موقعی که به اینترنت وصل می شم localhost کار نمی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
موقعی که به اینترنت وصل می شم localhost کار نمی کنه
wampserver شما به صورت آنلاین هست ؟ اگه هست آفلاین قرار بدید ...
آنلاین و افلاین کردم ولی مشکل حل نشد
آیکن ومپتون چه رنگی میشه؟
سبز
نسخه ومپ من یه کم بالاتر است و ایکن به سه رنگ قرمز :غیرفعال - زرد : نیمه فعال - سبز : کامل فعال
قبلا مشکلی نداشته. ویندوز را یه کم دستکاری کردم و بعد این مشکل پیدا شده
WampServer2.1e-x32
این آدرس رو در مرورگرت بزن. باید باز بشه:
127.0.0.1
احسنت
بارکلا
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
حال چطور مشکل localhost رو برطرف کنم؟
احتمالا یه نرم افزار دیگه نصب کردی که باعث شده localhost رو بگیره. یعنی روی ویندوزت localhost برای یک نرم افزار دیگه تعریف شده.
شاید هم برای خود ویندوز. به هر حال میتونی با آی پی استفاده کنی. فرقی نمی کنه.
درسته سبز یعنی کاملا فعال
یک بار wampserver تونو کاملا پاک کنید و دوباره نصب کنید اگر نشد احتمالا پورت 80 فول هستش باید ویندوزتونو به زمان قبل ریس کنید که برای این کار از قسمت start-all program-accessoris-system tools- system restor میتونید این کارو بکنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
البته مطمنا میدونید که اگر این کار و بکنید تنظیمات ویندوز بر میگرده به حالت قبل
امیدوارم مفید بوده باشه
یه نگاه به این فایل بنداز:
windows/system32/drivers/etc/hosts
خالی از لطف نیست.
احیاناً vmware نصب نکردی؟
پیشنهادهای من :
1- از طریق این مسیر ببینید پورت 80 توسط برنامههای دیگه استفاده میشه یا نه:
wamp-> apache-> service -> Test port 80
اگر استفاده میشه اون رو غیرفعال کنید یا پورت wamp رو از این طریق عوض کنید :
http://www.invialgo.com/2011/change-wampserver-port
سپس ومپ سرویس را خاموش و روشن کنید
2-توجه داشته باشید حتما باید Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package رو سیستمتون از قبل نصب باشهاگه نیست بهتره wamp رو آنیستال کرده و پوشه ی اصلی در درایو C رو پاک کنید سپس بعد از نصب پیش نیاز و ریستارت ویندوز ، آخرین نسخه wamp رو از اینجا دریافت و نصب کنید : WampServerنقل قول:
VC10 SP1 vcredist_x86.exe 32 bits : Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
VC10 SP1 vcredist_x64.exe 64 bits : Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center