با درود طراوت مهر
مسیر WHMCS نسخه قبلی در patrishost.net/portal قرار داره.
میخوام به این مسیر انتقال بدم portal.patrishost.net
همچنین میخوام به ورژن جدید ارتقا بدم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با درود طراوت مهر
مسیر WHMCS نسخه قبلی در patrishost.net/portal قرار داره.
میخوام به این مسیر انتقال بدم portal.patrishost.net
همچنین میخوام به ورژن جدید ارتقا بدم.
با تشکر
برای جا به جایی بین دو آدرسی که گفتید اصلا نیازی به انجام کاری نیست، تنها کافی است در کنترل پنل سایت خودتان و در قسمت ساب دامین، portal.patrishost.net را تعریف کرده و آدرس پوشه این ساب دامین برای دسترسی رو هم همینجایی که هست بدید.
برای بروزرسانی هم بسته نسخه جدید را از سایت whmcs دریافت کنید و طبق دستور العملی که در سایت خودش گفته جلو برید. به راحتی هر چه تمامتر این مراحل انجام خواهد شد.
موفق باشید
قبل از جابه جایی حتما وارد تنظیمات بشید و ادرس های جدید تنظیم کنید محل نصب و دامین.
آیا امکان داره نسخه قدیم را پاک کنم و فقط اطلاعات یکسری از کاربران را به نسخه جدید انتقال بدم؟
یا اینکه کلا نسخه جدید را از اول نصب کنم و کاربران را به نسخه جدید انتقال بدهم؟
شما ابتدا تنظیمات ساب دامین رو انجام بدید و همینطور تنظیمات whmcs
سپس آپدیت کنید
اگر whmcs شما کرک شده نیست آپدیت آن بسیار آسان هست و به هیچ وجه توصیه نمی شود که آن را مججد نصب کنید.
آخه انگار یک جای کار میلنگه!!!
وقتی ساب دامین را درست میکنم و تنظیمات whmcs را عوض میکنم ، روی ساب دامین میاد. تا اینجا درست اما وقتی بازم آدرس قبلی را میزنم بالا میاد درصورتی نباید اینطور باشه :-?
برای اینکار میتونین فولدر رو به جای قرار دادن public_html در Home قرار بدید
آیا امکان داره کخ من whmcs را پاک کنم. ورژن جدید را آپلود کنم و از دیتابیس ورژن قدیمی استفاده کنم تا یوزرها پاک نشه؟
از ورژن قبلی به نسخه جدید 5.0.2. نسخه 4.5 هست
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
فکر کنم خرابکاری کردم. Whmcs پرید. :|
یک آپ برگردونده شد با راهنمایی های سینای عزیز (EXXXIR) مشکل برطرف شد :)