حساب شما، هیچ تفاوتی نمیکنه با این که بدید همون شخص مستقیم خرید رو انجام بده.
مگر اینکه خودتون بخواید مستقیم توسط خودتون و یا یک آشنا حساب افتتاح کنید(کارت تهیه کنید).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
از هر کشوری میشه گرفت و شرکتهای زیادی براتون این کار رو انجام میدن. ولی باید ببینید براتون صرفه اقتصادی داره؟ چون اگه در آینده باز هم قرار هست شخص دیگری دلار رو براتون تهیه کنه و براتون به قیمت روز واریز کنه به حساب شما، هیچ تفاوتی نمیکنه با این که بدید همون شخص مستقیم خرید رو انجام بده.
مگر اینکه خودتون بخواید مستقیم توسط خودتون و یا یک آشنا حساب افتتاح کنید(کارت تهیه کنید).
دوست عزيز منظورتون از هر كشوري غير از ايران بود ديگه ؟
بعدم ميخواستم تو سايت ثبت نام كنم اين موارد چي بزنم بهتره
Contact Person
Accounting Currency
ضمنا اينو چي بزنم :d
Contact Person
و يه چيز ديگه به نظرتون همين الان شارژ كنم يا اميد هست كه قيمت دلار بياد پايين :d
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
و يه چيز ديگه به نظرتون همين الان شارژ كنم يا اميد هست كه قيمت دلار بياد پايين :d
با تشكر
حتما قیمت دلار پایین میاد :-w شک نکن =))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid67
حتما قیمت دلار پایین میاد :-w شک نکن =))
حالا چرا مسخره ميكني گفتم شايد اميد باشه فردا دلار بشه 1 ريال :d دوست عزيز منظورم اين بود كه از اين موارد پيش اومده و دلار دوباره شكسته و كمي پايين اومده نه قيمت قبلي ولي پايين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
حالا چرا مسخره ميكني گفتم شايد اميد باشه فردا دلار بشه 1 ريال :d دوست عزيز منظورم اين بود كه از اين موارد پيش اومده و دلار دوباره شكسته و كمي پايين اومده نه قيمت قبلي ولي پايين
دوست عزیز مسخره نکردم.
قیمت دلار این چند روز نوسان زیاد داشته متاسفانه
-
دوست عزيز بهتر نيست يه موارد ديگه اي هم كه همراه اون پرسيدم جواب بدين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزيز منظورتون از هر كشوري غير از ايران بود ديگه ؟
بعدم ميخواستم تو سايت ثبت نام كنم اين موارد چي بزنم بهتره
Contact Person
Accounting Currency
ضمنا اينو چي بزنم :d
Contact Person
با تشكر
بلی، منظورم کشورهای دیگه بود، نه ایران. اینجا باید برای داشتن یک کارت، چندین برابر موجودی و ارزش کارت هزینه کنید.
مورد اول رو نام خودتون رو بزنید. چون حساب برای خودتون هست.
مورد دوم هم که نوع پول هست، ترجیحاً دلار توصیه میشه.
توصیه میکنم اگه عجله ندارید صبر کنید. بازم میل خودتون هست.
کار دیگهای هم که میتونید انجام بدید، در یک شرکت معتبر دومینهاتون رو فعلاً ثبت کنید(به شرطی که دومینها را با کنترل پنل شرکت دیرکت آی تحویلتون بدن) و وقتی قیمت دلار پایین اومد هم حسابتون رو شارژ کنید و دومینها رو به پنلتون انتقال بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
توصیه میکنم اگه عجله ندارید صبر کنید. بازم میل خودتون هست.
دوست عزیز منظورتون از صر کردن ه خاطر قیمت دلار بود یا دلیل دیگه ای داشتید اگه به خاطر قیمت دلار باشه اشکالی نداره صبر میکنم
ضمنا برا انتخاب نوع ÷ول دو مورد هست هر دو رو دلار زنم دلار چه کشوری ؟؟؟ با تشکر
-
بلی، منظورم اینه که اگه عجله ندارید صبر کنید تا قیمت دلار ثبات پیدا کنه و یا راه دیگه که گفتم، میتونید فعلاً در یک شرکت معتبر ثبت و سپس انتقال بدید.
ترجیحاً دلار آمریکا توصیه میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
بلی، منظورم اینه که اگه عجله ندارید صبر کنید تا قیمت دلار ثبات پیدا کنه و یا راه دیگه که گفتم، میتونید فعلاً در یک شرکت معتبر ثبت و سپس انتقال بدید.
ترجیحاً دلار آمریکا توصیه میشه.
Selling Currency
اينم واحد پوله اينو چي انتخاب كنم هر دور دلار آمريكا چرا اينا دوتا گزينه براي پول گذشاتن فرقشون در يه آيا هر دو دولار آمريكا باشه ؟
-
این واحد پول برای کاربر(مشتری) نمایش داده خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
این واحد پول برای کاربر(مشتری) نمایش داده خواهد شد.
دوست عزيز اون يكيو گفتين usdoler بزنم
اين هم دلار بزنم يا ريال بزنم ؟
-
همونطور که گفتم بهتر هست هر دو گزینه رو دلار آمریکا انتخاب کنید.