سلام
من یک اکانت تو whm ساختم و یک دامنه بهش دادم حالا این دامنه عوض شده چطوری باید این دامنه رو عوض کنم؟ سرچ که کردم به این رسیدم :
WHM -> Account Functions -> Modify an Account
ولی من ندارم همچین بخشی رو!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یک اکانت تو whm ساختم و یک دامنه بهش دادم حالا این دامنه عوض شده چطوری باید این دامنه رو عوض کنم؟ سرچ که کردم به این رسیدم :
WHM -> Account Functions -> Modify an Account
ولی من ندارم همچین بخشی رو!!!!!
برید قسمت list accounts
بعد توی کادر username بایستید و آیکونی که ظاهر میشه رو بزنید و از اونجا ادیت کنید .
الان دسترسی ندارم وگرنه دقیقتر میگفتم
پیروز باشید
همچین چیزی نیست فقط از اونجا میشه ایمیل و پسورد و پکیج را چنج کرد
سمت راست تر قسمتی که برای عوض کردن ایمیل و پسورد هست کلیک کنید صفحه ای باز میشه که می تونید اسم دامنه رو چنچ کنید
آقا اونجا هم چیزی نیست میشه یه شات بگذارید از جایی که میگید؟
توی لیست اکانت ها روی یوزر نیم اکانت کلیک کن صفحه ای باز میشه که می تونی اطلاعات اکانت رو ویرایش کنی
اصلاً روی یوزر نیم نمیشه کلیک کرد که! متنه آبی نیست!!
یه علامت آیکون زیر نام کاربری هست
نیست به خدا
اینم یه شات
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ت-capture-jpg
اگه با نگه داشتن ماوس روی یوزر نیم علامتی نیامد
با ادمین کل تماس بگیر یا بزار بیشتر پنل whm رو نگاه کنم
من کل گزینه هارو نگاه کردم چیزی پیدا نکردم حالا به ادمینم یه میل بزنم ببینم مشکل چیه
اساتید محترم این بنده خدا رو حسابی گیج کردید که .
اگر سئوالتون رو درست متوجه شده باشم شما می خواید در اکانتی که ساختی تغییری بدید !
در سمت چپ whm در قسمت Account Functions و بروی Modify an Account کلیک کنید . در صفحه ای که باز میشه اکانتتون رو انتخاب کنید و تغییرات مورد نظر ر اعمال کنید .
سر بلند باشید
خوب باید از اونجا اینکار رو انجام بدی . یه کار راحت بکن و با ادمین سرور تماس بگیر تا تغییرات رو برات اعمال کنه !!
با تشکر از دوستان
بله من پنل نمایندگی دارم
ولی به نظرتون چرا نباید این دسترسی را داشته باشم؟ دیگه از پاک کردن یک اکانت که مهم تر نیست!!
با سلام ،
من همچین کاری می خواستم بکنم ، به این صورت که یه دامین از الان دارم که سایت روش نصبه ، از قبل هم یه دامین دیگه داشتم که سایت بک آپ قبلی روش نصب بوده! حالا از قسمت ریسلری می خوام بک آپ قبلی رو جایگزین دامین الانم کنم!
سوالم اینه که آیا کاری که باید بکنم اینه که وارد قسمت Modify an Account بشم ، از لیست بالایی یوزر و دامین قبلی را انتخاب کنم ؟ و قسمت پایین نام کامل دامین جدیدرو بزنم؟
با این کار دامین قبلی به کل منتقل میشه؟ و جدید پاک میشه؟
والا منظورتونو کامل متوجه نشدمنقل قول:
با سلام ،
من همچین کاری می خواستم بکنم ، به این صورت که یه دامین از الان دارم که سایت روش نصبه ، از قبل هم یه دامین دیگه داشتم که سایت بک آپ قبلی روش نصب بوده! حالا از قسمت ریسلری می خوام بک آپ قبلی رو جایگزین دامین الانم کنم!
سوالم اینه که آیا کاری که باید بکنم اینه که وارد قسمت Modify an Account بشم ، از لیست بالایی یوزر و دامین قبلی را انتخاب کنم ؟ و قسمت پایین نام کامل دامین جدیدرو بزنم؟
با این کار دامین قبلی به کل منتقل میشه؟ و جدید پاک میشه؟
اول بفرمایید با روت وارد میشید یا ریسلر هستید؟
وقتی وارد Modify an Account میشید اول دامنه ای که میخواید ادیت کنید رو انتخاب میکنید از لیست
بعد گزینه ی Modify رو میزنید و در صفحه بعدی میتونید همه چیز رو ادیت کنید
هیچی ، آقا مشکلم با ادیت کردن هر دوتاش حل شد!:d
خب حالا که حل شد
بگو مشکل از کجا بود
بقیه دوستان هم استفاده کنند
اول باید دامین فعلی را modify می کردم ( یا ادیت یا حذف) بعد اون دامین قبلی رو هم modify می کردم به نام دامین فعلی ، تا جایگزین بشه!
به همین راحتی!