-
مشکل در راه اندازی پرداخت آنلاین ملت
دوستان ماژول بانک ملت رو برای whmcs نصب کردم
در فایل مانفیک هم اطلاعات ترمینال و یوزر و پس رو وارد کردم
اما موقع پرداخت مشکل داره
Forbidden
You don't have permission to access /modules/gateways/Mellat/Pay.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
-
پاسخ : مشکل در راه اندازی پرداخت آنلاین ملت
مشکل Permission هست به نظر، چک کنین :-|
-
میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
از چه طریقی upload کردین فایل رو ؟؟
اگر SFTP باید chown کنین فایل رو و username و groupname رو username اون هاستی که Upload کردین قرار بدین (اگر این درست نکرد مشکل رو قسمت دوم رو بخونین)
اگر از طریق FTP یا File manager فایل رو upload کردین فایل رو باید chmod کنین و دسترسی لازم رو قرار بدین، برای مثال 777
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
از چه طریقی upload کردین فایل رو ؟؟
اگر SFTP باید chown کنین فایل رو و username و groupname رو username اون هاستی که Upload کردین قرار بدین (اگر این درست نکرد مشکل رو قسمت دوم رو بخونین)
اگر از طریق FTP یا File manager فایل رو upload کردین فایل رو باید chmod کنین و دسترسی لازم رو قرار بدین، برای مثال 777
بله مشکل از همین باید باشد.
البته اگر از هاست shared استفاده می کنید permisiion را 777 نگذارید تا سایتتان هک نشود.
باید 600 کار شما را راه بیاندازد.
-
از طریق فایل زیلا نتونستم آپلود کنم از فایل منیجر آپلود کردم
لطفا دسترسی هارو بگید چی بزنم تا درست بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azizi_php
بله مشکل از همین باید باشد.
البته اگر از هاست shared استفاده می کنید permisiion را 777 نگذارید تا سایتتان هک نشود.
باید 600 کار شما را راه بیاندازد.
من برای مثال گفتم البته D:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
از طریق فایل زیلا نتونستم آپلود کنم از فایل منیجر آپلود کردم
لطفا دسترسی هارو بگید چی بزنم تا درست بشه
چجوری Upload کردین پس ؟؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
از فایل منیجر سی پنل
راست کلیک کنین روی فایل و Change permission رو انتخاب کنین
-
وارد فایل منیجر بشید ، فایل را انتخاب کنید و کلید Change Permission را بزنید و اعداد را بر روی 644 تنظیم کنید
-
کلیه فایل هارو روی 644 گذاشتم اما درست نشد
پوشه ها هم باید تغییر بدم یا باید 777 بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
کلیه فایل هارو روی 644 گذاشتم اما درست نشد
پوشه ها هم باید تغییر بدم یا باید 777 بشه ؟
فقط اون فایل رو
بعد دسترسی رو کم کم بیشتر کنین تا ببینین کی جواب میده
-
سطح دسترسی ببین چیه.
بزار روی 644
پوشه رو هم بزار روی 755
اول زیپ کردی بعد آپلود کردی؟ اونم با برنامه winrar ؟
-
همه ی فایل ها روی 644 هست
کم و زیاد کردم اما جواب نداد
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
چون با فایل زیلا نشد آپلود کنی ( به دلیل زغالی بودن اینترنت ) از سی پنل تک تک آپلود کردم
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
چون با فایل زیلا نشد آپلود کنی ( به دلیل زغالی بودن اینترنت ) از سی پنل تک تک آپلود کردم
-
permission پوشه باید 755 باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
همه ی فایل ها روی 644 هست
کم و زیاد کردم اما جواب نداد
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
به صورت Default همه ی فایل ها 644 باید باشند و فولدر ها 755
شما دسترسی اینو دستی افزایش بده
/modules/gateways/Mellat/Pay.php
نکته : از جایی که دانلود کردی باید نوشته باشه که چه دسترسی باید بدی که کار کنه فکر کنم :)
-
الان دسترسی ها دقیقا همینه
متاسفانه جایی که دانلود کردم چیزی ننوشته بود
www.nuller.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
الان دسترسی ها دقیقا همینه
متاسفانه جایی که دانلود کردم چیزی ننوشته بود
www.nuller.ir
دسترسی اون فایل رو بزارین 777 و دوباره چک کنید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
777 کردم بازم نشد
من دیگه شرمنده، فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه، ممکنه فایل دیگری هم باشه توی فولدر ملت که دسترسی بالا نیاز داشته باشه البته
-
از دوستان با تجربه خواهشمندیم کمک کنند
-
ببینید درسته سایت نالر تایید شدست مدیرش مدیر وی بی ایرانه
اما هرگز برای مسائل مالی ریسک نکنید
برید ماژول رو از
WHMCS[CompleteSolution] - ماژول های طراحی شده توسط شرکت
بخرید خودتونو راحت کنید
whmcs رو هم با لاینسنسشو بگیرید به هر حال اینا پیشنهاد من بود
بعدا براتون مشکل پیش میاد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam1
ببینید درسته سایت نالر تایید شدست مدیرش مدیر وی بی ایرانه
اما هرگز برای مسائل مالی ریسک نکنید
برید ماژول رو از
WHMCS[CompleteSolution] - ماژول های طراحی شده توسط شرکت
بخرید خودتونو راحت کنید
whmcs رو هم با لاینسنسشو بگیرید به هر حال اینا پیشنهاد من بود
بعدا براتون مشکل پیش میاد
موفق باشید
نیازی به خریدش نیست دوست عزیز رهنمایی اشتباه نفرمایید.یه بار شده فکر کنید شما؟چرا از لحاظ مالی ریسک هست؟اولا با تریمنال ای دی وی پسوردش میخواید من ترمینالو پسورد خودمم اینجا بزارم تنها مردم میتونن برن اینو بزارن تو سایت خودشون خوب بزارن بعد پرداخت پولی که پرداخت شده میاد تو حساب من نه کس دیگری هیچ سوئ استفاده ای به هیچ وجه نمیتونه به نفع شخص سوئ استفاده کننده باشه...فکر کنید بعد حرف بزنید اون پولی که 50 تومان میگیرن برای این سیستم برای امنیت نیست دوست عزیز چون این مازول ها نیز امن هستند من 2 سالی میشه دارم استفاده میکنم و ترامنشات زیادی در هم داشتم توجه کنید اون 50 تومان برای امنیت نیست برای نصب و پشتیبانی نرم افزار هست نه چیز دیگه...پس نیاید بگید امنیت نداره برید بخرید مسائل مالی فلانه بهمانه...
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
از دوستان با تجربه خواهشمندیم کمک کنند
دوست خوبم اگر بخواید میتونم براتون نصب و کانفیگ کنمش...بهم پیام بدئید به رایگان براتون انجام بدم در مورد مشکلتون هم باید ببینم تا نبینم خودم نمیتونم راهنماییتون کنم
-
نقل قول:
نیازی به خریدش نیست دوست عزیز رهنمایی اشتباه نفرمایید.یه بار شده فکر کنید شما؟چرا از لحاظ مالی ریسک هست؟اولا با تریمنال ای دی وی پسوردش میخواید من ترمینالو پسورد خودمم اینجا بزارم تنها مردم میتونن برن اینو بزارن تو سایت خودشون خوب بزارن بعد پرداخت پولی که پرداخت شده میاد تو حساب من نه کس دیگری هیچ سوئ استفاده ای به هیچ وجه نمیتونه به نفع شخص سوئ استفاده کننده باشه...فکر کنید بعد حرف بزنید اون پولی که 50 تومان میگیرن برای این سیستم برای امنیت نیست دوست عزیز چون این مازول ها نیز امن هستند من 2 سالی میشه دارم استفاده میکنم و ترامنشات زیادی در هم داشتم توجه کنید اون 50 تومان برای امنیت نیست برای نصب و پشتیبانی نرم افزار هست نه چیز دیگه...پس نیاید بگید امنیت نداره برید بخرید مسائل مالی فلانه بهمانه...
ممنونم از توضیحاتتون من خودمم از کس دیگه پرسیده بودم اما شما وقت کردی بیا بزن تو گوش من
-
فکر نمیکنم ماله نال بودن باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam1
ممنونم از توضیحاتتون من خودمم از کس دیگه پرسیده بودم اما شما وقت کردی بیا بزن تو گوش من
دوست عزیز!توی گوش زدن نداره که!
این یه چیز واضح هست که امکانات و دسترسی و قابلیت های نسخه اورجینال به نال شده در اکثر موارد بیشتره!
دوستانی که توانایی کمک را دارند در تاپیک راهنمایی کنند.ممکنه زمان ببرد اما مشکل خیلی از افراد با یک راهنمایی کامل از ایجاد شدن تاپیک متعدد جلوگیری نماید!
موفق باشید!
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
فکر نمیکنم ماله نال بودن باشه
بله.چون خیلی از افراد دارند از نسخه نال استفاده میکنند!بدون هیچ مشکلی!
-
هم اکنون مطلع شدم لیسانس سی پنل ترکیده
اگر دوستان با teamviwer می تونند بیان ببینند ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
دوست خوبم اگر بخواید میتونم براتون نصب و کانفیگ کنمش...بهم پیام بدئید به رایگان براتون انجام بدم در مورد مشکلتون هم باید ببینم تا نبینم خودم نمیتونم راهنماییتون کنم
چون شما مشکلی براتون پیش نیومده دلیل میشه؟
معنی نال شدن رو میدونید شما ؟
شما شاید چون تراکنش هاتون پایینه و هر بار میرید حساب رو چک می کنید تا ببینید پول اومده یا نه
شرکتی که روزی 100 تا تراکنش داره نمیتونه بیاد دونه دونه چک کنه
در این ماژول های نال شده متدهایی وجود داره که بدون رفتن به سایت بانک میشه صورت حساب رو به حالت "پرداخت شده" در آورد
کسی که نتونه بابت این نیازها هزینه کنه و در واقع بدون سرمایه کار کنه بهتره جمع کنه
موفق باشید
-
من اولین بار نصب کردم بدون مشکل کار کرد
-
میشه با هم دعوا نکنید ؟
بگید من چی کار کنم
-
دوستان با نال شده یا نشده کاری نداشته باشین فعلا که کار میکنن ببینید برای این مشکل چی به نظرتون میرسه با این مسائل که طرح میکنین مشکل این دوستمون داره فراموش میشه ! منم میخوام ملت نصب کنم مشکل ایشون رو حل کنین مشکل منم حل میشه ×
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
هم اکنون مطلع شدم لیسانس سی پنل ترکیده
اگر دوستان با teamviwer می تونند بیان ببینند ممنون میشم
License تموم نشده? اگر نه فقط یک دستور باید بزنین B-)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
باسلام.بلی مشکلشون رو براحتی میشه حل کرد.و قبلا هم گفتم دسترسی بدند تا مشکلشون رو حل کنم اما ایشون پیامی ندادند.اگر نیاز بود اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید ماژول رو نصب و کانفیگ کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام.بلی مشکلشون رو براحتی میشه حل کرد.و قبلا هم گفتم دسترسی بدند تا مشکلشون رو حل کنم اما ایشون پیامی ندادند.اگر نیاز بود اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید ماژول رو نصب و کانفیگ کنم
گفته بودند اگه کسی می تونه مشکل رو از طریق team viewer حل کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
گفته بودند اگه کسی می تونه مشکل رو از طریق team viewer حل کنه
به علت پینگ بسیار بد سرویس های اینترنت متاسفانه امکان راحت کار کردن با تیم ویور مقدور نمیباشد کار 1 دقیقه ای رو باید 5 دقیقه معطلش کرد حداقل.اگر واقعا با تیم میوان مشکلشون رو حل کنند متاسفم.نه وقتشو دارم نه حوصله معطل شدن را
-
برای این گفتم team viewer که ببینم چیکار می کنید تا اگه باز مشکل دار شد خودم بتونم حل کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
برای این گفتم team viewer که ببینم چیکار می کنید تا اگه باز مشکل دار شد خودم بتونم حل کنم
بعد از کانفیگ دیگر مشکلی پیش نمیاد براش.مازولی که خودم دارم استفاده میکنمو برای کاربرا نصب میکنم الان 1 سالو نیم هست که مثل ساعت داره برام کار میکنه هم پارسیان هم ملت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
بعد از کانفیگ دیگر مشکلی پیش نمیاد براش.مازولی که خودم دارم استفاده میکنمو برای کاربرا نصب میکنم الان 1 سالو نیم هست که مثل ساعت داره برام کار میکنه هم پارسیان هم ملت
این ماژول برای من بوده
پیغام خصوصی بده تا برات ردیف کنم
-
مشکل حل نمی شود چرا یک بار وار می شو.د و پرداخت انجام میشود ولی دفعه دوم ایراد می دهد از پرمیشن و هر کار میکنی حتی تعویض پرمیشن فایل ایا فایل خاصی باید تغییر کند یا اصلا ایم ماژول ها خراب هستند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی