-
احتیاج به سرمایه گذار با سود تضمینی
سلام
به سرمایه گذار با سود تضمینی و همچنین تضمین اصل سرمایه احتیاج است.
برای تضمین اصل سرمایه سرمایه گذار نیز مدارک معتبر ارائه خواهد شد.
لطفا دوستانی که مایل به سرمایه گذاری هستند مبلغی که میتونند به عنوان سرمایه گذاری نمایند و همچنین مقدار سودی که انتظار دارند را از طریق پیام خصوصی اعلام نمایند.
موفق باشید .ممنون
-
پاسخ : احتیاج به سرمایه گذار با سود تضمینی
اگر همین جا اطلاعات بیشتر ارائه کنید، به نظرم به نفعتون خواهد بود.
-
حدود 2 میلیون تومان سرمایه لازم هست .
ماهی 300 هزار تومان پرداخت میکینم در 8 ماه که بشه 2 میلیون و 400
-
سلام.
سرمایه گذار علاوه بر سرمایه گذاری باید چه کاری انجام بده؟
-
2 میلیون یعنی میگیرید و ماهی 300 هزار تومان بر میگردونید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
سلام.
سرمایه گذار علاوه بر سرمایه گذاری باید چه کاری انجام بده؟
سلام . کاری انجام نمیده . من هر ماه 300 هزار تومان رو براش واریز میکنم .
---------- Post added at 05:55 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
2 میلیون یعنی میگیرید و ماهی 300 هزار تومان بر میگردونید؟
سلام . بله.
-
میتونم بپرسم کار چی هست و در چه ضمینه هست؟
سرمایه بیشتر باشه سود بیشتر میدید؟
و اینکه این 300 هزار تومان رو میدید برای همیشه که 2 میلیون پیش شماست یا فقط برای مدتی تا 2 میلیون + سود تموم بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
میتونم بپرسم کار چی هست و در چه ضمینه هست؟
سرمایه بیشتر باشه سود بیشتر میدید؟
و اینکه این 300 هزار تومان رو میدید برای همیشه که 2 میلیون پیش شماست یا فقط برای مدتی تا 2 میلیون + سود تموم بشه؟
خواهش میکنم. قراره 2 سیستم که یکی فروشگاه ساز و دیگری پنل اس ام اس هستش رو برای فروش عمومی عرضه کنیم.
فعلا 2 میلیون نیاز هستش .
-
یعنی سیستم فروش هستن؟
پنل برای اونایی که تو کار اس ام اس هستند و یک فروشگاه ساز درسته؟
اینها رو نوشتید دیگه؟2 میلیون رو برای تبلیغات اینها نیاز دارید؟
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
یعنی سیستم فروش هستن؟
پنل برای اونایی که تو کار اس ام اس هستند و یک فروشگاه ساز درسته؟
اینها رو نوشتید دیگه؟2 میلیون رو برای تبلیغات اینها نیاز دارید؟
سپاس
سیستم اس ام اس که تازه برنامه نویسیش شروع شده
اما فروشگاه ساز 80 درصدش برنامه نویسی شده
بله برای تبلیغات
-
اوکی
فقط تضمین رو یکم شما عضو جدید هستید و ...:53:
یکم سخته اعتماد کرد
تضمین خوب چی دارید؟
سپاس
-
سلام . شما برای تضمین چه پیشنهادی دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijan21
سلام . شما برای تضمین چه پیشنهادی دارید ؟
هیچ راهی برای کسی که از اینترنت تضمین شود رو من یادم نمیاد...:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
هیچ راهی برای کسی که از اینترنت تضمین شود رو من یادم نمیاد...:53:
لطفا ایمیلتون رو بدید . پیشنهادی دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijan21
لطفا ایمیلتون رو بدید . پیشنهادی دارم
از کدوم شهر هستین شما؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
از کدوم شهر هستین شما؟
اراک
-
با تنظیم اقرارنامه محضری در مورد مالکیت بدون شرط در صورت عدم پرداخت اصل و فرع پول از 1 میلیون تا 55 میلیون تومان میتونم سرمایه در اختیارتون قرار بدم.سودش هم ماهانه 10 درصد
فرض کنید به 20 میلیون سرمایه نیاز دارید.شما کارای دفتر خونه ای رو با بنده انجام میدید همانروز 20 میلیون رو نقدا دریافت میکنید و متعهد میشید که ماهانه 2 میلیون تومان به بنده سود پرداخت کنید و در پایان قرارداد نیز اصل پول را بپردازید اگر پرداختید که هیچ نپرداختید سند شما توسط بنده بدون هخیچ شرطی مصادره خواهد شد و در تملک بنده خواهد بود.درخدمتیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
با تنظیم اقرارنامه محضری در مورد مالکیت بدون شرط در صورت عدم پرداخت اصل و فرع پول از 1 میلیون تا 55 میلیون تومان میتونم سرمایه در اختیارتون قرار بدم.سودش هم ماهانه 10 درصد
فرض کنید به 20 میلیون سرمایه نیاز دارید.شما کارای دفتر خونه ای رو با بنده انجام میدید همانروز 20 میلیون رو نقدا دریافت میکنید و متعهد میشید که ماهانه 2 میلیون تومان به بنده سود پرداخت کنید و در پایان قرارداد نیز اصل پول را بپردازید اگر پرداختید که هیچ نپرداختید سند شما توسط بنده بدون هخیچ شرطی مصادره خواهد شد و در تملک بنده خواهد بود.درخدمتیم
سلام . در این قرار داد چه چیزهایی باید به صورت ضمانت بدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijan21
سلام . در این قرار داد چه چیزهایی باید به صورت ضمانت بدم؟
دوست گرامی تو متن خودم کامل همه چیزو گفتم.سند ملکی که حداقل 120 درصد ارزش اون مبلغ رو داشته باشه.
فرض کنید شما همان 20 میلیون که گفتمو میخواید و یه سند دارید که ارزش اون ملک 60 میلیون هست اونوقت میتونید در اقرارنامه محضری نه وکالت اینو یادتون باشه چون وکالت بعد از مرگ یا خدای نکرده تو کما رفتن شخص باطل میشه اما اقرارنامه لازم الجراست تو اقرارنامه از اونجایی که هر دانگ 10 میلیون بعد از کارشناسی ارزش دارد 2 دانگ را را به ضمانت قرار میدهید و ... پس ضمانت با اقرارنامه واگذاری ملک در قبال ضمانت اجرا عدم پرداخت اصل و فرع مبلغ است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست گرامی تو متن خودم کامل همه چیزو گفتم.سند ملکی که حداقل 120 درصد ارزش اون مبلغ رو داشته باشه.
فرض کنید شما همان 20 میلیون که گفتمو میخواید و یه سند دارید که ارزش اون ملک 60 میلیون هست اونوقت میتونید در اقرارنامه محضری نه وکالت اینو یادتون باشه چون وکالت بعد از مرگ یا خدای نکرده تو کما رفتن شخص باطل میشه اما اقرارنامه لازم الجراست تو اقرارنامه از اونجایی که هر دانگ 10 میلیون بعد از کارشناسی ارزش دارد 2 دانگ را را به ضمانت قرار میدهید و ... پس ضمانت با اقرارنامه واگذاری ملک در قبال ضمانت اجرا عدم پرداخت اصل و فرع مبلغ است
من 2 میلیون پول میخوام باید یک سند 60 میلیونی به شما ضمانت بدم؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijan21
من 2 میلیون پول میخوام باید یک سند 60 میلیونی به شما ضمانت بدم؟؟؟
شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...
شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...
شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید
چه بد اخلاق!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
سلام . ببخشید عصبیتون کردم . الان متوجه شدم .ممنون
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
بیا بالا
-
ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!
دوست عزیز تاپیک مرده را بالا نیارید راه بسیار زیادی برای 100 پسته شدن دارید از الان اینطور شروع نکنید...
درضمن سرمایه خودم هست و اونطور که بخوام سرمایه گذاری میکنم...درضمن این 70 میلیونی که الان تو حسابم دارم رو یادمه روزی 5 میلیون از یکی نزول کردم با نرخ 10 درصد مثل اب خوردن باهاش کار کردمو سودشو میدادم و پول جمع میکردم خودمو بالا کشیدم طرف اگه بدونه کجا باید سرمایه گذاری کنه خودشو بالا میکشه ندونه همونی هست که قبلا بوده بهتر نمیشه اما بدتر میشه