-
اتحادیه مجازی فروش هاستینگ
سلام و درود به تمامی کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
بیشتر دوستانی که تو کار شبکه هستن چند روزی هست بابت سرویس دهنده های نامعتبر که قیمت های خیلی پایین زدند اعتراض کردند.
بنده و چندین نفر از دوستان در همفکری که داشتیم من یه پیشنهاد دادم که به نظر بقیه دوستان جالب اومد که گفتم شما هم اطلاع داشته باشید.
قرار شد یه سایتی عین اتحادیه باشه ولی مجازی که از بین خود اساتید مجرب انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که می خواد شروع به کار بکنن در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه . در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه مجازی . بار اول برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص انجام نشه و بار دوم در صورت تخلف به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی انجام نشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون سرور گرفته اطلاع بدیم تا اونو ببنده .
اگه دوستان و اساتیدی که موافق این قضیه هستند نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
-
پاسخ : اتحادیه مجازی فروش هاستینگ
خودتو خسته نکن
من پارسال خودمو کشتم. فقط یوزرم 3 تا اختار گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
خودتو خسته نکن
من پارسال خودمو کشتم. فقط یوزرم 3 تا اختار گرفت
منظورتون رو متوجه نمیشم؟
-
نمیشه این کار، دوستان زیادی قبلا این کارو سعی کردن انجام بدن (:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
نمیشه این کار، دوستان زیادی قبلا این کارو سعی کردن انجام بدن (:|
از چه نظر نمیشه . ببینید الان با این اوضاع پیش اومده همه سعی بر این دارن که یکصدا بشن . نه اینکه هر کی یه قیمتی بده
امکانش هم از این راه هست که خود فروشنده ها همهی نفری ماهیانه مثلا 5 تومان یا 10 تومان بدن برای این فضیه که حقوق اون شخص که داره برای فروشنده ها انجام میده رو دربیاد
-
واقعا عالیه این جور از این هر کی هر کی در میاد
من با استقبال شدید از این پروژه آمادگی خود مرا برای
هر گونه کمک اعلام می کنم
و مفتخرم که نخستین عضو اتحادیه باشم
درود
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
یه پیشنهاد : هر کی شرکت نداره حق ارائه خدمات و فروش هم نداشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeza
یه پیشنهاد : هر کی شرکت نداره حق ارائه خدمات و فروش هم نداشته باشه
نه این فکر رو نکنیم بهتره .
عین این می مونه که هر کی بچه تهران نیست نمی تونه کار کنه . اصلا نباید این تفکر رو داشته باشیم . باید به تازه کار ها هم میدون بدیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن . مطمعا باشید بعد ها همون شخص میاد شرکت ثبت می کنه
شرکت ثبت کردن هم ماشاالله تو ایران یا 30 تومان انجام میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
از چه نظر نمیشه . ببینید الان با این اوضاع پیش اومده همه سعی بر این دارن که یکصدا بشن . نه اینکه هر کی یه قیمتی بده
امکانش هم از این راه هست که خود فروشنده ها همهی نفری ماهیانه مثلا 5 تومان یا 10 تومان بدن برای این فضیه که حقوق اون شخص که داره برای فروشنده ها انجام میده رو دربیاد
شما نمیتونی همه رو Force کنی که حتما از طریق شما وارد بازار هاستینگ بشن، توی هیچ جای دنیا هیچ کشوری نتوسته تا اونجایی که من می دونم، چه برسه به ایران
به جای این کار ها یک فکری برای نرخ ارز کنین B-)
-
نقل قول:
شرکت ثبت کردن هم ماشاالله تو ایران یا 30 تومان انجام میشه
البته 1 ماه الافی رو میگفتی بهتر بود.
اسکریپت این صنفیه رو سیستمم بود ، در اثر حادثه ای :دی (بعضیا میدونن) کل هارد من پرید و از تو سیستم کلا غیب شد
ولی بخواید پایم باز شروع کنم (:|
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
نقل قول:
شما نمیتونی همه رو Force کنی که حتما از طریق شما وارد بازار هاستینگ بشن، توی هیچ جای دنیا هیچ کشوری نتوسته تا اونجایی که من می دونم، چه برسه به ایران
به جای این کار ها یک فکری برای نرخ ارز کنین
قرار بر اجبار نیست.
صنفیه فقط یه لوگو تایید میده+ معرفی
-
ما باید از مدیران انحمن بخواهیم که نظارت بر روی فروش محصولات در این انجمن داشته باشند .
و شرکت هایی که میان و قیمت های خیلی پایین برای سرور مجازی میذارند جلوشون گرفته بشه. قوانینی بزارید تا ما هم بتونیم قیمت های خومون در سایت مطرح کنیم . من خودم چند بار خواستم تا تاپیک ایجاد کنم و محصولات خودم معرفی کنم اما این قیمت های 6000 تومانی که می دیدم منصرف می شدم
-
خوب شما که میخوای مجوز فروش بدی و شرکتهای هاستینگ زیر نظر داشته باشی تخلفی نکنن در صورتی که مشکلی از سوی فروشنده پیش اومد و به هر دلیلی خدمات دهیشو قطع کرد و مشتریا ضرر کردن اونجا هم شما پاسخگوی مشتریا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
قرار بر اجبار نیست.
صنفیه فقط یه لوگو تایید میده+ معرفی
دقیقا من با دوست عزیزم موافقم . این طوری قیمت ها تو بازار ایران ثابت می مونه و این قضیه پیش نمیاد که طرف از جاش بلند بشه بیاد یه سرور بگیره بعد vps رم 512 رو بفروشه 3900 تومن .
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
خوب شما که میخوای مجوز فروش بدی و شرکتهای هاستینگ زیر نظر داشته باشی تخلفی نکنن در صورتی که مشکلی از سوی فروشنده پیش اومد و به هر دلیلی خدمات دهیشو قطع کرد و مشتریا ضرر کردن اونجا هم شما پاسخگوی مشتریا هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا من قرار نیست مجوز بدم . من یه پیشنهاد دادم تا با هم بشینیم بابت این قضیه یه فکر اساسی بکنیم . ببینید وقتی یه ایده میاد جلو ، اولش خیلی حرفو حدیث پیش میاد و تا زمانی که همفکری رو انجام ندیم این قضیه کم فروشی و گران فروشی پا برجا می مونه و کسی که ضرر می کنه اونیه که بازار رو بهم میریزه
-
دوستان این فروم تنها فرومی هست که بازدیدکنندگان بالایی در زمینه هاستینگ داره . موردی که شما مطرح میکنید باید ابتدا در این انجمن مطرح و انحام بشه و از مدیران بخواهیم که پیگیری کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvps
دوستان این فروم تنها فرومی هست که بازدیدکنندگان بالایی در زمینه هاستینگ داره . موردی که شما مطرح میکنید باید ابتدا در این انجمن مطرح و انحام بشه و از مدیران بخواهیم که پیگیری کنند
خوب دقیقا من هم این حرف رو می زنم باید بابت این کار یه فکری بشه
-
منت فکرم رو بگم
من تو اون اسکریپت چند تا مشخصه رو مد نظر گرفته بودم.
الا قرار بود در ابتدای کار هرکی دوست داره بیاد خودشو معرفی کنه برای تیم و بد از 10 روز بریم سراغ رای گیری و 10 نفر انتخاب بشد
بعد این میشه تیم صنفیه
حالا شروع میشه به ثبت نام هاستیگا و معرفی خدماتشو و توسط همیین 10 نفر نماینده سرور ها برسی میشه و در نهایت امتیاز بندی میشه
بعد یه نرخ دوباره رای گیری میشه برای کیفیت ها و بعد از تعیین نرخ، درجه کیفیت هر هاستینگ اعلام میشه
و لوگو مخصوص خودشو دریافت میکنه.
حالا بریم سراغ تضمین ما برای مشتری.
خوب حالا تضمین فروشنده برای مشتری میمونه که با توجه به سابقه کار و نوع فعالیت کاملا شناسایی میشه و میشه راحت شناسایی کرد و تایید کردشون
-
اگر در انجمن قوانینی تنظیم بشه که جلوی این کم فروشی ها گرفته بشه به نفع همه فروشندگان هست و من از همه مدیران تقاضا دارم به این مورد رسیدگی کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
منت فکرم رو بگم
من تو اون اسکریپت چند تا مشخصه رو مد نظر گرفته بودم.
الا قرار بود در ابتدای کار هرکی دوست داره بیاد خودشو معرفی کنه برای تیم و بد از 10 روز بریم سراغ رای گیری و 10 نفر انتخاب بشد
بعد این میشه تیم صنفیه
حالا شروع میشه به ثبت نام هاستیگا و معرفی خدماتشو و توسط همیین 10 نفر نماینده سرور ها برسی میشه و در نهایت امتیاز بندی میشه
بعد یه نرخ دوباره رای گیری میشه برای کیفیت ها و بعد از تعیین نرخ، درجه کیفیت هر هاستینگ اعلام میشه
و لوگو مخصوص خودشو دریافت میکنه.
حالا بریم سراغ تضمین ما برای مشتری.
خوب حالا تضمین فروشنده برای مشتری میمونه که با توجه به سابقه کار و نوع فعالیت کاملا شناسایی میشه و میشه راحت شناسایی کرد و تایید کردشون
کاملا فکر خوبیه که حتی می تونیم شرکت ها رو از نظر درجه بندی بهشون لوگو بدیم . خوبیش اینه که وقتی خریدار میره تو سایت درجه کیفیت هاستینگ رو می بینه و این میشه که شرکت ها برای پیشه گرفتن از هم بابت کیفیت بهتر تلاش می کنن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
خوب دقیقا من هم این حرف رو می زنم باید بابت این کار یه فکری بشه
منو که دیگه همه می شناسین چه غوفایی کردم:59:b-)>:d<
این قانون رو باید مدیران همین انجمن بذارند و در این انجمن مطرح بشه و جزو قوانین باشه در کل
چون حجم وسیعی از مشتریان از این سمت هستند
و اینکه کسی بخواهد کسی رو انتخاب کنه از نظرم نمی شه همه هم رو قبول ندارند و صدا ها بلند می شه اعتراض که چرا اینجوریه اونجوریه
در کل منظور اینه که این انجمن بخش فروش باید سرو سامون بگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
و اینکه کسی بخواهد کسی رو انتخاب کنه از نظرم نمی شه همه هم رو قبول ندارند و صدا ها بلند می شه اعتراض که چرا اینجوریه اونجوریه
در کل منظور اینه که این انجمن بخش فروش باید سرو سامون بگیره
چرا امکانش هست اگه توجه کرده باشید من تو اولین نظر تو خود تاپیک زدم که . نفراتی که قراره اعضای اتحادیه بشن .خودمون از استاتید مجرب انتخاب می کنیم که مشکل ساز بعدا برامون نشه
اگه توجه هم کرده باشی دوست خوبمون بابت درجه بندی شرکت ها صحبت کردند که . اونم بسته به نو کیفیت سرویس دهی و سابقه کارشون هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
چرا امکانش هست اگه توجه کرده باشید من تو اولین نظر تو خود تاپیک زدم که . نفراتی که قراره اعضای اتحادیه بشن .خودمون از استاتید مجرب انتخاب می کنیم که مشکل ساز بعدا برامون نشه
اگه توجه هم کرده باشی دوست خوبمون بابت درجه بندی شرکت ها صحبت کردند که . اونم بسته به نو کیفیت سرویس دهی و سابقه کارشون هست
نظر خودم رو گفتم و اینکه مطمئنم یه سریا اعتراض می کنند چرا سایت اتحادیه دست اینو اونه اینجوری که این قانون واسه این انجمن باشه مفید تره و راحتر و بی دردسر تره
و اینکه بخوان درجه بدهند می تونند به دوستانی که سرور می فروشند بر روی یوزرهاشون یک اددوانس جدا با درجه بندیه مدیریت فروش،میزان رضایتمندی مشتری،پشتیبانی و کیقیت وقیمت ایجاد کنند
-
نه ببینید این طوری بازم اختلاف بین هاستینگ ها می افته . زمانی که این اتحادیه از چند جای دولتی نامه ی رسمی داشته باشه . مشکلی پیش نمیاد . و همه از این قضیه تبعیت می کنند . و یه چیز دیگه . که بعد ها اثرات این کارمون رو میبینیم . که مشتریان از این کاری که خواهیم کرد کاملا رضایت پیدا می کنن . حتی اگه شده من خودم می تونم این اتحادیه رو در عرض مدت کوتاهی تو کل ایران از طریق صدا سیما شناخته کنم
-
همینجوری بعضی از مدیرا مشکل دارن
شه برسه به اینجور مسائل
خدا به داد کسی برسه که باهاش لج کنن:-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
همینجوری بعضی از مدیرا مشکل دارن
شه برسه به اینجور مسائل
خدا به داد کسی برسه که باهاش لج کنن:-s
این اولیش
من خودم دومیش
ببین اینجور مسائل هست حالا از حسادت یا هرچی
وضع موزیک کشور با این همه خاص بودن خودش سرو سامون نداره و اتحادیه چه برسه به ماها
-
ببینید ، هیچ جای دنیا کسی نتونسته و نخواهد تونست شرکت/شخص دیگری رو مجبور کنه که قیمتش رو در این بازه بده یا مثلاً باید ما تأییدش کنیم و ...
به نظر من بهترین گزینه در حال حاضر همین سایت hostratings.com می باشد که نظرات کاربران اعلام میشه و درجه هم تعلق میگیره به سرویس دهنده
این سیستم به مرور زمان تأثیر مثبت خودش رو خواهد گذاشت
در کنار این به نظر من یکجور تأییدیه از نظر قیمت هم باشه بد نیست. نه اینکه کسی رو مجبور کنیم. فقط اگه سرویس دهنده قیمت هاش در بازه استاندارد بود ، بهش یک لوگو تعلق بگیره که توی سایتش قرار بده ، اگر هم نبود اجباری نداره برای قرار دادن لوگو . این مشتریه که باید ببینه آیا سرویس دهندش لوگو داره (تأیید شده) یا نه ...
-
خب سایت Host Ratings - صفحه نخست کلا با همین هدف راه اندازی شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
این اولیش
من خودم دومیش
ببین اینجور مسائل هست حالا از حسادت یا هرچی
وضع موزیک کشور با این همه خاص بودن خودش سرو سامون نداره و اتحادیه چه برسه به ماها
ببین اگه ماها بخوایم همه چی درست میشه
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
در کنار این به نظر من یکجور تأییدیه از نظر قیمت هم باشه بد نیست. نه اینکه کسی رو مجبور کنیم. فقط اگه سرویس دهنده قیمت هاش در بازه استاندارد بود ، بهش یک لوگو تعلق بگیره که توی سایتش قرار بده ، اگر هم نبود اجباری نداره برای قرار دادن لوگو . این مشتریه که باید ببینه آیا سرویس دهندش لوگو داره (تأیید شده) یا نه ...
همین قضیه که لوگو گرفتن و لینک داشتن از خود اتحادیه و واسه اینکه جعل نکن لوگو رو .خیلی تاثیر خوبی میزاره تو بازار هاستینگ
حتی اگه قیمت دلار به 3000 تومان هم برسه باز خریدار هست و بازار ثابت می مونه
-
هدف ما در این سایت اینه:
1- کلیه افرادی که قصد خرید سرویس های هاست و سرور و ... دارند با این سایت آشنا شوند.
2- کلیه سرویس دهندگان این بازار را موظف به پاسخگویی و حضور در این سایت کنیم ( پاسخگو بودن در hostratings.ir را دغدغه ای برای مشتریان کنیم )
3- پشتیبانی عمومی کاربر به کاربر داشته باشیم تا از هجوم به بخش پشتیبانی سرویس دهندگان آن هم برای موضوعاتی که وظیفه هاستینگ نیست کاسته شود
و ....
http://www.hostratings.ir
-
پیشنهاد خوبی حامد جان . ولی من منظورم از زدن این تاپیک این بود که اگه یه اتحایه خودمون تشکیل بدیم . خیلی خوب میشه . حنی امکانش هست که با مراجع قانونی هم صحبتی واسه این کار بکنیم
-
این جور کارهارو باید گذاشت کنار . دوست ما گفت قیمت بازار ایران رو تعیین کنیم . کل فروشندهی این فروم رو سرو جم ببندید به اندازهٔ یدونه netsups مشتری هاستینگ ندارند . اینجا همه چی روی VPS میچرخه و Accounting . هر چقدر هم قوانین فروم اینرو غیر قانونی تلقی کرده . پس اول باید سطح خودمون رو بدونیم و پاهامونو نسبت به اون دراز کنیم که از گلیم نزنه بیرون . اگه میخواید قیمت بازار هاستینگ رو مشخص کنید باید قاطی مرغا بشوید .
اونا مطمئن باشید که هم صنف دارن هم قانون .
شما که با ارزون فروشی ۵-۶ نفر که بیشتر از ۱-۲ ماه دووم نمیارن اینقد ضرر میکنی و به فکر صنف میافتید پس لابد پشتوانه مالی قوی و سیاست فروش خوبی ندارید خودتون ، که این آقایون اینقده ضرر بزرگی به شما میزنند.
تازه عرض کردید که صنفو از همینجاها انتخاب میکنیم که بعدا کار خودمون گیر نکنه :))
این کار از اولش میلنگه ، به یه سمت تاب داره
اول باید خود را شناخت دوستی من . کی هستیم ، کجا هستیم و به کجا میخوایم برسیم.
اگه با حساب ۱ سرور میخرم ماهی ۳۰۰ دلار...۱۰۰۰ گیگ هارد داره ... اگه ۴۰۰۰ تا سایتِ ۲۵۰ مگابایت هر کدوم ۱۵۰۰۰ تومن = ۶۰ میلیون تومن ، تقسیم بر ۱۲ = ۵ میلیون تومن ، منهای ۵۰۰۰۰۰ تومن هزینهٔ سرور = ۴ میلیون ۵۰۰ تومن سود؛ وارد بازار شدید باید بگم که سخت در اشتباهید.
دنیای "بازار هاست ایران" با دنیای "webhostingtalk.ir" زمین تا آسمون فرق میکنه.
عذر میخوام سرتونو درد آوردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
پیشنهاد خوبی حامد جان . ولی من منظورم از زدن این تاپیک این بود که اگه یه اتحایه خودمون تشکیل بدیم . خیلی خوب میشه . حنی امکانش هست که با مراجع قانونی هم صحبتی واسه این کار بکنیم
اتحادیه هم در کل قراره همین کارها را انجام بده.
ضمنا در این سایت تلاش می کنیم زیاد مدیر بازی و مالک بازی در نیاریم و داوری بر عهده بازدید کننده ها بر حسب نظرات یکدیگر باشه. ضمن اینکه در بخش انجمن بتوانند از کیفیت پشتیبانی و پاسخگویی سرویس دهنده آگاهی بیشتری پیدا کنند.
هر نظر مثبت در مورد سرویس دهنده ها از نظر ip و ایمیل چک میشه تا اسپم و تبلیغ و تکراری نباشه ( زیاد نمیشه کار دیگه ای کرد ) در مورد نظرات منفی هم در انجمن سعی میشه بحث و تبادل نظر بشه با مسئول هاست و اگر خلاف نظر منفی ثابت شد آن نظر منفی حذف می شود.
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
دنیای "بازار هاست ایران" با دنیای "webhostingtalk.ir" زمین تا آسمون فرق میکنه.
عالی گفتید.... بسیاری از هاستینگ ها و بالاخص مشتریانشون روزنامه همشهری رو ترجیح می دن!
-
:d ولا به خدا دارید خودتونو اذیت میکنید وقتی شرکتهای مثل ایران هاست / ****** / هاست دی ال / و ......... تا این حد شناخته شده هستند و مشتریاشونو دارن و خیلیا دیگه که توی این انجمن هستن و ادعای بزرگی دارن حالا یا بزرگ هستن یا نیستن از این طرح استقبال نمیکنن یعنی این کار جز وقت هدر دادن چیز دیگه ای نیست
اگه این سیستم شما بر خلاف این
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
بتونه عمل کنه که 100 % غیر ممکن چون هیچکس دنبال درد سر نمیگرده مسئولیت کار کسه دیگه ای رو به گردن بگیره پس خودتونو اذیت نکنید همین فروم کار ملت راه میندازه کسی هم که بخواد کلاه--برداری کنه چه اینجا چه سیستم شما چه هر جای دیگه کارشو میکنه چند ماه میاد درست کار میکنه سیستم شما رتبه بهش میده بعد ول میکنه میره خوب رتبه بندی شما زیر سوال میره و شما جوابگوی مشتریا باید باشید
پس برید بخوابید خوابهای خوش ببینید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
:d ولا به خدا دارید خودتونو اذیت میکنید وقتی شرکتهای مثل ایران هاست / ****** / هاست دی ال / و ......... تا این حد شناخته شده هستند و مشتریاشونو دارن و خیلیا دیگه که توی این انجمن هستن و ادعای بزرگی دارن حالا یا بزرگ هستن یا نیستن از این طرح استقبال نمیکنن یعنی این کار جز وقت هدر دادن چیز دیگه ای نیست
اگه این سیستم شما بر خلاف این
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
بتونه عمل کنه که 100 % غیر ممکن چون هیچکس دنبال درد سر نمیگرده مسئولیت کار کسه دیگه ای رو به گردن بگیره پس خودتونو اذیت نکنید همین فروم کار ملت راه میندازه کسی هم که بخواد کلاه--برداری کنه چه اینجا چه سیستم شما چه هر جای دیگه کارشو میکنه چند ماه میاد درست کار میکنه سیستم شما رتبه بهش میده بعد ول میکنه میره خوب رتبه بندی شما زیر سوال میره و شما جوابگوی مشتریا باید باشید
پس برید بخوابید خوابهای خوش ببینید
خب ما در مشخصات طرف یک گزینه گذاشتیم: سابقه فعالیت ، که هرچند سال بیشتر باشه مطمئن تره خواهد بود و کسی نمیره از سرویس دهنده کم سابقه خرید کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خب ما در مشخصات طرف یک گزینه گذاشتیم: سابقه فعالیت ، که هرچند سال بیشتر باشه مطمئن تره خواهد بود و کسی نمیره از سرویس دهنده کم سابقه خرید کنه.
سرویس دهنده های جدیدی هستن که خداییش هم پشتیبانی و هم خدمات دهی بهتری دارن اینا چرا باید پشت سر بقیه و مطمئننن مسئولین و مدیران این سیستم بمونن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اتحادیه هم در کل قراره همین کارها را انجام بده.
ضمنا در این سایت تلاش می کنیم زیاد مدیر بازی و مالک بازی در نیاریم و داوری بر عهده بازدید کننده ها بر حسب نظرات یکدیگر باشه. ضمن اینکه در بخش انجمن بتوانند از کیفیت پشتیبانی و پاسخگویی سرویس دهنده آگاهی بیشتری پیدا کنند.
هر نظر مثبت در مورد سرویس دهنده ها از نظر ip و ایمیل چک میشه تا اسپم و تبلیغ و تکراری نباشه ( زیاد نمیشه کار دیگه ای کرد ) در مورد نظرات منفی هم در انجمن سعی میشه بحث و تبادل نظر بشه با مسئول هاست و اگر خلاف نظر منفی ثابت شد آن نظر منفی حذف می شود.
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
عالی گفتید.... بسیاری از هاستینگ ها و بالاخص مشتریانشون روزنامه همشهری رو ترجیح می دن!
یه سوال ؟
با شزکتهای بزرگ هاستینگ میخواید چیکار کنید؟ شکتهایی که یک بار هم این انجمن نیومدن و صد تای هر کدوم از هاستینگای اینجا فروش دارن. در کل به نظر من اینجور کارها فقط برای هاستینگای کوچیک خوبه که خودشونو بکشن بالا. ولی هیچوقت اعتبار پیدا نخواهید کرد. چون شرکتهای غول هاستینگ ایران رو نمیتونید مجاب کنید بیان توی این اتحادیه و حتی سایتهایی مثل سایتی که شیواهاست راه انداخته.
اینجور کارها فقط یک دلخوشیه برای هاستینگهای تازه کار که امیدوار باشن.
تا حالا فکر کردید شرکتهای بزرگ هاستینگ ایران چرا هیچوقت نمیان توی این انجمنها؟
چرا هیچوقت به همچین اتحادیه هایی نیاز ندارند مگر اینکه یک سازمان مثل سازمان نظام صنفی یا شورای عالی انفورماتیک اینو راه بندازه که به حرفش کنند که اینو هم اگه بخواید به همچین جاها برسید چندین سال طول میکشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
مگر اینکه یک سازمان مثل سازمان نظام صنفی یا شورای عالی انفورماتیک اینو راه بندازه که به حرفش کنند که اینو هم اگه بخواید به همچین جاها برسید چندین سال طول میکشه
من با این پیشنهادت موافقم . امکانش هست حتی در مدت کوتاهی اتحادیه رو راه اندازی بکنن وقتی سازمان نظام صنفی یا شورای عالی انفورماتیک اینو راه بندازه همه شرکت ها بدون هیج سوالی میان زیر نظر اتحادیه
-
این سازمانها اگه بخوان همچین کاری بکنن دیگه شما رو در نظر نمیگیرن. میزارنتون کنار و شما هم ملزمی قوانین اونها رو اجرا کنی.
این دو سازمان توی قوانین خودشون هم موندن. چه برسه به اینکه باز بیان اتحادیه هاستینگ هم راه بندازن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
یه سوال ؟
با شزکتهای بزرگ هاستینگ میخواید چیکار کنید؟ شکتهایی که یک بار هم این انجمن نیومدن و صد تای هر کدوم از هاستینگای اینجا فروش دارن. در کل به نظر من اینجور کارها فقط برای هاستینگای کوچیک خوبه که خودشونو بکشن بالا. ولی هیچوقت اعتبار پیدا نخواهید کرد. چون شرکتهای غول هاستینگ ایران رو نمیتونید مجاب کنید بیان توی این اتحادیه و حتی سایتهایی مثل سایتی که شیواهاست راه انداخته.
اینجور کارها فقط یک دلخوشیه برای هاستینگهای تازه کار که امیدوار باشن.
تا حالا فکر کردید شرکتهای بزرگ هاستینگ ایران چرا هیچوقت نمیان توی این انجمنها؟
چرا هیچوقت به همچین اتحادیه هایی نیاز ندارند مگر اینکه یک سازمان مثل سازمان نظام صنفی یا شورای عالی انفورماتیک اینو راه بندازه که به حرفش کنند که اینو هم اگه بخواید به همچین جاها برسید چندین سال طول میکشه
آیا در خارج شرکت های بزرگ هاستینگ در اینگونه سایت های نیستند و نظر درباره آنها داده نشده؟ مثلا bluehost , hostgator , 1&1 ؟ یعنی شرکت های ایرانی فکر می کنن بزرگتر از این ها هستند؟ مهم اینه که دو تا مشتری از این فروم به آنها زنگ بزنه و بگه شما در فلان سایت هم فعال هستید تا پاشون باز بشه! این سایت الان 3 روزه راه افتاده و آینده قوی براش پیشبینی شده. شما اجازه بده تبلیغش در چند مجله رایانه و روزنامه و از این پیک ها که میره دست مردم چاپ بشه....
این سایت الان اصلا قابل تکیه برای هیچکس نیست اما وقتی نظرات در مورد هر سرویس دهنده به 500 رسید آنوقت ببین چه خبر میشه. همین الان پس از 3 روز در گوگل بزنید " بررسی هاستینگ " در صفحه اول هستیم.
ضمنا قرار نیست آنها بیان... یواش یواش خودمون به لیست اضافه می کنیم تا در باره آنها هم نظر داده بشه.
-
بله...بله...:-p
موفق باشید
-
دوستان !
نمی دونم دیروز برنامه 30 : 20 رو مشاهده کردید یا نه !
دو تا سایت نشون داد که یکیش برای فروشه همه وسایل بود و دیگری هم نوشته بود هاست لینوکس با 40 درصد تخفیف !
من نمیدونم آخه چطور واسه اینا میصرفه که اینقدر قیمت رو میارن پایین !
الان تو خیلی از سایت های جدید هاست 1 گیگابایت رو میدن 15 تومان سالیانه @-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
سلام و درود به تمامی کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
بیشتر دوستانی که تو کار شبکه هستن چند روزی هست بابت سرویس دهنده های نامعتبر که قیمت های خیلی پایین زدند اعتراض کردند.
بنده و چندین نفر از دوستان در همفکری که داشتیم من یه پیشنهاد دادم که به نظر بقیه دوستان جالب اومد که گفتم شما هم اطلاع داشته باشید.
قرار شد یه سایتی عین اتحادیه باشه ولی مجازی که از بین خود اساتید مجرب انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که می خواد شروع به کار بکنن در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه . در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه مجازی . بار اول برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص انجام نشه و بار دوم در صورت تخلف به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی انجام نشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون سرور گرفته اطلاع بدیم تا اونو ببنده .
اگه دوستان و اساتیدی که موافق این قضیه هستند نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
با سلام ما هم هستم دوست ما داره راست میگه هرکی که هاستینگ زده داره برای خودش قیمت میده اینطوری بازار ما خراب میشه و باید زیر نظر یک اتحادیه باشیم که کسی ارزون یا گرون ندا باتشکر.