با سلام خدمت دوستان
من یک SEO کار حرفه ای میخام با قیمت مناسب برای این سایت باید این سیستم وقتی رو نیوک بود دو بار SEO شد که خوب بود ولی الان رو وردپرس خیلی افتضاح شده میتونید ببینید
سایت ترنم موزیک|عکس|فیلم|مقاله|طنز|دا تان|عاشقانه|پخش موزیک آنلاین
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
من یک SEO کار حرفه ای میخام با قیمت مناسب برای این سایت باید این سیستم وقتی رو نیوک بود دو بار SEO شد که خوب بود ولی الان رو وردپرس خیلی افتضاح شده میتونید ببینید
سایت ترنم موزیک|عکس|فیلم|مقاله|طنز|دا تان|عاشقانه|پخش موزیک آنلاین
در خدمت شما هستیم
vatandata.com
از همونجا می تونید درخواست بدید
خواستید پی ام بدید یا میل بزنید تا بهتون بیشتر اموزش ها را بدم خودتون خیلی هاشو میتونید انجام بدید اموزش هم زیاده
php و به پورتال اگر آشنایی داشته باشید موارد رو در همین جا می گذاریم با دوستان شما خودتون اعمال کنید. خود وردپرس هم افزونه ای برای این کار داره
سایت خودت که زیاد تعریفی نداره از نظر اسو پیج رنکشم یکه
کدوم سایت رو می فرمائید ؟
با شما نبودم با پست قبلی بودم
بنده در این موارد کمکتون می کنم :
1-کم کردن کانکشن های بی مورد به سایت شما توسط ادغام تصاویر و موارد در یک فایل
2-بهینه کردن css و جاوا درصورت نیاز
3-w3 optimization
4-متاتگ ها
5- SEF
6-internal links
7- robots.txt و sitemap.xml تنظیم
یافتن کلمات کلیدی مناسب
بنا بر این یا باید منظور ایشون بنده باشم یا دوست عزیزمون سئو موز ..
به هر حال چند نکته رو می گم
اول اینکه سئو و پیج رنک ارتباطی با هم ندارن، سایت هایی هستن با محتوای دانلود علی رقم اینکه نمی تونن رنک بگیرن ورودی خوبی دارن
دومن سئو حتی به معنی بیشتر ورودی گرفتن نیست بلکه فقط بهینه سازی برای موتور جستجو است و اینکه نام شما حدالامکان در صفحات اول عبارت جستجو شده ی مرتبط با سایت شما بیاد
من این رو همیشه به کسانی که براشون سئو می کنم میگم ! هدف ورودی بیشتر نیست ، حتی در کوتاه مدت ممکنه ورودی کمتر هم بشه و اگه سئو منطقی باشه می شه ! چون یک سئو کار باید خیلی از صفحات که بی دلیل ایندکس می شن رو ببنده تا بعدا دچار عواقبش = اسپم نشه
که البته تو بلند مدت نتیجه ی فوق العاده بهتری می بینید
سوما سایتی که تو امضای من می بینید ، سایتی هست که شاید تو بتا ورژن هم نباشه !
برای آیندش برنامه های زیادی داریم که انشاالله وقت بشه و به اون اهداف هر چه زودتر برسیم ، چیزی که هست در مورد این سایت اینه که دیر و زودش دلیل سوخت و سوزیش نیست و قراره به یک کار تفریحی / سازمانی / تجاری تبدیل بشه .
و در نهایت اینکه با اینکه من برای مشتریان سئو انجام می دم و بابتش هزینه می گیرم ولی یک جمله رو حتی به مشتریانم می گم ! بهترین کسی که می تونه یک سایت رو سئو کنه مدیر اون سایت است که دقیقا می دونه به چه شکل ارسال مطلب داره پس به شما توصیه می کنم کمک دوستان رو با آغوش باز بپذیرید و اصولش رو یاد بگیرید و حتما توقع نداشته باشید کسی که آموزش می ده یا این کار رو انجام می ده مدیر میهن دانلود باشه
فعلا که سایت مشکل داره
http://taranoome.com/wp-admin/
دنبال یکی میگردم مشکلش رو حل کنه
کسی سراغ ندارین
به صورت دستی یک بار سایت رو بروز کنید ، ببینید رفع می شه یا خیر .
چون fatal error نیست ، بعید می دونم از تنظیمات سرور باشه !
خود سیستم رو بروز رسانی کنید انشاالله حل می شه .
والا سایت ما که پیج رنک 2 داره در مدتی کمتر از 3 ماه ما این پیج رنکو گرفتیم
اما در مورد سئو هم بله درست گفتن این باور اشتباهی هست که پیج رنک بالاتر یعنی سئو بهتر سئو نمیتونه برای شما پیج رنک بیاره بلکه برای بهینه سازی میاره که وقتی پستی میزارید به طور مثلا برای ایندکس شدن اون مطلب شما چندین روز صبر نکنید و کاری میکنه که مطلب شما سریع ایندکس بشه سایتتون برای Crawl کردن موتورهای جستوجو اماده باشه و همون طور که گفتن از ایندکس کردن صفحات بی فایده جلوگیری بشه و جاهایی که مفید هستند ایندکس بشه
باور غلطی هست که سایتی که پیج رنک نداره سئو نداره خود گوگل در اپدیت های جدیدش بر این نکته پافشاری میکنه که پیج رنکو فراموش کنید چون همه پیج رنک میگیرند
پیشنهاد بنده برای رفع مشکلات برنامه نویسی و سئو مجموعا یکصد هزار تومان
لطفا بفرمائید سرور مجازی-اختصاصی یا سایت هاستینگ معمولی هست و از چه نوع پنل و وب سرور استفاده میشود
الان رو سایت شما seo رعایت نشده اگر مواردی رعایت نشه رنک شما و بازدیدهای شما کاهش پیدا می کنند
میتونید از خودشون دلیل بخواید که چرا اینجوری شده من زیاد سایت شما را چک نکردم
شرمنده ولی انگار طرف گل کاشته........... ;;) می خوای مشخصات لاگین بدی ارور ادمین رو براتون الان برطرف کنم ؟
حدس بنده این است !
دلیل صفر شدن رنک ایشون این باشه که ایشون قبلا لینک هاشون یک طور دیگه ایندکس می شده و کسی که سئو می کرده پیوند یکتای این دوستمون رو عوض می کرده و شاید در گوگل سایت مپ خوبی نمی داده که آدرس ها بروز بشن و سایتشون تو گوگل 404 گرفته ...
کلا ورد پرس مشکلات امنیتی داره و باتوجه به اینکه شما برنامه نویس نیستید و مشکلات زیادی در آینده براتون پیش خواهد آمد پیشنهاد می کنم به سمت پورتال های دیگر بروید.
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
مشکل ورود به ادمین حل شد حالا یکم روی سئو کار می کنم خبرت می کنم یک سری کارهای واجب که اگر انجام نشده باشه سایت سقوط می کنه
اقا دمت گرم من 4 ساله این سایت رو دارم امارش رو نیوک خیلی خوب بود ولی چون گفتن نیوک امارش تقلبی کردمش وردپرس ولی الان جنازه من رو وردپرس افتاده یو روز نیست که سایت مشکل نداشته باشه خدایش دمت گرم خیلی اقایی
الان اون آرتیکل که سایت در حال انتقال هست رو شا زدید و تم رو عوض کردید ؟
هاست رسلر گرفتم که به خود شرکتی که گرفتم بخشیدم گفتم مال خودش با این سرویس به درد نخورش نه هنوز سایت رو انتقال ندادم
با سلام از نظر امنیت ورد پرس در جایگاه های اول هست. یه نگا کردم سایت بیشتر از قالب شما هست تا سئو سایتتون .
درسته اعتقاد من به سئو 0 هست ولی دلیل پایین اومدن پیج رنگ شما میتونه از تعویض قالب ، نوع پیوند یکتا ،تغیر نوشته ی تایتل و زیر نوشتش،پاک کردن پیوند شما توسط دیگران ، دلیل اصلی بروز رسانی نکردن سایت ، کپی پیست کردن مطالب دیگران بعد مدت طولانی که ایندکس شده اند و بسیاری موارد دیگر ...
ظاهرا سرورتون کند شده و من الان با لود سایت و سی پنلش مشکل دارم
می خوای رو یکی از سرویس هام بطور رایگان انتقال بدم تا فرصت داشته باشی خوب انتخاب کنی ؟
چقدر فضا استفاده کردی؟
راستی چقدر هزینه کردید برای رسلر شاید سرویس بهتری براتون بتونم ایجاد کنم
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
اولین بار هست که شنیدم ورد پرس در امنیت اولین هست.
به نظر بنده در امنیت حرف اول رو دروپال می زنه
ولی خب وردپرس هم در حد پایینی نیست و بروز رسانی خوبی داره...
ولی از نظر سئو یا امنیت هیچی دروپال نمی شه ....
دروپال در امنیت بالاتر است
وردپرس اون پایین هاست
جوملا هم از نظر امنیت و محبوبیت و میزان استفاده و آپگرید رتبه خوبی داره
دوست عزیز این قالب رو اگر خواستی ببریم روی جوملا.
جوملا امکانات زیبایی جهت تم های حرفه ای داره و در مورد سئو وامنیت حرف های زیادی داره
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوست عزیز فعلا نمی تونم تغییرات بیشتری بدم احتمالا سرورتون مشغوله و هنگ کرده و اگر مطمئنی بقیه سایت رو می بینند احتمالا فقط من نمی تونم سایت رو ببینم و شاید سی پنل از فایروال یا افزونه csf آی پی من رو مسدود کرده
آیپی سیستم من این هست : 31.57.228.11 اگر تونستی چک کن ببین *****م نرکده باشه
میاید در یاهو یا جی میل بحث کنیم در مورد سایتتون ؟ تخصصی آیدی جی میل بدید اگر نداشتید یاهو ضمنا آنلاین شوید منتظرم.
عزیز شما مثل این که هیچی نمی دونی
وردپرس اون پایین هاست ؟!
آخه عزیز من از چیزی که اطلاع نداری چرا ملت را سر کار می گذاری !
من چندین سال هست با وردپرس کار می کنم ، انواع سیستم ها از فروشگاه گرفته تا سیستم توئیت را روش پیاده کردم !
بهتره با دلیل و منطق حرف بزنیم تا دیمی !
امنیت وردپرس در سطح خیلی خوبه قرار داره من هم با وردپرس کار کردم هم جوملا تضمینی میگم بهتون که وردرپس از جوملا از لحاظ سئو امنیت بهتره
جوملا نصف پلاگین های خوبش پولیه که اگر نال شده هم گیر بیارید ضعف در همه شون هست نمیتونید پلاگینی کامل برای سئو پیدا کنید که همه ی امکانات را داشته باشه من کسی میشناسم که کازش کاملا نال کردن پلاگین های جوملا هست و اون هم معتقد هست که باز هم وردپرس جلوتر هست از این لحاظ البته نمیشه گفت جوملا بده اما وردپرس بهتره
از لحاظ امنیتی هم وردپرس خیلی خیلی کم توش باگ پیدا میشه البته باز هم هستند پلاگین هایی که باگ دارند مخصوصا پلاگین های gallery که باگ های زیادی ازشون میشه در اورد اما خوشبختانه توسعه دهنده های وردپرس سریع ورژن های جدید برای پلاگین ها میدهند
نظر من
سایت تفریحی = وردپرس
شرکتی = جوملا
امنیت خیلی بالا = دروپال
در مورد هزینه برای وردپرس ، فقط با مذاکره در خود وطن دیتا کار انجام می دم ( امکان هم داره شرایط شما رو ببینیم و قبول نکنیم ، می تونید از همکاران استفاده کنید )
vatandata.com